homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-5

#77 2009-08-25 22:48:03

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

...da eu n am facut-o niciodata cu prezervativ...trebuie sa recunosc...am un partener stabil si am luat AC dinainte sa-mi incep viata sexuala pentru ca stiam ca asta urmeaza...ma ingrozeste ideea unui avort...ma tem chiar si cu AC uneori...dar asta nu inseamna ca nu o sa ii mai ofer iubire celui pentru care as face orice si nici ca nu o sa mai primesc...s-a schimbat f mult relatia de cand facem dragoste si cred ca e important asta intr-o relatie..

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#78 2009-08-25 22:48:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si eu am patit-o de doua ori cu prezervativele ...
nu voiam sa iau pastile, dar n aveam de ales... doar nu renuntam la sex lol
constientizez ca nu sunt bomboane, dar nu ma gandesc la teorii si planuri criminale. nu cred ca cineva comploteaza impotriva femeilor care iau antibebe

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#79 2009-08-25 22:49:46

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

si ...totusi.... reaiu ce am spus si mai devreme ca nu sunt anti  sex,dar lucul asta  trebuie sa fie un lucru special... imi e si greu sa-i spun sex pentru ca asta ma duce cu gandul numai la instincetele animalice.... Omul e mai presus de atat nu?  Asa e omul...   si rezultatul iubirii dintre 2 oameni  este  un copil...nu mereu dar e si asta.Acum ce sa facem?schimbam noi firea omului  si rolul lui pentru ca vrem sa  nu avem  copii  ci numai placere?

#80 2009-08-25 22:49:56

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Traiasca metoda calendarului...daca nu exista probabil nu m-ar mai fi facut mama lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#81 2009-08-25 22:53:09

carmen_21
Insomniac member

sex, dragoste... in principiu tot aia
dragoste fara sex nu se poate

Publicitate

loading...

#82 2009-08-25 22:53:18

swan_
Full member
Inregistrat: 2009-07-03

Andra123 a scris:

Traiasca metoda calendarului...daca nu exista probabil nu m-ar mai fi facut mama lol

rotfl

#83 2009-08-25 22:54:20

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

dely a scris:

anabella_n a scris:

dt a scris:

Fiecare are dreptul sa faca ce vrea, si prin asta, ma refer la absolut ce vrea; urmarile le va simti persoana terta pe pielea sa.

eu nu inteleg...  va

rotfl

scuzele de rigoare  happydance  happydance  nu gandesc limpede din cauza lacrimilor din cauza rasului din cauza topicului  happydance

cuc.

#84 2009-08-25 22:54:21

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

mya crezi ca toate partidele de sex inseamna lucruri animalice...iubitul meu nu a spus niciodata ca facem sex...intotdeauna se exprima...vreau sa fac dragoste cu tine...e tandru,atent si a fost o experienta de neuitat pentru mine prima data...asa special cum ai spus tu...din cauza asta ar trebui sa facem si un copil?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#85 2009-08-25 22:55:37

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

maya, habar nu ai tu cat de frumos e sexul...ala animalic! oricare dintre noi a experimentat asa ceva chiar si cu persoana iubita. imi pare rau ca tu nu ai avut parte dar nu e timpul trecut si atunci vei intelege.

peste tot si toate, ramane intrebarea: oralul e ok, nu? sau si asta a fost tot parte a unui plan de reducere a populatiei" ca sa nu se mai inmulteasca sa o bage in gura"  rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#86 2009-08-25 22:56:48

mmaayyaa20
Full member

nu opri asta...el va veni sau nu! Nu esti tu  cea care decide cand  sa vina . Tocmai asta am punctat  ca dragostea  este iubire ,iar sexul nu e decat placere,nevoie pofta....

