..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??-12
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- nimenialtu
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-13
Partial de acord... Poate fi extrem de experimentata... dar pur si simplu vrea ceva nou... nu poti sa ii ceri ca orice pozitie noua sa i se para ca fiind luna de pe cer...
Din punctul meu de vedere o femeie are 3 gauri... sa zicem ca ti le da pe toate 3 la un moment dat... cand vrei mai mult ce faci? Hai sa zicem ca mai alternezi cu chestii perverse (ma rog... ce definesti tu pervers si in limitele ratiunii). Cat crezi ca vor tine pana devin rutina? Ceva facut de x ori nu mai e nou... Si daca vrei nou atunci gasesti pe cineva nou... care poate fi bou in pat dar are ea destule fantezii si idei in cap (fara sa le puna in practica imediat) cat sa aiba orgasmele mult dorite.
@lucia05 Acum poate ala e genul care sa stea mai degeaba... sunt femei si pentru el, il leaga bine de pat de nu poate sa miste si apoi fac ce vor cu el .
Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-13 18:12:25)
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg
- andrei999
- Full member
- Inregistrat: 2009-10-02
nimenialtu a scris:Partial de acord... Poate fi extrem de experimentata... dar pur si simplu vrea ceva nou... nu poti sa ii ceri ca orice pozitie noua sa i se para ca fiind luna de pe cer...
Din punctul meu de vedere o femeie are 3 gauri... sa zicem ca ti le da pe toate 3 la un moment dat... cand vrei mai mult ce faci? Hai sa zicem ca mai alternezi cu chestii perverse (ma rog... ce definesti tu pervers si in limitele ratiunii). Cat crezi ca vor tine pana devin rutina? Ceva facut de x ori nu mai e nou... Si daca vrei nou atunci gasesti pe cineva nou... care poate fi bou in pat dar are ea destule fantezii si idei in cap (fara sa le puna in practica imediat) cat sa aiba orgasmele mult dorite.
@lucia05 Acum poate ala e genul care sa stea mai degeaba... sunt femei si pentru el, il leaga bine de pat de nu poate sa miste si apoi fac ce vor cu el .
Mintea bolnava a omenirii... Oricum omul nicodata nu e multumit de ce are, vrea tot timpul ceva nou, asa inseamna sa ne bagam picioarele in ea de tot, viata, familie, cuplu, D-zeu, copii si sa facem absolut tot ce ne vine in cap? Sa ne lasam dus de val si de fantezii ca asa e bine? Ratiunea unde trebuie folosit? Toti nu suntem la fel, avem moduri diferite de gandire, dar toti avem creier si ratiune, si nu avem degeaba, si trb sa l folosim... oricum nu poti sa condamni pe altul care gandeste alfel decat tine, nu?
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
nimenialtu a scris:@lucia05 Acum poate ala e genul care sa stea mai degeaba... sunt femei si pentru el, il leaga bine de pat de nu poate sa miste si apoi fac ce vor cu el .
Poate insa doar o singura data ca apoi ce farmec mai are
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- nimenialtu
- Full member
andrei999 a scris:nimenialtu a scris:Partial de acord... Poate fi extrem de experimentata... dar pur si simplu vrea ceva nou... nu poti sa ii ceri ca orice pozitie noua sa i se para ca fiind luna de pe cer...
Mintea bolnava a omenirii... Oricum omul nicodata nu e multumit de ce are, vrea tot timpul ceva nou, asa inseamna sa ne bagam picioarele in ea de tot, viata, familie, cuplu, D-zeu, copii si sa facem absolut tot ce ne vine in cap? Sa ne lasam dus de val si de fantezii ca asa e bine? Ratiunea unde trebuie folosit? Toti nu suntem la fel, avem moduri diferite de gandire, dar toti avem creier si ratiune, si nu avem degeaba, si trb sa l folosim... oricum nu poti sa condamni pe altul care gandeste alfel decat tine, nu?
Corect... de aceea daca ai ratiune nu te combini la o relatie monogama... Poti sa fii sincer si sa zici din start asta si apoi lasi persoana de langa sa decida daca te accepta asa cum esti sau nu. Si cand vine vorba de placere atunci omul nu mai are ratiune, sau are si fix ratiunea il indeamna sa caute mai mult.
Ahh... si in legatura cu alte excese... nu conteaza ratiunea... ai constiinta si fata de ea n-ai cum sa nu dai socoteala.
Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-13 18:22:00)
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg
- andrei999
- Full member
nimenialtu pai daca "cand vine vorba de placere atunci omul nu mai are ratiune", pai atunci de ce o mai are? Asta nu e valabil pt toti... Atunci cand e vb de placere, daca nu ai ratiune, cred ca nici constiinta nu functioneaza...
love_t eu cam imi dau seama ce vrea sa zica Soulraven... nu ca tin partea lui, dar unii vb cand nu sunt patiti si din lipsa de experienta, nu vb de tine, vb in general...
