|
Nu esti logat.
ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-34#628 2009-08-29 11:50:08
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya catzi ani asteapta....tima spus eu vreau sa raman cu actulalul ....ii spuneam "iubire dak ma iubesti asteaptama vreo 8 ani " Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #629 2009-08-29 11:50:11
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA
mai in gluma mai in serios.... dar de ce oare are sentimentul de protectie? Offline #630 2009-08-29 11:50:39
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALApt be happy..imi pare foarte rau ca ai fibrom la varsta asta...iar mama ta...zici ca a folosit prezervativul totusi...hai sa-ti zic ceva de ce unii copii mor de mici de leucemie?de ce se imbolnavesc unii de cancer?de ce mor in accidente?etc???Dumnezeu da fiecaruia o cruce sa o duca...poate asta e crucea ei de mantuire boala...unii au mai mult altii mai putin...cunosc femei care au 5 copii si nu au luat in viata lor pastile...bineinteles exista cum e si cazul mamei tale excpetii pentru ca nu noi suntem Dumnezei sa stim de ce???asta e acceptam totul cum ni se da...cum acceptam si binele asa trebuia sa acceptam si boala...sa multumim ca vedem lumina soarelui in fiecare dimineata si ca mergem pe picioarele noastre!asa ca be haapyy!!! te pup Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #631 2009-08-29 11:51:19
u potio sai spui sa se casatoreasca virgin/a dar dak el nu vrea , u il trimiti la piatza si .....deci nu poti sa impui nik dak nu intelege de vb buna Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #632 2009-08-29 11:53:10
Cand copilul e crescut in frica de Dumnezeu si in dragoste adevarata ....reuseste sa depaseasca astefl de dorinte la varste fragede...mai ales daca tu ca parinte te rogi pentru el Offline Publicitateloading...
#633 2009-08-29 11:53:29
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmmaayya sa nu exageram nu a zis nimeni sa te astepte 8 ani!!niciun barbat oricat ar fi el de credincios nu te asteapta 8 ani!!se duce mai degraba sa se calugareasca!!totusi...un an nu e mult sau cateva luni..ce ziceti??? Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #634 2009-08-29 11:54:26
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAda mariuka cateva luni....dar eu nu ma puteam casatori la 18 ani nu??? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #635 2009-08-29 11:55:20
aici parca sunt de acord cu tine.maya saraca traieste intr`o lume perfecta unde vine printu si o asteapta o eternitate eu,tu si restul lumii... Offline #636 2009-08-29 11:55:21
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAea spunea ca nu se poate casatori decat peste cativa ani si atunci ce face?o asteapta baiatul cateva luni-un an si apoi? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #637 2009-08-29 11:55:22
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAatunci mariuka, daca spui ca exista si exceptii ( si crede-ma daca arunci o privire prin spitale si vezi cate femei cu cate 4-5 copii sunt foarte grav bolnave o sa-ti dai seama ca de fapt exceptiile despre care vorbesti tu sunt regula) nu mai sustine sus si tare ca daca faci nush cati copii si nu te protejezi devii o femeie sanatoasa ptr ca spui prostii!! Offline #638 2009-08-29 11:55:22
am vrut sa scot in evidenta faptul ca se poate Offline #639 2009-08-29 11:55:32
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya cunosc multi parinti credinciosi si isi educa copii asa cum trebuie , iar copii o iau pe alte carari Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #640 2009-08-29 11:57:06
traiesti intr-o lume de vis No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #641 2009-08-29 11:57:07
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya...tu nu prea esti in masura sa ne tii noua predici pt ca tu ai facut exact la fel.daca e sa o luam asa....eu la varsta ta eram virgina.Deci care-i mai pacatoasa? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #642 2009-08-29 11:57:11
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAandra iti raspund eu....se duce la altele si dupa ce ma casatoresc aflu k am sida Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #643 2009-08-29 11:57:23
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA:happy Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #644 2009-08-29 11:58:29
pentru ca-i influenteaza societatea in rau? Offline #645 2009-08-29 11:59:50
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmai dar nu e vorba numai de sex aici !!!sau e? Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus acolo unde candva erai totul ...sad Offline #646 2009-08-29 12:01:15
eu sunt Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|