|
Nu esti logat.
Cea mai buna prietena#1 2009-08-09 16:43:17
Cea mai buna prietenaHey girls. Ma tot gandeam la prietenii, la prietene...cele mai bune prietene/cei mai buni prieteni...mai exista asa ceva in zilele noastre?...si daca da, care sunt ei, unde ii gasim, cum ii pastram...si mai ales...impartim toate secretele cu ei/ele? when the pomp lights up,you shoot. Offline #2 2009-08-09 16:49:40Re: Cea mai buna prietenaDa, am o prietena cu care am copilarit. Cand eram mici ne scoteam ochii, dar de cand am mai crescut suntem foarte apropiate. Si culmea, in ultimii 5 ani ea nu a mai fost in tara, si de anu trecut nici eu, deci cand vbim vbim pe skype, dar tot prietenia s.a mentinut si vbim de toate. Offline #3 2009-08-09 16:56:27
Re: Cea mai buna prietenaAm si eu o cea mai buna prietena. O cunosc de vreo 5 ani si ea imi va fi nasa la cununia religioasa:) Iubesc si sunt iubita Offline #4 2009-08-09 17:12:16
Re: Cea mai buna prietenaeu n`am o "cea mai buna prietena". am avut n "prietene", insa cu timpul mi`au demonstrat toate contrariul. in schimb, cred ca cea mai buna prietena a mea este mama. niciodata n`a fost geloasa pe mine, invidioasa, rau intentionata sau mai stiu eu ce. si nici n`o sa fie. de asemenea, iubitul`mi tine loc de prietena. Ultima oara a fost editat de guesswho1 (2009-08-09 17:12:33) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #5 2009-08-09 17:13:07
Re: Cea mai buna prietenapentru mine,nu exista cea mai buna prietena sau daca ma gandesc mai bine,cea mai buna prietena e iubitul meu Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-09 17:29:14
Re: Cea mai buna prietenaam avut, nu mai am. am fost colege de banca, dormeam una la alta cu noptile ne spuneam absolut tot. pana am terminat clasa a 8a, am intrat in acelasi liceu, dar la profile diferite. si treptat ne-am indepartat, ea si-a facut alte prietene la scoala, eu nu. eu stau cu un baiat in banca, si pot spune ca el e un prieten bun. dar nu e de ajuns, uneori mai simti nevoia sa barfesti cu o fata, sau pur si simplu sa te plangi cand iti e rau intr`una din zilele astea, iar lui nu pot sa ii spun toate astea Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare! Offline #7 2009-08-09 17:34:19
Re: Cea mai buna prietenaeu am o prietena de 10 ani de zile si stim foarte multe una despre alta.Mi-a fost alaturi cand am trecut printr-o perioada grea si eu la fel...deci exista o cea mai buan prietena Offline #8 2009-08-09 17:50:58
Re: Cea mai buna prietenada, am cea mai buna prietena....o cunosc de 7 ani, am fost colege de liceu....si acum chiar daca ea e la Brasov, eu la Bucuresti si trec zile intregi fara sa vorbim, tot cele mai bune prietene am ramas si mereu ne planificam cand sa venim acasa in asa fel incat sa ne nimerim amandoua odata! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #9 2009-08-09 18:03:11
Re: Cea mai buna prietenaam vreo 5 prietene bune, vorbim zilnic..dar cel mai bun prieten e un baiat...nu se palica zicala conform careia un baiat si o fata nu poate fi niciodata doar amici, caci el e gay. nu e invidios, nu ma barfeste, stie sa ma asculte si sa-mi dea sfaturile cele mai obiective. lucru de care n-am vazut nicio fata sa fie capabila, fara sa intervina putina gelozie, putina rautate...e un baiat extraordinar! isi merita titlul de best friend. Offline #10 2009-08-09 18:13:08
