homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-6

#96 2009-08-25 23:03:01

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

anabella e bine asa:) cat va rezista?

#97 2009-08-25 23:03:30

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

am citit si am incercat sa ma abtin de la comentarii... dar nu prea pot smile
mi se pare ca incerci sa faci propaganda aiurea di degeaba lol multe fete de aici sunt cu capul pe umeri si stiu cum sa se protejeze ... nu`ti inteleg scopul totusi ... si daca vezi ca nu iese ca tine de ce mai continui? neutral

#98 2009-08-25 23:03:57

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

vezi tu maya...daca nu opresc asta...ar veni...si cat de repede...ori noi...nu suntem pregatiti pentru un copil...sunt in anul 2 la medicina...el mai are un an si termina...un copil ne-ar terminat pe noi acum...si cum zicea cineva pe forum...nu mai retin exact...parca annabel "daca ne-am fi casatorit cu 2 ani inainte sigur eram despartiti...asa acum avem cea mai frumoasa casnicie din lume "...era ceva de genul...nu imi mai amintesc exact...vrem sa ii oferim ceva bun...vrem sa il crestem cum trebuie...nu ar avea rost sa il chinuim acum...asa cum nu ar avea rost nici sa ne racim noi unul fata de altul pentru ca eu as refuza sa i simt trupul lipit de al meu, mainile mangaindu-ma si buzele sarutandu-ma

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#99 2009-08-25 23:04:16

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

lucia05 a scris:

maya, habar nu ai tu cat de frumos e sexul...ala animalic! oricare dintre noi a experimentat asa ceva chiar si cu persoana iubita. imi pare rau ca tu nu ai avut parte dar nu e timpul trecut si atunci vei intelege.

peste tot si toate, ramane intrebarea: oralul e ok, nu? sau si asta a fost tot parte a unui plan de reducere a populatiei" ca sa nu se mai inmulteasca sa o bage in gura"  rotfl

asta imi aduce aminte de bancul ala cu  'nu va mai obositi, ne-a dat in gat' rotfl

mmaayyaa20 a scris:

reaiu ce am spus si mai devreme ca nu sunt anti  sex,dar lucul asta  trebuie sa fie un lucru special... imi e si greu sa-i spun sex pentru ca asta ma duce cu gandul numai la instincetele animalice.... Omul e mai presus de atat nu?  Asa e omul...   si rezultatul iubirii dintre 2 oameni  este  un copil...nu mereu dar e si asta.Acum ce sa facem?schimbam noi firea omului  si rolul lui pentru ca vrem sa  nu avem  copii  ci numai placere?

Dar animalele care doar se reproduc? Si aia fac 'sex' doar ca sa mareasca populatia... cred ca ai tras linia gresit intre om si animal. Sper sa afli cand in viata ca placerea nu se leaga doar de iubire, sexul nu tine de dragoste si de un act dat de la primarie, iar orgasmul nu vine doar de 2 ori in viata cand ti-ai conceput copchii (asta daca esti norocoasa sa nu dea doar de 3 ori din fund si sa te insemineze  una, doua)

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-08-25 23:11:27)

#100 2009-08-25 23:04:59

mmaayyaa20
Full member

katami a scris:

extra, cu metoda calendarului am ajuns in luna a cincea acu smile bebele meu a avut noroc ca sunt impotriva avortului si oricum imi doresc copii, dar alt bebe nu era, poate, la fel de norocos.

maya, cu pastilele cred ca ai o oarecare dreptate, am auzit si eu destule pareri si, asa cum a zis si extra, miroase a masonerie smile dar cu prezervativul ce ai? yikes prez si, vb ta... daca se intampla sa dea gres... bebe si gata. dar una e sa ti se intmple o data cu prez si alta e de 10 ori cu met calendarului....

kata, mie preotul inainte de a ne cununa m-a pus sa ii promit ca in luna aia ma las de pastile (din aceleasi motive expuse de maayyaa). nu m-am tinut exact cum i-am zis, in sensul in care m-am lasat cu vreo cateva luni dupa. si el ne-a zis atunci ca biserica accepta prez. intr-adevar, e o chestie de optiune... daca nu iti cade bine la stomac sa stii ca pastilele AR PUTEA AVEA efect abortiv.... atunci le lasi, chiar pt o ipoteza.

dt... puss i-am scris si maayyeeei pe undeva asta, dar am pierdut sirul topicurilor smile

ma bucur ca m-am facut  putin inteleasa.de bucurie ma duc sa mananc un strugure dance

Publicitate

loading...

