homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ejacularea...-7

#115 2009-08-28 14:43:01

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: Ejacularea...

Eu sunt ?nconjurat de tot tipul de oameni. De la miliardari cu afaceri foarte mari, p?nă la femei de servici şi muncitori. Nu fac discriminare după profesie şi portofel. Poate tu eşti ?nconjurată doar de o categorie, care-ţi ?nceţoşează vederea şi-ţi str?mtează orizontul. smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:43:40)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#116 2009-08-28 14:44:45

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

bratz, daca parerile si gusturile nu se discuta, de ce te tot dai cu caul aici?
james, las-o, ca nu are rost!

#117 2009-08-28 14:46:19

James
Banat

Eh, am zis mai sus, am prostul obicei de a bate şaua... ce mai, de a o rupe-n bătaie aiurea, poate poate se ?nţelege ceva. smile

space a scris:

La mine e ..nu stiu...ciudat oarecum. I-am dat de inteles ca as fi dispusa sa inghit, insa el mi-a spus ca nu vrea. Sau poate ca nu eram eu prea convinsa cand i-am spus, si nu mi-a zis ca ar fi de acord tocmai de aia.

Poate nu ?i place lui.  happydance

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#118 2009-08-28 14:47:13

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

James a scris:

Eu sunt ?nconjurat de tot tipul de oameni. De la miliardari cu afaceri foarte mari, p?nă la femei de servici şi muncitori. Nu fac discriminare după profesie şi portofel. Poate tu eşti ?nconjurată doar de o categorie, care-ţi ?nceţoşează vederea şi-ţi str?mtează orizontul. smile

Ii grea diferenta intre mentalitate si statut profesional? rotfl
Lady,draga mea,de cand forumu asta are regim comunist?adica de cand nu am voie sa`mi expun parerile?ia zi`mi tu mine...

eu,tu si restul lumii...

#119 2009-08-28 14:47:52

James
Banat

Ai dreptul la părere atunci c?nd vii cu argumente inteligente şi nu te bagi cu bocancii ?n discuţie.

space, unui coleg d-al meu ?i se părea greţos să primească sex oral de la iubită. P?nă a făcut-o şi... acum, c?nd mai vine vorba, r?de de pocneşte, c?t de ?nchis putea fi. big_smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:49:31)

Publicitate

loading...

#120 2009-08-28 14:50:48

BratzG
Sr. member

James a scris:

Ai dreptul la părere atunci c?nd vii cu argumente inteligente şi nu te bagi cu bocancii ?n discuţie.

space, unui coleg d-al meu ?i se părea greţos să primească sex oral de la iubită. P?nă a făcut-o şi... acum, c?nd mai vine vorba, r?de de pocneşte, c?t de ?nchis putea fi. big_smile

ca ale tale tare inteligente sunt.Stii sa dai doar exemple.Aia si eu stiu sa fac.
Ia vezi cum am intrat eu in discutie.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 14:51:51)

eu,tu si restul lumii...

#121 2009-08-28 14:52:21

James
Banat

Clar, tu nu ai cum să pricepi ceva dec?t bătută. Dacă nu ai primit-o p?nă acum, sigur o s-o iei, ?n viitorul apropiat, o să se sature şi el să poarte discuţii cu pereţii, ca noi. big_smile

#122 2009-08-28 14:53:45

James
Banat

space, aşa-i, ?nsă c?nd vezi că se apropie şi vrea să se retragă, nu-l lăsa, măreşte ritmul, umezeala... şi adu-l la orgasm. E o senzaţie specială, e cel mai important punct (e plăcut să o faci, dar dacă nu termini tot ?n gură, e ca şi cum ai alerga fără ca să existe vreo linie de sosire).

Cătălina, zicea ea că el nu vrea... big_smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:55:49)

#123 2009-08-28 14:54:13

BratzG
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

James, lasa saua si vezi de viata ta ( vorba Nikitei rotfl )!  de ce iti spun asta? din cate imi amintesc, BratzG nici nu vrea sa auda de sex oral...sper ca nu incurc persoanele, dar acum cateva saptamani la topicul de sex oral a fost o discutie destul de aprinsa pe tema aceasta, cu BratzG. daca nici ea si nici sotului ei nu vor sa faca oral, unde-i baiul? treaba lor, dar sa lase pe altii sa faca!

v`am oprit cu ceva?Am inceput sa fac ca maya?rotfl.

James,faci parte din Serviciile Secrete?Chiar asa de bine ne cunosti?Ah,la naiba.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 14:55:47)

eu,tu si restul lumii...

#124 2009-08-28 14:56:17

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

space a scris:

Probabil ca de aia nu vrea, o fi crezand ca mie mi se pare scarbos sau ca nu vreau. Oare as gresi daca nu l-as lasa pana nu se intampla? Ca de obicei ma retrag destul de repede, mai mult de 5 minute n-am " prestat" .

poti sa incerci smile si eu i-am facut asa,si a mers big_smile tongue nu era prea capabil sa ma opreasca la momentul respectiv.

