homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ejacularea...-8

#134 2009-08-28 15:06:57

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: Ejacularea...

Şi mie ?mi place să termin pe...ste tot. big_smile

myrela22 a scris:

carmen_21 a scris:

am inteles eu prost, sau pe aici se crede ca daca i faci iubitului/sotului tot ce se poate esti curva? hmm

curva de mine  disperat sau e si mai grav ca sunt maritata???????? lol lol

Ruşine să-ţi fie, femeie măritată şi umbli cu aşa ceva...  visslar

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 15:07:43)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#135 2009-08-28 15:08:08

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si mie imi place sa fiu curva lui wink si i am zis
chiar daca a fost primul si singurul acum n-o sa ma afund in timidate si sa mi fie frica/sila de anumite lucruri.

eu cred ca se poate si supersex si comunicare si alte chestii educative... dar toate lucrurile bune si super si etc din lume intr-o relatie fara sex nu se poate

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#136 2009-08-28 15:09:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

myrela22 a scris:

James a scris:

Dai dintr-o extremă ?n alta. Crezi că nu se poate şi bun la pat şi deştept, plin de calităţi? Eventual şi arătos? ?n general ăştia deştepţi şi plini de calităţi sunt şi buni la pat, tocmai pentru că sunt curioşi, experimentează, ?ntreabă, află ce-i place partenerei şi o satisfac pe deplin. ?ntreab-o pe Loveable, ea zice că a găsit unul aşa (ca să nu mă mai laud eu iar, nu?). Deci...

Are dreptate James, mereu cand aud fraza asta imi vine sa mor : "Nu conteaza cum arata, conteaza inteligenta" nu serios???? Dar prima data cand l-ai vazut pe iubitul/iubita ta te-ai uitat direct la creier??? Haideti sa fim seriosi, nu toti stam la taclare, si abia dupa ce vorbim  o saptamana intr-una ne indragostim.

Eu cand m-am vazut prima data cu sotul meu, m-am pierdut la propriu in ochii lui verzi si el in ai mei si crede-ma ca am stat 5 minute uitandu-ne fix unu la altu extrem de aproape mai sa ne sarutam. Apoi am iesit in oras si dupa o saptamana ne-am combinat, ulterior am vorbit despre orice si am vazut ca il si duce mintea nu e prost.

Genul asta de idei preconcepute ma scoate din sarite "Uite-o pe aia ce frumoasa este, dar e proasta de bubuie si curva eventual" hai nu zau??? Dar a avut vreunu tupeu sa se duca la ea sa-i vorbeasca sa vada daca e in stare sa scoata 2 cuvinte corect??? Ideile astea sunt scornite numai de "frustrati si urati".

Deci eu sunt urata si frustrata? Multumesc smile si daca o iau dupa exemplul tau,DA,la inteligenta m-am uitat. M-am cuplat cu prietenul meu dupa 2 ani de amicitie si conversatii de 6-7-8 ore... nu arata nici inainte si nu arata nici acum de sa salivezi in fata lui. Si niciodata nu m-am gandit ca ma deranjeaza asta. Pentru ca chiar nu ma deranjeaza. Fostul era frumos ca o pictura de Michelangelo,si ma plictisea ingrozitor... nu era prost,dar nici nu bubuia de inteligenta,si chestia asta era un mare minus pentru mine. Chiar nu poti accepta faptul ca unii sunt mult mai putin superficiali decat te-ai astepta? E atat de gresit sa apreciezi cadoul in sine,si nu ambalajul? Pentru ca asta e o comparatie perfecta... cand primesti un cadou,zici merci pentru ambalajul dragut,sau pentru continut?

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 15:10:24)

#137 2009-08-28 15:10:25

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

carmen_21 a scris:

eu cred ca se poate si supersex si comunicare si alte chestii educative... dar toate lucrurile bune si super si etc din lume intr-o relatie fara sex nu se poate

se pot toate astea la un loc, pentru ca sexul iti ocupa sa zicem 1 ora din 24 intr-o zi.
in restul timpului faci multe alte lucruri impreuna cu el care va sudeaza ca si cuplu si va tin impreuna
dar pentru ca ne aflam pe anticonceptionale.ro nu vom dezbate aici probleme existentiale si filosofice, nu vom face nici pe desteptele, ci vom imparti pareri despre cum sa ne-o tragem mai bine si mai sigur, evident!

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-28 15:11:45)

#138 2009-08-28 15:10:52

James
Banat

Roacăriţo, ambalaj frumos, conţinut interesant.  wink

anca90 a scris:

myrela22 a scris:

"Nu conteaza cum arata, conteaza inteligenta" nu serios???? Dar prima data cand l-ai vazut pe iubitul/iubita ta te-ai uitat direct la creier???

DA.

Şi ţi s-au ?nt?rit sf?rcurile de la asta? big_smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 15:12:12)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Publicitate

loading...

#139 2009-08-28 15:11:34

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

anca90 a scris:

myrela22 a scris:

"Nu conteaza cum arata, conteaza inteligenta" nu serios???? Dar prima data cand l-ai vazut pe iubitul/iubita ta te-ai uitat direct la creier???

