homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-25

#457 2009-08-28 22:45:23

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

mariuka a scris:

copiii nu vin  ca asa trebuie sa se intample dupa fiecare contact sexual ci cand vrea El,Stapanul Vietii.

ah da? serios? deci daca eu fac sex neprotejat un an de zile, de 5 ori pe saptamana si el termina in mine (si niciunul dintre noi nu are probleme de sanatate) de fiecare data, vrei tu sa-mi zici ca nu raman gravida?? imi garantezi tu mie? ti-i dau tie sa mi-i cresti daca merg pe ideea ta ca, copii nu vin dupa fiecare contact sexual ci doar cand vrea dumnezeu??

#458 2009-08-28 22:46:33

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

mariuka a scris:

pai trebuia sa te gandesti la boul ala cand l-ai luat de barbat,,,dar ma cherie noi avem soti crestini(al meu viitor preot) cu aceleasi preocupari si conceptii ca si noi...voi aveti soti potriviti voua..nu zicc a femeia sa se indobitoceasca nu strica facultatea sau cariera....dar nu asta e esentialul...Daca Dumnezeu iti da 2 copii toata viata strica sa ai cariera?nu..dar daca El iti da 5 si tu alegi meseria iar pe ceilalti ii programezi dupa bunul plac asta e...fiecare eliber sa faca ce vrea...dar va da Socoteala,,una e cand nu stii si faci pacatul alta e cand stii...dar nu va judec pentru ca stiu ca sunteti intr0un mediu care nu este deloc comun cu biserica,,familia voastra ,amicii sunt oameni de lume..crestini de Pasti si de Craciun poate nici atunci...halal popor crestin...sad...si ne mai miram cum mai tine Dumnezeu lumea?opentru rugaciunile preotilor,calugarilor si a pustinicilor care stau in crapaturile pamantului si se hranesc cu iarba si ce mai apuca si se roaga..pentru noi toti pacatosii...dar Dumnezeu nu vrea sa fim ca ei toti..ci macar sa tinem poruncile..vreau si eu o intrebare pertinenta careia sa-i raspund...nu in materie de drept ci de credinta..sau daca vreti si de drept nu ma supar:))

vai,ca sa vezi,si eu o sa fac dreptul... credeam,totusi,ca oamenii facuti pentru asta au nevoie de ceva logica,care tie iti lipseste cu desavarsire... in fine,degeaba ma iei cu dumnezeu,nu sunt crestina. smile asta e o religie pentru cei ce se vor indoctrinati smile asa ca tine. care ne trag natia asta inapoi cu inca vreo cateva sute de ani,ca deh,nu suntem deja destul de inapoiati. e viitor preot? hai sa-ti spun ceva. inainte sa fie preot,e barbat. degeaba o sa ma contrazici,dar asa e... acum,hai sa ne mutam mai sus in ierarhie. vrei sa cauti tu frumusel pe net sa vezi cati papi (papi,nu preoti ...) au avut neveste,si copii,si amante,si haremuri,si preferinte sexuale mai pe invers asa,si altele? si aia erau papi,urmasii sfantului petru,parca,pe pamant. ca sa vezi... de ce? pentru ca erau barbati. smile asa ca lasa-ne cu morala... poate preotelul tau o sa te iubeasca si o sa-ti fie credincios o vreme,dar cand tu nu o sa mai fii buna decat de facut mancare,sa vezi cum isi gaseste 'un tovaras' cu care 'sa bea o bere' din cand in cand,mai des,asa smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 22:50:15)

#459 2009-08-28 22:47:40

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

LadyPink a scris:

mariuka a scris:

copiii nu vin  ca asa trebuie sa se intample dupa fiecare contact sexual ci cand vrea El,Stapanul Vietii.

ah da? serios? deci daca eu fac sex neprotejat un an de zile, de 5 ori pe saptamana si el termina in mine (si niciunul dintre noi nu are probleme de sanatate) de fiecare data, vrei tu sa-mi zici ca nu raman gravida?? imi garantezi tu mie? ti-i dau tie sa mi-i cresti daca merg pe ideea ta ca, copii nu vin dupa fiecare contact sexual ci doar cand vrea dumnezeu??