#125 2009-08-28 14:56:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

am inteles eu prost, sau pe aici se crede ca daca i faci iubitului/sotului tot ce se poate esti curva? hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#126 2009-08-28 14:57:14

James
Banat

Asta consideră anumite femei ?moderne? şi emancipate... nu noi. big_smile

#127 2009-08-28 15:00:03

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

James a scris:

Dai dintr-o extremă ?n alta. Crezi că nu se poate şi bun la pat şi deştept, plin de calităţi? Eventual şi arătos? ?n general ăştia deştepţi şi plini de calităţi sunt şi buni la pat, tocmai pentru că sunt curioşi, experimentează, ?ntreabă, află ce-i place partenerei şi o satisfac pe deplin. ?ntreab-o pe Loveable, ea zice că a găsit unul aşa (ca să nu mă mai laud eu iar, nu?). Deci...

Are dreptate James, mereu cand aud fraza asta imi vine sa mor : "Nu conteaza cum arata, conteaza inteligenta" nu serios???? Dar prima data cand l-ai vazut pe iubitul/iubita ta te-ai uitat direct la creier??? Haideti sa fim seriosi, nu toti stam la taclare, si abia dupa ce vorbim  o saptamana intr-una ne indragostim.

Eu cand m-am vazut prima data cu sotul meu, m-am pierdut la propriu in ochii lui verzi si el in ai mei si crede-ma ca am stat 5 minute uitandu-ne fix unu la altu extrem de aproape mai sa ne sarutam. Apoi am iesit in oras si dupa o saptamana ne-am combinat, ulterior am vorbit despre orice si am vazut ca il si duce mintea nu e prost.

Genul asta de idei preconcepute ma scoate din sarite "Uite-o pe aia ce frumoasa este, dar e proasta de bubuie si curva eventual" hai nu zau??? Dar a avut vreunu tupeu sa se duca la ea sa-i vorbeasca sa vada daca e in stare sa scoata 2 cuvinte corect??? Ideile astea sunt scornite numai de "frustrati si urati".

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-08-28 15:02:47)

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#128 2009-08-28 15:00:37

BratzG
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

James, nu imi mai aduc aminte discutia...parca da. mai bine o intrebi decat sa spun eu cine stie ce prostie. probabil acum sunt luata si eu in vizor chicot
BratzG, daca tu nu esti de acord cu sexul oral si intri pe un astfel de topic normal ca apar discutii. mai bine iti spui parerea si atat.

Dar mi`am spus`o.Pacat ca unii nu stiu sa respecte.In primul rand am intrat in discutie luandu`i apararea lui James,pentru ca cineva a spus ca deja e exagerat.Eu am spus,in primul post ,ca e parerea lui ,si daca ei i se pare exagerata asta nu inseamna ca si e.buuun.apoi au urmat altele.Pe mine asta m`a enervat,lipsa de respect.Pentru ca nu v`am facut curve sau stiu eu cum.Si daca  am facut,va rog sa`mi aratati exact.

eu,tu si restul lumii...

#129 2009-08-28 15:02:04

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

ma bag si eu ca musca in lapte chicot

nu-i vorba sa-i faci omului tot ce se poate .. ci tot ce va place voua ...  patfierbinte

oare cati oameni ar zambi pe strada daca ar scapa de niste inhibitii ... inexplicabile!!!  big_smile

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#130 2009-08-28 15:02:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

space a scris:

ShineOfBlood a scris:

space a scris:

Probabil ca de aia nu vrea, o fi crezand ca mie mi se pare scarbos sau ca nu vreau. Oare as gresi daca nu l-as lasa pana nu se intampla? Ca de obicei ma retrag destul de repede, mai mult de 5 minute n-am " prestat" .

poti sa incerci smile si eu i-am facut asa,si a mers big_smile tongue nu era prea capabil sa ma opreasca la momentul respectiv.

tummenupp  Mersi Shine si James. Sa vedem ce va iesi smile

space, incearca big_smile
asa a fost si la mine... n a zis niciodata "vreauuu" , pt ca nu obisnuieste sa ma preseze... si odata am stat pana la sfarsit... desi el dadea semne ca "gata, vine" lol
normal ca i-a placut

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#131 2009-08-28 15:04:39

BratzG
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

eu nu am zis BratzG ca ne-ai facut curve sau cel putin asa imi amintesc

Sper ca mi`ai inteles punctul de vedere:P

eu,tu si restul lumii...

#132 2009-08-28 15:04:40

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

carmen_21 a scris:

am inteles eu prost, sau pe aici se crede ca daca i faci iubitului/sotului tot ce se poate esti curva? hmm

curva de mine  disperat sau e si mai grav ca sunt maritata???????? lol lol

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#133 2009-08-28 15:06:17

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

carmen_21 a scris:

space a scris:

ShineOfBlood a scris:

tummenupp  Mersi Shine si James. Sa vedem ce va iesi smile

space, incearca big_smile
asa a fost si la mine... n a zis niciodata "vreauuu" , pt ca nu obisnuieste sa ma preseze... si odata am stat pana la sfarsit... desi el dadea semne ca "gata, vine" lol
normal ca i-a placut

ca tot vorbim de ejaculare, alui meu i se pare la fel de excitant ca terminatul in gura, sa-mi termine pe fund, pe spate sau pe sani.
mai ales atunci cand ne jucam singuri, face to face si-l las sa termine pe mine big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.