|
Nu esti logat.
Cea mai buna prietena-2#20 2009-08-09 23:04:48
Re: Cea mai buna prietenaeu numai am cea mai buna prietena... in zilele noastre am descoperit ca foarte greu se mai gaseste asa ceva. nu vreau sa fiu pesimista dar deocamdata numai am nevoie de asa ceva.... prefer sa zic ca totul e pe interes asa cum am vazut in jurul meu si sa ma port ca atare. acum sunt la facultate, o noua viata, noi prieteni... sper doar sa ii aleg mai bn Offline #21 2009-08-09 23:06:02
Re: Cea mai buna prietenaeu am o prietena cu care ma inteleg f bine si care mereu mi-a fost alaturi si dupa ea mai am cateva fete de incredere cu care pot vorbi si stiu ca ma asculta si n-au niciun interes sa ma sfatuiasca de rau, dar am patit-o si eu cu cateva persoane care s-au dovedit ulterior a fi false. eu am f mare grija sa-mi selectez prietenii asa cum trebuie sunt f atenta la tot si la cea mai mica minciuna sau tradare am incheiat orice discutie cu respetiva de asta poate nici n-am un card de prietene ci una si buna si pe langa ea inca 2 amice care sunt ok. Offline #22 2009-08-12 20:54:05
Re: Cea mai buna prietenadin clasa a II-a pana intr-a VIII-a am avut o "superbuna prietena", care nu s a dovedit a fi chiar cea mai buna... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #23 2009-08-12 21:12:20
Re: Cea mai buna prietenaN-am...Habar n-am ce fac prietenele mele de sotron sau elastic sau chiar cele din liceu. Am locuit in vreo 5 orase...Kinda sad shit daca as sta cu barbaia in cot sa ma gandesc...Dar evit sa stau. Cand "m-apuca" scriu p-aici I love you. Remember. They cannot take it Offline #24 2009-08-12 21:13:02
Re: Cea mai buna prietena
Subscriu Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-12 21:16:36
la fel!!! Offline #26 2009-08-12 21:21:36
Re: Cea mai buna prietenaam o prietena foarte buna pe care o stiu cam de 22 de ani Sa nu te astepti sa te salut! Offline #27 2009-08-12 21:22:42
Offline #28 2009-08-12 21:24:07
Re: Cea mai buna prietenaam o pritena f buna d knd lumea si pamantul d la gradinita iar acum am castigat inca una la fac Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #29 2009-08-12 21:33:16
Re: Cea mai buna prietenanu am nici o prietena buna....pt mine sunt toate doar amice, colege, cunostinte Offline #30 2009-08-13 12:21:12
Re: Cea mai buna prietenan-am o "cea mai buna prietena".... am mai multe "prietene bune". in schimb am un "cel mai bun prieten" (sotu nu se pune aici... in afara de el) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #31 2009-08-13 12:36:31
Re: Cea mai buna prietenaam avut o prietena ft buna in generala ... in liceu am avut doar prietena, iar de la fac m-am ales cu vreo 5 prietene bune ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #32 2009-08-13 13:51:27
Re: Cea mai buna prietenatermenul de cea mai buna prietena se aplica dupa mine de la 5 la 15 ani maxim. in general la maturitate incepi sa vezi altfel lucrurile si sa nu mai crezi in idealuri de prietenie atat de mari si profunde cum ar fi acest superlativ de "cel mai bun/cea mai buna" Offline #33 2009-08-13 14:00:06
Re: Cea mai buna prietenaeu am o prietena cea mai buna cu care pot vb orice si stim aproape tot una despre cealalta,dar cel mai bun prieten ramane tot iuby Love. Live. Laugh. Offline #34 2009-08-13 15:53:33
subscriu ...cu exceptia ca al meu inca nu e "sot"...dar sa speram ca va urma si asta.... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #35 2009-08-14 11:44:21Re: Cea mai buna prietenacea mai buna prietena a mea este si va ramane mereu sora mea mai mica.cu ea pot vorbi chiar orice... love you sis' Ultima oara a fost editat de dianah (2009-08-14 11:45:25) 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #36 2009-08-14 12:11:35Re: Cea mai buna prietenaam avut o prietena in generala care pna la urma s-a dovedit a nu fi asa buna prietena ... in primul rand era super posesiva, daca petreceam ceva timp cu o alta fata nu mai vorbea cu mine, daca imi placea de vreun baiat imediat incepea sa ii gaseasca defecte etc Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #37 2009-08-21 16:17:33
Re: Cea mai buna prietenaEu nu cred ca exista prieteni adevarati. Si cand spun asta ma refer la idealul acela la care probabil se gandeste toata lumea. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #38 2009-08-21 16:28:45
Re: Cea mai buna prietenanu exista femei prietene si mai ales de aceeasi varsta ...eu am avut si s-a dovedit a fi niste profitoare, barfitoare, etc...pana la ideea de as se cupla cu fostul care imi era iubit atunci.....si nu mai vreau sa aud de asa ceva...am 2 tipe cu, care ma inteleg bine , si vb multe, una de 8 ani si una de 4 ani, suntem la distanta si at cand avem probleme ne suntem alaturi...si pot spune k sunt prietene, dar nu exista termenul de ''cea mai buna prietena'', nu pot sa le zik nici ''cunostinte''......pot spune k o rel de prietenie ff buna am avut-o cu o doamna cu 35 de ani mai mare ca mine, dar foarte deschisa in toate si intr-adevar a fost o prietena, dar a plcat din tara si rel...s-a racit...mama este si va ramane mereu cea mai buna prietena, desi te judeca uneori, e mama si nu iti vrea raul NICIODATA.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|