homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-32

#590 2009-08-29 11:21:45

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

Am reusit sa citesc cateva pagini, dupa care m-am plicitisit. Fata asta imi da impresia clara ca vorbeste despre lucruri in care crede , dar nu le intelege. Sustine cu o vehementa crasa lucruri, ce devin antagonice in final, dar ii lipsesc  argumentele logice, cu o baza reala, rationala  omului contemporan.  neutral

Ultima oara a fost editat de Gugulik (2009-08-29 11:22:55)

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#591 2009-08-29 11:25:17

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

doamne, sunteti criminali... ma jur rotfl daca e omul prost dispus si intra sa citeasca pe aici lol ii trece si mama supararii... iar daca e deja binedipus nu mai zic rotfl

mariuka, am si eu cateva curiozitati ( pentru moment ca e greu tare sa te abtii lol )
tu si maya faceti parte din aceeasi asociatie???
daca nu, cum ai descoperit forumul asta? smile ai dat search pe google despre cine stie ce pozitie de sex sau despre metode de protectie si ti-a aparut forumul asta? ... sau poate ai cautat retete de bucatarie... ca avem si de-astea lol ? sau cum?

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-29 11:26:09)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#592 2009-08-29 11:27:35

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

E prietena mayei tu ce crezi big_smile a adus-o ca sa o sustina.Stai sa vezi ca imediat apare si ea lol

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-08-29 11:31:27)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#593 2009-08-29 11:30:42

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

lol bine zis Andra big_smile puss
frate, dar voi, 2 femei credincioase (sau cel putin asa pareti, D-zeu stie cine si cum sunteti) de ce va bateti capul cu totii pacatosii??? cu toti depravatii care suntem noi, care uneori ne gandim la sex mai des decat la mancare lol si la sexul ala pentru pura placere fizica, cu protectie... nu de facut copii de la 20 de ani neutral adica ok, incerc pe cat pot (desi e 99% imposibil) sa va inteleg si sa iau ce spuneti ca atare... dar de ce va coborati la un "asa nivel" daca vedeti ca n-aveti cu cine ???

gata, nu ma mai intind cu alte intrebari... acum astept raspunsuri (care ma indoiesc ca vor veni, ma si mir de ce mai incerc sa pricep ceva:)) )

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-29 11:32:21)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#594 2009-08-29 11:35:08

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

mai lipseste extra.el e necunoscuta din toata ecuatia.unde sunt  citatele?lol

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#595 2009-08-29 11:36:13

mariuka
New member
Inregistrat: 2009-08-28

da sunt prietena mayei...pt annna repet toti suntem pacatosti numai Dumnezeu este fara de pacat ca El a venit laund chip omenesc si a murit fara sa aiba pacat pentru ca noi sa avem viata vesnica..nu sunt asa credincioasa cum credeti voi..cred in Dumnezeu si ma straduiesc sa traiesc cum sunt cei din jurul meu...abia de 7 ani am inceput sa merg si eu la biserica...

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#596 2009-08-29 11:37:31

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

annna a scris:

frate, dar voi, 2 femei credincioase (sau cel putin asa pareti, D-zeu stie cine si cum sunteti) de ce va bateti capul cu totii pacatosii??? cu toti depravatii care suntem noi, care uneori ne gandim la sex mai des decat la mancare lol si la sexul ala pentru pura placere fizica, cu protectie... nu de facut copii de la 20 de ani neutral adica ok, incerc pe cat pot (desi e 99% imposibil) sa va inteleg si sa iau ce spuneti ca atare... dar de ce va coborati la un "asa nivel" daca vedeti ca n-aveti cu cine ???

gata, nu ma mai intind cu alte intrebari... acum astept raspunsuri (care ma indoiesc ca vor veni, ma si mir de ce mai incerc sa pricep ceva:)) )

am inteles ca pe site sunt vreo 20 000 de utilizatori.Bineinteles ca nu toti sunt la fel.Chiar e deplasat ca ne mai gandim si la suflet?  Si daca  cineva nu e de acord trebuie sa faca  circ?  unde e lumea aceea civilizata in care spunem ca vrem sa traim?

#597 2009-08-29 11:38:11

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

iar incep discutiile rotfl2

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#598 2009-08-29 11:38:48

mariuka
New member

am intrat aici pentru ca am vrut cat de cat sa-mi expun parerea..convingerile,,,dar am vazut ca unii te ironizeaza,te injura, nu merita sa vorbesti despre Dumnezeu sau despre viata crestina pe acest forum...mai bine te abtii

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#599 2009-08-29 11:38:59

mmaayyaa20
Full member

d3vildelia a scris:

uite circul supa

#600 2009-08-29 11:39:35

BratzG
Sr. member

mmaayyaa20 a scris:

annna a scris:

am inteles ca pe site sunt vreo 20 000 de utilizatori.Bineinteles ca nu toti sunt la fel.Chiar e deplasat ca ne mai gandim si la suflet?  Si daca  cineva nu e de acord trebuie sa faca  circ?  unde e lumea aceea civilizata in care spunem ca vrem sa traim?

da am inteles,ai spus ce ai avut de spus.poti sa pleci.nu avem nevoie de tine si de credintele tale.

eu,tu si restul lumii...

#601 2009-08-29 11:39:56

d3vildelia
Hero member

mariuka am o intrebare cand teai casatorit erai virgina??

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#602 2009-08-29 11:40:30

BratzG
Sr. member

d3vildelia a scris:

mariuka am o intrebare cand teai casatorit erai virgina??

doamne,delia!ce intrebare ii si asta?!normal ca da...rotfl

eu,tu si restul lumii...

#603 2009-08-29 11:40:37

mariuka
New member

katalina esti on line?da mi un add p mess te rog smile valabil si pt mikutza ,.,,restul dau ignore...big_smile glumesc accept pe oricine .

#604 2009-08-29 11:40:51

mmaayyaa20
Full member

BratzG a scris:

mmaayyaa20 a scris:

annna a scris:

da am inteles,ai spus ce ai avut de spus.poti sa pleci.nu avem nevoie de tine si de credintele tale.

la fel pot sa spun si eu. M -am convins ca nu esti de acord cu mine. e discutie inceputa de mine si astept si alte parerri .poti sa pleci daca  nu-ti place conversatia.

#605 2009-08-29 11:41:16

mariuka
New member

da delia eram virgina..multumita?si aveam 23 apropo big_smilebig_smile

#606 2009-08-29 11:41:50

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Poti sa vb despre Dumnezeu,dar de la asta pana la a ne face pacatoase si nu mai stiu cum ne-ai facut ieri este o diferenta.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#607 2009-08-29 11:41:56

d3vildelia
Hero member

mmaayyaa20 a scris:

d3vildelia a scris:

uite circul supa

eu nu am spus nik de circ si eu nu is aia paiata ta...dar nus cand apare cnv de aceeleasi conceptii cu ale voastre incep certurile ....sau nu ai observat asta??

#608 2009-08-29 11:42:11

mariuka
New member

hei nu ma trimiteti asa usor la plimbare?sau nu erau pt mine papucii?sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.