homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ma fac fetelor.....?-7

#115 2009-08-11 15:57:26

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

Re: ce ma fac fetelor.....?

heimdall a scris:

Da, barbatii sunt vanatori, cu cat opui mai multa rezistenta, cu atat esti mai interesanta (in fine, pana la un punct... nu ani de zile)... insa de multe ori (nu generalizez) interesul le dispare dupa un timp si au nevoie de noi provocari... Ai putea sa speculezi chestia asta cel putin un timp si sa-l pui pe jar... deci cum au zis fetele, nu-l mai cauta tu si vezi ce se intampla.

La asta nu a trebuit sa treaca nici macar 2 sapt ca deja nu mai e interesant..astia sunt oamenii:)

#116 2009-08-11 16:03:22

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

barbatii de obicei nu prea suporta sa fie refuzati atunci cand vor sa obtina ceva de la o fata care le place si cand o tipa nu se lasa usor unii se simt raniti in orgoliu si vezi doamne se cred atat de macho cate unii de au strategia sa se schimbe ei peste noapte si sa devina impenetrabili lol ete fas....cate unii sunt fff complicati si chiar nu merita sa te agiti pt specimene de genul...daca tot nu spune clar ce vrea si o da in altele si te face pe tine sa-ti pui intrebari clar nu e bun....si daca vrea altceva cum ti-a zis dc n-a stiut sa te faca sa simti asta in alt mod? f ciudat tipul si ca el sunt o groaza...cred ca unul mai ciudat ca altul rar mai intalnesti barbati care sa fie ok in zilele astea...

#117 2009-08-11 16:11:17

ToandMe
Full member

andrulina a scris:

barbatii de obicei nu prea suporta sa fie refuzati atunci cand vor sa obtina ceva de la o fata care le place si cand o tipa nu se lasa usor unii se simt raniti in orgoliu si vezi doamne se cred atat de macho cate unii de au strategia sa se schimbe ei peste noapte si sa devina impenetrabili lol ete fas....cate unii sunt fff complicati si chiar nu merita sa te agiti pt specimene de genul...daca tot nu spune clar ce vrea si o da in altele si te face pe tine sa-ti pui intrebari clar nu e bun....si daca vrea altceva cum ti-a zis dc n-a stiut sa te faca sa simti asta in alt mod? f ciudat tipul si ca el sunt o groaza...cred ca unul mai ciudat ca altul rar mai intalnesti barbati care sa fie ok in zilele astea...

da.......si toti ciudatii trebuie sa-i intalnesc eu:))

#118 2009-08-11 16:19:44

ToandMe
Full member

asa e cand iti doresti ceva serios.....n-ai cu cine.uff

#119 2009-08-11 16:21:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cam asa... mai bine sa nu te astepti la nimic si sa vezi ce se intampla... macar nu risti sa fii dezamagita

Publicitate

loading...

#120 2009-08-11 16:29:56

ToandMe
Full member

inainte de asta am intalnit un alt tampit.......ala din prima zi m-a invitat sa vedem un film la el......si eu i-am zis ca nu,la care el,ca dc ma razgandesc oferta e valabila.........eu cred ca astora li se urca la cap ca arata bine si ca femeile le pica la picoare cand vor ei.ai reacu cu pielea lor..Macar cu asta am mai iesit cam o sapt asa cu propunerile lor....ai reacu

#121 2009-08-11 16:38:47

ToandMe
Full member

bv voua celor care  ati intalnit barbati klumea pe care va puteti baza si cu care sa va ganditi la un viit...ca eu nu am avut si nici nu am norocul asta..

#122 2009-08-11 16:40:36

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

eu zic ca te consumi  prea mult pt el smile  si lui ii face placere.. cum au zis si fetele.. lasa-l sa vezi daca te cauta, daca te vrea asa de mult..

angel

#123 2009-08-11 16:44:57

andrulina
Addicted member

sunt batuti in cap cate unii.....eu am zis clar ca nu-mi mai tb nicio relatie mai bine singura decat sa patesc altele si sa sufar

#124 2009-08-11 16:46:24

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

andrulina a scris:

sunt batuti in cap cate unii.....eu am zis clar ca nu-mi mai tb nicio relatie mai bine singura decat sa patesc altele si sa sufar

tummenupp  corect..

angel

#125 2009-08-11 16:48:23

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

katyi a scris:

andrulina a scris:

tummenupp  corect..

subscriu  big_smile

when the pomp lights up,you shoot.

#126 2009-08-11 17:20:37

ToandMe
Full member

andrulina a scris:

asa am zis si eu dupa ce m-am desp de primul meu iubit pe care l-am iubit mult,dar cu care nu ne-am fi inteles in viitor ptr el vrea sa meraga pe un drum,iar eu pe alt drum si nu am reusit sa gasim un drum comun......am suferit enorm,multe nopti nedormite,multe lacrimi si regrete ca poate altul ar fi stiut sa ma aprecieze mai mult decat a facut-o el,eram la un pas de depresie......dar e grea singuratatea,simti sa fii si u tinuta in brate,protejata,sa-l simti aproape de sufletul tau........dar chiar nu ai cu cine,atata timp cand ei pun curiozitatea pe primul rand...Asta asa mi-a zis ca e curios...

