Ejacularea...-6
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Re: Ejacularea...
James a scris:ShineOfBlood a scris:Eu definesc iubirea in cu totul alti termeni... sexul nici nu se apropie de definitia aia... as sta cu cineva care ar fi prost la pat,care n-ar avea imaginatie,chiar si cu cineva care nu vrea sex deloc,daca mi-ar oferi alte lucruri
Pentru că acum ţi-o trage bine roacăru'. Ia stai să vezi cum e să fii cu cineva care nu face aia, nu face aia, nu-i place aia, nu vrea aia, nu poate aia, nu are chef de aia... să vezi cum te ?ntorci la 180? şi te caci ?n ea de iubire, frustrantă şi aducătoare de nervi.
Crede-ma ca nu e grozav la pat se putea muuuult mai bine... dar imi ofera alte lucruri de care eu una am nevoie... in ochii mei nu are nicio valoare un barbat bun la pat,dar care nu e in stare sa poarte o conversatie cu mine,la un anumit nivel,si sa ma inteleaga fara sa i se para ceva picat din luna si venit de pe alta planeta... poate sunt mai ciudata,dar intr-un om apreciez valorile morale si intelectuale mai mult decat orice altceva. Mi-as lua un barbat hidos,daca ar fi inteligent si interesant... pe de alta parte,nu mi-as lua unul frumos,daca ar fi prost ca noaptea. Difera de la persoana la persoana pentru ca fiecare avem alt sistem de valori... Cat despre frustrari... eu una stiu ca ma descurc si singurica daca chiar sunt ahtiata dupa un orgasm.. therefor,no frustration.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 14:11:53)
- James
- Banat
- De la: mă-ta din dulap
- Inregistrat: 2009-03-04
Dai dintr-o extremă ?n alta. Crezi că nu se poate şi bun la pat şi deştept, plin de calităţi? Eventual şi arătos? ?n general ăştia deştepţi şi plini de calităţi sunt şi buni la pat, tocmai pentru că sunt curioşi, experimentează, ?ntreabă, află ce-i place partenerei şi o satisfac pe deplin. ?ntreab-o pe Loveable, ea zice că a găsit unul aşa (ca să nu mă mai laud eu iar, nu?). Deci...
Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:13:24)
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
ShineOfBlood a scris:James a scris:ShineOfBlood a scris:Eu definesc iubirea in cu totul alti termeni... sexul nici nu se apropie de definitia aia... as sta cu cineva care ar fi prost la pat,care n-ar avea imaginatie,chiar si cu cineva care nu vrea sex deloc,daca mi-ar oferi alte lucruri
Pentru că acum ţi-o trage bine roacăru'. Ia stai să vezi cum e să fii cu cineva care nu face aia, nu face aia, nu-i place aia, nu vrea aia, nu poate aia, nu are chef de aia... să vezi cum te ?ntorci la 180? şi te caci ?n ea de iubire, frustrantă şi aducătoare de nervi.
Crede-ma ca nu e grozav la pat se putea muuuult mai bine... dar imi ofera alte lucruri de care eu una am nevoie... in ochii mei nu are nicio valoare un barbat bun la pat,dar care nu e in stare sa poarte o conversatie cu mine,la un anumit nivel,si sa ma inteleaga fara sa i se para ceva picat din luna si venit de pe alta planeta... poate sunt mai ciudata,dar intr-un om apreciez valorile morale si intelectuale mai mult decat orice altceva. Mi-as lua un barbat hidos,daca ar fi inteligent si interesant... pe de alta parte,nu mi-as lua unul frumos,daca ar fi prost ca noaptea. Difera de la persoana la persoana pentru ca fiecare avem alt sistem de valori... Cat despre frustrari... eu una stiu ca ma descurc si singurica daca chiar sunt ahtiata dupa un orgasm.. therefor,no frustration.
Vezi,asa se prezinta o persoana care vrea si altceva in afara de sex.
bateai cumva apropo la tine?!
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 14:14:03)
eu,tu si restul lumii...
