homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-16

#286 2010-08-10 22:29:09

andda
New member
Inregistrat: 2007-08-24

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

ioana_4 a scris:

la mine cred ca e pamant+aer, balanta si fecioara. as zice un piiiiic nereusita combinatia lol

vreau si eu sa stiu mai multe despre combinatia asta big_smile balanta + fecioara

Din experienta as caracteriza barbatii fecioara ca fiind: muncitori, ambitiosi, incapatanati, introvertiti, reci, merg pe fapte si nu pe cuvinte...
Eu ca balanta in schimb sunt o persoana comunicativa iar la capitolul comunicare barbatul fecioara nu sta prea bine. big_smile

Alte pareri? smile

#287 2010-08-10 22:47:40

vera_S
Full member
Inregistrat: 2010-07-20

dar de barbatii gemeni cu fomeile sagetator?...de fapt nush de ce ma intereseaza, oricum este tarziu lol

#288 2010-08-11 01:51:55

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

alina_faur a scris:

LadyPink a scris:

Alina, ce varsator atipic ti-ai gasit smile norocoaso!

Atipic? Nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris pe aici. E de rau cu varsatorii?lol

Experienta mea cu varsatorii mi-a dovedit ca pentru mine, cel putin, o pamanteaca pragmatica si analitica, e greu de intretinut o astfel de relatie. Mereu primeaza nevoia de independenta, sa nu le fie ingradita libertatea, sa nu fie constransi... mai greu cu exprimarea sentimentelor chiar daca ei simt ceva cu adevarat frumos pentru tine. Nevoia de a-si rezolva singuri problemele si de a se retrage brusc din tot ce inseamna relatie ca sa fie ei cu ei, apoi revin ca si cum nimic nu s-a intamplat etc.
Dar, am intalnit si un varsator atipic, atent, grijuliu, romantic, pentru care primau nevoile mele si eu... nu-mi venea sa cred ca e tot varsator. smile
De curand am citit o descriere mai pe larg despre barbatii varsatori, cica sunt oameni "de lume" ca sa zic asa (ma rog, zodia de aer le confera extrovertire la multi dintre ei), oameni carora le pasa de cei din jurul lor, inconjurati mereu de prieteni etc. La asta nu se inscrie varsatorul de care am mentionat mai sus, el se retrage mereu cand are probleme, nu vorbeste, nu se deschide decat atunci cand e extra sigur ca poate avea incredere in tine, cand ani de zile i-au dovedit ca se poate increde intr-o persoana. Altfel, cand n-are probleme, e ok, e fun, se simte bine in cercul lui de prieteni, cu oameni pe care-i cunoaste deja; cu cei necunoscuti e mai reticient si mai introvertit.

Vera, parca am scris pe pagina trecuta de combinatia Aer + Foc smile

Andda, tu ar trebui, cel putin teoretic, sa fii aia mai zburdalnica, mai deschisa la minte, insa si mai duala, mai nehotarata. El mai pramatic, mai analitic, mai rezervat, introvertit.

#289 2010-08-11 02:12:21

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Lady si depre pestii care nu par tocmai pesti, ce stii ? Adica cel de care vorbesc nu pare afemeiat ,narcisist sau egoist nustiu

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#290 2010-08-11 12:33:33

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fetele,ce stiti de gemeni si balanta?el fiind gemeni.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#291 2010-08-11 12:36:23

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

Jessica_M a scris:

Nu recomand vărsătorii lol

ii iubesc ...sunt singurii care ma inteleg lol

asa, si ca tot vb de berbeci ....stiu eu acum un berbec in adevaratul send al cuvantului lol ... arata bine, e destept, dar nici de frica nu m-as combina cu el lol ...extrem de impulsiv si daca nu faci cum zice el, ti-ai taiat craca de sub picioare .... se enerveaza extrem de repede si face numai cel duce capul ....si nu asculta de nimeni

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2010-08-11 12:38:57)

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#292 2010-08-11 13:26:43

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Si eu stiu o tipa care e pesti si e f mincinoasa si prefacuta.
Sonia, despre barbatii gemeni... sunt f vorbaresti, sociabili, se adapteaza usor in orice situatie, dar nu stii niciodata daca vorbesc serios sau nu, daca mint sau iti spun adevarul. Sunt in stare sa te intoarca pe toate partile ca pana la urma tu sa iesi vinovata, ba sa iti mai ceri si scuze... cand de fapt e invers. E foarte greu sa ii prinzi cu o minciuna, nu are recunoaste in veci ca au gresit!
Le place sa se laude si sa iasa in evidenta...

Il stiu pe unul care are nevasta si copii, dar in acelasi timp mai sta cu o tipa de 3 ani, plus alte aventuri. E adevarat ca depinde de educatia fiecaruia, ca sunt si exceptii, dar eu nu am cunoscut hmm
In orice caz, fii foarte atenta, de obicei ii prinzi usor, doar ca nu recunosc big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#293 2010-08-11 13:31:21

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Subscriu la ce a spus Carmen despre barbatii gemeni.

