homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ma fac fetelor.....?-6

#96 2009-08-11 14:00:55

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

Re: ce ma fac fetelor.....?

aoleu nu stiu cum suporti sa fii la comanda lui...adica nu stiu cum ai suporta pe termen lung....mie`mi plak relatiile calme,cu intelegere,toleranta,respect...cum e si normal de altfel.... iar el park face dinadins sa te enerveze  box

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#97 2009-08-11 14:02:07

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

ToandMe a scris:

SoareleMeu a scris:

ToandMe a scris:

sa-l cun mai bine,dc vrea sa vb de sex poate,sa iesim mai mult,sa vorbim ,sa ne plimbam,sa petrecem timpul impreuna,nu sa =mi zica sa dorm la el sau sa mergem la munte deocamdata..mi se pare prea insistent si asta ma pune pe ganduri,chiar dc mi-a zis ca isi doreste o relatie serioasa cu mine si de un an jum nu a mai avut pe nimeni....

visslar nu am nici o idee. Dar sigur o sa insiste pana primeste ceea ce vrea...nu ai cum sa castigi cu un capricorn

Stii cum sunt berbecii..ca nici ei nu se lasa:))

eu sunt berbec... si am lasat foarte multe de la mine ca sa ne fie bine dar degeaba... continui sa cred ca nu mai are sens...

#98 2009-08-11 14:10:33

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

SoareleMeu a scris:

eu spun sa il ignori pt cateva zile .. spune-i ca te-ai saturat sa auzi de munte si sex si ca te face sa te simti rau pt ca punea atata presiune asupra ta si cu asta ai incheiat povestea.

ai dreptate..prea multa presiune ca nu vrea sa  inteleaga si asa i se pare lui normal....sa fie sanatos

#99 2009-08-11 14:11:49

ToandMe
Full member

kat_utza a scris:

ToandMe a scris:

SoareleMeu a scris:

visslar nu am nici o idee. Dar sigur o sa insiste pana primeste ceea ce vrea...nu ai cum sa castigi cu un capricorn

Stii cum sunt berbecii..ca nici ei nu se lasa:))

eu sunt berbec... si am lasat foarte multe de la mine ca sa ne fie bine dar degeaba... continui sa cred ca nu mai are sens...

si u esti cu un capricorn ca nu retin?am vb cu multa lume p aici...

#100 2009-08-11 14:16:44

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

cu un peste... insa si astia sunt dusi, gelosi, orgoliosi, posesivi...

Publicitate

loading...

#101 2009-08-11 14:17:11

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

sunt casatorita si am un copil cu un capricorn... dar e super bine la mine si mereu a fost bine. Ii place lucrurile cele mai scumpe si vrea mereu absolut tot ce e mai bun pt familia lui. E extraordinar de motivat sa faca bani si sa aiba cea mai buna casa, cea mai buna masina, etc. Eu il iubesc cu tot sufletul meu si nu imi vad viata fara el.

#102 2009-08-11 14:18:57

ToandMe
Full member

SoareleMeu a scris:

sunt casatorita si am un copil cu un capricorn... dar e super bine la mine si mereu a fost bine. Ii place lucrurile cele mai scumpe si vrea mereu absolut tot ce e mai bun pt familia lui. E extraordinar de motivat sa faca bani si sa aiba cea mai buna casa, cea mai buna masina, etc. Eu il iubesc cu tot sufletul meu si nu imi vad viata fara el.

la inceputul relatiei cum a fost?un om intelegator...?

#103 2009-08-11 14:20:30

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

toandme dar tu l-ai intrebat pe el ce vrea exact de la tine? puteai sa-i spui ca din felul in care a insistat cu dormitul si altele tu ti-ai facut impresia ca vrea doar sex cu tine si atat si poti sa-i spui f clar ca ti-e teama si ca nu esti adepta aventurilor.....dc sa nu spui omului exact ce crezi? vezi ce spune....

#104 2009-08-11 14:24:45

ToandMe
Full member

andrulina a scris:

toandme dar tu l-ai intrebat pe el ce vrea exact de la tine? puteai sa-i spui ca din felul in care a insistat cu dormitul si altele tu ti-ai facut impresia ca vrea doar sex cu tine si atat si poti sa-i spui f clar ca ti-e teama si ca nu esti adepta aventurilor.....dc sa nu spui omului exact ce crezi? vezi ce spune....

i-am zis si elmi-a zis ca vrea o relatie serioasa,doar ca nu e genul sa astepte......Eu ce sa cred dc el tot insista si eu i-am tot repetat...?