- James
- Banat
Nu, aşa se prezintă o persoană care se mulţumeşte cu puţin. Cum era aia... fetele bune ajung ?n Rai, fetele rele ajung unde vor ele.
Ce apropo? Iar te trezeşti vorbind aiurea.
Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:14:46)
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
- BratzG
- Sr. member
James a scris:Nu, aşa se prezintă o persoană care se mulţumeşte cu puţin. Cum era aia... fetele bune ajung ?n Rai, fetele rele ajung unde vor ele.
Ei lasa,daca ea e multumita si cu ``putin`` cine esti tu sa te bagi?
eu,tu si restul lumii...
- bella-yzaura
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-06
citesc tot ceea ce scrieti si ce va contraziceti.....nimeni nu este obligat sa faca ceva ce nu vrea clar... dar depinde fff mult de barbatul de langa tine.....in cazul meu asa a fost.....cand l-am cunoscut pe fostul prieten eram virgina si aveam 22 de ani si ziceam k niciodata nu o sa ma kulk cu un barbat pana la casatorie si k nimeni pana atunci nu m-a facut sa simt k imi doresc sa fac asta.....asa gandeam atunci...dar cu el a fost altfel m-a facut sa simt k vreau si sa-l doresc din ce in ce mai mult, simteam lucruri pe care nu le-am simtit niciodata, ajunsesem sa zik k o fac ku el fie ce o fi pt k vreau si simt asta si imi doresc, dar a facut in asa fel inkat sa ma innebuneasca...ku multa rabdare si perseverenta pt k stia ce vrea....cand am venit vorba de sex oral...am zik k niciodata asa ceva deja e prea mult si sa nu indrazneasca sa imi ceara asta k..nush ce fac....a mai trecut ceva tp si tot cu rabdare si perseverenta s-a ajuns si aici...desi e mie nu mi-a facut niciodata, din pur egoism, el nu facea dar avea pretentie sa i se faca, dar asta e alta discutie...dar am facut compromis din dorinda de a nu-l sti cu alta si de al vedea fericit pt k era in al noua-lea cer ma facea sa ma simt si eu bine.... dar depinde de barbat ffffooooarrrte mult ...................eu una asta zik o femeie mai greu obtine asta dar un barbat.......
Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
James a scris:Dai dintr-o extremă ?n alta. Crezi că nu se poate şi bun la pat şi deştept, plin de calităţi? Eventual şi arătos? ?n general ăştia deştepţi şi plini de calităţi sunt şi buni la pat, tocmai pentru că sunt curioşi, experimentează, ?ntreabă, află ce-i place partenerei şi o satisfac pe deplin. ?ntreab-o pe Loveable, ea zice că a găsit unul aşa (ca să nu mă mai laud eu iar, nu?). Deci...
Oh,n-am zis ca nu se poate. Dar nu se gasesc chiar la fiecare colt de strada,nu? Pe de alta parte,daca fiecare femeie se asteapta la asa ceva,e oarecum dezamagita cand nu gaseste. Cand nu ai cine stie ce pretentii,se poate sa fii mult mai multumit cu ceea ce gasesti... si cu frumusetea chiar nu ma bag... oricand se poate intampla ceva,si frumusetea sa dispara. Orice accident,problema de sanatate,etc se poate lasa cu cicatrici,cu greutate in exces,cu greutate mult pe minus,si asa mai departe. Faza cu frumusetea cuiva e relativa. Si chiar stiu despre ce vorbesc... am trecut de la imaginea de sex-bomb la ok.... stiu cat de repede si usor se pot schimba lucrurile.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 14:26:56)
- James
- Banat
Frumuseţea-i relativă... asta zic ur?ţii. Iar tu nu eşti ur?tă, din c?te am observat. Dacă nu-ţi place fizic de cineva, poate să fie el mama lu' Einstein şi p?inea lui Dumnezeu, tot un căcat iese din relaţia aia. Te obişnuieşti, ?ncepi să ţii la el, să-l iubeşti chiar. Dar ciuciu atracţie!
bella-yzaura, tu ai greşit că i-ai oferit asta... ?nsă nu g?ndeşti. O să găseşti tu unul care merită şi care face. Eu niciodată nu am făcut-o ca să le ?mping pe ele să-mi facă asta sau ca să le conving, mereu am făcut-o pentru a le satisface şi pentru că-mi place.
