homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-37

#685 2009-08-29 12:20:04

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

James a scris:

mariuka a scris:

cum e cu oamenii care au animale in loc de copii????pt be hapy...eu cred in ceea ce spun si in ce spun sfintii dar problema e alta :acele femei poate au alte pacate inaintea lui Dumnezeu,si pentru asta patimesc,,,e lume bolnava in spitale si cu 3 copii si fara niciun copil si cu 10!de ce?Dumnezeu stie!!Fa ma Dumnezeu si ti raspund!!logic nu se poate demonsta ca la Dumnezeu exista taine si lucruri numai de El stiute..nu e ca in drept sa argumentezi sau sa interpretezi...

C?nd nu există niciun argument, băgați faza cu: nebănuite sunt căile Domnului. Oh, please!

ce te face sa crezi  ca sne-ar fi de folos sa stim  ce planuri are El cu noi?  Oare ce putere avem noi?  Oare nu ne orbesc greselile ?

#686 2009-08-29 12:21:23

mariuka
New member
Inregistrat: 2009-08-28

am spus ca sotul meu are aceleasi conceptii ca si mine...deci vom hotari de comun acord..

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#687 2009-08-29 12:21:33

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

mariuka a scris:

pentru james...ia zi-mi de ce in fiecare an de pasti apare Lumina Sfanta de nicaieri?de ce plang Icoanele Maicii Domnului cu lacrimi?de ce se fac minuni la manastiri?de ce sfintii au moaste binemirositoare si nu put ca noi pacatosii dupa 3 zile????explica mi te rog logic,coerent sa pot intelege cu argumnete stiintifice cu dovezi...apropo esti ateu?sau ce credinta ai?

Apare de nicăieri? Băi las-o naibii. Trucaje și vrăjeli d-astea apar tot timpul pe la televizor, dacă ai crede tot ce se dă... te-ai duce dracu'.

Nu-s ateu, sunt agnostic. Iar voi sunteți la 180? față de divinitate și de ceea ce ?nseamnă Dumnezeu. Vă luați după niște prostii scrise de șarlatani și hoți (foarte multe elemente din biblie sunt ??mprumutate? de la alte religii, mai vechi cu mii de ani chiar) și... propovăduiți mai departe aberații și lucruri pe care un om ?n sec. 21 ar trebui să le privească ca pe niște glume proaste, nu ?nvățături de viață.

d3vildelia a scris:

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

nu maya doar am gasit pe cineva dare sa ma respecte....si ak e sa trec la abstiinenta mar astepta wink

constiinta ta ce zice?

uite eu nu regret nimik din ce am facut , si sunt foarte fericita ca am dat de cineva care intradevar ma respecta si ma sprijina.....maya u stai cu parintii tai??

Atunci de ce zici că ești păcătoasă? Da, știu, așa zice biblia.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-29 12:22:34)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#688 2009-08-29 12:21:49

mariuka
New member

astept raspuns james pleaseeee..

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#689 2009-08-29 12:22:33

mmaayyaa20
Full member

James a scris:

mariuka a scris:

cum e cu oamenii care au animale in loc de copii????pt be hapy...eu cred in ceea ce spun si in ce spun sfintii dar problema e alta :acele femei poate au alte pacate inaintea lui Dumnezeu,si pentru asta patimesc,,,e lume bolnava in spitale si cu 3 copii si fara niciun copil si cu 10!de ce?Dumnezeu stie!!Fa ma Dumnezeu si ti raspund!!logic nu se poate demonsta ca la Dumnezeu exista taine si lucruri numai de El stiute..nu e ca in drept sa argumentezi sau sa interpretezi...

C?nd nu există niciun argument, băgați faza cu: nebănuite sunt căile Domnului. Oh, please!

Minuni am vazut cu ochii mei   te invit si  pe tine.Sunt la tot pasul .James

Publicitate

loading...

#690 2009-08-29 12:22:45

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

mariuka a mai spus ieri cnv ....inainte de a fi preot e barbat wink

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#691 2009-08-29 12:23:43

mariuka
New member

big_smile ce inseamna agnostic?sincer nu stiu......aa pai de aia vb tu asa.. nu ,,,sfintii nu au fost sarlatani...ce sa mai zic de sfintii mucenici care erau dati leilor pentru distractia imparatilor pagani..?si au renuntat la credinta?nu...au preferat sa moara pt Hristos...

