homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ejacularea...-5

#77 2009-08-28 13:41:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Ejacularea...

Eu as sta cu cineva care sa nu-mi faca oral,daca ar avea un motiv serios,si nu doar "n-am chef..." smile cand te atasezi de cineva,esti in stare sa faci anumite compromisuri...si nu doar in pat.

#78 2009-08-28 13:41:53

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

ShineOfBlood a scris:

Eu as sta cu cineva care sa nu-mi faca oral,daca ar avea un motiv serios,si nu doar "n-am chef..." smile cand te atasezi de cineva,esti in stare sa faci anumite compromisuri...si nu doar in pat.

damn right!

eu,tu si restul lumii...

#79 2009-08-28 13:43:46

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

ShineOfBlood a scris:

...si lui nu i se pare ca o jigneste ducandu-se la curve? bun,pai sunt de acord cu tine... prostie multa. Prostie si din partea ei,ca nu e in stare sa-si aleaga un barbat ca lumea.

Tu crezi că ei ştiu ce fac pe la spate? Poate ei ?i place să o sugă... dar nu vrea de la el, ca să nu se simtă jignită. Aşa că o suge la tot blocul, c?nd el nu e acasă. Am văzut şi cazuri d-astea. smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#80 2009-08-28 13:45:47

BratzG
Sr. member

James a scris:

ShineOfBlood a scris:

...si lui nu i se pare ca o jigneste ducandu-se la curve? bun,pai sunt de acord cu tine... prostie multa. Prostie si din partea ei,ca nu e in stare sa-si aleaga un barbat ca lumea.

Tu crezi că ei ştiu ce fac pe la spate? Poate ei ?i place să o sugă... dar nu vrea de la el, ca să nu se simtă jignită. Aşa că o suge la tot blocul, c?nd el nu e acasă. Am văzut şi cazuri d-astea. smile

mai da`o dracu de treaba:)))

eu,tu si restul lumii...

#81 2009-08-28 13:46:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Daca asa e situatia,cu tot respectul,sunt tampiti. Nu trebuia sa se ia. Pentru ca o casnicie in care partenerii se mint in halul asta si se ascund unul de celalalt ajunge,inevitabil, la divort sau frustrari serioase de ambele parti...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 13:48:17)

Publicitate

loading...

#82 2009-08-28 13:47:29

James
Banat

Dar de ce? Prejudecăţi şi prostii d-astea pe care le au ?n cap şi tinerele ce se cred moderne ?n g?ndire şi care consideră că a face sex (?n fel şi chip) cu bărbatul pe care-l iubesc e ceva rău, murdar, josnic. smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 13:48:27)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#83 2009-08-28 13:49:56

BratzG
Sr. member

James a scris:

Dar de ce? Prejudecăţi şi prostii d-astea pe care le au ?n cap şi tinere ce se cred moderne ?n g?ndire. smile

Hai ma James ca astea deja is prostii,adica ok,daca unul dintre ei nu vrea ceva,partenerul daca iubeste ar trebui sa inteleaga..in fine.luand cazul tau.dar cand ea vrea,dar nu de la propriul partener...e jalnic de tot!

nu neaparat murdar sau josnic,dar fiecare persoana vede viata diferit.nu ai cum sa schimbi asta.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 13:51:46)

eu,tu si restul lumii...

#84 2009-08-28 13:50:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Si barbatii,James...? uite,mai sus ziceam ca eu as face un compromis dpdv sexual,daca as iubi persoana in cauza. El de ce nu face asta? Daca isi iubeste nevasta,care poate nu vrea sa i-o suga,de ce nu poate sa faca un comrpomis de dragul ei?

#85 2009-08-28 13:52:10

BratzG
Sr. member

ShineOfBlood a scris:

Si barbatii,James...? uite,mai sus ziceam ca eu as face un compromis dpdv sexual,daca as iubi persoana in cauza. El de ce nu face asta? Daca isi iubeste nevasta,care poate nu vrea sa i-o suga,de ce nu poate sa faca un comrpomis de dragul ei?

pt ca nu are inteligenta necesara

eu,tu si restul lumii...