Re: Cea mai buna prietenasi eu am prietena cea mai buna ne stim din clasa a 9a si desi ne'am certat de multe ori din tot felu de prostii ne impaca, a doua zi daca nu dupa masa ca cine stie c se intampla pe parcursul zilei. de cand suntem la fac, desi nu ne mai vedem zilnic parca ne intelegem si mai bine. vb zilnic cate 20 min la tel, cel putin. si e singura pers care a dormit la mine acasa... eu am mai pierdut nopti pe la altele Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #11 2009-08-09 18:35:32
Re: Cea mai buna prietenaeu am o prietena foarte foarte buna.. ne cunoastem din liceu, si de prin clasa a 11-a suntem cele mai bune prietene. Offline #12 2009-08-09 18:53:47
Re: Cea mai buna prietenaeu nu am o cea mai buna prietena. am avut in copilarie pana in liceu dar s-au racit relatiile ca eram la licee diferite, alt anturaj si mna. in liceu am avut o alta cea mai buna prietena care mi-a fost colega de generala si ne descoperisem dupa aia dar cand am ajuns la facultate..iar s-au racit relatiile. in timpul facultatii timp de 5 ani am avut unul din cei mai buni prieteni, coleg de grupa ne spuneam tot dar anul asta (desi eu eram pe punctul de a ma casatori) si el avusese o relatie de 3 ani a marturisit ca ii place de mine si etc etc asa s-a rupt relatia, nu stiu daca va mai fi la fel. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #13 2009-08-09 19:05:26
Re: Cea mai buna prietenanush daca mai am prietena cea mai buna...adika am 3 colege la faculta cu care ma inteleg ff bine si ne povestim aproape orice... si mai am o prietena f buna din liceu cu care la fel...pove orice... #14 2009-08-09 19:52:30
Re: Cea mai buna prietenaiubi meu cu el pot vorbi orice si am inceredere totala! Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-08-09 19:53:28) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #15 2009-08-09 19:57:14
Re: Cea mai buna prietenacea mai buna prietena? nu am si nici nu-mi doresc, sincer. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2009-08-09 20:20:34
Re: Cea mai buna prietenaam o prietene buna,de 6ani si stiu ca ma pot baza pe ea in orice problema as avea mereu a fost langa mine Offline #17 2009-08-09 20:21:54
Re: Cea mai buna prietenaam doua prietene foarte bune. am devenit apropiate in clasa a 10-a. cu toate ca dupa liceu fiecare a luat-o pe un drum, eu plecand 4 ani afara din oras, noi am ramas tot prietene Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #18 2009-08-09 22:04:38
Re: Cea mai buna prietenaeu am avut o "prietena buna" de la varsta de 2 ani eram impreuna tot timpul cand am fost mici, dar pe masura ce am crescut ea parca vroia sa ia controlul asupra mea, trebuia mereu sa fac ce vrea ea, sa merg unde vrea ea si am tinut-o asa mult timp pana n-am mai suportat si "i-am dat papucii" nu i-am mai raspuns la telefon, n-am mai cautat-o, am sters-o pur si simplu din viata mea. stiu ca nu am procedat bine si ca oricat rau mi-ar fi facut merita o explicatie, dar am ales varianta usoara, sa spun asa si sunt impacata cu mine insami.mai am o fost colega, am fost impreuna in generala, eram cele mai bune prietene, dar desi am intrat la acelasi liceu s-a racit prietenia. ne mai intalnim acum, dar cum amandoua avem prieten suntem destul de ocupate pt a iesi mai des, dar inca am incredere in ea sa ii spun aproape orice. si mai este tot o fosta colega din 1-4 suntem la licee diferite, dar ne mai intalnim si povestim ore intregi si niciodata nu ne ajunge timpul. dar bineinteles ca niciuna din ele nu intra la categoria prietena cea mai buna si la fel ca multe dintre voi, cel mai bun prieten al meu este iubii V., soarele si luna Offline #19 2009-08-09 22:56:58
Re: Cea mai buna prietenaprietena mea cea mai buna este mama si ma conving mereu de asta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|