homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??-13

#229 2010-01-13 19:38:07

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??

Situatia ar fi asa... Dupa acesti ani de casatorie si cu copil... sexul nu mai e acelasi... nu mai ai aceeasi placere si vrei ceva nou... Nu vrei sa te desparti de sot, nu vrei sa iti abandonezi copilul (sau sa il iei de langa sot). Dar vrei sa traiesti si sa te bucuri de viata... Atat de ce ai, dar sa si umpli ceea ce iti lipseste...

Ma rog... tu ai decis ca ai discuta cu sotul (lucru de laudat, pentru ca daca sotul nu poate concepe ca tu sa iti faci de cap cu un altul/altii chiar daca tu nu ai sa o faci o sa fie suspicios)...

Eu zic ca e mai bine sa iei in calcul aceasta situatie inainte de casatorie decat in timpul... daca si viitorul sot stie ca uneori poate mai vrea ceva nou si tu stii ca s-ar putea sa vrei (si stii in principiu) poate ajungeti la un compromis.

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-13 19:38:36)

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#230 2010-01-13 19:46:15

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Nu stiu la altii cum e ,dar pe noi ne`au unit f mult o groaza de chestii.Eu intodeauna am considerat ca o casatorie e buna dupa cativa ani de relatie plus 1-2 de locuit impreuna ca sa`ti cunosti partenerul cat mai mult.Noi de la inceput am stabilit niste reguli,si ne`am promis unul altuia ca daca apare ceva sau altcineva sa existe acel respect sau macar sinceritatea de recunoaste .
Gelozii intre noi nu prea exista.Eu am mai iesit cu fostul pentru care am avut niste sentimente destul de puternice,dar A. stie ca eu numai pe el il vad,si nu are nimic impotriva.(si invers)

Intr`adevar niciodata nu e ca la inceput,dar la 30- 40 de ani e alt tip de dragoste.Aici nu stiu,noi suntem mai nimfomani si mai mereu incercam ceva mai special.Sper sa nu ne pierdem pe drum tongue

Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-01-13 19:48:31)

eu,tu si restul lumii...

#231 2010-01-13 19:47:30

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

nimenialtu a scris:

andrei999 a scris:

BratzG a scris:

Cum sa te determine ratiunea sa inseli?Gresit.Ratiunea te impiedica,instinctele te determina.

Corect!!  rock

Daca e corect vino si cu contra-argumente la ce am zis eu inaintea ta...

Am vazut acum ca s-a mai scris, si se apropie de ceea ce vreau eu sa fac sa se inteleaga...
Daca vrei ceva nou asta nu inseamna ca trb neaparat sa inseli... daca ai familie, copil, numai poti asa usor sa lasi totul in urma pt o pofta sau un "vrei ceva nou", asta e ca multi vb cand nu se afla in anumite situatii si isi dau cu parerea...
Daca ai o familie, care e si cazul meu si am si o fetita minunata de 1 an si 4 luni, si o sotie tot minunata, numai e ca atunci cand vroiam ceva si faceam, acum pun totul pe cantar, e bine sau nu? Se intampla ceva sau nu? Fac rau sau nu? Deci imi folosesc creierasul, totodata ratiunea, si imi dau seama ca nu e bine sa imi insel sotia, pentru ca doar vreau ceva nou, pentru ca exista riscul sa pierd tot, nu insel pentru ca ratiunea ma face sa gandesc... daca nu merge sexul, iar pun creierul in funtiune si ma gandesc cu ea sau fara ea ce sa facem sa mearga bine, cum sa facem?
Deci asta e toate treaba, daca nu ai ratiune numai gandesti si faci ce iti cere pofta, daca ai ratiune te gandesti la mai multe si iti lasi pofta si cheful in cui... si incerci sa faci altfel...
De asta am si zis cei care inseala sunt slabi...
Si daca nici asa nu merge si nu se rezolva, ultima faza e despartirea, dar pt unii e mai comod sa nu te chinui si sa te desparti, sau la altii e chestia ca nu inseamna nimic relatia, adica poate relatia e prea slaba intre un cuplu, cand se intreaba "ce v-ar determina sa va inselati iubitul" e pentru o relatie adevarata, un iubit/a, nu pt. una/unul care l-ai cunoscut acum 2 seri/2 saptamani in disco sau stiu eu unde... si nu inseamna nimic pt tine, decat ti o tragi cu el/ea...

si despre ce a zis nimenialtu: Situatia ar fi asa... Dupa acesti ani de casatorie si cu copil... sexul nu mai e acelasi... nu mai ai aceeasi placere si vrei ceva nou... Nu vrei sa te desparti de sot, nu vrei sa iti abandonezi copilul (sau sa il iei de langa sot). Dar vrei sa traiesti si sa te bucuri de viata... Atat de ce ai, dar sa si umpli ceea ce iti lipseste...