DA.

Deageaba arata bine,si cand deschide gura iti vine sa tot fugi.O atitudine potrivita dezvolta atractia necesara.

eu,tu si restul lumii...

#140 2009-08-28 15:12:53

James
Banat

Sunteţi culmea. Faceţi sex cu Frankenstein atunci, cică i-au pus creier de savant. big_smile

#141 2009-08-28 15:13:30

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

James a scris:

myrela22 a scris:

carmen_21 a scris:

am inteles eu prost, sau pe aici se crede ca daca i faci iubitului/sotului tot ce se poate esti curva? hmm

curva de mine  disperat sau e si mai grav ca sunt maritata???????? lol lol

Ruşine să-ţi fie, femeie măritată şi umbli cu aşa ceva...  visslar

nemernica de mine, imi mai si place  grater  grater

Acum sa lasam caterinca pentru mai tarziu. Nu mi se pare deloc o injosire sa-i fac sotului meu sex oral cum vrea el, din contra ador sa-l vad fericit, multumit si "nesatul" dupa mine chiar si dupa 7 ani de relatie.

M-ai mult m-as simti jignita si injosita daca m-ar face "proasta" decat daca mi-ar zice "am chef de-o m*ie" dar na asta e parerea mea.

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#142 2009-08-28 15:13:51

BratzG
Sr. member

James a scris:

Sunteţi culmea. Faceţi sex cu Frankenstein atunci, cică i-au pus creier de savant. big_smile

macar * intr`un mod savant de placut.

eu,tu si restul lumii...

#143 2009-08-28 15:14:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Mai, daca o persoana nu te atrage fizic de la inceput, poate sa aiba 10 premii Nobel, asta n-o sa-l faca niciodata atragator pentru tine...
Sunt de acord ca atractia se datoreaza unui cumul de factori, dar nu ai cum sa simulezi atractia fizica
Cred ca asta e calea normala, esti atrasa fizic de cineva, vezi ce are in cap, daca nu-ti convine, move on... nu-mi ziceti mie ca abia cand ati aflat ca e olimpic la fizica v-ati excitat de moarte... nu mi se pare posibil

#144 2009-08-28 15:14:42

James
Banat

BratzG a scris:

James a scris:

Cu lumina ?nchisă şi plapuma ?n cap, nu? Eventual hands-free, să nu cumva să te atingă pe la puţulică, nemernicul de el. Şi c?nd ?ţi dă la buci nu rosteşte cuvinte perverse ci ecuaţii. ?ţi bagă o integrală de vezi numai radicali ?n faţa ochilor.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-28 15:16:44)

#145 2009-08-28 15:15:27

carmen_21
Insomniac member

heimdall a scris:

Mai, daca o persoana nu te atrage fizic de la inceput, poate sa aiba 10 premii Nobel, asta n-o sa-l faca niciodata atragator pentru tine...
Sunt de acord ca atractia se datoreaza unui cumul de factori, dar nu ai cum sa simulezi atractia fizica
Cred ca asta e calea normala, esti atrasa fizic de cineva, vezi ce are in cap, daca nu-ti convine, move on... nu-mi ziceti mie ca abia cand ati aflat ca e olimpic la fizica v-ati excitat de moarte... nu mi se pare posibil

rotfl
subscriu

#146 2009-08-28 15:16:41

BratzG
Sr. member

James a scris:

BratzG a scris:

James a scris:

Cu lumina ?nchisă şi plapuma ?n cap, nu? Eventual hands-free, să nu cumva să te atingă pe la puţulică, nemernicul de el.

Hai ca mai facut sa rad.Regret ca trebuie sa iti ruinez visele.Daca era cum ziceai tu,poate imi luam unu rupt din rai si atat.

Daca nu fac oral,asta nu inseamna ca o facem sub paturica la lumina lumanarii,ci din contra..Ii chiar asa de greu de inteles?

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-28 15:18:28)

eu,tu si restul lumii...

#147 2009-08-28 15:18:20

carmen_21
Insomniac member

dar sfarcurile nu se intaresc doar de la frig chicot

#148 2009-08-28 15:18:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member

James a scris:

James,acum tu exagerezi si interpretezi dupa bunul plac. Hai sa te pun pe tine in situatia asta... uite de tipa frumoasa,desteapta,buna la pat,bla,bla. sa gasesti pe cineva cu de toate e greu. Alege intre astea 2 : sa arate ok si sa fie inteligenta si de treaba,sau sa fie superba si tampita?

#149 2009-08-28 15:19:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

carmen_21 a scris:

dar sfarcurile nu se intaresc doar de la frig chicot

ci si de la fluturasi smile care dupa parerea mea nu vin de la creier, ci din directia opusa

#150 2009-08-28 15:21:35

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

ShineOfBlood a scris:

myrela22 a scris:

James a scris:

Dai dintr-o extremă ?n alta. Crezi că nu se poate şi bun la pat şi deştept, plin de calităţi? Eventual şi arătos? ?n general ăştia deştepţi şi plini de calităţi sunt şi buni la pat, tocmai pentru că sunt curioşi, experimentează, ?ntreabă, află ce-i place partenerei şi o satisfac pe deplin. ?ntreab-o pe Loveable, ea zice că a găsit unul aşa (ca să nu mă mai laud eu iar, nu?). Deci...

