homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ejacularea...-4

#58 2009-08-28 13:03:05

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Re: Ejacularea...

si bravo ei ca nu ii!de cand femeile trebuie puse la picioarele unor....... .nici nu am cuvinte.james u faci pe marele mentor pe forumu asta si dai sfaturi gratis unora,cum sa fie mai curve.se vede cat stii sa respecti u o femeie.de ce penibil?ca nu are aceiasi parere ca tine?da de unde stii tu ca tu ai dreptate si atat?tu ai facut lumea?u ne`ai creat sa ne spui ce e bine si ce nu?hai mai lasa sarmu ala de 2 bani acasa si vezi`ti de viata ta ,aia palpitanta.

lady,andra are dreptate(dupa umila mea parere,``de fata care merita inselata``)de unde stii tu daca al ei nu e multumit asa?daca tu ai dat numa de rahaturi de oameni ,asta nu inseamna ca toti barbatii is la fel.si daca te`ai culcat cu nu stiu cati asta la fel nu inseamna ca tu cunosti toti barbatii de pe lumea asta.cand ii analizezi PE TOTI sa ne anunti,atunci ai drept de replica .pana atunci taci si fa ce stii mai bine.mai bine invatati sa respectati parerile altora...

eu,tu si restul lumii...

#59 2009-08-28 13:12:49

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

BratzG a scris:

si bravo ei ca nu ii!de cand femeile trebuie puse la picioarele unor....... .nici nu am cuvinte.james u faci pe marele mentor pe forumu asta si dai sfaturi gratis unora,cum sa fie mai curve.se vede cat stii sa respecti u o femeie.de ce penibil?ca nu are aceiasi parere ca tine?da de unde stii tu ca tu ai dreptate si atat?tu ai facut lumea?u ne`ai creat sa ne spui ce e bine si ce nu?hai mai lasa sarmu ala de 2 bani acasa si vezi`ti de viata ta ,aia palpitanta.

lady,andra are dreptate(dupa umila mea parere,``de fata care merita inselata``)de unde stii tu daca al ei nu e multumit asa?daca tu ai dat numa de rahaturi de oameni ,asta nu inseamna ca toti barbatii is la fel.si daca te`ai culcat cu nu stiu cati asta la fel nu inseamna ca tu cunosti toti barbatii de pe lumea asta.cand ii analizezi PE TOTI sa ne anunti,atunci ai drept de replica .pana atunci taci si fa ce stii mai bine.mai bine invatati sa respectati parerile altora...

Mă faci să z?mbesc şi să te citesc cu compasiune. D-aia de frate mai mare, care se uită cum surioara lui cea mică face obrăznicii ?n parcul de joacă. smile

Unde am susţinut eu că femeia trebuie să fie mai curvă? Curvă te faci singură, c?nd zici că o curvă face aia aia şi cealaltă şi... apoi te trezeşti făc?nd şi tu anumite chestii de genul ăla. Eu nu consider deloc femeia curvă dacă face tot ce-i trece prin cap ?n pat. Respect femeia c?nd şi ea se respectă.

Şi dacă nu-ţi place să mă citeşti, te invit să sari fiecare post d-al meu. E o un forum deschis... ai dreptul să citeşti doar ce vrei tu.

Aş vrea să fii ?n pielea unui bărbat o săptăm?nă, să-l ?nsoţeşti peste tot. Să vezi ce discută bărbaţii c?nd vine vorba de femei, ce simt ei, ce vor ei. Dacă eu vă ofer informaţie din interior, sunt rău şi misogin, nu vă respect. Eu pe faţă nu vă z?mbesc şi pe la spate le povestesc prietenilor ce muie v-am dat sau c?t de rău o sugeţi şi că o să vă mai ţin puţin şi trec mai departe, că mă plictisesc. Eu sunt genul care nu face niciodată asta, ţin detaliile astea pentru mine, nu le ?mprăştii pe la cunoscuţi. ?nsă sunteţi destule pe aici cu prieteni d-ăştia... şi nici măcar nu ştiţi asta. Ei sunt buni, bl?nzi, cuminţi... de ochii voştri. Şi voi credeţi orbeşte tot.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#60 2009-08-28 13:15:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

eu mentin tonul neutru,spunand ca totusi,trebuie sa ne respectam opiniile. doar pentru ca cineva nu face in pat ce-i place lui james,nu inseamna ca nu e buna de nimic. doar pentru ca james e un pic prea plin de el,nu inseamna ca e... ca e. din moment ce toate fetele care au postat pe aici au prieten,inseamna ca fiecare si-a gasit pe cineva care e multumit cu ea... indiferent daca persoana in cauza e...curva sau nu. si faza cu 'o sa-si gaseasca alta sa-i faca'... doar pentru ca unii barbati,mai lipsiti de valori morale,ar face asa,nu inseamna ca regula se aplica la toti smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 13:17:08)