#87 2009-08-25 22:57:21

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

KATAMI  sigur ai sa ajungi sa citesti aici, asa ca te rog, permite-mi sa te citez dintr-un alt topic ... cuvintele tale au pus punctul pe "i"

"cum adica sa incurce sexul cu restul? cu care "rest"? cu iubirea platonica&stuff? daca da... atunci personajul greseste in mod fundamental, pt ca separa iubirea de una din manifestarile ei cele mai firesti... sexul. sexul ar trebui sa decurga firesc din iubire, ar trebui sa fie un exercitiu prin care cei 2 se deschid unul catre celalalt. energia sexuala este o forta enorma si daca cei 2 stiu sa o canalizeze corect, o pot folosi in scopul unei dezvoltari armonioase atat a realtiei dintre ei, cat si a sinelui fiecaruia... pana la intelesuri mult mai profunde, ce tin chiar de a-L "simti" pe Dumnezeu.

ori daca barbatul de langa mine mi-ar refuza aceasta deschidere... nu as considera ca are pb psihice, dar clar pentru mine ar avea o viziune mult prea restransa a ceea ce inseamna... comunicare . a separa sexul (ca fiind ceva "josnic") de iubire - ca fiind ceva frumos si idealizat - (intr-o realtie, nu ma refer la "fuck buddies" si aventuri de o noapte) mi se pare superficial si... nitel copilaresc smile si nu... sigur nu mi-ar placea o astfel de abordare a problemei.  "

cuc.

#88 2009-08-25 22:57:27

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

geez...i`m speechless.sexul e un lucru special!spune`i cum vrei,dar tot acelasi act e.o ia o baga,o scoate,iar o baga etc.adica eu ,sa nu ma protejez,sa raman gravida,sa nu avortez ?!si sa`mi distrug draga de viata,DOAR,ca e posibil sa fac nush ce? goodluck  in propaganda ta ,ai marreee nevoie pe forumu asta:))))

eu,tu si restul lumii...

#89 2009-08-25 22:57:46

mmaayyaa20
Full member

lucia intreaba-l pe nasul tau care ai zis ca e preot daca oralul e ok.

#90 2009-08-25 22:58:43

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Dar de unde ai tras tu concluzia ca noi vrem doar placere si copil deloc?
Cum am mai spus copilul il faci cand esti pregatit si cand ii poti oferii tot ce are nevoie.Toate la timpul lor.
Nu sunt atatea familii care au o gramada de copii si sunt mai mult flamanzi.Aia e bine?daca se protejau si faceau doar 1-2 cresteau si ei decent,dar asa duc o viata de toata jena.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#91 2009-08-25 23:00:11

mmaayyaa20
Full member

mai bine sarac  si curat decat bogat si cu constiinta incarcata.

#92 2009-08-25 23:00:54

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

pai mi-a zis ca ma pune sa duc ulei la biserica pe post de canon si gata!
voua la asociatie trebuie sa va convina ca nu omor nimic daca il fac.

eu ma retrag....stai tu pe forum, eu ma bag la o partida

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-08-25 23:01:57)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#93 2009-08-25 23:01:06

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dar bogat si curat ce are???

#94 2009-08-25 23:01:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

extra, cu metoda calendarului am ajuns in luna a cincea acu smile bebele meu a avut noroc ca sunt impotriva avortului si oricum imi doresc copii, dar alt bebe nu era, poate, la fel de norocos.

maya, cu pastilele cred ca ai o oarecare dreptate, am auzit si eu destule pareri si, asa cum a zis si extra, miroase a masonerie smile dar cu prezervativul ce ai? yikes prez si, vb ta... daca se intampla sa dea gres... bebe si gata. dar una e sa ti se intmple o data cu prez si alta e de 10 ori cu met calendarului....

kata, mie preotul inainte de a ne cununa m-a pus sa ii promit ca in luna aia ma las de pastile (din aceleasi motive expuse de maayyaa). nu m-am tinut exact cum i-am zis, in sensul in care m-am lasat cu vreo cateva luni dupa. si el ne-a zis atunci ca biserica accepta prez. intr-adevar, e o chestie de optiune... daca nu iti cade bine la stomac sa stii ca pastilele AR PUTEA AVEA efect abortiv.... atunci le lasi, chiar pt o ipoteza.

dt... puss i-am scris si maayyeeei pe undeva asta, dar am pierdut sirul topicurilor smile

Ultima oara a fost editat de katami (2009-08-25 23:02:36)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#95 2009-08-25 23:02:00

carmen_21
Insomniac member

e ok oral rotfl
cred angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.