#101 2009-08-25 23:05:42

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

eu mai stau o ora-doua la topicul asta sa ma mai  amuz , pe urma iau pastila, bag o tigara si il smulg pe barbat'miu de la televizor si facem de-toate in pat.

maine poate ma calca o masina cand duc gunoiul. Macar mor cu viata traita BINE, nu sa dau copy-paste pe forumuri si sa ma pastrez pentru casatorie.

cuc.

#102 2009-08-25 23:06:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mmaayyaa20 a scris:

katami a scris:

extra, cu metoda calendarului am ajuns in luna a cincea acu smile bebele meu a avut noroc ca sunt impotriva avortului si oricum imi doresc copii, dar alt bebe nu era, poate, la fel de norocos.

maya, cu pastilele cred ca ai o oarecare dreptate, am auzit si eu destule pareri si, asa cum a zis si extra, miroase a masonerie smile dar cu prezervativul ce ai? yikes prez si, vb ta... daca se intampla sa dea gres... bebe si gata. dar una e sa ti se intmple o data cu prez si alta e de 10 ori cu met calendarului....

kata, mie preotul inainte de a ne cununa m-a pus sa ii promit ca in luna aia ma las de pastile (din aceleasi motive expuse de maayyaa). nu m-am tinut exact cum i-am zis, in sensul in care m-am lasat cu vreo cateva luni dupa. si el ne-a zis atunci ca biserica accepta prez. intr-adevar, e o chestie de optiune... daca nu iti cade bine la stomac sa stii ca pastilele AR PUTEA AVEA efect abortiv.... atunci le lasi, chiar pt o ipoteza.

dt... puss i-am scris si maayyeeei pe undeva asta, dar am pierdut sirul topicurilor smile

ma bucur ca m-am facut  putin inteleasa.de bucurie ma duc sa mananc un strugure dance

lol doar putin... pt ca, fundamental, nu cred deloc ca abstineta e solutia.... din motivul pe care mi l-a cita dt mai sus smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#103 2009-08-25 23:06:15

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mmaayyaa20 a scris:

mai bine sarac  si curat decat bogat si cu constiinta incarcata.

da,da....alea ce-si tin copii in conditii mizere pt ca le-a fost greu sa se protejeze cred si eu ca au constiinta f curata.
Fata tu "vorbesti"numai prostii....tine-le pt tine mai bine wink

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#104 2009-08-25 23:06:31

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

LadyPink a scris:

lucia05 a scris:

maya, habar nu ai tu cat de frumos e sexul...ala animalic! oricare dintre noi a experimentat asa ceva chiar si cu persoana iubita. imi pare rau ca tu nu ai avut parte dar nu e timpul trecut si atunci vei intelege.

peste tot si toate, ramane intrebarea: oralul e ok, nu? sau si asta a fost tot parte a unui plan de reducere a populatiei" ca sa nu se mai inmulteasca sa o bage in gura"  rotfl

asta imi aduce aminte de bancul ala cu  'nu va mai obositi, ne-a dat in gat' rotfl

rotfl rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#105 2009-08-25 23:06:36

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

nu prea te`ai facut inteleasa ... katami a inteles asta cu mult inainte sa postezi tu pe aici lol

#106 2009-08-25 23:07:04

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mmaayyaa20 a scris:

anabella e bine asa:) cat va rezista?

cat te tine pe tine conditia de om
si cat crezi in valorile pe care ti le-a imprimat educatia alor tai care au fost mai intai saraci

#107 2009-08-25 23:07:46

mmaayyaa20
Full member

Andra123 a scris:

mmaayyaa20 a scris:

da,da....alea ce-si tin copii in conditii mizere pt ca le-a fost greu sa se protejeze cred si eu ca au constiinta f curata.

arata-mi tu om cu adevarat credincios care  pentru ca a  trait cum teebuie  a ajuns  pe strada.