#61 2009-08-28 13:17:41

BratzG
Sr. member

anca90 a scris:

Andra123 a scris:

iti poti satisface barbatul si fara sa faci tot ce ii trece lui prin cap (asta daca nu ai o relatie bazata in principal pe sex ca atunci....daca nu faci...adio,isi gaseste alta care sa-i faca).Eu una stiu sa il inebunesc si fara sa-mi "toarne"sperma in gat sau in cap lol si in fond asta conteaza.

cool

BratzG, ai pus punctul pe i  tummenupp . nu ft diplomat, dar ai facut-o smile

dar nu vroiam sa fiu diplomata.sa se inteleaga.ce am vrut cel mai mult de la viata asta :sa se respecte parerile tuturor.fac alergie cand asta NU se intampla.

James,alta impresie nu lasi.Cand ai avut dreptate,ti`am dat.Dar cand incepi sa jignesti....
aaa...si cred ca majoritatea barbatilor vb cata mu*e a dat la prietena sau stiu eu ce,dar intelege ca mai sunt si barbati care respecta.si chiar stiu,am trait destul printre ei ca sa`mi dau seama de ce porci is unii.dar am cunoscut si baieti/barbati in fata carora nu pot sa le zic decat:Jos palaria!

multumesc Shine! puss

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 13:20:48)

eu,tu si restul lumii...

#62 2009-08-28 13:20:15

James
Banat

ShineOfBlood a scris:

eu mentin tonul neutru,spunand ca totusi,trebuie sa ne respectam opiniile. doar pentru ca cineva nu face in pat ce-i place lui james,nu inseamna ca nu e buna de nimic. doar pentru ca james e un pic prea plin de el,nu inseamna ca e... ca e. din moment ce toate fetele care au postat pe aici au prieten,inseamna ca fiecare si-a gasit pe cineva care e multumit cu ea... indiferent daca persoana in cauza e...curva sau nu. si faza cu 'o sa-si gaseasca alta sa-i faca'... doar pentru ca unii barbati,mai lipsiti de valori morale,ar face asa,nu inseamna ca regula se aplica la toti smile

?n general nu e o chestiune de dacă ci de c?nd. Bărbaţilor li se oferă rar ocazia, de obicei ei vin cu avansurile. Unei femei ?i e uşor să refuze un avans, i se ?nt?mplă des. La bărbaţi, c?nd se ?nt?mplă: damn, it's my lucky day! Iar dacă tipa arată bine, tentaţia e foarte mare şi şansele ca el să accepte sunt la fel de mari. Bine, că el ?şi iubeşte femeia şi apoi o să se simtă vinovat... dar e al dracului de greu să refuzi! big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Publicitate

loading...

#63 2009-08-28 13:21:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member

si daca femeia de acasa arata bine,too? si daca barbatul stie ca atunci cand ajunge acasa il asteapta un !! pe cinste,si fara sa se simta vinovat mai apoi? smile

#64 2009-08-28 13:21:55

BratzG
Sr. member

James a scris:

ShineOfBlood a scris:

?n general nu e o chestiune de dacă ci de c?nd. Bărbaţilor li se oferă rar ocazia, de obicei ei vin cu avansurile. Unei femei ?i e uşor să refuze un avans, i se ?nt?mplă des. La bărbaţi, c?nd se ?nt?mplă: damn, it's my lucky day! Iar dacă tipa arată bine, tentaţia e foarte mare şi şansele ca el să accepte sunt la fel de mari. Bine, că el ?şi iubeşte femeia şi apoi o să se simtă vinovat... dar e al dracului de greu să refuzi! big_smile

uite,unii refuza!si am cunoscut destui care au dat naibii toate tartele care le faceau avansuri desi stiau ca au o relatie serioasa.

eu,tu si restul lumii...

#65 2009-08-28 13:23:37

James
Banat

Cunosc cazuri de-a dreptul triste: bărbat cu femeie frumoasă, deşteaptă, finuţă... o doamnă! Şi el ce face? C?nd pleacă la muncă, dimineaţa, trece puţin pe la curve şi dă o muie, ?n maşină, chiar ?nainte să intre la lucru. Ca să-şi ?nceapă ziua bine, cică.

