|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-15#267 2010-08-10 15:30:19
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)si eu intrebam ca tot cu zodii de foc ma combin... deci cam tot pe acolo Offline #268 2010-08-10 15:31:15
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu pana acum doar cu pesti m-am combinat si cu un scorpion.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #269 2010-08-10 15:50:16
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)si eu am avut un peste ,dar chiar a fost bun..imi facea toate poftele,mereu lasa de la el.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #270 2010-08-10 16:01:22
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu am un respect pentru barbatii tauri nu stiu, dar imi plac foarte mult.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #271 2010-08-10 16:04:30
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)chiar nu stiu cum de am ajuns sa am atatia amici tauri pt ca si eu sunt taur..iar incapatanarea si orgoliul chiar caracterizeaza zodia asta..si e ciudat ca nu prea aveam subiecte de cearta •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#272 2010-08-10 16:35:53
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)fetele...cum sunt barbatii pesti ? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #273 2010-08-10 16:39:03
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)depinde de ascendent eu il am pe fostul pesti si pe actualul si sunt foarte diferiti. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #274 2010-08-10 16:45:22
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Si eu sunt taur, si o mare parte din prietenii si cunoscutii mei sunt tot taur! Cred ca e cea mai comuna zodie bine, si rac Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #275 2010-08-10 16:46:32
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu am un peste si nu l-as da pe nimic oricum nu ma iau eu dupa zodii. ne completam f bine, avem aceleasi teluri. eu sunt fecioara ... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #276 2010-08-10 17:25:17
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
Da, cum le spune si numele, se arunca cu capul inainte, adica nu se gandesc prea mult la consecinte inainte sa faca ceva Offline #277 2010-08-10 20:13:37Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Nu cred ca am cunoscut vreun barbat berbec... dar tata e pesti Offline #278 2010-08-10 20:19:18
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)hmmm ...am dat eu peste un berbec la un moment dat ....sa fugi de ei si nu alta....pe fata se arata barbati de casa, romantici, gospodari dar ce se ascunde in ei e jalnic ....totul trebuie facut ca la carte altfel se enerveaza extrem de repede ....si cand rabufnesc mai bine fugi din calea lor .... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #279 2010-08-10 20:42:53
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Wow Nimic de bine? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #280 2010-08-10 20:59:12
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)carmen...chiar daca zodia e aceeasi..oamenii sunt diferiti...eu am vb 5 ani cu un berbec, am si laude la adresa lui dar are si multe defecte..si nu stiu daca sunt neaparat influentate de zodie. depinde de caracterul lui, atitutidea acestuia fata de tine, felul in care se comporta in societate...daca berbecul, cu care am vb eu, e extrem de incapatanat, egoist, intotdeauna are dreptate si nu te poti contrazice cu el..ca tine in el si cand rabufneste zboara tot ce prinde, nu e romantic deloc( doar la inceput ca si aparente) crede ca toata lumea ii sta la picioare si cand vrea sa faca un lucru il face doar pentru ca e EL..asta nu inseamna ca si berbecul tau e la fel...in schimb e sufletist asa fata de ceilalti, e milos, ii place sa ajute( un lucru bun, in schimb o face cu cap, doar ca sa si faca datori ) pe mine ma ajuta in casa cat de cat, dar cum am mai spus..si nu depinde de zodie aici...o persoana rece(fata de mine ca si fosta iubita), in momentul in care simte ca se indragosteste pune frana doar ca sa detina el controlul, sa nu cumva sa fie jucat pe degete..sunt multe de spus, dar se amesteca si cu, caracterul acestuia.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #281 2010-08-10 21:08:21
Din proprie experienta iti spun... intre taur si berbec nu poate iesi ceva foarte bun, atata timp cat nu lasa niciunul de la el... Incapatanarea taurului, impreuna cu mai multa incapatanare a berbecului nu da bine. Berbecul e mai orgolios si mai incapatanat decat taurul, din ale lui nu il scoti. Are idei fixe, dar intodeauna ce isi propune realizeaza. In ceea ce priveste o relatie, cand e implicat intr-o relatie serioasa se implica trup si suflet. E foarte ingenios pe plan sexual, si ii place sa experimenteze tot ce e nou. Nimic nu e intamplator. Offline #282 2010-08-10 21:09:37
Sunt total de acord cu tine!!! Nimic nu e intamplator. Offline #283 2010-08-10 21:35:56Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Alina, ce varsator atipic ti-ai gasit norocoaso! Offline #284 2010-08-10 21:57:58
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Alina,maryu, mersi! Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #285 2010-08-10 21:58:07
Atipic? Nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris pe aici. E de rau cu varsatorii? Nimic nu e intamplator. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|