#105 2009-08-11 14:29:27

andrulina
Addicted member

el insista doar sa te aduca undeva unde sa fiti doar voi 2 si atat? te cauta in rest la telefon iti arata ca te place si ca ii prezinti interes? sau doar o da intr-una doar in sex?
pana la urma daca stai sa te gandesti daca o sa fi cu el sa zicem tot la sex o sa ajungeti la un moment dat....dar daca tu te simti presata si lucrul asta te sperie ar trebui s-o vada si el si s-o lase mai moale....spune-i ca daca vrea o relatie serioasa sa invete sa astepte partea cu sexul pt ca tu nu esti genul de fata care se arunca in bratele oricui asa si-ti place sa faci lucrurile cu cap si sa fie momentul potrivit pt sex....si spune-i ca daca nu te poate intelege asta e iti pare rau si inseamna ca n-o sa fiti potriviti ca probabil vreti cu totul altceva amandoi. si jet daca e obsedat ....altul sau mai bine singura si fara masculi pe cap cu toanele lor aiurea

#106 2009-08-11 14:32:17

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu cred ca f multi barbati la 30 de ani nu mai sunt capabili sa astepte...

#107 2009-08-11 14:41:44

andrulina
Addicted member

dap....sa stii ca asa e se grabesc li se pare ca orice moment e pierdere de timp pretios....cred ca saracii au intrat in criza de timp si cred ca ar fi capabili sa inceapa o relatie cu oricine doar sa stie ca au pe cineva in caz de ceva....eu ii compatimesc pe astia saracii smile

#108 2009-08-11 14:49:49

ToandMe
Full member

andrulina a scris:

el insista doar sa te aduca undeva unde sa fiti doar voi 2 si atat? te cauta in rest la telefon iti arata ca te place si ca ii prezinti interes? sau doar o da intr-una doar in sex?
pana la urma daca stai sa te gandesti daca o sa fi cu el sa zicem tot la sex o sa ajungeti la un moment dat....dar daca tu te simti presata si lucrul asta te sperie ar trebui s-o vada si el si s-o lase mai moale....spune-i ca daca vrea o relatie serioasa sa invete sa astepte partea cu sexul pt ca tu nu esti genul de fata care se arunca in bratele oricui asa si-ti place sa faci lucrurile cu cap si sa fie momentul potrivit pt sex....si spune-i ca daca nu te poate intelege asta e iti pare rau si inseamna ca n-o sa fiti potriviti ca probabil vreti cu totul altceva amandoi. si jet daca e obsedat ....altul sau mai bine singura si fara masculi pe cap cu toanele lor aiurea

ma suna mereu si imi trimitea sms-uri......dar acum s-a potolit ca il tot refuz...si i-am tot repetat ce imi doresc si sa nu grabeasca lucruile...se pare ca nu prea il durea de ce ziceam eu si asa mi-a zis ca cine stie ce am eu,ca a obs ca mie nu-mi place sa facem dragoste.Mi-ar fi placut mult...dar sa ne cun mai mult ,  sa vedem si noi in ce ne bagam,ca sa nu ma arunc cine stie in ce.....paff

#109 2009-08-11 14:51:30

andrulina
Addicted member

pai si i-ai zis asta lui? ce-a zis?

#110 2009-08-11 14:59:49

ToandMe
Full member

andrulina a scris:

pai si i-ai zis asta lui? ce-a zis?

a tinut-o pe a lui,pana s-a saturat...Oricum eu ma tot gandeam.....dc de la inceput vrea sa facem sex si nu stia nimic despre mine...ce relatie serioasa o vrea el..?M-am gandit la toata variantele...

#111 2009-08-11 15:17:32

ToandMe
Full member

Credeti ca merita sa-i mai zic ceva?Sau il las sa faca ce vrea.....

#112 2009-08-11 15:22:23

andrulina
Addicted member

ar trebui sa-l lasi in pace si sa nu-i mai dai tu vreun sms sau ceva....daca vrea sa te caute s-o faca el. si spune-i clar ca tie nu-ti plac lucrurile grabite sidaca vrea doar sex spune-i ca gaseste destule fete care sa se culce cu el din prima

#113 2009-08-11 15:28:53

ToandMe
Full member

andrulina a scris:

ar trebui sa-l lasi in pace si sa nu-i mai dai tu vreun sms sau ceva....daca vrea sa te caute s-o faca el. si spune-i clar ca tie nu-ti plac lucrurile grabite sidaca vrea doar sex spune-i ca gaseste destule fete care sa se culce cu el din prima

Stai sa vezi ce mi-a zis acum cateva zile......ca la el se dau multe fete si nu se lauda spunand asta,dar el vrea altceva....Nu zic ca nu se dau,ca arata f bine......Cred ca e obisnuit altfel...

#114 2009-08-11 15:31:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Da, barbatii sunt vanatori, cu cat opui mai multa rezistenta, cu atat esti mai interesanta (in fine, pana la un punct... nu ani de zile)... insa de multe ori (nu generalizez) interesul le dispare dupa un timp si au nevoie de noi provocari... Ai putea sa speculezi chestia asta cel putin un timp si sa-l pui pe jar... deci cum au zis fetele, nu-l mai cauta tu si vezi ce se intampla.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.