Nu ai auzit niciodata ca un barbat care nu e bou, nu e si un master, sa satisfaca 5-10 femei diferite dar pe al 11 sa nu o satisfaca?? Sa nu reuseasca? Se intampla sa stii, ca unele femei sa nu poate fi satisfacute, pt ca ea nu se cunoaste pe ea, doar fiecare suntem diferiti, nu? Repet nu zic ca Soulraven are dreptate in tot ce zice, dar exista si problema asta ca femeia sa nu faca nimic si sa nu mearga partea cu sexul...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-01-13 18:35:43)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- nimenialtu
- Full member
andrei999 a scris:nimenialtu pai daca "cand vine vorba de placere atunci omul nu mai are ratiune", pai atunci de ce o mai are? Asta nu e valabil pt toti... Atunci cand e vb de placere, daca nu ai ratiune, cred ca nici constiinta nu functioneaza...
Pai pedofilii nu poti zice ca au o constiinta functionala (dupa standardele societatii cel putin). Ratiunea tine in general de luarea deciziilor. O-nsel, n-o-nsel... de aia o avem cu totii. Faptul ca iei o decizie gresita nu inseamna ca nu ai fost rational... inseamna ca argumentele logice pe care le-ai gasit nu au fost suficiente.
Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-13 18:37:47)
- andrei999
- Full member
nimenialtu a scris:andrei999 a scris:nimenialtu pai daca "cand vine vorba de placere atunci omul nu mai are ratiune", pai atunci de ce o mai are? Asta nu e valabil pt toti... Atunci cand e vb de placere, daca nu ai ratiune, cred ca nici constiinta nu functioneaza...
Pai pedofilii nu poti zice ca au o constiinta functionala (dupa standardele societatii cel putin). Ratiunea tine in general de luarea deciziilor. O-nsel, n-o-nsel... de aia o avem cu totii. Faptul ca iei o decizie gresita nu inseamna ca nu ai fost rational... inseamna ca argumentele logice pe care le-ai gasit nu au fost suficiente.
Ratinea este principiul omului ca sa ajunga la adevar, ratiunea este acea parte a sufletului care e principiul judecatii. Pai daca creierasul e defectos, nici ratiunea, nici constiinta nu trb sa astepti sa functioneze in parametrii normali, si nici nu te poti astepta sa ia o decizie buna... Tocmai de asta daca nu ai ratiunea sau nu merge bine, iei decizii gresite, judeci gresit, dar asta difera de la caz la caz, si de la om la om, aici noi vorbim de inselat...
Oricum eu consideri pe pedofili anormali...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-01-13 18:55:05)
- nimenialtu
- Full member
andrei999 a scris:nimenialtu a scris:andrei999 a scris:nimenialtu pai daca "cand vine vorba de placere atunci omul nu mai are ratiune", pai atunci de ce o mai are? Asta nu e valabil pt toti... Atunci cand e vb de placere, daca nu ai ratiune, cred ca nici constiinta nu functioneaza...
Ratinea este principiul omului ca sa ajunga la adevar, ratiunea este acea parte a sufletului care e principiul judecatii. Pai daca creierasul e defectos, nici ratiunea, nici constiinta nu trb sa astepti sa functioneze in parametrii normali, si nici nu te poti astepta sa ia o decizie buna... Tocmai de asta daca nu ai ratiunea sau nu merge bine, iei decizii gresite, judeci gresit, dar asta difera de la caz la caz, si de la om la om, aici noi vorbim de inselat...
Oricum eu consideri pe pedofili anormali...
Thread name: Ce v-ar determina sa... Pai ratiunea te-ar determina. Sau vrei sa zici ca nu ai gandit cand ai luat decizia? Si nu as baga cuvinte precum adevar in aceasta discutie, nu cu o conotatie de adevar suprem oricum.
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Cum sa te determine ratiunea sa inseli?Gresit.Ratiunea te impiedica,instinctele te determina.
eu,tu si restul lumii...
- nimenialtu
- Full member
De ce inseli? Pentru ca vrei ceva nou... A vrea e mai mult decat a simti nevoie... VREI nu iti TREBUIE... Deci esti impins de ratiune.
- andrei999
- Full member
BratzG a scris:Cum sa te determine ratiunea sa inseli?Gresit.Ratiunea te impiedica,instinctele te determina.
Corect!!
- nimenialtu
- Full member
andrei999 a scris:BratzG a scris:Cum sa te determine ratiunea sa inseli?Gresit.Ratiunea te impiedica,instinctele te determina.
