homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ejacularea...-9

#153 2009-08-28 15:23:51

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: Ejacularea...

Nu ştii tu unde să cauţi. tongue

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#154 2009-08-28 15:24:10

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu cred ca daca o fata e superba si tampita o da totusi ceva de gol la prima vedere.
ceva din tinuta, machiaj, etc.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#155 2009-08-28 15:25:46

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

carmen_21 a scris:

eu cred ca daca o fata e superba si tampita o da totusi ceva de gol la prima vedere.
ceva din tinuta, machiaj, etc.

clar!

eu,tu si restul lumii...

#156 2009-08-28 15:25:46

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Şi c?nd ?ţi dă la buci nu rosteşte cuvinte perverse ci ecuaţii. ?ţi bagă o integrală de vezi numai radicali ?n faţa ochilor

rotfl rotflrotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#157 2009-08-28 15:26:16

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Imi spui tu unde sa caut,James? Ah..ca sa nu mentionez,aia buni si destepti sunt greu de gasit,si cand ii gasesti sunt luati. Asa,inca un impediment.

Publicitate

loading...

#158 2009-08-28 15:29:23

carmen_21
Insomniac member

mai, dar nu e nevoie sa fie extraordinar de frumos si destept... dar tu, ca fata sa fii multumita.
ca doar fiecare are standardele lui.
daca plecam din start cu ideea "e destept, dar... e cam uratel" sau invers la un moment dat tot apar frustrari.

#159 2009-08-28 15:30:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Acum depinde si de preferintele fiecaruia... ce mi se pare mie frumusel se poate sa nu ti se para tie,si invers smile

#160 2009-08-28 15:30:52

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

myrela22 a scris:

Şi c?nd ?ţi dă la buci nu rosteşte cuvinte perverse ci ecuaţii. ?ţi bagă o integrală de vezi numai radicali ?n faţa ochilor

fata, si-ti compune si-o poezie de dragoste in timp ce te calareste, pe care ti-o sopteste suav in ureche pe ritmul in care ti-o da: versul si impunsatura, versul si impunsatura. si dupa fiecare strofa faceti pauza sa va mangaiati si sa va exprimati dragostea prin citate
(m-am jurat ca nu raspund la topic-ul asta cu rautati, asta a fost singura, jur!)

#161 2009-08-28 15:31:24

myrela22
Full member

ShineOfBlood a scris:

myrela22 a scris:

ShineOfBlood a scris:

Deci eu sunt urata si frustrata? Multumesc smile si daca o iau dupa exemplul tau,DA,la inteligenta m-am uitat. M-am cuplat cu prietenul meu dupa 2 ani de amicitie si conversatii de 6-7-8 ore... nu arata nici inainte si nu arata nici acum de sa salivezi in fata lui. Si niciodata nu m-am gandit ca ma deranjeaza asta. Pentru ca chiar nu ma deranjeaza. Fostul era frumos ca o pictura de Michelangelo,si ma plictisea ingrozitor... nu era prost,dar nici nu bubuia de inteligenta,si chestia asta era un mare minus pentru mine. Chiar nu poti accepta faptul ca unii sunt mult mai putin superficiali decat te-ai astepta? E atat de gresit sa apreciezi cadoul in sine,si nu ambalajul? Pentru ca asta e o comparatie perfecta... cand primesti un cadou,zici merci pentru ambalajul dragut,sau pentru continut?

Am zis ca nu toata lumea poate sa se indragosteasca de un amic dupa ceva timp de amicitie. Multi se indragostesc de fizic si apoi observa si celelalte lucruri frumoase la partener sau nu visslar
Eu am zis ca sunt "frustrate si urate" persoanele care au conceptia ca toti cei care arata bine sunt prosti sau golani/curve dupa caz.

Sa inteleg ca esti de aceeiasi parere toate femeile frumoase sunt curve si proaste? si barbatii la fel??? Daca da atunci "DA" pe tine te-am jignit, daca nu atunci nu inteleg unde te-ai simtit jignita de mine in afirmatia mea.

nu,nu cred ca toti cei frumosi sunt prosti. dar cred ca cei care sunt si frumosi SI destepti,si in alte feluri,nu se gasesc peste tot. ca altfel sigur aveam si eu unul pana acum,si nu mai spuneam ca e greu de gasit. smile
James,you still didn't answer my question... am emis o ipoteza,ti-am cerut opinia. Inteleg ca ai fost norocos,dar daca ar fi fost cum am zis eu? Sa alegi intre si intre?

Asta e relativ, poate nu ai avut tu norocul sa dai peste unul si ai avut ghinion sa dai numai peste "exemplare" din astea dar hai sa nu generalizam ok?

Eu de exemplu am intalnit si barbati frumosi foc, care erau atat de prosti, incat dupa prima intalnire le-am dat papucii si eu urasc ca si tine si nu as putea sa umblu de mana cu o "papusa masculina" dar sa stau mereu cu frica in san sa nu ma intalnesc cu cineva cunoscut si sa deschida domnul gura.