Fac tot ce e poisibil sa nu ajung aici, dar daca se ajunge aici, oricum nu pot sa accept ca sotia mea sa si o traga cu altul de dragul sa mearga relatia mea!!! Poate altii accepta, eu nu pot accepta asa ceva!

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-01-13 19:54:55)

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#232 2010-01-13 19:50:01

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Unii insala din principiu,cred ca e normal.Sunt cazuri si cazuri.

Andrei,sa`ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

eu,tu si restul lumii...

#233 2010-01-13 19:52:15

nimenialtu
Full member

andrei999 a scris:

nimenialtu a scris:

andrei999 a scris:

Corect!!  rock

Daca e corect vino si cu contra-argumente la ce am zis eu inaintea ta...

Am vazut acum ca s-a mai scris, si se apropie de ceea ce vreau eu sa fac sa se inteleaga...
Daca vrei ceva nou asta nu inseamna ca trb neaparat sa inseli... daca ai familie, copil, numai poti asa usor sa lasi totul in urma pt o pofta sau un "vrei ceva nou", asta e ca multi vb cand nu se afla in anumite situatii si isi dau cu parerea...
Daca ai o familie, care e si cazul meu si am si o fetita minunata de 1 an si 4 luni, si o sotie tot minunata, numai e ca atunci cand vroiam ceva si faceam, acum pun totul pe cantar, e bine sau nu? Se intampla ceva sau nu? Fac rau sau nu? Deci imi folosesc creierasul, totodata ratiunea, si imi dau seama ca nu e bine sa imi insel sotia, pentru ca doar vreau ceva nou, pentru ca exista riscul sa pierd tot, nu insel pentru ca ratiunea ma face sa gandesc... daca nu merge sexul, iar pun creierul in funtiune si ma gandesc cu ea sau fara ea ce sa facem sa mearga bine, cum sa facem?
Deci asta e toate treaba, daca nu ai ratiune numai gandesti si faci ce iti cere pofta, daca ai ratiune te gandesti la mai multe si iti lasi pofta si cheful in cui... si incerci sa faci altfel...
De asta am si zis cei care inseala sunt slabi...
Si daca nici asa nu merge si nu se rezolva, ultima faza e despartirea, dar pt unii e mai comod sa nu te chinui si sa te desparti, sau la altii e chestia ca nu inseamna nimic relatia, adica poate relatia e prea slaba intre un cuplu, cand se intreaba "ce v-ar determina sa va inselati iubitul" e pentru o relatie adevarata, un iubit/a, nu pt. una/unul care l-ai cunoscut acum 2 seri/2 saptamani in disco sau stiu eu unde... si nu inseamna nimic pt tine, decat ti o tragi cu el/ea...

Eu zic ca o relatie e cu adevarat puternica atunci cand stiind ca partenerul are nevoie de altii/altele ca sa fie pe deplin fericit (sau macar mai aproape de a fii deplin fericit, si pun accent pe deplin) tu ii dai libertatea sa isi urmeze anumite instincte sau dorinte.

Ten minutes of silence.

Publicitate

loading...

#234 2010-01-13 23:43:20

soulraven
New member
De la: Campulung Muscel
Inregistrat: 2009-12-20

eu personal nu consider ca atunci cand inseli mai esti "normal la cap" in momentul in care te decizi sa faci pasul asta, deja iti renegi toate sentimentele pentru ce ai atunci si pentru cine le ai. Poti sa comunici, poti sa relfectezi poti sa gasesti motive sa o faci, dar in momentul in care faci asta nu poti sa mai ai nici un motiv plauzibil sau posibila explicatie. aaa, cauti alte placeri si te-ai saturat de p***la sau nu merge bine in pat...dar il iubesti....faci ceva discuti, te documentezi face ceva in numele dragostei, mergi in genunchi. Da de ce nimeni nu mai discuta nu mai reflecta, de ce toti consideram ca adevarul nostru este cel corect, de ce nu ne uitam putin si in propria curte si vedem de ce am face asta....oare ca nu avem foarta necesara, puterea, curajul sau demnitatea de a fi sinceri cu noi insine? "Ma da eu de ce vreau sa il insel, oare am motive?daca m-ar insela el eu cum m-asi simti?Dar el cum o sa se simta cand o sa afle? Dar eu daca fac gestul asta o sa fi mai buna decat o c--va dupa strada?sau totul este in scop stiintific si imi este iertat orice?

da eu sunt in avatar....(acum multi ani0

#235 2010-01-14 02:23:06

nimenialtu
Full member

Tocmai pentru ca sunt sincer cu mine nu i-as promite unei femei ca va fii singura... Sunt 90% sigur ca daca se iveste o ocazie (si aici nu ma refer ca apare una si mai ca ma roaga sa o f*t) nu as rata-o. Daca eu stiu, si ea stie... nu mi se pare ca mai e inselat...