#86 2009-08-28 13:52:19

James
Banat

Vrei să fie inteligent şi să o facă, dar apoi să apară frustrări şi să se lase cu sex pe la birou, cu colegele deschise la minte?

Da, corect, trebuie să existe respect. ?nsă nu zici că nu faci aia pentru că ţi se pare jignitor, pur şi simplu. Poate-ţi place, dar ţi se pare jignitor şi nu vrei să pierzi respectul lui. Ce faci atunci? Sex cu vecinii? Voi exageraţi, c?nd zic că ?mi place aia aia şi cealaltă... păi pentru că şi ei ?i place sau cel puţin nu o deranjează şi se simte bine să mă facă fericit. ?nsă ?n niciun caz nu vreau ceva făcut din obligaţie, e clar că nu mă mai simt nici eu bine.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 13:53:49)

#87 2009-08-28 13:56:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Tu esti tip... pune-te in situatia lui... daca,sa zicem,in loc de oral,ati face de 2 ori mai mult sex? Sau mai mult,pur si simplu? Ar compensa? Tot te-ai simti frustrat? Chiar nu se poate trai fara oral? Incerc sa ma pun in locul cuiva care nu vrea sa faca... m-as simti foarte ranita sa stiu ca partenerul nu e in stare sa renunte la ceva pentru mine.
later edit: eu iau situatia in care ei nu ii place sa faca,si nu vrea. nu cand i se pare jignitor.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 13:57:43)

#88 2009-08-28 13:59:00

James
Banat

Te saturi să măn?nci doar dulce... mai vrei şi acru. ?mi place variat. Normal, oral, anal... şi zeci şi sute de combinaţii şi poziţii. Nu mă satur cu puţin.

?n schimb, ?i fac partenerei tot ce-i trece prin cap şi orice fantezie ar avea (orice!), eu i-aş face-o.

Dacă-l iubeşti nu-l pui să renunţe la fel de fel de chestii pentru tine ci cauţi o cale de mijloc.

#89 2009-08-28 13:59:41

BratzG
Sr. member

James a scris:

Vrei să fie inteligent şi să o facă, dar apoi să apară frustrări şi să se lase cu sex pe la birou, cu colegele deschise la minte?

Da, corect, trebuie să existe respect. ?nsă nu zici că nu faci aia pentru că ţi se pare jignitor, pur şi simplu. Poate-ţi place, dar ţi se pare jignitor şi nu vrei să pierzi respectul lui. Ce faci atunci? Sex cu vecinii? Voi exageraţi, c?nd zic că ?mi place aia aia şi cealaltă... păi pentru că şi ei ?i place sau cel puţin nu o deranjează şi se simte bine să mă facă fericit. ?nsă ?n niciun caz nu vreau ceva făcut din obligaţie, e clar că nu mă mai simt nici eu bine.

am spus asta mai devreme
``fiecare are placerile si fanteziile lui.daca noua nu ne place asta nu inseamna ca James e deplasat sau exagerat.sunt niste termeni foarte relativi.
cum spunea si andra,fiecare face in pat ceea ce ii place si cum ii place.dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne impunem parerile in fata altora  sau sa consideram corect si drept ceea ce facem noi in intimitate.``

eu vroiam sa`ti zic alta chestie.Poate barbatul e multumit cu ce are,si nu vrea sa mearga la altele doar pentru ca partenera nu vrea ceva.Din moment ce iubesti si cu sufletul atunci cred ca poti sa faci sacrificiul de care zice shine.Mi se pare perfect normal.De ce sa strici o relatie care ar dura pana mori,cu o persoana care te face sa te simti deosebit,si etc pentru ...un oral?

uite!si definitia iubirii e relativa la noi.Tu crezi ca daca iubesti trebuie sa faci de toate.Eu nu.Eu vad altfel iubirea.

daca tot faci paralele cu mancarea.Diabeticii nu pot manca dulce.La fel sunt unele persoane care pot manca orice,sau sunt persoane care de la acru au crize de la stomac.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 14:02:35)

eu,tu si restul lumii...