#108 2009-08-25 23:11:43

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

mmaayyaa20. hai sa privim lucrurile din alt punct de vedere..... topicul asta imi aduce aminte de "virgin la 28 de ani" lol (tot forumul contra unei singure persoane)

tu de unde stii ca ai fost planuita sa vii pe lume? poate tu ai fost un accident, iar parintii nu puteau sa avorteze din cauza vremurilor. mie mi-a spus mama ca asa am patit.

cuc.

#109 2009-08-25 23:13:34

anabella_n
Hero member

mama m-a conceput in prima ei noapte de dragoste cu tata big_smile

#110 2009-08-25 23:14:47

mmaayyaa20
Full member

Bun...acum esti o fericire pentru ei nu? Nu  ti-a zis niciodata mama ta   ca te iubeste mult si ce ar pati ea..oare daca ti s-a intapla ceva?....crezi ca s-ar gandi cu bucurie  la momentul in care te-ar fi avortat? Nu

Dumnezeu a stiut de ce  te-a pus acolo.Ca acum sa fii o fata frumoasa  si sanatoasa  si sa-i aduci mangaiere celei ce ti-a dat viata

#111 2009-08-25 23:14:51

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

am editat si eu un mesaj si ati trecut pe pagina urmatoare lol

maya, explica-mi si mie: esti pro sexul in casnicie, da? dar in casnicie CE FACI? te protejezi? sau o faci de 2, maxim 3 (in functie de cati copii iti doresti - mai nasol daca vrei doar unul sau nu-ti doresti copii tongue) ori in viata cand vrei sa ramai gravida si dupa aia bye bye? sau cele care nu pot sa ramana gravide ce fac?

#112 2009-08-25 23:14:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mmaayyaa20 a scris:

Andra123 a scris:

mmaayyaa20 a scris:

arata-mi tu om cu adevarat credincios care  pentru ca a  trait cum teebuie  a ajuns  pe strada.

bine, hai... inca putin smile merge mai bine strugurele lol

(acu serios.... eu am vb serios mai sus... iti dau dreptate cu privire la libertatea de a alege pt tine daca iei sau nu ac/iti pui sterilet etc... dar e pacat sa nu te bucuri de ceea ce inseamna sexualitate in acceptiunea ei CURATA, FRUMOASA. tin minte ca eram in cl a 12 a si un text "ortodox" m-a marcat... era intr-o carte pt profi de religie si trata subiectul topicului, respectiv sexul... si scria exact asa pe undeva: "adolescentilor trebuie sa le prezentati cat mai multe aspecte negative ale sexului, lsand deoparte orice referire la forta sa pozitiva, creatoare" neutral mi-a lasat un gust amar textul ala... pt ca deh... era vorba de religia cu care ma identific, dar se vedea ca cine l-a scris a inteles cam putin despre EDUCATIE... si la modul asta, ne miram ca bisericile sunt pline doar de babe si mosnegi....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#113 2009-08-25 23:15:45

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

topicu asta o sa fie nr.1!!care se baga la pariuri?citystar o sa fie detronaaat!

eu,tu si restul lumii...

#114 2009-08-25 23:16:04

anabella_n
Hero member

mmaayyaa20 a scris:

Bun...acum esti o fericire pentru ei nu? Nu  ti-a zis niciodata mama ta   ca te iubeste mult si ce ar pati ea..oare daca ti s-a intapla ceva?....crezi ca s-ar gandi cu bucurie  la momentul in care te-ar fi avortat? Nu

Dumnezeu a stiut de ce  te-a pus acolo.Ca acum sa fii o fata frumoasa  si sanatoasa  si sa-i aduci mangaiere celei ce ti-a dat viata

mama a murit, scumpa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.