#692 2009-08-29 12:23:44

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mariuka a scris:

am spus ca sotul meu are aceleasi conceptii ca si mine...deci vom hotari de comun acord..

eu stiu ca daca 2 persoane se iubesc simt nevoia sa faca dragoste(si nu pt placere).Voi nu simtiti nevoia?sincer.........oricata vointa ati avea,daca chiar va iubiti nu cred ca poti rezista fara aceasta apropiere.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#693 2009-08-29 12:24:42

mmaayyaa20
Full member

stau la camin de studenti delia

#694 2009-08-29 12:25:05

mariuka
New member

andra da asa e..smile aici sunt de acord

#695 2009-08-29 12:25:28

d3vildelia
Hero member

james u pe cine ai intrebat dak e pacatoasa??

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#696 2009-08-29 12:27:59

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

maaayyaa intreba acum cateva pag unde e discutia civilizata cu care "ne laudam"... ca atata s-a mai batut apa in piua cu "sec 21, civilizatie" etc etc.... discutia civilizata NU EXISTA aici... de niciuna din parti. se pare ca e mult prea greu pt cei care NU AU NIMIC DE SPUS la adresa posturilor mayei si marikai sa SE ABTINA, sa nu scrie la topicurile astea si sa se orienteze spre altele... la fel cum si lor (marikai in special) le e greu sa nu faca generalizari stupide de genul "voi, pacatosii, toti o apa si-un pamant"...

TRIST neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#697 2009-08-29 12:28:13

d3vildelia
Hero member

da dar ai stat cu parintii pana la ce varsta??

#698 2009-08-29 12:28:41

James
Banat

mmaayyaa20 a scris:

James a scris:

mariuka a scris:

ce te face sa crezi  ca sne-ar fi de folos sa stim  ce planuri are El cu noi?  Oare ce putere avem noi?  Oare nu ne orbesc greselile ?

Eu știu ?n fiecare clipă ce greșesc. Mă simt vinovat uneori, de exemplu c?nd observ, din mașină, un cerșetor și eu mă grăbesc undeva... și nu opresc să-i dau și lui ceva de m?ncare. Nu cred ?n Dumnezeu, sunt oarecum agnostic (agnosticism = concepție filozofică idealistă care neagă, parțial sau total, posibilitatea cunoașterii obiective a lumii, a esenței fenomenelor), ?nsă consider că nu sunt un om rău, pentru că am o idee despre ce e bine și ce e rău... iar pentru că iubesc oamenii, caut să fac doar ce e bine. Fără frică de Dumnezeu, fără frică de nimic. Pentru că așa simt eu.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-29 12:29:13)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#699 2009-08-29 12:30:16

d3vildelia
Hero member

offtopic:katami ce face ouletul cu surprize?? ce e ??

#700 2009-08-29 12:30:28

mmaayyaa20
Full member

d3vildelia a scris:

da dar ai stat cu parintii pana la ce varsta??

pai in vacante ma duc acasa la ei adica happy ... de ce nu as sta cu  ei? am doar 21 de ani..eu n am bani de chirii....case ..deocamdata

#701 2009-08-29 12:30:51

James
Banat

Da, dar ?n schimb se ! și fac avorturi. Foarte frumos din partea lor. big_smile

#702 2009-08-29 12:31:12

mariuka
New member

asta e bine ca esti un om bun...smile

#703 2009-08-29 12:32:32

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

asa sunt toate persoanele care se cred credicnioase: foarte insistente si au impresia ca detin adevarul suprem!!dragelor, atata timp cat chiar voi spuneti ca "numai dumnezeu stie" de unde poti sti ca dumnezeu e de acord cu ce ganditi voi si nu cu ceea ce gandim noi??ca asa scrie in Biblie?ce dovada aveti voi ca e adevarat ce scrie acolo!?
poate ca dumnezeu gandeste exact ca noi, nu aveti de unde sa stiti, asa ca nu mai insistati cu abstinenta, cu nush cati copii si cu alte baliverne ca nu e nimeni dobitoc sa creada orbeste in niste cuvinte aruncate de voi pe aici!daca voua asa va place sa traiti, foarte bine, fiti fericite cu ceea ce aveti ca si noi suntem foarte fericite cu vietile noastre!!
ah si Mariuca...daca tot Dumnezeu da fiecaruia o cruce pe care trebuie sa o duca, ptr ce ne mai rugam Lui sa ne ajute??ca oricum trebuie sa ne ducem crucea pana la final dupa spusele tale, deci rugaciuniule sunt spuse doar asa sa treaca timpul ca oricum El nu ne va ajuta cu nimic si ne va lasa se ne ducem crucea, nu??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.