#90 2009-08-28 14:01:42

James
Banat

Păi nu eu am zis că alea care o fac sunt curve (?n mod indirect s-a zis asta). Fiecare face ce vrea. Cui nu ?i place, poate să nu intre aici, pe topicul ăsta. Nu intri şi jigneşti.

Şi nu se strică nicio relaţie adevărată, dintre doi oameni inteligenţi, pentru un oral. Ăia ?l fac şi le place, se ?dezbracă? de prejudecăţi şi inhibiţii şi fac tot ce le trece prin cap.

Dacă iubeşti ?ţi faci partenerul fericit. Iar dacă ?l iubeşti, atunci c?nd ?l faci fericit, ?ţi place şi ţie, tocmai pentru că ?l iubeşti. Deci dacă ?l iubeşti şi lui ?ţi place să-ţi dea muie p?nă leşini, tu leşini fericită, de bucuria lui. big_smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:03:04)

#91 2009-08-28 14:03:33

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

BratzG a scris:

si bravo ei ca nu ii!de cand femeile trebuie puse la picioarele unor....... .nici nu am cuvinte.james u faci pe marele mentor pe forumu asta si dai sfaturi gratis unora,cum sa fie mai curve.se vede cat stii sa respecti u o femeie.de ce penibil?ca nu are aceiasi parere ca tine?da de unde stii tu ca tu ai dreptate si atat?tu ai facut lumea?u ne`ai creat sa ne spui ce e bine si ce nu?hai mai lasa sarmu ala de 2 bani acasa si vezi`ti de viata ta ,aia palpitanta.

lady,andra are dreptate(dupa umila mea parere,``de fata care merita inselata``)de unde stii tu daca al ei nu e multumit asa?daca tu ai dat numa de rahaturi de oameni ,asta nu inseamna ca toti barbatii is la fel.si daca te`ai culcat cu nu stiu cati asta la fel nu inseamna ca tu cunosti toti barbatii de pe lumea asta.cand ii analizezi PE TOTI sa ne anunti,atunci ai drept de replica .pana atunci taci si fa ce stii mai bine.mai bine invatati sa respectati parerile altora...

bratz, in primul rand, ai grija la limbaj; eu nu trebuie sa jignesc ca sa ma fac inteleasa, lucru pe care altele nu stiu sa-l faca.

in al doilea rand: habar n-ai cu cati m-am culcat eu si ce fel de oameni am intalnit; si nu trebuie sa fac sex cu 194 de barbati ca sa stiu despre ce vorbesc

in al treilea rand: daca un barbat iti spune ca i-ar placea sa termine la tine in gura e un rahat de om? de ce, pentru ca esti tu mironosita? si cand am zis eu ca vreo experienta de-a mea a fost cu un rahat de om? imi permit sa-ti spun ca la mine in pat ajung doar barbatii care merita si niciunul dintre ei nu a fost un rahat de om; imi pare rau ca tu consideri ca o persoana deschisa in pat e un rahat de om sau curva. extrem, extrem de trist!

in al patrulea rand: dreptul la replica nu mi-l dai tu si nu ma intorc la tine pentru aprobari

in al cincilea rand: eu respect toate parerile, mai putin pe alea nefondate care se bazeaza pe 'yuuuuck, cum sa pun eu limba pe asa cevaaaa?'

in al saselea rand: intrebati-va si barbatii ce vor cu adevarat, ce fantezii au, ce-si doresc in pat... daca zice ca n-are sunt 2 variante: ori nu-ti spune pentru ca te comporti cu el asa cum te comporti si pe forum si nu vrea omul scandal de la o ejaculare sau e intr-adevar atat de trist incat nu a descoperit placerile fanteziilor si a experimentelor (si prin experimente nu zic sa va imbracati in latex si sa va bateti cu cravasa, ci tine de niste chestii care nu ar mai trebui sa mai fie tabu in zilele noastre)

#92 2009-08-28 14:03:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu definesc iubirea in cu totul alti termeni... smile sexul nici nu se apropie de definitia aia... as sta cu cineva care ar fi prost la pat,care n-ar avea imaginatie,chiar si cu cineva care nu vrea sex deloc,daca mi-ar oferi alte lucruri smile

#93 2009-08-28 14:04:24

BratzG
Sr. member

James a scris:

Păi nu eu am zis că alea care o fac sunt curve (?n mod indirect s-a zis asta). Fiecare face ce vrea. Cui nu ?i place, poate să nu intre aici, pe topicul ăsta. Nu intri şi jigneşti.

