homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-33

#609 2009-08-29 11:42:35

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

mariuka a scris:

da delia eram virgina..multumita?si aveam 23 apropo big_smilebig_smile

inseamna ca nu esti la moda dance   esti"inapoiata" si"habotnica"

#610 2009-08-29 11:43:03

mariuka
New member
Inregistrat: 2009-08-28

am o propunere fratilor:big_smilebig_smile hai sa schimbam subiectul smile sincer...

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#611 2009-08-29 11:43:17

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

ok si dupa cat tipm teai casatorit cu sotul tau??

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#612 2009-08-29 11:43:33

mariuka
New member

vezi mmayya ca m-ai jignit!cum iti permiti?

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#613 2009-08-29 11:44:02

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#614 2009-08-29 11:44:19

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

d3vildelia a scris:

mariuka am o intrebare cand teai casatorit erai virgina??

Mai cunosc eu pe cineva care s-a măritat virgină, cu un virgin: ?n cur?nd se vor despărți, tocmai din cauza asta. Niciunul nu și-a trăit tinerețea. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#615 2009-08-29 11:44:45

mariuka
New member

pai la 23 ne-am cunosctu si dupa cateva luni ne-am si casatorit!hjartahjartahjarta...

#616 2009-08-29 11:44:59

mmaayyaa20
Full member

mariuka a scris:

am o propunere fratilor:big_smilebig_smile hai sa schimbam subiectul smile sincer...

da.hai sa vorbim despre  adolescenta si viata sexuala happydance

#617 2009-08-29 11:45:09

mariuka
New member

james ce ma bucur sa te vad !

#618 2009-08-29 11:45:13

d3vildelia
Hero member

Andra123 a scris:

Poti sa vb despre Dumnezeu,dar de la asta pana la a ne face pacatoase si nu mai stiu cum ne-ai facut ieri este o diferenta.

perfect deacord:*

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#619 2009-08-29 11:45:46

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

mariuka a scris:

Buna tuturor smile!Pentru ca am vazut ca toate ati sarit imediat pe Mayya am zis hai sa -mi spun si eu parerea.De retinut ma adresez fetelor/femeilor credincioase cat de cat nu ateilor,paganilor,sectanti liber cugetatori sau alte minunatii....pentru ce Mayya spune ca nu e de acord cu anticonceptionalele?In Biblie se spune dupa cum unele stiti la inceput dupa ce Adam si Eva au cazut in pacat,Dumnezeu le-a dat porunca sa se inmulteasca si sa stapaneasca pamantul...sa ne gandim putin la strabunicii nostri...acele femei faceau cate 10 copii,iobagii care erau sclavi deci nu erau oameni liberi aveau cate 16 pentru ca la vremea respectiva femeia nastea exact cati copii ii dadea Dumnezeu...tineti minte erau vremuri grele,razboaie,foamete...treptat familia a redus numarul de copii la 6-7 apoi la 4 ,la 2-3...iar acu la 1 maxim 2!!!de ce?pentru pacatul a patruns atat de tare in firea omului ca el il considera ceva normal..pacatul a devenit ceva la moda...e la moda sa avortezi.,sa folosesti anticonceptionale,sa faci sex cu 10 parteneri sau chiar cu unu...dar de facut copii...deh e greu..ca sutn "vremuri grele "cica ...zace paine pe rafturi si oamenii umbla disperati cu cosurile prin supermarketuri si sunt vremuri grele...nu dragelor au fost razboaie si foamete a fost mai greu si nu a murit nimeni...doar ca acum comoditatea e la mare cinste...omul departat de Dumnezeu fara frica pacatuieste ,stand departe de Biserica si nefiind inofrmat cum trebuie..viata asta e trecatoare sa stiti e o punte catre vesnicie...vom da socoteala de ceea ce facem pentru ca Dumnezeu a lasat omului porunca sa se inmulteasca iar conditia de mantuire a femeii este sa nasca prunci nu sa adune averi,diplome etc...dar larga este calea spre pierzanie si stramta spre mantuire...vom da seama de toate..de ce e pacat sa folosim anticonceptionale?pentru ca ne impotrivim Voii lui Dumnezeu.copiii nu vin  ca asa trebuie sa se intample dupa fiecare contact sexual ci cand vrea El,Stapanul Vietii.De aceea parintele Arsenie Boca un mare parinte al nostru eu il consider Sfant (a avut si numeroase cunostinte de medician)a spus pe buna dreptate ca femeia este sanatoasa abia dupa 3-4 copii nascuti in ordine naturala,fara avorturi,pastile ,salturi peste sarcini,ea eliminand la nastere foliculina ,substanta canceroasa...de aceea multe din cele care fac chiuretaje etc,,sufera de fibroame si alte boli.Dumenzeu a lasat Nunta pentru om ca o mare Taina in care femeia si barbatul se iubesc  sub binecuvantarea lui Dumnezeu nu a lasat concubinajul de pura placere cu unul si cu altul !Casatoria nu e mocirla e cumpatare...iar in casatorie a avea toti copiii pe care ti-i da Domnul este mantuire!restul e pacat iar lumea ne trage spre pacat...azi avorturi,maine homosexuali,poimaine acceptam incestul si tot asa...incotro ne indreptam fratilor ortodocsi in numar  de 80%???

