homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-46

#856 2009-08-31 22:40:43

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

valy_creata2000 a scris:

lucia05 a scris:

extra, ce e atat de greu sa intelegi ca asta e un forum cum s-ar zice mai "comercial" asa si prin urmare nu sta nimeni sa citeasca citate din biblie si nici formulari pe care le regasim la toti adventistii si penticostalii care ne agaseaza pe strada, pe la usi sau prin porti? daca vrei sa citim si sa intelegem ceva pune-o in cuvintele tale, cuvinte si expresii din alea uzuale

nu fac misto, vorbesc serios!

exact ... big_smile

nu sunt chiar asa grele de inteles cuvintele care vi le spun; dar nici lucrurile ceresti nu le pot folosi in... expresii uzuale.

Katalina2311 a scris:

"Daca el ar fi ascultat de Dumnezeu, astazi nu ai mai fi auzit de avorturi, si nici de femei violate."
Dar nici noi nu am fi existat

nu pot sa ma pronunt aici. lucrul acesta depaseste capacitatea oricarui om care incearca sa priceapa cine s-ar fi nascut si cine nu.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#857 2009-08-31 22:50:34

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

valy_creata2000 a scris:

d3vildelia a scris:

extra cat tia luat sa scri asemenea roman??

n-am rabdare sa citesc atat

nici eu ...e prea mult si imi fug ochii

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#858 2009-08-31 22:51:58

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

d3vildelia a scris:

valy_creata2000 a scris:

d3vildelia a scris:

extra cat tia luat sa scri asemenea roman??

n-am rabdare sa citesc atat

nici eu ...e prea mult si imi fug ochii

lol ...plus k asta cu D-zeu ma depaseste la ora asta  big_smile

..be the best ...fuck the rest smile))

#859 2009-08-31 22:54:02

d3vildelia
Hero member

la me nu dar e prea mult si eu am si probleme cu ochisolii

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#860 2009-08-31 22:59:07

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

extra a scris:

valy_creata2000 a scris:

lucia05 a scris:

extra, ce e atat de greu sa intelegi ca asta e un forum cum s-ar zice mai "comercial" asa si prin urmare nu sta nimeni sa citeasca citate din biblie si nici formulari pe care le regasim la toti adventistii si penticostalii care ne agaseaza pe strada, pe la usi sau prin porti? daca vrei sa citim si sa intelegem ceva pune-o in cuvintele tale, cuvinte si expresii din alea uzuale

nu fac misto, vorbesc serios!

exact ... big_smile

nu sunt chiar asa grele de inteles cuvintele care vi le spun; dar nici lucrurile ceresti nu le pot folosi in... expresii uzuale.

offtopic Imi pare rau sa iti spun asta extra, dar daca vrei ca mesajul tau sa ajunga la oameni trebuie sa fie scris in expresii uzuale. Iisus le-a vorbit oamenilor in pilde, ca si cel mai simplu sa inteleaga. Tu de ce scrii romne cand oamenii te roaga sa scrii mai pe scurt? Ti s-a spus clar ca putini citesc ce insiri tu acolo. Poate daca ai scrie scurt si la obiect, si nu ai predica atat ceilalti macar ti-ar lua in seama mesajul. Cine stie, asa poate ai da de o inima dispusa sa ia in considerare ce spui tu.

In felul asta nu faci decat sa enervezi oamenii.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-08-31 22:59:44)

Publicitate

loading...

#861 2009-08-31 23:37:35

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

PillBlast a scris:

Imi pare rau sa iti spun asta extra, dar daca vrei ca mesajul tau sa ajunga la oameni trebuie sa fie scris in expresii uzuale. Iisus le-a vorbit oamenilor in pilde, ca si cel mai simplu sa inteleaga. Tu de ce scrii romane cand oamenii te roaga sa scrii mai pe scurt? Ti s-a spus clar ca putini citesc ce insiri tu acolo. Poate daca ai scrie scurt si la obiect, si nu ai predica atat, ceilalti macar ti-ar lua in seama mesajul. Cine stie, asa poate ai da de o inima dispusa sa ia in considerare ce spui tu.

