|
Nu esti logat.
Dependenta de jocuri pe computer-3#39 2009-08-24 23:00:45
Re: Dependenta de jocuri pe computerinvatati-ma si pe mine cum sa-i fac pe ai mei sa vrea sa se lase... mor de nervi cand stiu cat rau isi fac.. Offline #40 2009-08-24 23:03:25
Re: Dependenta de jocuri pe computerNu cred ca toti care se joaca la comp sunt dependenti; dar majoritatea da. Pana de curand am fost si eu printre cei majoritari -dar am iesit din randurile lor. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #41 2009-08-24 23:10:57
Re: Dependenta de jocuri pe computer
eu ii tot citeam la momy articole despre fumat...ea are o pb cu ficatu...ii cam gras si recomandarile spun evitarea tutunului... si tot cu asta o dadeam plus ca cheltuie bani...de banii aia poate sa`si cumpere dulciuri ( ca ii plac si ei ) si brusc intr`o zi...a zis gata ! numa imi zice peste cateva zile...stii am 3 zile de cand n`am mai fumat si apoi ne`am aliat sa`l facem si pe taica`mio toata seara eram cu gura pe el...fumeaza afara !! iara fumezi ? nu vezi ca tot tusesti ? si de`astea... pana i s`au terminat cartusele de tzigari si i`a zis momy ; daca maine vi acasa cu un pachet de tzigari dormi afara mai in gluma mai in serios al meu dady nu si`a mai luat si asta a fost tot.... #42 2009-08-24 23:13:45
Re: Dependenta de jocuri pe computer... nu "functioneste". le-am aratat om care a murit de cancer in gat si la plamani... "hai,mai,nu iti mai face tu griji". geez,cum sa nu-mi fac griji? dupa atatea zeci de ani (vreo 40 pentru amandoi...) cred ca plamanii lor arata ca un gratar vechi si plin de funingine... Offline #43 2009-08-25 00:46:50
Re: Dependenta de jocuri pe computerDependenta de jocuri e aiurea si lipsita de sens. Cunosc persoane (si baieti si fete) care numai despre jocuri vorbesc... Un prieten refuza sa iasa afara pana cand nu termina un raid in WoW Bun, inteleg sa te joci. Si eu ma joc un mmorpg, Guild Wars. E relaxant si o metoda destul de buna de a petrece putin timp. Dar ma joc 1-2 ore pe zi maxim, seara, ca restul zilei o petrec cu prietenul meu. In weekenduri vine cu calculatorul la mine, sau invers, si jucam impreuna mai mult. Dar ne mai uitam la un film, iesim si afara..totul este chilibrat. Caz fericit presupun. Cea mai buna metoda de a face pe cineva sa o lase mai moale cu jocurile, este sa ii fie ocupat timpul cu altceva. Ia-l prin oras, cheama-l la tine, mergeti la un suc, la un film. Tine-l departe de calculator. Asta daca nu te poti implica in activitatea lui cu placere. Doua exemple de jocuri pe care nu le suport sunt WoW si Dota (tot warcraft related). Si asta pentru ca au declansat o isterie in masa. Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-25 01:04:09
Re: Dependenta de jocuri pe computeruneori ma streseaza ca imi vb mult despre joc...si daca nu il ascult se supara....dar pe mine ma plictiseste groaznic...nu pot suporta lumea aia virtuala...el tot imi da exemple ca in joc sunt oameni din toata lumea, cu familie...si ca nu e nimic gresit sa te joci la varsta aia...Pe mine ma deranjeaza ca uneori se culca spre dimineata doar pentru a se juca...Sincer, cred ca singura sansa ar fi sa se plictiseasca, sa gaseasca ceva in joc care sa il enerveze...Eu m-am gandit la un moment dat sa ma joc cu el...dar a inceput sa imi spuna ca e un joc greu, ca nu am ce ma juca eu...(am pus aeasta replica pe seama nemasuratului orgoliu masculin )...Eu consider ca are si o stima de sine destul de scazuta...simt ca pentru el jocul e un refugiu...dar tot nu pot intelege...si nici el nu accepta sfaturi...cand vine vorba de joc, e teritoriul lui si reactioneaza cu nervi cand incerc sa ii spun subtil ca jocul ii va acapara viata...Eu nu vreau sa ii interzic jocul pe calculator, dar mi-as dori sa nu mai fie atat de entuziasmat de lumea aia din spatele ecranului...sa fie mai realist si sa invete sa se comporte ca un barbat, nu ca un copil...El imi spune uneori ca daca eu m-as departi de el, el ar sta toata ziua sa se joace...ma scoate din minti uneori Offline #45 2009-08-25 01:06:40
Re: Dependenta de jocuri pe computerdar relatia voastra merge bine ? totul e okey intre voi ? #46 2009-08-25 01:07:52
Re: Dependenta de jocuri pe computerDacă mergea bine, nu mai existau discuţiile astea. Ultima oara a fost editat de James (2009-08-25 01:09:31) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #47 2009-08-25 01:11:52
Re: Dependenta de jocuri pe computersi bro are problema asta! calculatorul merge non`stop.e obsedat de`un joc...nush ce sa`i mai fac k nu`l mai suport.eu il sterg,peste 5 min iar si`l ia Love. Live. Laugh. Offline #49 2009-08-25 01:15:14
Re: Dependenta de jocuri pe computermai....si eu cand eram mai mica...acu cativa ani si mi`am bagat netu...eram non stop la calc...cat dormeam ...si aia pe la 6 dimineata iar la 12 ma trezeam si iar mess si mess ...all day long... #50 2009-08-25 02:23:28
relatia e ok din celalalte punte de vedere....doar ca el uneori e destul de irascibil...si asta din cauza incordarii pe care i-o provoaca statul permantent la calculator...ma rog, aproape permanent... Offline #51 2009-08-25 09:30:10
Re: Dependenta de jocuri pe computertot James are dreptate..trebuie pus sa aleaga.been there,done that!l`am pus sa aleaga si cu jocurile,si cu tigarile(si mie la inceput se jura ca de fumat nu se lasa,ooo da)si eu am castigat.iubi nu mai fumeaza cam de juma de an,iar cu jocurile a lasat`o mai moale de 1 an(mentionez ca se izola sa se joace) Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-25 09:35:58) eu,tu si restul lumii... Offline #52 2010-02-07 22:49:49
auzi fata nu vrei sa ma inveti si pe mine ca al meu nu mai lasa wow-ul ala in pace...chiar daca dau pe cont o caruta de bani m-am hotarat sa joc si eu Offline #53 2010-02-08 14:42:44
joci pe blizz fata? eu,tu si restul lumii... Offline #54 2010-02-08 14:44:01
Re: Dependenta de jocuri pe computerpe mine ma intrebi? daca da explica termenii ca ink nu am inceput sa joc Offline #55 2010-02-08 14:46:49
Daca platesti contu inseamna ca te joci pe original(blizz).Eu ma joc pe servarul xwow,romanesc si foarte gratis:)). Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-08 14:47:01) eu,tu si restul lumii... Offline #56 2010-02-08 14:47:53
Re: Dependenta de jocuri pe computernu iubita ca al meu iubit nu poate tine banii in buzunar si se joaca pe original ...dar nu mai suport nici numele de wow...cateodata ne facem planuri in functie de actiunea de pe acolo Offline #57 2010-02-08 14:49:44
Banuiesc ca locuiti impreuna,se explica. Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-08 14:50:39) eu,tu si restul lumii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|