ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-21
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA
aa nu stiu?!eu cand zic ceva,pai ii sfant la mine.nu imi schimb ideile si principiile de viata de la un la altu...deci nu m`ai convins
eu,tu si restul lumii...
- mmaayyaa20
- Full member
- De la: Bucuresti/Braila
- Inregistrat: 2009-08-22
BratzG a scris:aa nu stiu?!eu cand zic ceva,pai ii sfant la mine.nu imi schimb ideile si principiile de viata de la un la altu...deci nu m`ai convins
ma bucur ca esti atata de puternica! Taria intr-o incercare de unde vine?
- BratzG
- Sr. member
ha?(pt maya)
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-26 14:34:11)
eu,tu si restul lumii...
- James
- Banat
- De la: mă-ta din dulap
- Inregistrat: 2009-03-04
lucia05 a scris:James a scris:... care o face de parcă ar avea căcat pe ea.
cum se produce asta ca eu nu imi imaginez....pentru mine e buna ca o acadea
Am postat clipul la topicul cu sex oral.
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
- mmaayyaa20
- Full member
BratzG a scris:ha?(pt maya)
adica atunci cand esti incercata de un lucru caruia trebuie sa te opui cine-ti da tarie?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
mmaayyaa20 a scris:LadyPink a scris:maya, ea vrea parerea ta nu copy/paste-uri... e asa de greu de inteles?
parerea mea va fi urmata de 1000 de intrebari din partea celei care vrea sa afle...
asta e un forum, iar pe forum asta se face: oamenii discuta intre ei. daca nu ai chef sa raspunzi si sa-ti argumentezi ideile, atunci nu prea ai ce face pe forum. uite, macar aduna tu intr-un mesaj toate posturile tale care ne raspund noua la intrebari. eu ma rezum deocamdata la intrebarea 2: care sunt obiectiile cu privire la metodele de bariera? acceptand ipoteza ca daca dau gres, pastrez copilul.
- mmaayyaa20
- Full member
anca90 a scris:mmaayyaa20 a scris:LadyPink a scris:maya, ea vrea parerea ta nu copy/paste-uri... e asa de greu de inteles?
parerea mea va fi urmata de 1000 de intrebari din partea celei care vrea sa afle...
asta e un forum, iar pe forum asta se face: oamenii discuta intre ei. daca nu ai chef sa raspunzi si sa-ti argumentezi ideile, atunci nu prea ai ce face pe forum. uite, macar aduna tu intr-un mesaj toate posturile tale care ne raspund noua la intrebari. eu ma rezum deocamdata la intrebarea 2: care sunt obiectiile cu privire la metodele de bariera? acceptand ipoteza ca daca dau gres, pastrez copilul.
o sa incerc sa le adun
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
anca90 a scris:asta e un forum, iar pe forum asta se face: oamenii discuta intre ei. daca nu ai chef sa raspunzi si sa-ti argumentezi ideile, atunci nu prea ai ce face pe forum.
anca
- BratzG
- Sr. member
cine imi da tarie?simplu,sunt ambitioasa si ma dau peste cap daca trebuie,pentru a reusi. pe scurt:eu singura imi dau tarie.ce gay suna:))
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-26 14:38:34)
eu,tu si restul lumii...
- mmaayyaa20
- Full member
BratzG a scris:cine imi da tarie?simplu,sunt ambitioasa si ma dau peste cap daca trebuie,pentru a reusi. pe scurt:eu singura imi dau tarie.ce gay suna:))
da?....curios
- BratzG
- Sr. member
eu,tu si restul lumii...
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
mmaayyaa20 a scris:BratzG a scris:cine imi da tarie?simplu,sunt ambitioasa si ma dau peste cap daca trebuie,pentru a reusi. pe scurt:eu singura imi dau tarie.ce gay suna:))
da?....curios
faptul ca cineva se poate motiva singur,fara sa aiba nevoie de ajutor,nu e curios,ci demn de admirat.
- BratzG
- Sr. member
danke,shine
eu,tu si restul lumii...
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
mmaayyaa20 a scris:al1na a scris:surpinzator...ai multi prieteni ... cati gandesc ca tine?
x_ynna ... ai uitat?e la ea acasa, raspunde doar la ce ii convine
cred ca am scris destul ....astfel incat sa gasesti raspuns la ce te framanta!
crezi prost...ai iubit vreodata...da iubit pe bune nu o dezamagire in tinerete...ai iubit vreodata un el...in afara de un copil pierdut?
Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-26 14:51:09)
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
maya, uite, raspune-mi si mie la o intrebare daca vrei : ce te face pe tine sa vii sa ne faci educatie cu de-a sila, sa ne agresezi...? crezi ca noi n-am avea de unde sa ne informam in ale credintei, daca am vrea ? ti-am facut noi ceva ? eu vin pe sfaturi ortodoxe sau stau la poarta bisericii sa-i bat la cap pe credinciosi cu opiniile mele ? toleranta, intelegerea, empatia ar trebui sa fie niste virtuti crestine... eu nu vad decat agresivitate si rautate impinsa pana la cruzime... daca nu esti cu noi esti impotriva noastra, asa-i ? ne-ati omori cu drag cu pietre daca s-ar putea... si in curand mi-e ca veti fi destul de multi ca s-o faceti, ca ignoranta e contagioasa... cum iti explici tu ca sufletele pierdute si pacatosii de ultima speta isi vad de viata lor si sunt toleranti si "sfintii" care umbla printre noi ne sufoca cu predicile lor ? aveti vreun comision la fiecare suflet salvat sau ce ? chiar sunt curioasa care e resortul atitudinii asteia...
poate sa raspunda si extra, evident
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
bine punctat, heimdall insa pot sa pun pariu ca n-o sa ne raspunda, sau daca o va face... nu va avea nicio legatur acu intrebarile adresate...
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- BratzG
- Sr. member
si eu vreau raspuns la umila mea intrebare
eu,tu si restul lumii...
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
ShineOfBlood a scris:mmaayyaa20 a scris:BratzG a scris:cine imi da tarie?simplu,sunt ambitioasa si ma dau peste cap daca trebuie,pentru a reusi. pe scurt:eu singura imi dau tarie.ce gay suna:))
da?....curios
faptul ca cineva se poate motiva singur,fara sa aiba nevoie de ajutor,nu e curios,ci demn de admirat.
exact!
mmaayyaa20 a scris:sustin in continuare ideea ca vreau si incerc sa traiesc fara sa depind de nimic
si atunci ce ti se pare curios ca cineva sa fie capabil sa se automotiveze? in fond, asta e unul din aspectele omului puternic, independent.
pt ca afirmatiile astea m-au dus cu gandul la "D-zeu e cel ce ii da omului taria sa razbata obstacolele vietii", vreau sa o intreb pe mmaayyaa20, care e legatura ei cu religia? (nu stiu daca s-a mai atins subiectul asta). o sa zic si de ce intreb: daca si mmaayyaa20 e un fanatic religios, atunci nu are rost sa ma mai obosesc sa scot argumente de la ea, deoarece ele clar vor fi in stilul religios "crede si nu cerceta" (cu care eu nu ma impac )
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|