homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ma fac fetelor.....?-3

#39 2009-08-09 20:19:21

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: ce ma fac fetelor.....?

sper sa intelegi exact: atunci cand un tip de 30 de ani incepe cu texte de genul " esti imatura dar o sa vezi cand o sa te maturizezi", "ce sunt eu vinovat ca imi placi atat si te doresc"," hai sa o facem acum ca eu deja te cunosc si ma placi iar tu ma stii ca ti-am spus despre mine tot ce trebuia sa stii" vrea doar sa ajunga in pat cu respectiva fata. ei bine, sa nu ii acuzam de rele intentii, daca i place nu va fi doar o data big_smile  dar nu vei fi nici singura si iti spun eu sigur ca nici o relatie serioasa nu isi doreste insa daca tu i-ai spus ca asta vrei ce altceva ar putea spune el?

are acel ceva pentru ca e mai mare si pentru ca ti se pare tie ca are acel ceva sau poate este vorba despre siguranta de sine care nu-i lipseste!

asa ca...lasa-l! daca eu gresesc sigur te va aprecia, respecta, intelege si va fi cum vrei tu insa pana cand nu vei vedea asta: lasa-l!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#40 2009-08-09 20:23:57

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

ziceam sa-i dau un tel ca-s curioasa ce da din el si dc imi raspunde la telefon...aseara s-a enervat ca nu m-am dus la munte.....dc nu-mi raspunde sau imi raspunde si iar o ia cu ale lui sa se duca in p....ma-sii si gata

#41 2009-08-09 20:29:00

ToandMe
Full member

nu mi-a raspuns al telefon......ce o fi zis el ca e prost.......nici nu are tupeul sa vb cu mine...cred ca asa ar fi facut si dc ar fi pus-o cu mine....asa ca intr-adevar consider ca am procedat bine ca n-am facut nimic cu ei.Ai dreacu.....

#42 2009-08-09 20:32:53

lucia05
Insomniac member

sau poate e ocupat cu alta "relatie serioasa" si nu poate raspunde la telefon....poate te va cauta el si iti va tranti vreo scuza ca a dormit toata ziua din cauza vremii ca ce era sa faca daca nu tu ai vrut sa mergi cu el....asa sa te faca pe tine sa te simti vinovata ca a avut el un week-end plictisitor  lol

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#43 2009-08-09 20:34:51

skumpi
Vizitator

ori face pe desteptu ceea ce nu ar face decat sa arate cat de copil e pe dinauntru... ori a vazut ca nu`i iese pasenta si nu mai are rosts a insiste
eu zic sa`ti cam iei gandu de la el..la urma urmei nu cred ca mai vrei un asemenea "barbat" langa tine...

Publicitate

loading...

#44 2009-08-09 20:36:34

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ToandMe a scris:

eu nu ii inteleg de ce se grabesc dc ii intereseaza mult o persoana....Dc as intelege asta ce bine ar fi...

poate ca nu a mai avut sex de o vesnicie si acum cand te are langa el si nu i se permite e nebun, devine nebun. Poate ca te gaseste ca fiind foarte atragatoare si nu stie cum sa mai faca sa treaca timpul mai repede pentru a te putea savura......asta nu inseamna ca e in cautare de aventuri.  lol  de ce trebuie sa pui raul in fata? Daca te atrage sti ce ai de facut fara sa mai ceri parerea cuiva. Treci la fapte. Daca e sa ramaneti impreuna tot veti ajunge candva si la sex. Ce e rau daca se intampla mai devreme decat planuit de tine? Tot sa faci planuri, nu e o solutie. Urca-te pe el si apoi mai vedeti voi ce mai faceti....... rotfl

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-09 20:38:38)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#45 2009-08-09 20:37:10

ToandMe
Full member

lucia05 a scris:

sau poate e ocupat cu alta "relatie serioasa" si nu poate raspunde la telefon....poate te va cauta el si iti va tranti vreo scuza ca a dormit toata ziua din cauza vremii ca ce era sa faca daca nu tu ai vrut sa mergi cu el....asa sa te faca pe tine sa te simti vinovata ca a avut el un week-end plictisitor  lol

nu cred...ca-mi dadea sms-uri cand era la serviciu/ma suna cand iesea/in sapt asta am vb tot timpul.....si ieri v-am mai zis  ca mi-a zis ca  pleaca la tara cu ai lui si dc a plouat a zis ca nu se mai duce si sa mergem la munte.Eu i-am zis ca nu ca ploua si ca ce rost are...si ca mai bine mergem in alta parte.La care el...nu/ca mergem la munte si eu i-am zis ca nu.Si mi-a zis ca s-a enervat si atunci  sa stau acasa.Si mi-au sarit si mie nervii si l-am intrebat dc in general ii place sa hotarasca singur fara sa tina cont si de cel de langa el?La care pauza.....e chiar nesimtit

#46 2009-08-09 20:42:39

ToandMe
Full member

baciu a scris:

ToandMe a scris:

eu nu ii inteleg de ce se grabesc dc ii intereseaza mult o persoana....Dc as intelege asta ce bine ar fi...

poate ca nu a mai avut sex de o vesnicie si acum cand te are langa el si nu i se permite e nebun, devine nebun. Poate ca te gaseste ca fiind foarte atragatoare si nu stie cum sa mai faca sa treaca timpul mai repede pentru a te putea savura......asta nu inseamna ca e in cautare de aventuri.  lol  de ce trebuie sa pui raul in fata? Daca te atrage sti ce ai de facut fara sa mai ceri parerea cuiva. Treci la fapte. Daca e sa ramaneti impreuna tot veti ajunge candva si la sex. Ce e rau daca se intampla mai devreme decat planuit de tine? Tot sa faci planuri, nu e o solutie. Urca-te pe el si apoi mai vedeti voi ce mai faceti....... rotfl

si dc vreau sa-l cunosc inate putin cer prea mult?nornmal ca orice relatie duce la pat.....dar vreau sa-l cun si eu mai bine/ca acum sa ma arunc in brate la toti cei care ma atrag avand in vedere ca imi doresc o relatie serioasa?cer multe/nu?