Nif, nu prea stiu ce sa-ti spun despre barbatii pesti. Cum ziceam, experienta nu mi-a scos in cale decat unul singur - tata smile dar pot sa ma uit pe documentul ala pdf de care ziceam... daca nu cumva a fost postat si aici pe forum ceva asemanator. Nu stiu insa daca am timp astazi sa citesc si sa transcriu

l.e. Nif, vezi ca gasesti descrierile de care mentionam eu la paginile 5-6 din topicul asta. Ce am citit acolo se potriveste in mare cu mine, cu el si la cine am mai citit

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2010-08-11 13:35:19)

#294 2010-08-11 13:51:47

carmen_21
Insomniac member

Si tata e pesti lol
Nu i-a facut probleme mamei, nu prea se cearta, si cand se cearta el vrea sa treaca imediat peste tot, sa considere ca nici nu a existat cearta aia... ceea ce mi se pare imposibil, ca doar nu uiti asa in 10 minute.

Mi se pare ca (pestii) nu prea lupta pt ceea ce isi doresc, prefera sa se planga in loc sa faca ceva. Mai cunosc un tip pesti, dar asta saracu cred ca are si ceva probleme la cap lol toata ziua isi plange de mila, ca el sufera, etc.
Tata in schimb nu se vaicareste, dar nici nu a luptat prea mult pt el,  pt noi, pt familie da.

#295 2010-08-11 13:52:36

sonia30
Moderator

mersi mult.al meu sper sa faca parte din categoria gemenilor care nu fac asa ceva.de 5 ani nu a facut nimic sa-mi dea de banuit.sper s-o tina tot asa.o bila neagra-nu e romantic decat fffff rar.cunoasteti vreun geaman romantic?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#296 2010-08-11 14:06:54

sonia30
Moderator

si tata e pesti.un familist convins toata viata lui.copiii au fost centrul universului lui.ca  un defect-orgolios si incapatanat.

#297 2010-08-11 14:19:13

carmen_21
Insomniac member

sonia30 a scris:

si tata e pesti.un familist convins toata viata lui.copiii au fost centrul universului lui.ca  un defect-orgolios si incapatanat.

Da, la fel si tata
Sonia, in 5 ani ti ai fi dat seama daca geamanul tau e unul tipic big_smile
E bine ca mai exista si exceptii

#298 2010-08-11 14:35:23

sonia30
Moderator

mersi mult carmen.sa dea dumnezeu sa fie asa.da de combinatia cu mine,balanta,ce stiti?

#299 2010-08-11 14:39:31

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

pink_pop a scris:

Jessica_M a scris:

Nu recomand vărsătorii lol

ii iubesc ...sunt singurii care ma inteleg lol

asa, si ca tot vb de berbeci ....stiu eu acum un berbec in adevaratul send al cuvantului lol ... arata bine, e destept, dar nici de frica nu m-as combina cu el lol ...extrem de impulsiv si daca nu faci cum zice el, ti-ai taiat craca de sub picioare .... se enerveaza extrem de repede si face numai cel duce capul ....si nu asculta de nimeni

o iau ca pe un compliment   happydance

#300 2010-08-11 17:15:15

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

Jessica_M a scris:

Vărsătorii sunt foarte nepăsători, indiferenţi faţă de persoana iubită.
Pink pop, dacă te iubeşte crede-mă că rabdă multe şi cu timpul ?nvaţă să te asculte şi să nu se mai arunce cu capul ?n primul perete. Dacă nu ţine la tine, stai liniştită că o să ?ţi dai seama imediat şi e clar că nu o să meargă nimic bine ?n relaţie. Ce zodie eşti tu?

varsator lol .. ca nuca'n perete lol

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#301 2010-08-11 17:33:44

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

multumesc fetelor puss
Lady o sa ma uit mai incolo unde mi-ai zis.. multu puss

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#302 2010-08-11 17:57:13

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Jess nu generaliza treaba cu femeile pesti mint foarte tare mad  ...nu e adevarat , eu sunt pesti , matusile mele , cumnata mea ...si nu mintim ..adica nah..decat sa mint prefer sa tac din gura si gata

barbatii pesti sunt visatori , copilarosi dar familisti  tummenupp

..be the best ...fuck the rest smile))

#303 2010-08-11 18:01:52

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

hai sa fim un pic seriosi...lol tre sa apartii unei anumite zodii ca sa fii un mare...mincinos? lol

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#304 2010-08-11 18:04:29

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

maryu a scris:

hai sa fim un pic seriosi...lol tre sa apartii unei anumite zodii ca sa fii un mare...mincinos? lol

tocmai asta ziceam  roll

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.