homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-23

#419 2009-08-26 16:24:12

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

nici ala nu`i bun ca are mici gaurele

hjarta

#420 2009-08-26 16:24:24

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

#421 2009-08-26 16:58:29

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

wayyy mama!!! rotfl2 rad pe burta rotfl
mai are oleak si zice ca au purici rotfl2
esti nebuna maya? cum poti spune asta???
sunt mii si mii de oameni care sunt infectati de anumite boli care se transmit pe cale sexuala si totusi fac sex cu pertenerii cu ajutorul prezervativului... Ce e ciudat: in nici un asemenea caz partenerul nu a fost infectat...
de ce oare?? :-?

#422 2009-08-26 17:07:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

dar eu i-am pus alta intrebare: ok, are gauri, sa presupunem ca iau si boli, raman si insarcinata. daca pastrez copilul, unde e problema? mai mult ca sigur daca fac sex toata viata cu prezervativ, n-o sa fac mai mult de 10 copii (practic, n-o sa fac niciunul). dar sa zicem ca raman insarcinata cu prezervativ si pastrez toti copiii si ii cresc cum pot eu mai bine. unde e pacatul in asta? cu ce as gresi? de ce nu e indicat (conform teoriilor provita/celor propovaduite de maya) sa fac asta?

#423 2009-08-26 17:09:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai daca nu folosesti prezervativul ai putea face 15...20... stiu si eu, in orice caz mai multi, si cu cat mai multi, cu atat mai bine

Publicitate

loading...

#424 2009-08-26 17:14:31

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

da, deci eu alt motiv decat cel religios (nu fa sex decat in casatorie si numai cu scopul de a procrea), nu vad. sunt curioasa totusi ce motiv mi-ar da maya sau cineva din asociatia aceea.

#425 2009-08-26 17:14:32

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

big_smile
o mare nebuneala big_smile
echipe de fotbal, handbal si volei big_smile

#426 2009-08-26 17:37:55

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

anca90 a scris:

dar eu i-am pus alta intrebare: ok, are gauri, sa presupunem ca iau si boli, raman si insarcinata. daca pastrez copilul, unde e problema? mai mult ca sigur daca fac sex toata viata cu prezervativ, n-o sa fac mai mult de 10 copii (practic, n-o sa fac niciunul). dar sa zicem ca raman insarcinata cu prezervativ si pastrez toti copiii si ii cresc cum pot eu mai bine. unde e pacatul in asta? cu ce as gresi? de ce nu e indicat (conform teoriilor provita/celor propovaduite de maya) sa fac asta?

tu singura sa populezi o tara mica lol faceti copii cat va tine uteru' big_smile

#427 2009-08-26 18:15:15

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

anca90 a scris:

da, deci eu alt motiv decat cel religios (nu fa sex decat in casatorie si numai cu scopul de a procrea), nu vad. sunt curioasa totusi ce motiv mi-ar da maya sau cineva din asociatia aceea.

bine bine...faci sex numa dupa casatorie si doar in scopul procreerii.....dar daca nu iese copilul si prima? lol ...automat trebuie sa treci la urmatoarea  sexinpat  si daca nici atunci...atunci... 18  sau iar .... patfierbinte

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#428 2009-08-26 21:52:53

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

maya,din ce asociatie faci parte,provita?sau cum ii zice?

#429 2009-08-26 22:23:17

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

"Anticonceptionalele sunt singurele medicamente care, de cele mai multe ori, nu au un efect curativ, deci sunt administrate unor persoane sanatoase, dar care au cele mai severe efecte negative." Un citat luat de aici.
Nu sunt impotriva anticoncep...; deci.. luati cat mai multe... pana nu se scumpesc! dumbom
  Oamenii isi vand sanatatea in schimbul placerii. -Na, ca mi-am scos si un citat. (drepturile de autor imi sunt rezervate)  spranceana smile

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#430 2009-08-26 22:41:26

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

de parca nu ne vindem sanatatea in schimbul placerii pentru alte lucruri... in special pt mancare.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#431 2009-08-26 22:46:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

multe femei au probleme hormonale...in cazul asta,ac chiar au rol curativ smile ma dau de exemplu tongue