Pai nu Lady, vezi ca nu ai inteles?asta inseamna ca atunci a vrut "El,Stapanul Vietii"....eu repet intrebarea mea chiar nu este o regula ceva in legatura cu chestia asta?poate deschide cine vrea cate topicuri vrea??

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#460 2009-08-28 22:47:58

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

LadyPink a scris:

mariuka a scris:

da.cand vrea El...sunt mii de exemple.cu care sa incep?

#461 2009-08-28 22:48:51

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

ShineOfBlood a scris:

mariuka a scris:

pai trebuia sa te gandesti la boul ala cand l-ai luat de barbat,,,dar ma cherie noi avem soti crestini(al meu viitor preot) cu aceleasi preocupari si conceptii ca si noi...voi aveti soti potriviti voua..nu zicc a femeia sa se indobitoceasca nu strica facultatea sau cariera....dar nu asta e esentialul...Daca Dumnezeu iti da 2 copii toata viata strica sa ai cariera?nu..dar daca El iti da 5 si tu alegi meseria iar pe ceilalti ii programezi dupa bunul plac asta e...fiecare eliber sa faca ce vrea...dar va da Socoteala,,una e cand nu stii si faci pacatul alta e cand stii...dar nu va judec pentru ca stiu ca sunteti intr0un mediu care nu este deloc comun cu biserica,,familia voastra ,amicii sunt oameni de lume..crestini de Pasti si de Craciun poate nici atunci...halal popor crestin...sad...si ne mai miram cum mai tine Dumnezeu lumea?opentru rugaciunile preotilor,calugarilor si a pustinicilor care stau in crapaturile pamantului si se hranesc cu iarba si ce mai apuca si se roaga..pentru noi toti pacatosii...dar Dumnezeu nu vrea sa fim ca ei toti..ci macar sa tinem poruncile..vreau si eu o intrebare pertinenta careia sa-i raspund...nu in materie de drept ci de credinta..sau daca vreti si de drept nu ma supar:))

vai,ca sa vezi,si eu o sa fac dreptul... credeam,totusi,ca oamenii facuti pentru asta au nevoie de ceva logica,care tie iti lipseste cu desavarsire... in fine,degeaba ma iei cu dumnezeu,nu sunt crestina. smile asta e o religie pentru cei ce se vor indoctrinati smile asa ca tine. care ne trag natia asta inapoi cu inca vreo cateva sute de ani,ca deh,nu suntem deja destul de inapoiati. e viitor preot? hai sa-ti spun ceva. inainte sa fie preot,e barbat. degeaba o sa ma contrazici,dar asa e... acum,hai sa ne mutam mai sus in ierarhie. vrei sa cauti tu frumusel pe net sa vezi cati papi (papi,nu preoti ...) au avut neveste,si copii,si amante,si haremuri,si preferite sexuale mai pe invers asa,si altele? si aia erau papi,urmasii sfantului petru,parca,pe pamant. ca sa vezi... de ce? pentru ca erau barbati. smile asa ca lasa-ne cu morala... poate preotelul tau o sa te iubeasca si o sa-ti fie credincios o vreme,dar cand tu nu o sa mai fii buna decat de facut mancare,sa vezi cum isi gaseste 'un tovaras' cu care 'sa bea o bere' din cand in cand,mai des,asa smile

Dă papa la buci mai iute ca Rocco Siffredi, ce ştie ea! big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Publicitate

loading...

#462 2009-08-28 22:50:40

mariuka
New member
Inregistrat: 2009-08-28

am scris mey mai sus!!ca nu vb cu atei!!james esti crestin au ateu???celor care vor sa vb cu mine p mess le raspund.

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#463 2009-08-28 22:51:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member

mariuka a scris:

am scris mey mai sus!!ca nu vb cu atei!!james esti crestin au ateu???celor care vor sa vb cu mine p mess le raspund.

de ce,draguta? smile nu iti place o provocare? ii vrei doar pe aia pe care ii poti manipula mai usor...?
later edit: nu sunt ateu.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 22:52:13)

#464 2009-08-28 22:52:53

mariuka
New member
Inregistrat: 2009-08-28

nu incerca sa superi un jurist...niciodata nu stii cand ai nevoie de el:)...hellooo daca nu va convine discutia iesiti!!!noi avem conceptiile noastre si gata!\big_smile/