explica-mi te rog frumos cum mama ma-sii ar fi trebuit sa eu  3-4 copii pana la 17 ani ca sa nu am fibroadenoame si chisturi???si daca tot spui ca cele care fac chiuretaje sufera de fibroame, cum doamne iarta-ma mi-au aparut mie care la 17 ani nu-mi incepusem nici viata sexuala deci nici gand de chiuretaj sau anticonceptionale??si daca tot spui tu ca o femeie abia dupa 3-4 copii e sanatoasa ptr ca se curata de foliculina, zi-mi si mie de ce mama mea dupa 3 copii, fara avorturi, folosind ca metoda contraceptiva doar prezervativul, la 44 de ani avea uterul plin de fibroame uterine si a trebuit sa faca histerectomie???ca doar a facut asa cum zici tu...3 copii!!!

#620 2009-08-29 11:45:51

mariuka
New member

o intrebare mica mica dar esentiala!daca veti avea copii la ce varsta ii veti sfatui sa si inceapa viata sexuala?:-b

#621 2009-08-29 11:46:07

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Si eu aproape ca m-am casatorit virgina  rodnar

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#622 2009-08-29 11:46:21

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

dumnezeu sa va ierte pacatele ...pacatosilor rotfl si normal sa ma ierte si pe mine lol

#623 2009-08-29 11:47:03

d3vildelia
Hero member

mariuka a scris:

pai la 23 ne-am cunosctu si dupa cateva luni ne-am si casatorit!hjartahjartahjarta...

poi ma scuzi in cazul asta si eu eram virgina dak ma casatoream in cateva luni cu iubi ....
eu am o rel de un an si 8 luni si mam culcat cu el la 11 luni...dar nu imi permit sa ma casatoresc....deci dak nu ma culcam cu el crezi k il mai aveam langa mine ???

#624 2009-08-29 11:47:24

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mariuka a scris:

o intrebare mica mica dar esentiala!daca veti avea copii la ce varsta ii veti sfatui sa si inceapa viata sexuala?:-b

eu dupa 18...sotul meu zice ca daca-i baiat il trimite de la 13 si daca-i fata...niciodata lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#625 2009-08-29 11:47:43

d3vildelia
Hero member

mmaayyaa20 a scris:

mariuka a scris:

da.hai sa vorbim despre  adolescenta si viata sexuala happydance

maya si u esti una din ele wink

#626 2009-08-29 11:48:25

mmaayyaa20
Full member

d3vildelia a scris:

mariuka a scris:

poi ma scuzi in cazul asta si eu eram virgina dak ma casatoream in cateva luni cu iubi ....
eu am o rel de un an si 8 luni si mam culcat cu el la 11 luni...dar nu imi permit sa ma casatoresc....deci dak nu ma culcam cu el crezi k il mai aveam langa mine ???

dragostea adevarata asteapta supa

Ultima oara a fost editat de mmaayyaa20 (2009-08-29 11:49:02)

#627 2009-08-29 11:48:32

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

mariuka a scris:

pai nu stiu ...cand o vrea nu? eu nu pot sai controlez viata sau sai zic casatorestete virgin/a..... wow

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.