#127 2009-08-11 21:39:09

andrulina
Addicted member

mda curios....curiosi suntem cu totii dar unii stiu f bine cum sa nu puna suflet si chiar si fete care au aventuri si prefera doar sa se bage in patul unora pot f bine sa nu se ataseze de cineva....
intr-adevar simti nevoie de afectiune de imbratisari, de mangaieri, de sarutari si de multe altele ce inseamna o relatie dar eu am ajuns la concluzia ca nu are rost...pt ca odata tot se termina totul si pt ce sa mai sufar? mai bine singura si sa tanjesc dupa imbratisari si altele decat sa le am si pe urma sa sufar iar...pt ca sunt sigura ca tot noi avem de suferit mai mult. cand iubesti iti asumi si riscul sa suferi....oricum mai bine singura si sa nu te framanti pt orice chestie decat cuplata si sa iti faci zeci de ganduri

#128 2009-08-11 21:48:01

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

exista si o cale de mijloc andrulina! poate sa existe cineva in viata ta si tu sa iti educi vointa in asa fel incat sa nu pui suflet, sa te gandesti doar la tine, sa te bucuri de fiecare sarut si imbratisare ca si cum ar fi ultimele!
personal am ales aceasta cale, pentru ca m-am gasit in situatia de a nu avea curaj sa ma mai implic sufleteste, dar in acelasi timp mi s-a acrit si de singuratate! imi este bine asa deocamdata, nu stiu pentru cat timp, dar nici nu ma intereseaza...smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#129 2009-08-11 21:55:22

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

si pe mine m-a invitat B din prima sapt sa dorm la el big_smile dar eu am avut parinti comunisti, k dc era dupa mine nici nu se punea pb big_smile si la o sapt de relatie i-am zis k sunt virgina big_smile sa fi vazut ce moaca a avut lol in gandul lui probabil isi spunea "mai pup eu sex la anul" lol ...
in general cei trecuti prin relatii de lunga durata, incearca sa arda etapele, nu le mai arde lor de tatonari si fluturasi, ei vor cat mai repede esentialul... mai ales dc tipul e si NF big_smile

#130 2009-08-11 22:03:08

skumpi
Vizitator

ToandMe a scris:

katyi a scris:

de exemplu.. nu poti sa te duci la el..iar daca incearca ceva.. sa te superi si sa pleci acasa?bn..ii zici dinainte ca nu ai de gand nimic.. dar sa vezi si tu ce-i de capu lui.. smile

am mai fost la el si n-am facut nika........dar nupricepe un lucru.....ca imi place/vreau ceva serios cu el si ptr asta e nevoie sa ne cun mai bine....El e curios......si  zice ca mie nu-mi place sa fac dragoste sau ca am eu ceva......imi vine sa-l bat

asta e psihologie inversa tongue

iti spune asta ca sa te faca pe tine sa`i demonstrezi contrariul wink
e ca si cum i`ai spune unui copil " nu cred ca mananci tot din farfurie " sa vezi numa cum p[apa tot numa sa`ti demonstreze tie ca nu`i asa cum zici tu wink ehehee astea`s faze "fumate" lol

like I said...era eveident ca la un moment dats e va culca cu el...dc trebuie sa faca pe obsedatu sis a insisite in asa hal ? nu mai mare ii era satisfactia sa fii sarit fata pe el ? felu in care gandeste sis e comporta spune multe despre el...mie nu mi l`ar trb nici pe gratis...sa arate el de nota 11... si mai ales cand l`as vedea atat de disperat... nu m`as culca cu el nici sa stea in cap...  rotfl

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-08-11 22:07:24)

#131 2009-08-11 22:27:01

andrulina
Addicted member

dea_di a scris:

exista si o cale de mijloc andrulina! poate sa existe cineva in viata ta si tu sa iti educi vointa in asa fel incat sa nu pui suflet, sa te gandesti doar la tine, sa te bucuri de fiecare sarut si imbratisare ca si cum ar fi ultimele!
personal am ales aceasta cale, pentru ca m-am gasit in situatia de a nu avea curaj sa ma mai implic sufleteste, dar in acelasi timp mi s-a acrit si de singuratate! imi este bine asa deocamdata, nu stiu pentru cat timp, dar nici nu ma intereseaza...smile

si ce rezolvi daca stai cu cineva fara sa pui suflet? adica ce multumire ai ca e ca si cum stai cu cineva si iti impui sa nu te atasezi...pai e ca si cum ai sta singura....

#132 2009-08-11 22:38:04

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

da! big_smile dar cu imbratisari si sarutari la pachet! tongue

sincer nu stiu nici eu cum e mai bine si cum nu....stiu doar ca nu vreau sa mai sufar, asa ca nu am de gand sa investesc niciun sentiment prea curand....mai ales ca de la o vreme am senzatia ca mai am multe de vazut si de invatat pana voi putea spune ca sunt pregatita sa ma asez "la casa mea", cum se spune smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#133 2009-08-11 22:38:17

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

skumpi a scris:

ToandMe a scris:

katyi a scris:

de exemplu.. nu poti sa te duci la el..iar daca incearca ceva.. sa te superi si sa pleci acasa?bn..ii zici dinainte ca nu ai de gand nimic.. dar sa vezi si tu ce-i de capu lui.. smile

am mai fost la el si n-am facut nika........dar nupricepe un lucru.....ca imi place/vreau ceva serios cu el si ptr asta e nevoie sa ne cun mai bine....El e curios......si  zice ca mie nu-mi place sa fac dragoste sau ca am eu ceva......imi vine sa-l bat

si mai ales cand l`as vedea atat de disperat... nu m`as culca cu el nici sa stea in cap...  rotfl

ce tare scumpi........super. Disperatul. Am zis si eu ca sigur e disperat.

Te duci la el sa dormi cu el fara sa faceti nimic si el sa  tot faca plapuma cort....... rotfl

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-11 22:39:24)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.