homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-15

#267 2010-08-10 15:30:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

si eu intrebam ca tot cu zodii de foc ma combin... deci cam tot pe acolo smile

#268 2010-08-10 15:31:15

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu pana acum doar cu pesti m-am combinat si cu un scorpion..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#269 2010-08-10 15:50:16

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si eu am avut un peste lol ,dar chiar a fost bun..imi facea toate poftele,mereu lasa de la el..
in rest am mai avut 2 fecioare( si actualul e fecioara lol )..2 tauri si vad ca am din ce in ce mai multi amici tauri lol

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#270 2010-08-10 16:01:22

QueenOfRoses
Moderator

eu am un respect pentru barbatii tauri big_smile nu stiu, dar imi plac foarte mult..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#271 2010-08-10 16:04:30

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

chiar nu stiu cum de am ajuns sa am atatia amici tauri pt ca si eu sunt taur..iar incapatanarea si orgoliul chiar caracterizeaza zodia asta..si e ciudat ca nu prea aveam subiecte de cearta nustiu

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#272 2010-08-10 16:35:53

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

fetele...cum sunt barbatii pesti ? big_smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#273 2010-08-10 16:39:03

QueenOfRoses
Moderator

rotfl2 depinde de ascendent eu il am pe fostul pesti si pe actualul si sunt foarte diferiti.

#274 2010-08-10 16:45:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Si eu sunt taur, si o mare parte din prietenii si cunoscutii mei sunt tot taur! Cred ca e cea mai comuna zodie lol bine, si rac
Dar mie imi place zodia mea tummenupp

Si revenind la subiect, despre barbatii berbec stiti ceva?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#275 2010-08-10 16:46:32

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu am un peste si nu l-as da pe nimic hjarta oricum nu ma iau eu dupa zodii. ne completam f bine, avem aceleasi teluri. eu sunt fecioara smile ...

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#276 2010-08-10 17:25:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

carmen_21 a scris:

Da, cum le spune si numele, se arunca cu capul inainte, adica nu se gandesc prea mult la consecinte inainte sa faca ceva
Daca vrei sa faca un lucru, trebuie sa le specifici sa NU care cumva sa-l faca lol intotdeauna vor face pe dos fata de cum le zici
Obsedati sexual...aaa.. pasionali lol
Evident ca depinde si de persoana

#277 2010-08-10 20:13:37

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Nu cred ca am cunoscut vreun barbat berbec... dar tata e pesti smile

#278 2010-08-10 20:19:18

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

hmmm ...am dat eu peste un berbec la un moment dat ....sa fugi de ei si nu alta....pe fata se arata barbati de casa, romantici, gospodari dar ce se ascunde in ei e jalnic ....totul trebuie facut ca la carte altfel se enerveaza extrem de repede ....si cand rabufnesc mai bine fugi din calea lor ....
si cum a spus heim, nu gandesc prea multc la o chestie....trec direct la actiune si apoi fac tot posibilul sa iasa cum vor ei ...chiar daca ranesc pe cei din jur

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#279 2010-08-10 20:42:53

carmen_21
Insomniac member

Wow lol Nimic de bine? big_smile

#280 2010-08-10 20:59:12

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

carmen...chiar daca zodia e aceeasi..oamenii sunt diferiti...eu am vb 5 ani cu un berbec, am si laude la adresa lui dar are si multe defecte..si nu stiu daca sunt neaparat influentate de zodie. depinde de caracterul lui, atitutidea acestuia fata de tine, felul in care se comporta in societate...daca berbecul, cu care am vb eu, e extrem de incapatanat, egoist, intotdeauna are dreptate si nu te poti contrazice cu el..ca tine in el si cand rabufneste zboara tot ce prinde, nu e romantic deloc( doar la inceput ca si aparente) crede ca toata lumea ii sta la picioare si cand vrea sa faca un lucru il face doar pentru ca e EL..asta nu inseamna ca si berbecul tau e la fel...in schimb e sufletist asa fata de ceilalti, e milos, ii place sa ajute( un lucru bun, in schimb o face cu cap, doar ca sa si faca datori lol ) pe mine ma ajuta in casa cat de cat, dar cum am mai spus..si nu depinde de zodie aici...o persoana rece(fata de mine ca si fosta iubita), in momentul in care simte ca se indragosteste pune frana doar ca sa detina el controlul, sa nu cumva sa fie jucat pe degete..sunt multe de spus, dar se amesteca si cu, caracterul acestuia..
desi, in compatibilitati, berbecul si cu gemeni(eu detinand aceasta zodie) are sanse ft mari de reusita, uite ca la noi n-a mers deloc bine..in schimb am ramas buni prieteni si atat...ne intelegem bine asa si nimic mai mult smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#281 2010-08-10 21:08:21

alina_faur
New member
De la: Medias
Inregistrat: 2009-08-22

carmen_21 a scris:

