homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??-14

#248 2010-01-15 01:10:22

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: ..........ce v-ar determina sa va inselati iubitul??

daca il insel, il insel ca am eu chef sa il insel, in niciun caz nu il insel ca imi lipseste ceva din relatia cu el....pt ca daca imi lipseste ceva din relatia cu el, o repar sau o rup!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#249 2010-01-15 01:16:17

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

sophie a scris:

nimenialtu a scris:

Da, atata timp cat imi spune dinainte (eventual cu ceva timp inainte ca in cazul in care ma ia cu val gelozia sa incerc sa o fac sa se razgandeasca).

si asta numesti tu relatie?

Da... It's called an open relationship.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#250 2010-01-15 09:36:47

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

nimenialtu a scris:

Defapt a facut-o dar dat fiind circumstantele de pe atunci nu prea as tine cont. Dar tot nu vad unde bati.

Pai vroiam sa vad daca chiar ai facut asa ceva sau doar vb... ca de vb e usor, dar cand trb sa si faci e greu sa faci tot ce iti propui sau vrei sa faci, asta de multeori si in cazuri de genul... vorbesc in general despre firea omului... dar se pare ca tu esti un caz special!! Aparte !!   wow

Eu nu pot sa fac asa ceva, fiindca si daca ajung la nivelul sa decid asa ceva, nu stiu daca as putea traii cu idee in viitor... sunt sigur ca nu o sa fie nimic ca inainte... Sunt deschis la multe, nu sunt unul cu ganditul ramas in urma cu cateva decenii si nu vad nici ca un cal numai inainte... adica ma consider un "open mind", dar tot nu pot accepta asa ceva...  big_smile

si apropo, ai zis: Da... It's called an open relationship.
              Dupa zisele cui asta se numeste open relationship?
                              Cumva a americanilor sau a englezilor? 
Nu stiu daca mai e relationship. Poate Fu..k'nship fiecare cu pi..da masii sau ceva de genu!!   trombon

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-01-15 09:39:48)

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#251 2010-01-15 09:42:51

soulraven
New member
De la: Campulung Muscel
Inregistrat: 2009-12-20

eu tare sunt curios sa aflu sau sa aflam in ce conditii poti sa iti inseli partenerul....poate exista vre-o catlogare sau ceva exceptii de la regula

#252 2010-01-15 10:31:33

andrei999
Full member

soulraven a scris:

eu tare sunt curios sa aflu sau sa aflam in ce conditii poti sa iti inseli partenerul....poate exista vre-o catlogare sau ceva exceptii de la regula

E posibil sa fie scris o carte despre asta, si sigur de vreun cercetator Englez / American   forgetit

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

Publicitate

loading...

#253 2010-01-15 10:56:16

soulraven
New member
De la: Campulung Muscel
Inregistrat: 2009-12-20

clar......de asta sunt absolut convins.....nu, dar observ multi experiti cu pareri pro inselat partenerul si poate ei au facut parte din vre un experiment sau au citit cartea

#254 2010-01-15 14:13:30

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Observ ca voi definiti termenul "a insela" cu a face sex cu o alta persoana cand esti intr-o relatie (fie ca ii spui parterenului fie ca nu ii spui). Dar dupa parerea mea daca ii spui nu mai e inselat... defapt dimpotriva... Ii impartasesti o decizie luata (si daca pana atunci nu ati avut discutii pe tema asta el/ea poate sa decida daca mai aveti o relatie in continuare sau nu). Cum spuneam... date fiind circumstantele de atunci (pe care nu le voi explica) nu as fi putut sa ii dau in cap pentru ce a facut oricum, la vremea respectiva m-a durut dar am trecut peste. Acum chiar nu cred ca as avea o problema cu asta.

Si daca open relationship/marrige nu vi se potriveste nu inseamna ca nu e o relatie serioasa bazata pe altceva decat sex (care nu prea ar fi baza daca te mai duci si prin vecini). Eu unu nu intelegeam de mic ideea de monogamie iar cu timpul am aflat ca se poate si altfel. Mie mi s-ar parea ipocrizie sa ii zic iubitei "stii draga eu te iubesc mult de tot, dar vezi tu acest mult de tot are limite." Daca iubesti pe cineva il accepti asa cum este, daca te deranjeaza anumite chestii pe care le afli pe parcurs discuti si vezi daca e dispus sa se schimbe. Insa ar fi bine sa nu consideri nimic ca fiind logic si de la sine inteles (ca sa nu te trezesti ca anumite valori morale sunt la extreme opuse) si sa discuti dinainte cu partenerul despre limitele si libertatile fiecaruia in relatie.

Sunt destule carti despre cum sa treci peste gelozie si mai stiu eu ce si sa ai o astfel de relatie (si asta nu a aparut la englezi/americani ci mai degraba la francezi, intr-o vreme cand sotul avea niste atributii si amantul altelele)

soulraven a scris:

Regulile le faceti voi doi

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-15 14:36:29)

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#255 2010-01-15 22:17:05

andrei999
Full member

nimenialtu a scris:

Observ ca voi definiti termenul "a insela" cu a face sex cu o alta persoana cand esti intr-o relatie (fie ca ii spui parterenului fie ca nu ii spui). Dar dupa parerea mea daca ii spui nu mai e inselat... defapt dimpotriva... Ii impartasesti o decizie luata (si daca pana atunci nu ati avut discutii pe tema asta el/ea poate sa decida daca mai aveti o relatie in continuare sau nu). Cum spuneam... date fiind circumstantele de atunci (pe care nu le voi explica) nu as fi putut sa ii dau in cap pentru ce a facut oricum, la vremea respectiva m-a durut dar am trecut peste. Acum chiar nu cred ca as avea o problema cu asta.

