|
Nu esti logat.
ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-23#419 2009-08-26 16:24:12
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAnici ala nu`i bun ca are mici gaurele Offline #420 2009-08-26 16:24:24
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAuite ce parere are Offline #421 2009-08-26 16:58:29
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAwayyy mama!!! rad pe burta Offline #422 2009-08-26 17:07:22
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAdar eu i-am pus alta intrebare: ok, are gauri, sa presupunem ca iau si boli, raman si insarcinata. daca pastrez copilul, unde e problema? mai mult ca sigur daca fac sex toata viata cu prezervativ, n-o sa fac mai mult de 10 copii (practic, n-o sa fac niciunul). dar sa zicem ca raman insarcinata cu prezervativ si pastrez toti copiii si ii cresc cum pot eu mai bine. unde e pacatul in asta? cu ce as gresi? de ce nu e indicat (conform teoriilor provita/celor propovaduite de maya) sa fac asta? Offline #423 2009-08-26 17:09:37
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALApai daca nu folosesti prezervativul ai putea face 15...20... stiu si eu, in orice caz mai multi, si cu cat mai multi, cu atat mai bine Offline Publicitateloading...
#424 2009-08-26 17:14:31
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAda, deci eu alt motiv decat cel religios (nu fa sex decat in casatorie si numai cu scopul de a procrea), nu vad. sunt curioasa totusi ce motiv mi-ar da maya sau cineva din asociatia aceea. Offline #425 2009-08-26 17:14:32
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA
Offline #426 2009-08-26 17:37:55Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA
tu singura sa populezi o tara mica faceti copii cat va tine uteru' Offline #427 2009-08-26 18:15:15
bine bine...faci sex numa dupa casatorie si doar in scopul procreerii.....dar daca nu iese copilul si prima? ...automat trebuie sa treci la urmatoarea si daca nici atunci...atunci... sau iar .... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #428 2009-08-26 21:52:53
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya,din ce asociatie faci parte,provita?sau cum ii zice? Offline #429 2009-08-26 22:23:17
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA"Anticonceptionalele sunt singurele medicamente care, de cele mai multe ori, nu au un efect curativ, deci sunt administrate unor persoane sanatoase, dar care au cele mai severe efecte negative." Un citat luat de aici. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #430 2009-08-26 22:41:26
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAde parca nu ne vindem sanatatea in schimbul placerii pentru alte lucruri... in special pt mancare. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #431 2009-08-26 22:46:54
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmulte femei au probleme hormonale...in cazul asta,ac chiar au rol curativ ma dau de exemplu Offline #432 2009-08-27 01:45:12
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAMaya draga ..esti invatatoare la scoala 194 ? (scz pt. off ) Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #433 2009-08-27 09:13:18
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAfetelor, daca nu incetati cu ironiile inchid topicul Offline #434 2009-08-28 22:03:36
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALABuna tuturor !Pentru ca am vazut ca toate ati sarit imediat pe Mayya am zis hai sa -mi spun si eu parerea.De retinut ma adresez fetelor/femeilor credincioase cat de cat nu ateilor,paganilor,sectanti liber cugetatori sau alte minunatii....pentru ce Mayya spune ca nu e de acord cu anticonceptionalele?In Biblie se spune dupa cum unele stiti la inceput dupa ce Adam si Eva au cazut in pacat,Dumnezeu le-a dat porunca sa se inmulteasca si sa stapaneasca pamantul...sa ne gandim putin la strabunicii nostri...acele femei faceau cate 10 copii,iobagii care erau sclavi deci nu erau oameni liberi aveau cate 16 pentru ca la vremea respectiva femeia nastea exact cati copii ii dadea Dumnezeu...tineti minte erau vremuri grele,razboaie,foamete...treptat familia a redus numarul de copii la 6-7 apoi la 4 ,la 2-3...iar acu la 1 maxim 2!!!de ce?pentru pacatul a patruns atat de tare in firea omului ca el il considera ceva normal..pacatul a devenit ceva la moda...e la moda sa avortezi.,sa folosesti anticonceptionale,sa faci sex cu 10 parteneri sau chiar cu unu...dar de facut copii...deh e greu..ca sutn "vremuri grele "cica ...zace paine pe rafturi si oamenii umbla disperati cu cosurile prin supermarketuri si sunt vremuri grele...nu dragelor au fost razboaie si foamete a fost mai greu si nu a murit nimeni...doar ca acum comoditatea e la mare cinste...omul departat de Dumnezeu fara frica pacatuieste ,stand departe de Biserica si nefiind inofrmat cum trebuie..viata asta e trecatoare sa stiti e o punte catre vesnicie...vom da socoteala de ceea ce facem pentru ca Dumnezeu a lasat omului porunca sa se inmulteasca iar conditia de mantuire a femeii este sa nasca prunci nu sa adune averi,diplome etc...dar larga este calea spre pierzanie si stramta spre mantuire...vom da seama de toate..de ce e pacat sa folosim anticonceptionale?pentru ca ne impotrivim Voii lui Dumnezeu.copiii nu vin ca asa trebuie sa se intample dupa fiecare contact sexual ci cand vrea El,Stapanul Vietii.De aceea parintele Arsenie Boca un mare parinte al nostru eu il consider Sfant (a avut si numeroase cunostinte de medician)a spus pe buna dreptate ca femeia este sanatoasa abia dupa 3-4 copii nascuti in ordine naturala,fara avorturi,pastile ,salturi peste sarcini,ea eliminand la nastere foliculina ,substanta canceroasa...de aceea multe din cele care fac chiuretaje etc,,sufera de fibroame si alte boli.Dumenzeu a lasat Nunta pentru om ca o mare Taina in care femeia si barbatul se iubesc sub binecuvantarea lui Dumnezeu nu a lasat concubinajul de pura placere cu unul si cu altul !Casatoria nu e mocirla e cumpatare...iar in casatorie a avea toti copiii pe care ti-i da Domnul este mantuire!restul e pacat iar lumea ne trage spre pacat...azi avorturi,maine homosexuali,poimaine acceptam incestul si tot asa...incotro ne indreptam fratilor ortodocsi in numar de 80%??? Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #435 2009-08-28 22:10:33
Eu am incercat cat de cat sa expun situatia din punct de vedere medical si tot aici se ajunge. Offline #436 2009-08-28 22:25:52
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmya eu nuj daca tu ai inteles..aici majoritatea FACEM sex si ne PROTEJAM prin diverse moduri pt ca nu vrem acum copii.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #437 2009-08-28 22:29:22
ce s-a scris mai sus e o constatare.tu citesti alegi ce e bine dai la o parte ce e rau si faci ce vrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|