#47 2009-08-09 20:43:14

baciu
Insomniac member

aha, abia acum am citit pana la capat povestea..........nu stiu ce sa mai zic.........

#48 2009-08-09 20:47:14

ToandMe
Full member

baciu a scris:

aha, abia acum am citit pana la capat povestea..........nu stiu ce sa mai zic.........

cer mult sa inteleg/nu?

#49 2009-08-09 20:55:45

baciu
Insomniac member

ToandMe a scris:

baciu a scris:

cer mult sa inteleg/nu?

nu ceri mult, chiar deloc. Mai ales daca iti doresti o relatie serioasa...........Mai vezi si tu zilele urmatoare, poate primesti o explicatie, sau poate ca nu. Lasa timpul sa rezolve lucruile. Nu forta nota.....ca poate nici nu merita. puss

#50 2009-08-09 21:04:20

lucia05
Insomniac member

tu nu ai vazut ghilimelele? si ca am spus-o la modul ironic? poate aceleasi lucruri le spunea si alteia si aia o fi picat in plasa.....asta nu insemna ca nu-ti putea da tie sms-uri acum cateva zile cand era la munca....

#51 2009-08-09 21:16:49

ToandMe
Full member

skumpi a scris:

ori face pe desteptu ceea ce nu ar face decat sa arate cat de copil e pe dinauntru... ori a vazut ca nu`i iese pasenta si nu mai are rosts a insiste
eu zic sa`ti cam iei gandu de la el..la urma urmei nu cred ca mai vrei un asemenea "barbat" langa tine...

eu nu pic in plasa usor......imi doresc o relatie serioasa/nu-mi plac aventurile....si m-a mai facut si imatura ca atunci cand o sa ma maturizez o sa gandesc altfel.....ce draci mi-a facut asta.Stiu ca nu merita efortul.......dar totusi m-a enervat

#52 2009-08-09 21:53:35

ToandMe
Full member

Gata fetelor am incheiat socotelile/i-am trimis un sms mai lung in care i-am explicat mai multe cum sunt eu...imi place sa-mi inchei relatiile/bine ca asta era un inceput de relatie......Lasa ca o sa rasara si soarele pe strada mea/ca de cand astept soarele..a trecut un an si cred ca o  sa mai astept:d va multumesc mult ptr pareri....poop pe toata lumea

#53 2009-08-09 23:16:29

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Am citit doar primul mesaj al tau din topic si parerea mea e ca ar trebui sa faci exact ceea ce simti....asculta-te pe tine f bine cand vrei sa iei o decizie si raspunsul o sa-l gasesti imediat si sa stii mereu ca raspunsul potrivit tot la tine e.

#54 2009-08-10 21:28:37

ToandMe
Full member

Dupa ce i-am trimis sms-ul si i-am zis mai multe ca nu sunt genul care vreau aventuri/i le-am repetat etc..mai tarziu m-a sunat si mi-a zis ca a fost la sericiu si ca a avut multa treaba.Si am vb de la 1 pana la 3 dimineatza/prima oara cand am vb deschis despre noi ..Astazi mi-a zis ca iese la 6 si ca ma suna sa mergem pe undeva.Am vb astazi pe mess si m-a intrebat ce vreau sa facem..si eu i=am zis sa ne plimbam...El mi-a zis ca e obosit si m-a intrebat dc vreau sa dorm cu el?Eu i-am repetat ca grabeste iar lucruile si s-a suparat si a zis ca vrea doatr sa doarma cu mine nu sa facem ceva ca cica oricum mie nu-mi place sa fac/sau poate am ceva.Doamne:(......Il vreau in viatza mea dar sa aiba rabdare si vad ca nu vrea......pcat ca imi placea atat de mult....

#55 2009-08-10 21:41:49

skumpi
Vizitator

moa`...da e obsedat rau...

#56 2009-08-10 22:50:39

ToandMe
Full member

skumpi a scris:

moa`...da e obsedat rau...

asta a insistat/cred/ ca a vazut ca nu cedez....ca mi-a zis ca e curiozitatea mare.Astia sunt oamenii care vor ceva serios?mai binenu mai zic nika...

#57 2009-08-10 22:56:29

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

asa-s unii....totul se invarte in jurul sexului la ei, dar daca iti place de el si inca nu stii care e exact treaba cu el pastreaza legatura si incerca sa-l mai cunosti....eu sunt curioasa ce-ar face daca ai chiar te-ai duce la el de ex sau spre ex la munte undeva....ca poate chiar n-are de gand sa faca sex cu tine mai stii ce surpriza o sa mai ai tongue
dar el te-a invitat undeva prin oras la un suc sau terasa ceva eu stiu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.