#432 2009-08-27 01:45:12

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

Maya draga ..esti invatatoare la scoala 194 ? (scz pt. off )

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#433 2009-08-27 09:13:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fetelor, daca nu incetati cu ironiile inchid topicul

#434 2009-08-28 22:03:36

mariuka
New member
Inregistrat: 2009-08-28

Buna tuturor smile!Pentru ca am vazut ca toate ati sarit imediat pe Mayya am zis hai sa -mi spun si eu parerea.De retinut ma adresez fetelor/femeilor credincioase cat de cat nu ateilor,paganilor,sectanti liber cugetatori sau alte minunatii....pentru ce Mayya spune ca nu e de acord cu anticonceptionalele?In Biblie se spune dupa cum unele stiti la inceput dupa ce Adam si Eva au cazut in pacat,Dumnezeu le-a dat porunca sa se inmulteasca si sa stapaneasca pamantul...sa ne gandim putin la strabunicii nostri...acele femei faceau cate 10 copii,iobagii care erau sclavi deci nu erau oameni liberi aveau cate 16 pentru ca la vremea respectiva femeia nastea exact cati copii ii dadea Dumnezeu...tineti minte erau vremuri grele,razboaie,foamete...treptat familia a redus numarul de copii la 6-7 apoi la 4 ,la 2-3...iar acu la 1 maxim 2!!!de ce?pentru pacatul a patruns atat de tare in firea omului ca el il considera ceva normal..pacatul a devenit ceva la moda...e la moda sa avortezi.,sa folosesti anticonceptionale,sa faci sex cu 10 parteneri sau chiar cu unu...dar de facut copii...deh e greu..ca sutn "vremuri grele "cica ...zace paine pe rafturi si oamenii umbla disperati cu cosurile prin supermarketuri si sunt vremuri grele...nu dragelor au fost razboaie si foamete a fost mai greu si nu a murit nimeni...doar ca acum comoditatea e la mare cinste...omul departat de Dumnezeu fara frica pacatuieste ,stand departe de Biserica si nefiind inofrmat cum trebuie..viata asta e trecatoare sa stiti e o punte catre vesnicie...vom da socoteala de ceea ce facem pentru ca Dumnezeu a lasat omului porunca sa se inmulteasca iar conditia de mantuire a femeii este sa nasca prunci nu sa adune averi,diplome etc...dar larga este calea spre pierzanie si stramta spre mantuire...vom da seama de toate..de ce e pacat sa folosim anticonceptionale?pentru ca ne impotrivim Voii lui Dumnezeu.copiii nu vin  ca asa trebuie sa se intample dupa fiecare contact sexual ci cand vrea El,Stapanul Vietii.De aceea parintele Arsenie Boca un mare parinte al nostru eu il consider Sfant (a avut si numeroase cunostinte de medician)a spus pe buna dreptate ca femeia este sanatoasa abia dupa 3-4 copii nascuti in ordine naturala,fara avorturi,pastile ,salturi peste sarcini,ea eliminand la nastere foliculina ,substanta canceroasa...de aceea multe din cele care fac chiuretaje etc,,sufera de fibroame si alte boli.Dumenzeu a lasat Nunta pentru om ca o mare Taina in care femeia si barbatul se iubesc  sub binecuvantarea lui Dumnezeu nu a lasat concubinajul de pura placere cu unul si cu altul !Casatoria nu e mocirla e cumpatare...iar in casatorie a avea toti copiii pe care ti-i da Domnul este mantuire!restul e pacat iar lumea ne trage spre pacat...azi avorturi,maine homosexuali,poimaine acceptam incestul si tot asa...incotro ne indreptam fratilor ortodocsi in numar  de 80%???