Poate nevasta nu face aşa ceva, dar poat nici nu a ?ntrebat-o. O respectă... dar nu, ăsta nu-i respect, c?nd te duci cu toate jegoasele care nu-s nici c?t 10% din nevasta ta.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 13:27:17)

#66 2009-08-28 13:25:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member

...sa inteleg ca decat sa o ia pe nevasta o tura prin casa dis-de-dimineata,prefera o curva de pe strada? trist... asta chiar e trist.

#67 2009-08-28 13:26:14

BratzG
Sr. member

Cunosc si eu astfel de cazuri.Cred ca o sa`mi dai dreptate cand o sa zic ca aia nu`s barbati.

eu,tu si restul lumii...

#68 2009-08-28 13:27:31

OmniaVincitAmor
Insomniac member

sunt barbati smile doar nu stiu sa aprecieze ce si cum trebuie smile

#69 2009-08-28 13:28:28

James
Banat

ShineOfBlood a scris:

...sa inteleg ca decat sa o ia pe nevasta o tura prin casa dis-de-dimineata,prefera o curva de pe strada? trist... asta chiar e trist.

Poate nevastă-sa are o atitudine ca a celor de pe aici, care văd ăsta un lucru rău. Dar e şi vina lui, consideră asta un lucru ?njositor şi nu vrea să-şi jignească nevasta. Eu nu văd asta ?njositor. Aşa că nu o jignesc dacă-i dau o muie, aşa, ca să-mi meargă bine toată ziua. big_smile

#70 2009-08-28 13:30:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member

James a scris:

ShineOfBlood a scris:

Poate nevastă-sa are o atitudine ca a celor de pe aici, care văd ăsta un lucru rău. Dar e şi vina lui, consideră asta un lucru ?njositor şi nu vrea să-şi jignească nevasta. Eu nu văd asta ?njositor. Aşa că nu o jignesc dacă-i dau o muie, aşa, ca să-mi meargă bine toată ziua. big_smile

Ma refeream la sex normal,James... s-o ia la o tura de sex normal,care poate cu nevasta e mai bun decat un oral cu o curva.hai s-o luam logic: omu' ala a luat-o de nevasta pentru ca o iubeste.... sunt sigura ca s-au f*tut inainte sa se ia,deci stia ce face si ce nu... daca stia ca o s-o insele,de ce a mai luat-o? daca stia ca nu poate fara supt de p*la,de ce a luat-o pe ea,si nu pe alta,care sa-i faca?

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 13:34:53)

#71 2009-08-28 13:32:46

James
Banat

Pentru că astea sunt detalii, iar dacă doi oameni se iubesc, nu există secrete şi probleme ?n pat, toate astea se rezolvă, dacă există comunicare şi ?nţelegere.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 13:33:14)

#72 2009-08-28 13:33:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Deci nu se iubesc...? pentru ca,evident,exista probleme in pat,din moment ce el o jigneste pe ea chiar si mai mult - fara ca ea sa stie,though - ducandu-se la curve.

#73 2009-08-28 13:36:29

BratzG
Sr. member

James a scris:

Pentru că astea sunt detalii, iar dacă doi oameni se iubesc, nu există secrete şi probleme ?n pat, toate astea se rezolvă, dacă există comunicare şi ?nţelegere.

daca se iubeau ,si nu erau secrete inseamna ca el stia.si daca stia,bine a zis shine,de ce a mai luat`o?
credea ca daca il iubeste isi incala princiipile de viata pt el?iubirea intre 2 persoane presupune si o anumita toleranta,daca el nu a avut`o trebuia sa stea pe curu lui

eu,tu si restul lumii...

#74 2009-08-28 13:37:16

James
Banat

Nu, există prostie multă. De ambele părţi. El nu vrea să o jignească, ea nu vrea să fie jignită, probabil. C?nd asta nici măcar nu e o jignire. Bine, există şi mai rău de at?t. big_smile

#75 2009-08-28 13:38:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member

...si lui nu i se pare ca o jigneste ducandu-se la curve? bun,pai sunt de acord cu tine... prostie multa. Prostie si din partea ei,ca nu e in stare sa-si aleaga un barbat ca lumea.

#76 2009-08-28 13:39:43

BratzG
Sr. member

nu s`au gasit bine.el trebuia sa se casatoreasca cu o femeie pe masura lui.eu cred ca atunci cand 2 persoane se gasesc,nu intervin asemenea porcarii.

eu,tu si restul lumii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.