|
Nu esti logat.
ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-24#438 2009-08-28 22:29:46
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALANu se vrea calugarirea nimanui...ci INFORMAREA..sunteti orbite fetelor de moda lumii o sa va pierdeti sufletul!ce se intampla cu voi daca erati niste copii avortati?vai de capul vostru...faceti sex ca si animalele tot asa fac,,,numai ca Ele nu Isi Ucid Puii ca noi oamenii ...au ajuns mai destepte ca noi fiarele...rusine sa ne fie... Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #439 2009-08-28 22:30:16
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaiuk.... fiecare cu parerile lui....eu nu zic k sunt bune pastilele ....dar totusi sunt necesare.... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #440 2009-08-28 22:30:43
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAAstept provocari la orice!sunt Jurist asa ca am destula logoree...se baga cineva? Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #441 2009-08-28 22:32:22
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA
1 suflet e mai pretios decat lumea intreaga. tu de ce vrei sa-l pierzi? Offline #442 2009-08-28 22:33:46
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAce s-a zis mai sus e o tampenie. deci femeia nu are nicio valoare daca isi face cariera,si face facultati,si da masterate... femeia e buna cand toarna copii pe banda rulanta si sta in casa sa-i faca mancare,sa-i spele si sa-i faca curat unui bou,care mai devreme sau mai tarziu sigur o inseala sau inceteaza a o mai aprecia draga mea marie,daca asta e viata pe care ti-o doresti,iti urez toate cele bune. noi,restul,care traim in secolul 21,si nu 10,o sa ramanem la ale noastre Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 22:35:05) Offline Publicitateloading...
#443 2009-08-28 22:35:14
Daca vroiati doar sa ne informati scriati primul mesaj si atat.Nu facem sex ca si animalele....ele fac doar pt reproducere,nu pt placere....deci voi faceti ca si ele ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #444 2009-08-28 22:36:32
Vai cat de tare esti!!!!super tare Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #445 2009-08-28 22:36:33
tocmai de aia ne protejam ca sa nu ajungem la avorturi Sa nu te astepti sa te salut! Offline #446 2009-08-28 22:37:10
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAcam asa ceva,andra. apropos de copiii aia 15 pe care ii turnau muierile acum nu stiu cate sute de ani... crezi ca ii vroiau pe toti? si la momentul la care veneau? NU. dar aveau o alternativa? NU. go figure de ce aveau atatia. Offline #447 2009-08-28 22:37:13
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAdeci ...oricum nu se ajuge la intelegere....am mai sups o data si o mai spun... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #448 2009-08-28 22:39:09
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAVa intreb pe voi ca sunteti mai vechi pe forum fetele chiar nu este o regula ceva in legatura cu chestia asta?poate deschide cine vrea cate topicuri vrea??Am observat ca streseaza si streseaza rau ..multe persoane sau revoltat... Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #449 2009-08-28 22:40:10
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAa deschis mai multe topicuri ? jalnic... poate intr-o zi isi vor da seama ca ideile dupa care traiesc sunt primitive,si odata cu ideile,si mentalitatile lor. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 22:40:32) Offline #450 2009-08-28 22:41:05
cred ca vreo 4-5 intr-o singura seara..adik ieri..si a mai deschis azi unu.. Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #451 2009-08-28 22:41:06
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALApai trebuia sa te gandesti la boul ala cand l-ai luat de barbat,,,dar ma cherie noi avem soti crestini(al meu viitor preot) cu aceleasi preocupari si conceptii ca si noi...voi aveti soti potriviti voua..nu zicc a femeia sa se indobitoceasca nu strica facultatea sau cariera....dar nu asta e esentialul...Daca Dumnezeu iti da 2 copii toata viata strica sa ai cariera?nu..dar daca El iti da 5 si tu alegi meseria iar pe ceilalti ii programezi dupa bunul plac asta e...fiecare eliber sa faca ce vrea...dar va da Socoteala,,una e cand nu stii si faci pacatul alta e cand stii...dar nu va judec pentru ca stiu ca sunteti intr0un mediu care nu este deloc comun cu biserica,,familia voastra ,amicii sunt oameni de lume..crestini de Pasti si de Craciun poate nici atunci...halal popor crestin......si ne mai miram cum mai tine Dumnezeu lumea?opentru rugaciunile preotilor,calugarilor si a pustinicilor care stau in crapaturile pamantului si se hranesc cu iarba si ce mai apuca si se roaga..pentru noi toti pacatosii...dar Dumnezeu nu vrea sa fim ca ei toti..ci macar sa tinem poruncile..vreau si eu o intrebare pertinenta careia sa-i raspund...nu in materie de drept ci de credinta..sau daca vreti si de drept nu ma supar:)) Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #452 2009-08-28 22:41:38
sunt teme diferite Offline #453 2009-08-28 22:41:44
Ooooo, Doamne! Dumnezeu nu dă copii, *** At?tea aberaţii laolată nu am mai văzut demult. Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-08-28 23:34:44) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #454 2009-08-28 22:43:06
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALASi bunica mea a facut vreo 10 copii si din aia toti au ramas doar 3,restul au murit din cauza saraciei.Iar ea....a fost nefericita toata viata. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #455 2009-08-28 22:43:45
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALApentru Katalina raspuns:X ca mi-esti draga am 24 si o bebelina de 2 luni si nu m-am protejat niciodataa..sac sac .casatorita de un an ) daca vrei sa vb si p mess id ghineamarinela2002 Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #456 2009-08-28 22:44:57
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmariuka cunosc multi viitori preoti asa cu e sotul tau si sunt mai disperati ca ceilalti....ia dute u frumusel prin camiele unde sunt studenti la alte fac decat teologie sa vezi cum e ...si dute la caminele de unde ies viitorii preoti.....deci te rog numi spune mie de viitori preoti ...in caminele cu preotii vezi numai urve si bautura ....decii te rog Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|