homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-36

#666 2009-08-29 12:09:45

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

mariuka a scris:

mai dar nu mi place expresia  a face sex...sex fac si animalele...noi facem dragoste...nu suna mai frumos?

Animalele nu fac sex, animalele se ?mperechează. Tu faci sex. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#667 2009-08-29 12:10:18

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

mariuka a scris:

pt bubutadana( ca ea nu jigneste) big_smile asa nu  nu ma protejez ; cred ca o sa ne abtinem...big_smilebig_smilebig_smile iar pun sare pe rana stiu...nu sariti pe mineee!!!

si crezi k sotul tau va fi cuminte ???

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#668 2009-08-29 12:11:15

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

d3vildelia a scris:

mariuka a scris:

pt bubutadana( ca ea nu jigneste) big_smile asa nu  nu ma protejez ; cred ca o sa ne abtinem...big_smilebig_smilebig_smile iar pun sare pe rana stiu...nu sariti pe mineee!!!

si crezi k sotul tau va fi cuminte ???

pai daca nu mai vreti copii,sterilizati`va:))

eu,tu si restul lumii...

#669 2009-08-29 12:11:56

d3vildelia
Hero member

James a scris:

Adică zici că e prost, sau ce? Normal că s-a prins de mișcarea ta. big_smile

nu ......era foarte sigur k vorbeam serios....dar dupa cum tiam spus nu toti sunt ca si tine wink

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#670 2009-08-29 12:12:38

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

d3vildelia a scris:

James a scris:

nu ......era foarte sigur k vorbeam serios....dar dupa cum tiam spus nu toti sunt ca si tine wink

din fericire big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

#671 2009-08-29 12:13:02

James
Banat

d3vildelia a scris:

James a scris:

Ăsta sună a compliment... dar nu știu cum să-l iau. lol

Andra123 a scris:

d3vildelia a scris:

James a scris:

din fericire big_smile

Din ce zici tu, se sub?nțelege că ?ți place să ai unul pe care-l poți prosti ușor, eventul ține sub papuc. big_smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-29 12:13:59)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#672 2009-08-29 12:13:09

d3vildelia
Hero member

nu maya doar am gasit pe cineva dare sa ma respecte....si ak e sa trec la abstiinenta mar astepta wink

#673 2009-08-29 12:13:31

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

mariuka a scris:

2 copii sunt multi?pai cati vrei?1 ?apropo nu-i inteleg pe oamenii care nu fac niciun copil dar au 3 caini in casa???anybody??

uite iti explic eu...poate ca nu sunt suficient de buna sa cresc un copil! poate sunt egoista si ma gandesc mai mult la mine! sau poate sunt atat de proasta incat nu as reusi sa educ un copil in veci!ba mai mult,am atatea defecte incat sigur mi-as indrepta copilul spre drumuri gresite!nu stiu sa-l educ, nu vreau sa ofer nimic unui copil ptr ca vreau sa-mi ofer mie si viitorului meu sot totul!ptr ce sa-l fac???sa-l chinui??ce sa-i ofer, niste parinti care abia au grija de ei si care nu o sa-l iubeasca??nu, mai bine nu il fac si imi iau 3-4 cati caini vreau eu ptr ca mi se par mai usor de crescut , ptr ca nu cer atat de multe pe cat cere un copil!e doar o situatie ipotetica!

#674 2009-08-29 12:13:52

d3vildelia
Hero member

james eu zic sa nu il iei in nici un fel k e rau dak il iei....nu era nimik era doar o afirmatie wink

#675 2009-08-29 12:13:56

mariuka
New member
Inregistrat: 2009-08-28

cum e cu oamenii care au animale in loc de copii????pt be hapy...eu cred in ceea ce spun si in ce spun sfintii dar problema e alta :acele femei poate au alte pacate inaintea lui Dumnezeu,si pentru asta patimesc,,,e lume bolnava in spitale si cu 3 copii si fara niciun copil si cu 10!de ce?Dumnezeu stie!!Fa ma Dumnezeu si ti raspund!!logic nu se poate demonsta ca la Dumnezeu exista taine si lucruri numai de El stiute..nu e ca in drept sa argumentezi sau sa interpretezi...

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#676 2009-08-29 12:14:58

James
Banat

mariuka a scris:

cum e cu oamenii care au animale in loc de copii????pt be hapy...eu cred in ceea ce spun si in ce spun sfintii dar problema e alta :acele femei poate au alte pacate inaintea lui Dumnezeu,si pentru asta patimesc,,,e lume bolnava in spitale si cu 3 copii si fara niciun copil si cu 10!de ce?Dumnezeu stie!!Fa ma Dumnezeu si ti raspund!!logic nu se poate demonsta ca la Dumnezeu exista taine si lucruri numai de El stiute..nu e ca in drept sa argumentezi sau sa interpretezi...

C?nd nu există niciun argument, băgați faza cu: nebănuite sunt căile Domnului. Oh, please!

#677 2009-08-29 12:16:28

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

d3vildelia a scris:

nu maya doar am gasit pe cineva dare sa ma respecte....si ak e sa trec la abstiinenta mar astepta wink

constiinta ta ce zice?

#678 2009-08-29 12:16:33

d3vildelia
Hero member

poi mai bine unu care sa ma respecte si cum spui u sa il am sub papuc  decat unu care se culca cu prima venita rotfl

#679 2009-08-29 12:16:34

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

James a scris:

Din ce zici tu, se sub?nțelege că ?ți place să ai unul pe care-l poți prosti ușor, eventul ține sub papuc. big_smile

in nici un caz....ala nu-i barbat(parerea mea).Vreau(si am)unul sigur pe masculinitatea lui si care n-are nevoie sa stea pe un forum de femei ca sa se simta mai....mascul wink

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-08-29 12:18:23)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#680 2009-08-29 12:17:35

mariuka
New member

pentru james...ia zi-mi de ce in fiecare an de pasti apare Lumina Sfanta de nicaieri?de ce plang Icoanele Maicii Domnului cu lacrimi?de ce se fac minuni la manastiri?de ce sfintii au moaste binemirositoare si nu put ca noi pacatosii dupa 3 zile????explica mi te rog logic,coerent sa pot intelege cu argumnete stiintifice cu dovezi...apropo esti ateu?sau ce credinta ai?

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#681 2009-08-29 12:17:38

d3vildelia
Hero member

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

constiinta ta ce zice?

uite eu nu regret nimik din ce am facut , si sunt foarte fericita ca am dat de cineva care intradevar ma respecta si ma sprijina.....maya u stai cu parintii tai??

#682 2009-08-29 12:19:08

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

faza cu"numai dumnezeu stie de ce" ma lasa rece!!daca doar dumnezeu stie de ce, atunci nu mai sustine tu sus si tare ca daca cineva urmeaza calea expusa de tine va fi vesnic fericit si sanatos!!ca nu ai tu de unde sa stii,nu??

#683 2009-08-29 12:19:14

d3vildelia
Hero member

mariuca nu miai raspuns...dak dupa e faci acei 4 copii treci la abstinenta, sotul tau va fi cuminte ??

#684 2009-08-29 12:19:49

mariuka
New member

apropo nu se ia nimeni de avatarul meu?ma mir...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.