Si eu sunt taur, si o mare parte din prietenii si cunoscutii mei sunt tot taur! Cred ca e cea mai comuna zodie lol bine, si rac
Dar mie imi place zodia mea tummenupp

Din proprie experienta iti spun... intre taur si berbec nu poate iesi ceva foarte bun, atata timp cat nu lasa niciunul de la el... Incapatanarea taurului, impreuna cu mai multa incapatanare a berbecului nu da bine. Berbecul e mai orgolios si mai incapatanat decat taurul, din ale lui nu il scoti. Are idei fixe, dar intodeauna ce isi propune realizeaza. In ceea ce priveste o relatie, cand e implicat intr-o relatie serioasa se implica trup si suflet. E foarte ingenios pe plan sexual, si ii place sa experimenteze tot ce e nou.
Nu te vei plictisi niciodata cu un barbat berbec, insa e tare nasol cand se plictiseste el. Daca vrei mai multe detalii, intreaba-ma si-ti raspund cu drag, din experienta proprie  - eu - taur - el (fostul) - berbec. smile.
In prezent (viitorul sot), de un an si jumatate eu - taur. el - varsator. Este tot ce mi-am dorit in viata. Este atent, este unul dintre putinii barbati care nu uita se zilele importante din viata noastra, este grijuliu, pot discuta cu el orice, imi este prieten, iubit si tot ce imi doresc de la viata!

Nimic nu e intamplator.

#282 2010-08-10 21:09:37

alina_faur
New member

maryu a scris:

carmen...chiar daca zodia e aceeasi..oamenii sunt diferiti...eu am vb 5 ani cu un berbec, am si laude la adresa lui dar are si multe defecte..si nu stiu daca sunt neaparat influentate de zodie. depinde de caracterul lui, atitutidea acestuia fata de tine, felul in care se comporta in societate...daca berbecul, cu care am vb eu, e extrem de incapatanat, egoist, intotdeauna are dreptate si nu te poti contrazice cu el..ca tine in el si cand rabufneste zboara tot ce prinde, nu e romantic deloc( doar la inceput ca si aparente) crede ca toata lumea ii sta la picioare si cand vrea sa faca un lucru il face doar pentru ca e EL..asta nu inseamna ca si berbecul tau e la fel...in schimb e sufletist asa fata de ceilalti, e milos, ii place sa ajute( un lucru bun, in schimb o face cu cap, doar ca sa si faca datori lol ) pe mine ma ajuta in casa cat de cat, dar cum am mai spus..si nu depinde de zodie aici...o persoana rece(fata de mine ca si fosta iubita), in momentul in care simte ca se indragosteste pune frana doar ca sa detina el controlul, sa nu cumva sa fie jucat pe degete..sunt multe de spus, dar se amesteca si cu, caracterul acestuia..
desi, in compatibilitati, berbecul si cu gemeni(eu detinand aceasta zodie) are sanse ft mari de reusita, uite ca la noi n-a mers deloc bine..in schimb am ramas buni prieteni si atat...ne intelegem bine asa si nimic mai mult smile

Sunt total de acord cu tine!!!

Nimic nu e intamplator.

#283 2010-08-10 21:35:56

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Alina, ce varsator atipic ti-ai gasit smile norocoaso!

#284 2010-08-10 21:57:58

carmen_21
Insomniac member

Alina,maryu, mersi!
Deocamdata nu e nimic serios, am iesit de vreo 2 ori... sunt doar curioasa, iar in ultimul timp ma intereseaza f mult zodiile
Eu las destul de la mine, daca iubesc persoana respectiva si mai ales daca merita, dar ramane de vazut, nu cred ca ajungem asa departe.

#285 2010-08-10 21:58:07

alina_faur
New member

LadyPink a scris:

Alina, ce varsator atipic ti-ai gasit smile norocoaso!

Atipic? Nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris pe aici. E de rau cu varsatorii?lol

Nimic nu e intamplator.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.