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#465 2009-08-28 22:52:59

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

adica daca sotul nostru nu-i preot nu-i bun?la gunoi cu el lol Adica ba...e bun pt femei ca si noi care ne protejam si facem dragoste mai des de o data pe an.Mda
Am avut si eu un prieten la teologie....acum cred ca-i preot si era de 100 de ori mai pervers ca si sotul meu care este ateu.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#466 2009-08-28 22:53:04

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

maya mariuka eu nu zic k nu aveti dreptatea oastra....k da casatoria e cv sfant ....ca avortu e pacat(ucidere)...da ac nu sunt bune ....dar totusi repet dak eu ma casatoresc la 26 de ani si nu fac nik cu niciunu intrebarea mea e : ma mai ia pe mine cnv atunci???(aaa si fara sa ma casaoresc ca chioara cu unu pe care il cun de juma de an)
va rog sa imi raspundeti

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#467 2009-08-28 22:53:51

mmaayyaa20
Full member

ShineOfBlood a scris:

mariuka a scris:

de ce,draguta? smile nu iti place o provocare? ii vrei doar pe aia pe care ii poti manipula mai usor...?
later edit: nu sunt ateu.

ea nu a zis  ca  poate schimba mentalitatea .Ce poti sa -i zici unui ateu  de sensul vietii,,,cand sensul vietii merge la Dumnezeu?

#468 2009-08-28 22:53:54

fallen_angel
Insomniac member

mariuka pe bune...am inteles ca esti jurist....nu trebuie sa ne amintesti in fiecare post smile

#469 2009-08-28 22:53:54

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

fratilor, sunteti cumva masochisti?
de ce reinviati subiectul asta care e din start o cauza pierduta? haideti sa acceptam cu totii, odata pentru totdeauna, ca sunt si oameni care gandesc diferit si cum ei nu reusesc sa ne schimbe noua opiniile, nici noi nu le vom schimba pe ale lor!

#470 2009-08-28 22:54:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member

mariuka a scris:

nu incerca sa superi un jurist...niciodata nu stii cand ai nevoie de el:)...hellooo daca nu va convine discutia iesiti!!!noi avem conceptiile noastre si gata!\big_smile/

lol ma lasi cu asta? am avocati in familie in barou,beat that. asta ca tii sa te lauzi cu profesia.

#471 2009-08-28 22:54:40

LadyPink
Platinum member
Site

lol cat de indoctrinat trebuie sa fii sa spui asa ceva??! lol  si pe aia facuti de femeile care vor sa tina un barbat langa ele tot dumnezeu ii trimite, nu? ca deh, sa populam planeta, ce mama ma-sii? lol

florentina, eu am inteles ca daca nu mi-e scris de la dumnezeu sa fac copii 5 ani in care el termina in mine de fiecare data, nu o sa raman gravida... o sa ii moara dinainte sa ejaculeze (spermatozoizii) iar mie mi se leaga trompele pana s-o decide El sa le dezlege sa raman gravida... frate, voi va auziti ce ziceti? sau cititi ce scrieti??? ca mi-e ca nu stiti cum se fac copii (varianta aia necenzurata cu penis in vagin, nu aia romantica in care bebeii sunt adusi de berze)

mariuka, ai 24 de copii??!?

#472 2009-08-28 22:55:21

fallen_angel
Insomniac member

24 de ani rotfl

#473 2009-08-28 22:55:40

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

mariuka vad ca voi nu prea aveti cum sa faceti fatza

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#474 2009-08-28 22:56:16

mmaayyaa20
Full member

d3vildelia a scris:

maya mariuka eu nu zic k nu aveti dreptatea oastra....k da casatoria e cv sfant ....ca avortu e pacat(ucidere)...da ac nu sunt bune ....dar totusi repet dak eu ma casatoresc la 26 de ani si nu fac nik cu niciunu intrebarea mea e : ma mai ia pe mine cnv atunci???(aaa si fara sa ma casaoresc ca chioara cu unu pe care il cun de juma de an)
va rog sa imi raspundeti

asta e mentalitatea  lumii  de acum..dar nu e nici 30% adevarat .Casatoria asta de proba e cea mai mare  prajitura  cu care se ademeneste lumea spre ce e mai rau

#475 2009-08-28 22:56:33

LadyPink
Platinum member
Site

Andra123 a scris:

24 de ani rotfl

ma speriasem, frate, am zis ca are 24 de copii rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.