|
Nu esti logat.
ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-3#39 2009-08-25 20:15:02
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAeu cred ca ar trebui sa mai cauti o data definitia termenului "realitate" si mai cred ca ar fi cazul sa citesti mai mult, tu singurica, si nu doar materialele despre care va povesteste la asociatie ca sa te convingi despre cum stau lucrurile intradevar. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #40 2009-08-25 20:15:46
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA
crede-ma ca ai inceut sa gandesti la fel ca buny crede-ma pe cuvant ......pe ce lume traiesti? “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #41 2009-08-25 20:16:44
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAe vorba de Provita. daca va interesati mai bine veti afla:) nu urmaresc decat de raspandesc aceste informatii pe care multa lume nu le cunoaste pentru ca marile companii de anticonceptionale daca le ar scrie nu ar mai avea vanzare mare. Offline #42 2009-08-25 20:17:41
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAdely, asta cu prezervativele e relativa... macar de protejeaza de alte boli... pt fetele care n au partener stabil sunt cele mai potrivite. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #43 2009-08-25 20:18:46Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAsi asociatia asta de ce exista? tu nu urmaresti nimic, ok... esti un pion in tabla lor de sah... insa ea ce urmareste care e scopul? pentru ce si de ce e infiintata??? doar nu sa scada vanzarile producatorilor de metode contraceptive? El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-25 20:18:50
ca bine zici!!! “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #45 2009-08-25 20:19:04
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya, nimic nu e gratis in lumea asta, nimeni nu face ceva doar de grija aluia de langa el, asa ca ii pasa. raspunde-mi la urmatoarea intrebare: cine este ( generic) si ce interes are cel care a platit studiile facute si care intretine toata aceasta campanie impotriva anticonceptionalelor? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #46 2009-08-25 20:21:28
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAin primul rand am fost impotriva avortului si metodelor de contraceptie inainte sa intru acolo:) unde stiam c e fel de lume e.NU IMI PLACE SA INTRU INTR-O LUME NESIGURA.. Offline #47 2009-08-25 20:22:41
nu eu am spus asta cu prez ci mmaayyaa20 la un alt topic.eu una folosesc ac si imi este foarte bine. Offline #48 2009-08-25 20:26:28
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAscrie in articole cine a facut studiile Offline #49 2009-08-25 20:27:21Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAeu ma retrag din discutie El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #50 2009-08-25 20:29:02
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAmaya tot ne spui ca nu e buna niciuna din metode...pilulele pot provoca avort timpuriu...vreau sa imi explici cum?...ce se intampla?...si care este probabilitatea ca atunci cand iei aceste pilule sa avortezi spontan...pentru ca asa cum spun si fetele...pare mai mult o campanie anitsex decat una anticontraceptie...trebuie sa vii cu ceva mai palpabil...si eu daca spun...fetelor nu faceti sex...mi-a zis mie mama ca nu e bine(joke nu mi-a zis )...nu o sa asculte nimeni...si tu pana acum nu ai zis decat ce crezi tu si ca esti intr-o campanie...insist respectuos sa imi explici faza cu AC si avortul... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #51 2009-08-25 20:31:43
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAEfectul abortiv: Offline #52 2009-08-25 20:37:08
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA1.copy/paste...ar fi interesant sa spui astea cu vorbele tale sa vedem cat ai inteles din ele I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #53 2009-08-25 20:38:34
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAnu am afirmat ca nu trebuie si relatia trupeasca.BA E CHIAR BINEVENITA..DAR CU ANUMITE CONDITII Offline #54 2009-08-25 20:45:38Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAcred ca la relatia trupeasca se referea la fiecare om cu mana lui sau care sunt conditiile alea? Offline #55 2009-08-25 20:49:51
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAnu esti informata bine lady.... pe nici un prospect de anticonceptionale nu ai sa vezi ce am scris eu.. .scopul celor care le produc nu e sa -ti faca tie bine.crede-ma. Offline #56 2009-08-25 20:49:59
Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALAeu astept raspuns : sexul oral e ok, nu? ca nu e nevoie de protectie si nu are cum sa determine un avort... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #57 2009-08-25 20:53:38
Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|