Şi nu se strică nicio relaţie adevărată, dintre doi oameni inteligenţi, pentru un oral. Ăia ?l fac şi le place, se ?dezbracă? de prejudecăţi şi inhibiţii şi fac tot ce le trece prin cap.

Dacă iubeşti ?ţi faci partenerul fericit. Iar dacă ?l iubeşti, atunci c?nd ?l faci fericit, ?ţi place şi ţie, tocmai pentru că ?l iubeşti. Deci dacă ?l iubeşti şi lui ?ţi place să-ţi dea muie p?nă leşini, tu leşini fericită, de bucuria lui. big_smile

Ba da ai zis,in pat trebuie sa fie curva.Din moment ce e un forum liber,chiar tu ai spus,pot sa ma pronunt :pro sau contra.Si lasa ca si tu ai jignit destul.

LadyPink:
1.Nu ma intereseaza cu cati te`ai culcat,cert e ca nu`i cunosti pe toti.Nicidecum pe al meu.
2.E problema mea cum sunt,si ma mandresc cu mine.
3.Parerile/Gusturile nu se discuta.Punct.
4.Si tu de unde stii cum ma comport eu cu al meu?De unde stii ca nu am vorbit?De unde stii ca nu i`am indeplinit fanteziile?A,inca ceva eu nu am langa mine o persoana care nu vorbeste de frica unui scandal,TOCMAI,noi vb foarte deschis,dar...de unde sa stii tu toate astea?

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 14:10:08)

eu,tu si restul lumii...

#94 2009-08-28 14:06:46

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Katalyna2311 a scris:

dar de ce sa isi inghita sperma? noi ne inghitim secretia? chicot asa cum noi nu stim ce gust avem jos, asa nici ei nu stiu ce gust are sperma lor. gustul difera de la un barbat la altul

iti spun eu ce gust ai : acru , asta a fost printe primele mele curiozitati de debut de viata sexuala sa vad ce gust am eu jos...face parte din cunoasterea propriului corp pe langa a afla cum iti place sa fii atinsa si alte chestii

James a scris:

Andra123 a scris:

eu n-am avut nici o experienta de genul pt ca n-am incercat si nici nu ma de gand sa o fac.Nu mi se potriveste rolul ca sa ma exprim mai pe scurt si daca voi faceti e problema voastra,nu inseamna ca cele care nu fac sunt cu fitze sau nu isi satisfac barbatul sau ce mai credeti voi.

?...că dacă n-o faci tu, o face alta-n locul tău!?

si ce te face sa crezi ca daca ii face ea nu ii va face si alta? asta sa i-o spui unei fetite de 16-18 ani .....

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 20:44:17)

#95 2009-08-28 14:07:42

James
Banat

ShineOfBlood a scris:

Eu definesc iubirea in cu totul alti termeni... smile sexul nici nu se apropie de definitia aia... as sta cu cineva care ar fi prost la pat,care n-ar avea imaginatie,chiar si cu cineva care nu vrea sex deloc,daca mi-ar oferi alte lucruri smile

Pentru că acum ţi-o trage bine roacăru'. Ia stai să vezi cum e să fii cu cineva care nu face aia, nu face aia, nu-i place aia, nu vrea aia, nu poate aia, nu are chef de aia... să vezi cum te ?ntorci la 180? şi te caci ?n ea de iubire, frustrantă şi aducătoare de nervi.

BratzG, expresia curvă ?n pat e echivalentă cu femeie adevărată. Eu respect o aşa femeie, care poate fi puternică, impunătoare, respectată şi stimată peste tot, dar o curvă ?n pat. E şi idealul de femeie, pentru un bărbat deschis şi care vrea să fie fericit din toate punctele de vedere, cu ea.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 14:10:33)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.