Are dreptate James, mereu cand aud fraza asta imi vine sa mor : "Nu conteaza cum arata, conteaza inteligenta" nu serios???? Dar prima data cand l-ai vazut pe iubitul/iubita ta te-ai uitat direct la creier??? Haideti sa fim seriosi, nu toti stam la taclare, si abia dupa ce vorbim  o saptamana intr-una ne indragostim.

Eu cand m-am vazut prima data cu sotul meu, m-am pierdut la propriu in ochii lui verzi si el in ai mei si crede-ma ca am stat 5 minute uitandu-ne fix unu la altu extrem de aproape mai sa ne sarutam. Apoi am iesit in oras si dupa o saptamana ne-am combinat, ulterior am vorbit despre orice si am vazut ca il si duce mintea nu e prost.

Genul asta de idei preconcepute ma scoate din sarite "Uite-o pe aia ce frumoasa este, dar e proasta de bubuie si curva eventual" hai nu zau??? Dar a avut vreunu tupeu sa se duca la ea sa-i vorbeasca sa vada daca e in stare sa scoata 2 cuvinte corect??? Ideile astea sunt scornite numai de "frustrati si urati".

Deci eu sunt urata si frustrata? Multumesc smile si daca o iau dupa exemplul tau,DA,la inteligenta m-am uitat. M-am cuplat cu prietenul meu dupa 2 ani de amicitie si conversatii de 6-7-8 ore... nu arata nici inainte si nu arata nici acum de sa salivezi in fata lui. Si niciodata nu m-am gandit ca ma deranjeaza asta. Pentru ca chiar nu ma deranjeaza. Fostul era frumos ca o pictura de Michelangelo,si ma plictisea ingrozitor... nu era prost,dar nici nu bubuia de inteligenta,si chestia asta era un mare minus pentru mine. Chiar nu poti accepta faptul ca unii sunt mult mai putin superficiali decat te-ai astepta? E atat de gresit sa apreciezi cadoul in sine,si nu ambalajul? Pentru ca asta e o comparatie perfecta... cand primesti un cadou,zici merci pentru ambalajul dragut,sau pentru continut?

Am zis ca nu toata lumea poate sa se indragosteasca de un amic dupa ceva timp de amicitie. Multi se indragostesc de fizic si apoi observa si celelalte lucruri frumoase la partener sau nu visslar
Eu am zis ca sunt "frustrate si urate" persoanele care au conceptia ca toti cei care arata bine sunt prosti sau golani/curve dupa caz.

Sa inteleg ca esti de aceeiasi parere toate femeile frumoase sunt curve si proaste? si barbatii la fel??? Daca da atunci "DA" pe tine te-am jignit, daca nu atunci nu inteleg unde te-ai simtit jignita de mine in afirmatia mea.

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#151 2009-08-28 15:22:34

James
Banat

ShineOfBlood a scris:

James a scris:

James,acum tu exagerezi si interpretezi dupa bunul plac. Hai sa te pun pe tine in situatia asta... uite de tipa frumoasa,desteapta,buna la pat,bla,bla. sa gasesti pe cineva cu de toate e greu. Alege intre astea 2 : sa arate ok si sa fie inteligenta si de treaba,sau sa fie superba si tampita?

De obicei am găsit combinaţii reuşite: frumoase, deştepte şi fără prejudecăţi la pat. D-aia nu pot fi misogin. Dar tot mă uimeşte prostia nemărginită a unor femei. big_smile

#152 2009-08-28 15:23:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member

myrela22 a scris:

ShineOfBlood a scris:

myrela22 a scris:

Am zis ca nu toata lumea poate sa se indragosteasca de un amic dupa ceva timp de amicitie. Multi se indragostesc de fizic si apoi observa si celelalte lucruri frumoase la partener sau nu visslar
Eu am zis ca sunt "frustrate si urate" persoanele care au conceptia ca toti cei care arata bine sunt prosti sau golani/curve dupa caz.

Sa inteleg ca esti de aceeiasi parere toate femeile frumoase sunt curve si proaste? si barbatii la fel??? Daca da atunci "DA" pe tine te-am jignit, daca nu atunci nu inteleg unde te-ai simtit jignita de mine in afirmatia mea.

nu,nu cred ca toti cei frumosi sunt prosti. dar cred ca cei care sunt si frumosi SI destepti,si in alte feluri,nu se gasesc peste tot. ca altfel sigur aveam si eu unul pana acum,si nu mai spuneam ca e greu de gasit. smile
James,you still didn't answer my question... am emis o ipoteza,ti-am cerut opinia. Inteleg ca ai fost norocos,dar daca ar fi fost cum am zis eu? Sa alegi intre si intre?

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-28 15:24:26)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.