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#435 2009-08-28 22:10:33

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

mariuka a scris:

Buna tuturor smile!Pentru ca am vazut ca toate ati sarit imediat pe Mayya am zis hai sa -mi spun si eu parerea.De retinut ma adresez fetelor/femeilor credincioase cat de cat nu ateilor,paganilor,sectanti liber cugetatori sau alte minunatii....pentru ce Mayya spune ca nu e de acord cu anticonceptionalele?In Biblie se spune dupa cum unele stiti la inceput dupa ce Adam si Eva au cazut in pacat,Dumnezeu le-a dat porunca sa se inmulteasca si sa stapaneasca pamantul...sa ne gandim putin la strabunicii nostri...acele femei faceau cate 10 copii,iobagii care erau sclavi deci nu erau oameni liberi aveau cate 16 pentru ca la vremea respectiva femeia nastea exact cati copii ii dadea Dumnezeu...tineti minte erau vremuri grele,razboaie,foamete...treptat familia a redus numarul de copii la 6-7 apoi la 4 ,la 2-3...iar acu la 1 maxim 2!!!de ce?pentru pacatul a patruns atat de tare in firea omului ca el il considera ceva normal..pacatul a devenit ceva la moda...e la moda sa avortezi.,sa folosesti anticonceptionale,sa faci sex cu 10 parteneri sau chiar cu unu...dar de facut copii...deh e greu..ca sutn "vremuri grele "cica ...zace paine pe rafturi si oamenii umbla disperati cu cosurile prin supermarketuri si sunt vremuri grele...nu dragelor au fost razboaie si foamete a fost mai greu si nu a murit nimeni...doar ca acum comoditatea e la mare cinste...omul departat de Dumnezeu fara frica pacatuieste ,stand departe de Biserica si nefiind inofrmat cum trebuie..viata asta e trecatoare sa stiti e o punte catre vesnicie...vom da socoteala de ceea ce facem pentru ca Dumnezeu a lasat omului porunca sa se inmulteasca iar conditia de mantuire a femeii este sa nasca prunci nu sa adune averi,diplome etc...dar larga este calea spre pierzanie si stramta spre mantuire...vom da seama de toate..de ce e pacat sa folosim anticonceptionale?pentru ca ne impotrivim Voii lui Dumnezeu.copiii nu vin  ca asa trebuie sa se intample dupa fiecare contact sexual ci cand vrea El,Stapanul Vietii.De aceea parintele Arsenie Boca un mare parinte al nostru eu il consider Sfant (a avut si numeroase cunostinte de medician)a spus pe buna dreptate ca femeia este sanatoasa abia dupa 3-4 copii nascuti in ordine naturala,fara avorturi,pastile ,salturi peste sarcini,ea eliminand la nastere foliculina ,substanta canceroasa...de aceea multe din cele care fac chiuretaje etc,,sufera de fibroame si alte boli.Dumenzeu a lasat Nunta pentru om ca o mare Taina in care femeia si barbatul se iubesc  sub binecuvantarea lui Dumnezeu nu a lasat concubinajul de pura placere cu unul si cu altul !Casatoria nu e mocirla e cumpatare...iar in casatorie a avea toti copiii pe care ti-i da Domnul este mantuire!restul e pacat iar lumea ne trage spre pacat...azi avorturi,maine homosexuali,poimaine acceptam incestul si tot asa...incotro ne indreptam fratilor ortodocsi in numar  de 80%???

Eu am incercat cat de cat sa expun situatia   din punct de vedere medical    si tot aici se ajunge.

#436 2009-08-28 22:25:52

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mya eu nuj daca tu ai inteles..aici majoritatea FACEM sex si ne PROTEJAM prin diverse moduri pt ca nu vrem acum copii..
nu cred k poti sa ne convertesti pe toate la "calugarism"...so give up popa

Sa nu te astepti sa te salut!

#437 2009-08-28 22:29:22

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

mykutza a scris:

mya eu nuj daca tu ai inteles..aici majoritatea FACEM sex si ne PROTEJAM prin diverse moduri pt ca nu vrem acum copii..
nu cred k poti sa ne convertesti pe toate la "calugarism"...so give up popa

ce s-a scris mai sus e o constatare.tu citesti alegi ce e bine dai la o parte ce e rau si faci ce vrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.