BratzG a scris:James a scris:Nu, aşa se prezintă o persoană care se mulţumeşte cu puţin. Cum era aia... fetele bune ajung ?n Rai, fetele rele ajung unde vor ele.
Tu ai generalizat, ai zis că aşa se prezintă o persoană care vrea şi altceva. Dacă ziceai: uite un om inteligent, fericit, cum vrei tu... atunci făceai referire la ea.
E clar că mare lucru nu se poate discuta cu tine, interpretezi numai cum vrei şi-ţi place, nu cum ar trebui.
Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:22:39)
- BratzG
- Sr. member
James a scris:Frumuseţea-i relativă... asta zic ur?ţii. Iar tu nu eşti ur?tă, din c?te am observat. Dacă nu-ţi place fizic de cineva, poate să fie el mama lu' Einstein şi p?inea lui Dumnezeu, tot un căcat iese din relaţia aia. Te obişnuieşti, ?ncepi să ţii la el, să-l iubeşti chiar. Dar ciuciu atracţie!
bella-yzaura, tu ai greşit că i-ai oferit asta... ?nsă nu g?ndeşti. O să găseşti tu unul care merită şi care face. Eu niciodată nu am făcut-o ca să le ?mping pe ele să-mi facă asta sau ca să le conving, mereu am făcut-o pentru a le satisface şi pentru că-mi place.
BratzG a scris:James a scris:Nu, aşa se prezintă o persoană care se mulţumeşte cu puţin. Cum era aia... fetele bune ajung ?n Rai, fetele rele ajung unde vor ele.
Tu ai generalizat, ai zis că aşa se prezintă o persoană care vrea şi altceva. Dacă ziceai: uite un om inteligent, fericit, cum vrei tu... atunci făceai referire la ea.
E clar că mare lucru nu se poate discuta cu tine, interpretezi numai cum vrei şi-ţi place, nu cum ar trebui.
eu ma gandeam ca intelegi ce vroiam sa zic,dar na`...asta e.Eu cred ca e tocmai invers. Din moment ce am dat ``citeaza`` la postul ei,logic vorbind,nu la ea ma refeream?
eu,tu si restul lumii...
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Atractia nu se naste doar din aspect fizic. am avut prieteni care dupa standardele unora aratau superb... atractie zero. Si au fost tipi care nu aratau grozav,dar care aveau acel je-ne-sais-quoi... tell me i have low standards,dar chiar consider ca looks aren't everything
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Andra123 a scris:Doamne ce gay
Andra123 a scris:Pai in primul rand tu n-ai recunoaste daca te-am "inchide"...mereu continui cu aceleasi replici stupide din care tu sa reiesi marele macho si bineinteles "inteligentul"forumului....si nici pe tine nu te prinde...rolul de fag si gay te-ar prinde muuult mai bine ca doar esti obisnuit cu el si ar fi totul f natural
Andra123 ai warn pt etichetare te rog potoleste-te.
si va rog pe toti sa terminati cu mistocarelile
- bella-yzaura
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-06
bella-yzaura, tu ai greşit că i-ai oferit asta... ?nsă nu g?ndeşti. O să găseşti tu unul care merită şi care face. Eu niciodată nu am făcut-o ca să le ?mping pe ele să-mi facă asta sau ca să le conving, mereu am făcut-o pentru a le satisface şi pentru că-mi place. da ai dreptate si stiu asta nu ar fi trebuit sa fac.....dar....nu suportam ideea sa-l stiu la alta si ma simteam fericita in momentul in care vedeam k el nu mai putea si simteam k il puteam domina si k si eu pot sa-l fac fericit cum l-a facut in trecut altele(in schimb nu s-a terminat niciodata in gura,oriunde in alta parte numai in gura nu,k nu puteam, nu am zis k nu o sa fac dar nu eram pregatita si asta cred k tot din cauza lui)......credeam k o sa fie si invers dar....nu a fost asa, poate intr-o zi o sa intalnesc si eu persoana care va sti sa ma aprecieze, iubeasca si sa stie sa ma faca fericita asa cum merit.....
Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!
- James
- Banat
Eşti o fată bună, care merită multe.
camysh a scris:Andra123 a scris:Doamne ce gay
Andra123 a scris:Pai in primul rand tu n-ai recunoaste daca te-am "inchide"...mereu continui cu aceleasi replici stupide din care tu sa reiesi marele macho si bineinteles "inteligentul"forumului....si nici pe tine nu te prinde...rolul de fag si gay te-ar prinde muuult mai bine ca doar esti obisnuit cu el si ar fi totul f natural
Andra123 ai warn pt etichetare te rog potoleste-te.
si va rog pe toti sa terminati cu mistocarelile
Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:28:11)
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 20:45:02)
- BratzG
- Sr. member
luminitza a scris:James , cu tot respectul nu imi place deloc cum gandesti ...sau cel putin cum iti expui ideile. Eu consider in felul urmator: "am ales pe X pt ca imi place asta , asta si asta la X .... dar accept pe X cu tot cu astalalta care nu imi place si ar mai fi si asta si aia...si cealalta... Cand iubesti accepti si lucruri care nu iti plac si daca pui problema ca te duci la altul/alta pt ca X nu iti face ceva anume inseamna ca nu meriti pe X si ca ar fi mai bine sa isi caute fiecare pe altcineva mai compatibil Siiiiiiii...o relatie nu inseamna doar sex , spunea cineva mai sus ca ar sta cu o persoana mai slaba la pat care are alte calitati pe langa...sunt perfect de acord...scula te mai lasa dupa o anumita varsta insa inteligenta , prietenia si suportul vor ramane , so......
deageaba....Lui James miselul tot la sex pervers ii sta capul.
eu,tu si restul lumii...
- James
- Banat
Păi prima parte a teoremei tale o invalidează pe a doua.
O relaţie nu ?nseamnă doar sex, nu. Sexul e o problemă DOAR atunci c?nd nu este sau c?nd nu este făcut bine.
Şi poţi să o sugi p?nă devine transparentă, asta nu garantează că nu o să se ducă la alta. ?nsă nu o să o facă din cauza sexului, poate.
Iar dacă te ?ntreţii, mori cu scula sculată. Cunosc cazuri, un bătr?n care la 72 ani ?i stă mintea numai la femei şi sex (şi nu a fost sportiv la viaţa lui ).
Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:35:24)
- BratzG
- Sr. member
James a scris:Păi prima parte a teoremei tale o invalidează pe a doua.
O relaţie nu ?nseamnă doar sex, nu. Sexul e o problemă DOAR atunci c?nd nu este sau c?nd nu este făcut bine.
Şi poţi să o sugi p?nă devine transparentă, asta nu garantează că nu o să se ducă la alta. ?nsă nu o să o facă din cauza sexului, poate.
James draga,acum cine cade in extreme?Nu tu ii spuneai la Andra ca daca ea nu`i face sotului,o sa`i faca alta?Of of...
eu,tu si restul lumii...
- James
- Banat
Da, dacă el vrea şi ea nu-i dă. ?nsă asta nu ?i garantează că nu o să ducă după aia şi la altele. Eşti tare grea de cap şi, repet, pentru a mia oară, interpretezi doar cum vrei tu.
Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:38:36)
- BratzG
- Sr. member
E chiar asa de greu sa nu mai judeci oamenii dupa experientele tale si a persoanelor din jurul tau?Cum tu umbli cu persoane care au aceiasi mentalitate ca si tine,asa facem si noi.Nu te mai ingrijora tu de o tampita ipoteza in urma careia eu as fi parasita sau inselata.
Nunu,ti se pare .Din cauza parerilor total diferite.
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 14:42:16)
eu,tu si restul lumii...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|