Ten minutes of silence.

#236 2010-01-14 02:50:27

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

cand inseli ,practic iti bagi picioarele in tot, in toate clipele frumoase si in sentimente smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#237 2010-01-14 02:55:48

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Nu, c?nd ?nşeli te iubeşti pe tine mai mult. At?ta tot.

Goodnight moon

#238 2010-01-14 03:11:30

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

sau cum ai spus tu !

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#239 2010-01-14 09:54:23

soulraven
New member

ok, atunci cand te iubesti pe tine mai mult, esti egoist si nu iti pasa de sentimentele celuilalt. Intodeuna te gandesti la tine nu si nu la partener, partenerul devine o canititate negrijabila. Devi un fel de ipocrit

#240 2010-01-14 11:41:46

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

soulraven a scris:

ok, atunci cand te iubesti pe tine mai mult, esti egoist si nu iti pasa de sentimentele celuilalt. Intodeuna te gandesti la tine nu si nu la partener, partenerul devine o canititate negrijabila. Devi un fel de ipocrit

adevarat ce spui pana la partea cu ipocrizia....cand inseli sti clar ca o faci pt tine,ca doar nu ii spui celui cu care ti-o pui.."sti  o fac pt sotul/sotia mea"

#241 2010-01-14 11:50:23

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Finesse a scris:

Nu, c?nd ?nşeli te iubeşti pe tine mai mult. At?ta tot.

It`s true!

#242 2010-01-14 11:50:43

soulraven
New member

pai nu tocmai...esti ipocrit prin simplul fapt ca la un moment dat vei ajunge in ipostaza in care va trebui sa recunosti si clar vei mintii sau esti ipocrit cu tine insati/insusi cand vei sta langa cel de langa tine dar te vei gandi cat de bine a fost cu ala/aia in pat. tot un fel de ipocrizie este si asta

#243 2010-01-14 12:07:23

andrei999
Full member

soulraven a scris:

eu personal nu consider ca atunci cand inseli mai esti "normal la cap" in momentul in care te decizi sa faci pasul asta, deja iti renegi toate sentimentele pentru ce ai atunci si pentru cine le ai. Poti sa comunici, poti sa relfectezi poti sa gasesti motive sa o faci, dar in momentul in care faci asta nu poti sa mai ai nici un motiv plauzibil sau posibila explicatie. aaa, cauti alte placeri si te-ai saturat de p***la sau nu merge bine in pat...dar il iubesti....faci ceva discuti, te documentezi face ceva in numele dragostei, mergi in genunchi. Da de ce nimeni nu mai discuta nu mai reflecta, de ce toti consideram ca adevarul nostru este cel corect, de ce nu ne uitam putin si in propria curte si vedem de ce am face asta....oare ca nu avem foarta necesara, puterea, curajul sau demnitatea de a fi sinceri cu noi insine? "Ma da eu de ce vreau sa il insel, oare am motive?daca m-ar insela el eu cum m-asi simti?Dar el cum o sa se simta cand o sa afle? Dar eu daca fac gestul asta o sa fi mai buna decat o c--va dupa strada?sau totul este in scop stiintific si imi este iertat orice?

da eu sunt in avatar....(acum multi ani0

De asta ziceam si eu de creieras si de ratiune... dar atunci cand nu ai sau nu merge  mornincoffee  faci ce iti trece prin cap, corect sau gresit... Nu conteaza!!

BratzG - multumesc la fel daca ai inger/ingerasi!!

nimenialtu - o intrebare am pt tine! Pana acuma ai lasat pe partenera ta sa si-o traga cu altul?? Ca idee intreb! raspunde mi ca sa iti spun si de ce te am intrebat!!

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#244 2010-01-14 14:58:36

nimenialtu
Full member

Da, atata timp cat imi spune dinainte (eventual cu ceva timp inainte ca in cazul in care ma ia cu val gelozia sa incerc sa o fac sa se razgandeasca).

Ten minutes of silence.

#245 2010-01-14 15:20:45

andrei999
Full member

nimenialtu a scris:

Da, atata timp cat imi spune dinainte (eventual cu ceva timp inainte ca in cazul in care ma ia cu val gelozia sa incerc sa o fac sa se razgandeasca).

Nu am inteles din raspunsul tau...
Deci, Pana acuma ai lasat pe partenera ta sa si-o traga cu altul?? Adica a facuto cu altul, indiferent ca stiai sau nu dinainte?

#246 2010-01-14 15:22:19

nimenialtu
Full member

Defapt a facut-o dar dat fiind circumstantele de pe atunci nu prea as tine cont. Dar tot nu vad unde bati.

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-14 15:39:39)

Ten minutes of silence.

#247 2010-01-15 00:57:47

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

nimenialtu a scris:

si asta numesti tu relatie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.