Corect!!
Daca e corect vino si cu contra-argumente la ce am zis eu inaintea ta...
- BratzG
- Sr. member
nimenialtu a scris:De ce inseli? Pentru ca vrei ceva nou... A vrea e mai mult decat a simti nevoie... VREI nu iti TREBUIE... Deci esti impins de ratiune.
Ce te face sa crezi ca vreau ceva nou?Sau ca imi trebuie?Is 100% multumita de ce am.Ca ce chestie sa incerc alta p**a?sa vad daca are aceeasi forma?
Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-01-13 19:21:00)
eu,tu si restul lumii...
- nimenialtu
- Full member
BratzG a scris:nimenialtu a scris:De ce inseli? Pentru ca vrei ceva nou... A vrea e mai mult decat a simti nevoie... VREI nu iti TREBUIE... Deci esti impins de ratiune.
Ce te face sa crezi ca vreau ceva nou?Sau ca imi trebuie?Is 100% multumita de ce am.Ca ce chestie sa incerc alta p**a?sa vad daca are aceasi forma?
Tu nu inseli... nu ai de gand... aici intrebarea ea ce te-ar determina sa inseli... daca nu poti sa faci un exercitiu de imaginatie si sa te pui in aceasta situatie nu inseamna ca nu ai putea sa ajungi acolo peste nush cat timp.
Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-13 19:22:17)
- BratzG
- Sr. member
Eu nu concep ideea de a insela.Daca as simti ca ceva nu mai merge,as incerca sa remediez situatia,sa discutam,sa vedem ce putem face.Daca nu merge ne despartim si asta e.
In cazul in care as cunoaste pe cineva care m`a fermecat as sta sa meditez.Oare e o atractie de moment sau e mai profunda treaba?As pune totul in balanta.Daca as dori sa fiu cu pers respectiva mi`as anunta partenerul actual ca am intalnit pe altcineva->despartire.Scurt si frumos.De ce sa tradezi o pers cu care candva ti`ai impartit viata?Unde e respectul fata de sine si fata de partener?
eu,tu si restul lumii...
- nimenialtu
- Full member
BratzG a scris:Eu nu concep ideea de a insela.Daca as simti ca ceva nu mai merge,as incerca sa remediez situatia,sa discutam,sa vedem ce putem face.Daca nu merge ne despartim si asta e.
In cazul in care as cunoaste pe cineva care m`a fermecat as sta sa meditez.Oare e o atractie de moment sau e mai profunda treaba?As pune totul in balanta.Daca as dori sa fiu cu pers respectiva mi`as anunta partenerul actual ca am intalnit pe altcineva->despartire.Scurt si frumos.De ce sa tradezi o pers cu care candva ti`ai impartit viata?Unde e respectul fata de sine si fata de partener?
Si daca ai avea o casnicie si copii cu actualul? Si apare individul? Mai rezulta sau nu despartirea?
- BratzG
- Sr. member
nimenialtu a scris:BratzG a scris:Eu nu concep ideea de a insela.Daca as simti ca ceva nu mai merge,as incerca sa remediez situatia,sa discutam,sa vedem ce putem face.Daca nu merge ne despartim si asta e.
Si daca ai avea o casnicie si copii cu actualul? Si apare individul? Mai rezulta sau nu despartirea?
O situatie dificila.Nu pot sa ma exprim.Probabil i`as spune sotului si am incerca sa trecem peste asta.Daca ai spus de copil inseamna ca as fi avut ani multi de casatorie in spate,deci s`ar putea sa cataloghez fapta ca o mica ratacire.Nu stiu daca as fi in stare sa`mi parasesc sotul si copilul,dupa atatia ani pt un proaspat cunoscut.
Mi`am amintit ceva. La inceputul relatiei mele,in primele luni am cunoscut un tip,mai mic ca mine cu 2 ani.Nu stiu ce avea copilul ala dar mi se pusese pata pe el.Al meu a obs ceva schimbari in comportamentul meu asa ca a inceput sa ma intrebe ce`i cu mine.Intr`un final i`am spus ca am cunoscut pe altul....Insa nu eram sigura daca vroiam sa ne despartim sau sa continuam.Asa ca am inceput sa gandesc totul la rece.A. a fost oarecum demoralizat dar in sap urmatoare ce a facut ce n`a facut m`a facut sa`mi dau seama ca acel baiat fusese doar un mic moft de`al meu.
De atunci , nu cred ca am mai dat atentie altui baiat/barbat.Si dupa faza respectiva si relatia noastra s`a consolidat
Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-01-13 19:41:17)
eu,tu si restul lumii...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|