Multumesc pentru sfaturi smile
PillBlast, Biblia are peste o mie de pagini(1223). Si ce vei spune: "nu o citesc ca e prea mare" si "imi e de ajuns vechiul sau noul testament", asa-i?
Cuvintele Bibliei sunt date ca sa fie intelese si de catre cei mici. Faptul ca am scris ceva mai mult, este adevarat.
Si nu cred ca exista vre-o propozitie, fraza sau chiar paragraf -scrise de mine- care sa nu fie intelese.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#862 2009-09-01 00:08:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

vre-o? lol hai mai extra..o luam iar cu gramatica? lol

#863 2009-09-01 10:55:05

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

Cel mai grav este ca traim si in dorinta de necunoastere...si cand ni se ofera  informatia de care avem nevoie  o respingem.....fara sa stim ca  poate de  acel lucru trebuie sa -l stim.Asta mi se intampla si mie de multe ori.Mi se pare din nou grav ca suntem in niste vremuri in care ortodoxia este luata in  bataie de joc  si comparata cu toate tampeniile de secte  si alte daramaturi.Nici macar nu recunoastem ca gresim,nu mai zic de renuntarea la ceea ce ne face rau.
Lumea in general  este influentata de multe lucruri din jur si nu mai vede adevaratul scop al vietii...asta e lumea in care traim si din care  trebuie sa iesim....dar cine va auzi asta si cine va simti asta? Va imbratisez cu drag.Asta e  ultimul lucru pe care l-am scris aici.

#864 2009-09-01 10:57:15

d3vildelia
Hero member

maya pot sa te intreb ceva?

#865 2009-09-01 10:58:25

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Tu eşti culmea. Crezi că Dumnezeul tău e mai presus de al altora? Cine decide care e cel adevărat? Contează ?nsă cum trăieşti, nu cui te rogi. Tu păcătuieşte ?ntr-una, eu nu cred ?n nimic, mă doare-n pix... şi caut să duc o viaţă fără de păcat, din dragoste faţă de semeni.

Cum era melodia aia... ?Nu fac parte din majoritatea mediocră, care ascultă doar de popă, face cruci şi se sufocă...?

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#866 2009-09-01 10:58:46

mmaayyaa20
Full member

cine vrea sa mai vorbim: id de mess:    mmaayyaa20

#867 2009-09-01 11:00:26

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

ShineOfBlood a scris:

vre-o? lol hai mai extra..o luam iar cu gramatica? lol

?ţi dau vechea mea semnătură (Slappin' bitches with the speller... all night long!) şi sarcina de a fi jandarmu' scrierii corecte.  box

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#868 2009-09-01 11:05:31

d3vildelia
Hero member

maya vezi k tiam dat add big_smile

#869 2009-09-01 11:08:06

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

maya, ce nu intelegi tu este ca noi nu simtim nicio nevoie de informatiile astea pe care tu le consideri capitale pentru noi; eu le-as numi absurde, dovada fiind si faptul ca nici tu nu ai gasit raspunsuri la multe din intrebarile pe care ti le-am adresat...
poate si noi gresim, neintelegand lucrurile pe care tu ai incercat sa le punctezi (si nu ma refer la faza cu abstinenta cu care nu sunt de acord deloc neutral ), poate ca o sa platim candva pentru stilul asta de viata mai putin credincios, mai putin linistit... insa in niciun caz nu ne vom schimba conceptiile dintr-o postare de pe un forum, care a ajuns chiar sa agaseze prin insistentele si absurditatile ei...
o zi buna iti doresc

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#870 2009-09-01 11:48:16

d3vildelia
Hero member

kata te sustin tare si raspicat

#871 2009-09-01 12:32:05

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

si eu, kata... dupa cum am zis sunt total contra ideii asteia cu abstinenta  retas  deci et sustin smile  trombon

Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-01 12:32:24)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#872 2009-09-01 12:39:27

mmaayyaa20
Full member

annna a scris:

si eu, kata... dupa cum am zis sunt total contra ideii asteia cu abstinenta  retas  deci et sustin smile  trombon

pai hai sa facem copii:)  si facem dragoste  neprotejat si daca apar copiii sunt bineveniti

#873 2009-09-01 12:44:05

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Sigur, Maya, şi o să ţi-i dăm ţie să-i creşti c?nd nu o să ne mai ajungă banii să cumpărăm pampersuri pentru jumătate de echipă de fotbal! Nu mai bine facem sex, NE PROTEJĂM şi lăsăm copiii pentru c?nd ne simţim responsabili şi apţi să le acordăm o viaţă frumoasă şi o educaţie potrivită?

#874 2009-09-01 12:48:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Lady, stai ca stiu eu raspunsul la asta : are al de sus grija de ei, nu-i lasa sa moara de foame ! zic bine ? lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.