Si daca open relationship/marrige nu vi se potriveste nu inseamna ca nu e o relatie serioasa bazata pe altceva decat sex (care nu prea ar fi baza daca te mai duci si prin vecini). Eu unu nu intelegeam de mic ideea de monogamie iar cu timpul am aflat ca se poate si altfel. Mie mi s-ar parea ipocrizie sa ii zic iubitei "stii draga eu te iubesc mult de tot, dar vezi tu acest mult de tot are limite." Daca iubesti pe cineva il accepti asa cum este, daca te deranjeaza anumite chestii pe care le afli pe parcurs discuti si vezi daca e dispus sa se schimbe. Insa ar fi bine sa nu consideri nimic ca fiind logic si de la sine inteles (ca sa nu te trezesti ca anumite valori morale sunt la extreme opuse) si sa discuti dinainte cu partenerul despre limitele si libertatile fiecaruia in relatie.

Sunt destule carti despre cum sa treci peste gelozie si mai stiu eu ce si sa ai o astfel de relatie (si asta nu a aparut la englezi/americani ci mai degraba la francezi, intr-o vreme cand sotul avea niste atributii si amantul altelele)

soulraven a scris:

Regulile le faceti voi doi

Aici se discuta despre inselat si tu ai venit cu ideea ta de sex cu alta persoana cu spusul inainte, si eu personal mi am zis parerea si o sustin in continuare...

Nu poti sa stai la inceputul unei relatii sa vb despre tot, toate valorile... pe parcurs le descoperi si daca e cazul discuti... dar sint sigur ca multi nu ar fi deacord cu ideea ta... pana la urma aici fiecare isi spune punctul de vedere, nu? dance

Eu unul imi iubesc sotia mult de tot si nu cred ca as putea sa o impart cu altul/altii, indiferent cat de mult o iubesc... poate altii fac asta in numele dragostei, eu nu pot sa fac asa ceva! nustiu

Nu cred ca open relationship/marrige include neaparat varianta asta sa ti o tragi cu altii, anuntand inainte, adica nu neaparat asta inseamna... asta oricum nu cred ca ar fi o RELATIE normala cand ai o familie... cand esti doar un cuplu, ar merge, dar cand e mama copiilor, sotia...  nustiu  Sau stiu eu, poate sunt eu dus si nu pot sa accept... Numai zic nimic...  trombon

#256 2010-01-15 23:33:20

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

andrei999, daca ar gandi toti baietii ca tine, s-ar schimba lumea in bine, crede-ma smile si te asigur eu ca nu esti dus si mi se pare ceva mai mult decat normal sa nu poti accepta asa ceva smile

#257 2010-01-15 23:51:23

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

atunci cand crezi ca iti inseli iubitul/iubita, in primul rand te inseli pe tine, cred eu. sunt total impotriva chestiilor astora, desi in urma cu vreo cativa ani nu gandeam asa.

#258 2010-01-16 00:27:44

saith
Banat
De la: smee hq
Inregistrat: 2010-01-16
Site

puffball a scris:

andrei999, daca ar gandi toti baietii ca tine, s-ar schimba lumea in bine, crede-ma smile si te asigur eu ca nu esti dus si mi se pare ceva mai mult decat normal sa nu poti accepta asa ceva smile

Civilization crumbles whenever we need it most. ?n plus, acelaşi lucru care stă la baza acestei idei ne face oameni. Dacă toţi ar g?ndi ca el, dragostea nu ar mai fi la fel de pasională şi at?t de mult dorită. Ce face un lucru să fie scump? Raritatea.

Ultima oara a fost editat de saith (2010-01-16 00:29:59)

#259 2010-01-16 00:36:01

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

saith a scris:

Dacă toţi ar g?ndi ca el, dragostea nu ar mai fi la fel de pasională şi at?t de mult dorită.

asa e. dar oamenii ar fi mai fericiti in casniciile lor.
depinde si de temperament, mentalitate... complexa problema..

#260 2010-01-16 00:39:25

saith
Banat
Site

Fericiţi ?n comparaţie cu ce? Cum distingi binele de rău? Ai nevoie de reper.

#261 2010-01-16 00:41:29

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

saith a scris:

offtopic James, hello again smile

Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2010-01-16 00:43:27)

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#262 2010-01-16 00:43:31

saith
Banat
Site

Goooooooooood morning sunshine! Oare nu era clar? Smee again! big_smile

#263 2010-01-16 00:44:56

Scarlet_Autumn
Sr. member

Era evident..prea sugestiv bancul  lol

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#264 2010-01-16 00:45:24

saith
Banat
Site

Bine, bine, vezi că eşti off-topic.

#265 2010-01-16 00:46:17

Scarlet_Autumn
Sr. member

Şi tu la fel, scumpule.  wink

#266 2010-01-16 00:48:56

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

saith a scris:

oare in comparatie cu ce ?  wow  va

Perseverent ca un bivol care loveste ?n acelasi loc din gard.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.