homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dependenta de jocuri pe computer-2

#20 2009-08-24 14:36:29

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Re: Dependenta de jocuri pe computer

rotfl

eu,tu si restul lumii...

#21 2009-08-24 15:46:22

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Eu m-am jucat mult timp WoW si Eve Online, nu m-am lasat decat atunci cand pur si simplu m-am plictisit de ele, si-au pierdut hazul. Au incercat multi, in multe feluri sa ma faca sa ma las dar nu prea le-a iesit, bine eu nu stateam chiar non-stop pe ele, dar oricum o buna bucata de timp.

Sa-l faci pe el sa se lase sunt slabe sanse deci, ai putea insa sa incerci sa te joci cu el, poate il enervezi in joc si se lasa sau poate va place si aveti un nou punct comun smile

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#22 2009-08-24 16:04:14

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

sioux a scris:

Eu m-am jucat mult timp WoW si Eve Online, nu m-am lasat decat atunci cand pur si simplu m-am plictisit de ele, si-au pierdut hazul. Au incercat multi, in multe feluri sa ma faca sa ma las dar nu prea le-a iesit, bine eu nu stateam chiar non-stop pe ele, dar oricum o buna bucata de timp.

Sa-l faci pe el sa se lase sunt slabe sanse deci smile

totally agree with you!!!

noelle eu cred ca va fi greu pt tine sa il ajuti. pt simplul fapt ca jocurile sunt un viciu in toata regula, cum zice james. asa ca daca el nu vrea greu il poti desparti de lumea lui. ca toate dependentele, se trateaza doar daca din partea dependentului exista vointa. daca nu... poate doar minuni!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#23 2009-08-24 20:33:55

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

noelle...e tanar...o sa ii treaca ... ai rabdare smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#24 2009-08-24 21:18:09

skumpi
Vizitator

si eu zic ca o sa`i treaca...stiu persoane mai mari care sunt "dependenti" de jocu asta`... zici ca le face vraji lol
eu zic sa`l lasi o vreme...nu`i mai aminti de joc, nu`i mai interzice... incearca sa`l captezi tu in alte activitati...sa vada ca viata mai are si alte lucruri sa`i ofere... probabil la un moment dat se va plictisi... si el singurel va renunta la el...

daca nu s`au intamplat faze de genu : tu sa vrei sa iesiti sau sa`l chemi la tine si sa nu accepte pt ca vrea sa se joace wow lol eu zic ca n`ai de ce sa`ti faci griji deocamdata... cand se izoleaza de tot si de toata lumea pt a se juca...atunci da...e o problema in adevaratu sens.. acum cred ca e la stadiu de placere..nu de dependenta

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-08-24 21:20:18)

Publicitate

loading...

#25 2009-08-24 21:34:23

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

dacă joacă un mmorpg ar trebui să vă ?ntrebaţi şi ce face şi cu cine smile cea mai bună metodă mi se pare să vă băgaţi şi voi ?n joc şi să-l s?c?iţi big_smile

#26 2009-08-24 21:44:42

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Da, sigur. Varianta cea mai bună e să fie pus să aleagă: jocul sau persoana. Dacă alege jocul, clar că nu merită. Să-şi găsească el o nebună, nu să ??mbolnăvească? şi pe alta.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#27 2009-08-24 21:49:08

oricine25
Full member

James a scris:

Da, sigur. Varianta cea mai bună e să fie pus să aleagă: jocul sau persoana. Dacă alege jocul, clar că nu merită. Să-şi găsească el o nebună, nu să ??mbolnăvească? şi pe alta.

Greşeşti.
Nu aşa se procedează cu persoane care sunt dependente de ceva. Presupune că e dependent de ţigări, că e un caz mai ?nt?nlit. smile La jocuri chiar poţi să te bagi să vezi care-i treaba (spre deosebire de tutun tongue)

Ultima oara a fost editat de oricine25 (2009-08-24 21:49:42)

#28 2009-08-24 21:53:13

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ce aveti, oameni buni, cu tigarile? eu chiar nu as putea renunta la tigara de dupa vreo 2 ore de zbenguiala...in schimb cablu de la net l-as taia fara remuscari! lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#29 2009-08-24 21:56:12

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

tata s-a lasat de fumat ca altfel nu il lua mama lol in unele cazuri merge, daca dragostea e mare.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-08-24 21:56:28)

#30 2009-08-24 22:06:56

skumpi
Vizitator

si la mine a mers la faza cu tzigarile` big_smile
da in cazu asta nu cred ca ar merge...eventual ar zice bine bine si acasa tot s`ar juca lol

#31 2009-08-24 22:12:09

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

oricine25 a scris:

James a scris:

Greşeşti.
Nu aşa se procedează cu persoane care sunt dependente de ceva. Presupune că e dependent de ţigări, că e un caz mai ?nt?nlit. smile La jocuri chiar poţi să te bagi să vezi care-i treaba (spre deosebire de tutun tongue)

C?nd vede că-şi distruge viaţa, dacă are ceva minte, o să ia atitudine. De vorbă bună puţini pricep. De par... majoritatea.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#32 2009-08-24 22:29:11

oricine25
Full member

James a scris:

oricine25 a scris:

James a scris:

Greşeşti.

C?nd vede că-şi distruge viaţa, dacă are ceva minte, o să ia atitudine. De vorbă bună puţini pricep. De par... majoritatea.

da, doar ca un dependent are o problema peste care trebuie sa treaca; nu-i usor sa-i zici gata, ho, de azi te opresti.

#33 2009-08-24 22:30:48

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

why not? eu eram dependenta de cola si fast-food,si cand mi-a zis doctorul 'stop' n-am mai pus gura pe asa ceva smile

#34 2009-08-24 22:38:16

skumpi
Vizitator

totu tzine de amibitie si sa constientizezi tu ca nu e bine ce faci... asta`i primu pas... sa recunosti ca ai o problema si sa`ti doresti sa o rezolvi...
degeaba iti zice x si y ca nu e bine...pana nu simti tu ca ar trebui sa te opresti, nu o faci ...si asta e valabil la orice dependenta...numai ca din pacate prea putini ajung sa constientizeze !

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-08-24 22:39:06)

#35 2009-08-24 22:49:04

oricine25
Full member

ShineOfBlood a scris:

why not? eu eram dependenta de cola si fast-food,si cand mi-a zis doctorul 'stop' n-am mai pus gura pe asa ceva smile

Incearca chestia asta cu un dependent de tutun. Eu zic c-o sa esuezi lamentabil...

#36 2009-08-24 22:49:57

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

...da... am observat. de cativa ani ma chinui sa-i 'pensionez' de la sportul asta pe ai mei... fara rezultate,bineinteles. sad

#37 2009-08-24 22:57:25

skumpi
Vizitator

ai mei s`au lasat amandoi de tzigari ... si si`au propus...de azi nu mai fumez... au luni bune de cand n`au mai pus tzigara`n gura... si fumau de 20-30 de ani... pe taica`mio il mai apuca "pofta" da isi face terapie si gata smile deci daca vrei poti... ORICE !!!

#38 2009-08-24 22:58:42

oricine25
Full member

skumpi a scris:

ai mei s`au lasat amandoi de tzigari ... si si`au propus...de azi nu mai fumez... au luni bune de cand n`au mai pus tzigara`n gura... si fumau de 20-30 de ani... pe taica`mio il mai apuca "pofta" da isi face terapie si gata smile deci daca vrei poti... ORICE !!!

da, asta e diferenta intre a vrea tu si a ti se spune sa faci ceva...   chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.