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#162 2009-08-28 15:33:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Am dat peste tipi frumosi... cum spuneam,poate superbi din punctele de vedere ale altor persoane... si numai 2 au fost inteligenti pe cat aveam eu pretentii,si pana si aia au avut alte lipsuri... si de ceva vreme n-am mai vazut absolut niciunul in afara de cei vechi...deci cred ca sunt extinct.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 15:34:02)

#163 2009-08-28 15:34:57

myrela22
Full member

anabella_n a scris:

myrela22 a scris:

fata, si-ti compune si-o poezie de dragoste in timp ce te calareste, pe care ti-o sopteste suav in ureche pe ritmul in care ti-o da: versul si impunsatura, versul si impunsatura. si dupa fiecare strofa faceti pauza sa va mangaiati si sa va exprimati dragostea prin citate
(m-am jurat ca nu raspund la topic-ul asta cu rautati, asta a fost singura, jur!)

rotfl: rotfl rotfl rotfl rotfl si eu am vrut sa stau pe bara dar n-am putut fir-as sa fiu lol

PS: fraza e rostita de James nu am putut sa-i dau "quote" nu stiu de ce

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-08-28 15:38:06)

#164 2009-08-28 15:36:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

kapitulation suntem 2 tabere (una micuta si una covarsitoare, e drept), cu opinii diferite, dar nu inteleg de ce ne certam si de ce tot incercam sa ne convingem unii pe altii?
eu am incercat macar sa explic ca avem mentalitati diferite, dar nici macar asta nu vi se pare usor de inteles.
chiar nu vad ce rost au discutiile astea. de ce oare nu se revine la subiect?

#165 2009-08-28 15:37:29

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

punish  punish subscriu anca90

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#166 2009-08-28 15:37:38

carmen_21
Insomniac member

si asta cu inteligenta e relativa... si tine tot de pretentii
la mine tip inteligent inseamna in mare parte tip descurcaret, alaturi de care sa nu mi fie rusine, ca doar nu mergem la concurs si il elimina cineva
nu trebuie sa exceleze intr un domeniu, dimpotriva.
trebuie sa stie cate putin din fiecare.

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-08-28 15:38:46)

#167 2009-08-28 15:38:23

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Care subiect? Femeile care o fac sunt curve proaste şi alea care nu o fac sunt puternice şi serioase?

ShineOfBlood a scris:

Imi spui tu unde sa caut,James? Ah..ca sa nu mentionez,aia buni si destepti sunt greu de gasit,si cand ii gasesti sunt luati. Asa,inca un impediment.

Păi da, ?l iei de la una care nu ştie să-l aprecieze. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#168 2009-08-28 15:40:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member

carmen_21 a scris:

si asta cu inteligenta e relativa... si tine tot de pretentii
la mine tip inteligent inseamna in mare parte tip descurcaret, alaturi de care sa nu mi fie rusine, ca doar nu mergem la concurs si il elimina cineva
nu trebuie sa exceleze intr un domeniu, dimpotriva.
trebuie sa stie cate putin din fiecare.

pai da,cate putin din fiecare... dar ce te faci daca te apuci sa vorbesti despre ceva anume,si el se uita ca mata-n calendar? mi s-a intamplat,si asa draci aveam... ca incercam sa-i explic ceva,el nu intelegea,incercam sa port o conversatie despre altceva,el era paralel...asa ceva ma frustreaza mai rau decat oricare alta varianta... poa' sa nu ma f*ta deloc,si tot nu imi fac asa nervi.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 15:41:13)

#169 2009-08-28 15:42:01

myrela22
Full member

anca90 a scris:

kapitulation suntem 2 tabere (una micuta si una covarsitoare, e drept), cu opinii diferite, dar nu inteleg de ce ne certam si de ce tot incercam sa ne convingem unii pe altii?
eu am incercat macar sa explic ca avem mentalitati diferite, dar nici macar asta nu vi se pare usor de inteles.
chiar nu vad ce rost au discutiile astea. de ce oare nu se revine la subiect?

Dar eu nu sunt impotriva deloc, va respect opiniile, mentalitatile e ca si cum eu te-as innebuni pe tine de cap sa intelegi si sa-ti placa "pe la spate" ca ador eu pozitia asta si numai asta e buna si daca tu te simti bine in pozitia "misionarului" inseamna ca nu ai facut "sex adevarat" nu?

Sunt pareri si pareri haideti sa revenim la subiect ok??? pana una alta ma duc sa vad ce-a mai scris ana pe blog  big_smile

#170 2009-08-28 15:43:56

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

myrela22 a scris:

pana una alta ma duc sa vad ce-a mai scris ana pe blog  big_smile

nimic nou, regret sa te dezamagesc big_smile

#171 2009-08-28 15:44:09

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Revenim ontopic? K... : sunt foarte ok cu ejacularea in gura si inghititul,cat timp tipul n-a mancat nimic dubios in ziua aia ca sa schimbe gustul,si cat timp nu e o zi in care mi-e rau pentru ca atunci nu pot sa stiu sigur cum reactioneaza organismul.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 15:45:17)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.