homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-28

#514 2011-07-07 18:52:24

Wolley
Full member
Inregistrat: 2010-11-15

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

si eu sunt fecioara big_smile

#515 2011-07-07 19:05:22

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

asa zic si eu coraline, il am pe unchimiu fecioara si cand vad ce face vaiii....si m-am cam incurcat cu un gagiut...fecioara. sunt sceptica mai ales ca deja mi-a si facut un gest  skitarg

Dragostea nu se stă, se face.

#516 2011-07-07 20:34:17

coraline
Addicted member
Inregistrat: 2010-06-09

eu atat va zic, fecioarele baieti sunt exceptionali la manevrat femeile, cine nu ma crede va vedea mai incolo. ganditi-va ca sunt fecioara, stiu ce gandesc lol am prieteni fecioara si vad cum isi joaca gagicile pe deget, unul are o gagica de 8 ani si una de 4 si nici una nu banuieste nimic.
mai aveam o prietena cu prieten fecioara, se stiau de 17 ani, se jura pe toti sfintii ca e cuminte. si a parasit-o pentru alta,dupa 17 ani, in cel mai urat fel.
mama a fost casatorita cu o fecioara, era amantul ideal, insa n-a renuntat la gagicareli niciodata asa ca s-a ajuns la divort. cazuri stiu multe tongue cine vrea ma crede tongue culmea ca toti zic ca sunt oameni f buni, pana afla lol

zeyna, ai grija tongue atat iti zic tongue mai ales ca dupa ce te imbarliga...greu mai afli daca face ceva.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#517 2011-07-07 21:18:12

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

coraline a scris:

fecioarele fete sunt foarte de treaba big_smile rotfl

si eu sunt fecioara si mi se pare ca-i cea mai aiurea zodie...pt cei din jur lol am avut o "prietena" fecioara timp de vreo 12-14 ani. mi-a lasat un gust amar lol o alta pe care o stiu - e afurisita, profitoare, razbunatoare, draguta pe fata, pe la spate...sa te feresti. n-am intalnit fecioare fete dragute si sincere lol de mine nu mai zic ca-i jale. am niste defecte cat china, defecte pe care le-am intalnit si la celelalte, deci tind sa cred ca de la zodie "se trag" lol

bebe V., soarele si luna

#518 2011-07-07 21:20:38

coraline
Addicted member

de acord cu razbunatoare lol conform vorbei " don't get sad, get even" lol acum na, nu cred ca suntem toate asa, eu una o trantesc in fata cand nu imi place un om, nu vorbesc pe la spate, stie deja din fata ca nu il inghit lol daca mi se pune pata pe cineva, nu ma mai impaca in veci, din orice chichita risc sa ma enervez si am o gura cat o sura cand imi dau drumul lol
da, suntem ciudate tongue raaau de tot tongue de aia si zic, cu fecioarele take care lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#519 2011-07-08 07:55:36

daenarys
Vizitator

QueenOfRoses a scris:

mama e fecioara, si cel bine o descrie cuvantul :Furnicuta lol

da si mama e fecioara si la fel e furnicuta+albinuta lol

#520 2011-07-08 09:18:56

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

a avut cineva vre-un prieten din zodia Pesti?ca sa "descrie" un peste?

Ne dorim si noi bebic

#521 2011-07-08 09:29:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

eu sunt pestoaica... avem caractere dificile, si cu asta cred ca am zis cam tot lol

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#522 2011-07-08 09:38:03

Gizeh
Banat

lol dificil dificil...asta stiu...si totusi daca stai si il intelegi nu e chiar asa dificil....doar ca nu prea stiu unde sa il "identific" pe Pestoiu meu...daca iau cate putin din fiecare zodie si abea daca iese cate ceva...singura lui chestie din ce am citit de Pesti,e ca e vicios ( fumeaza,si cand se pune sa "omoare" sticla cu bere sau vin rosu si stiu ca nu se lasa pana la ultima picatura),e incapatanat ca un el si orgolios ca un leu,inteapa ca un scorpion,uneori e sensibil ca un rac...iar cand nu-i convine ceva e foarte alunecos lol

Ne dorim si noi bebic

#523 2011-07-08 09:49:03

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ai uitat enervant si naiv cateodata lol
si visator.

eu ma enervez repede, nu ascult de sfaturile celorlalti si prefer sa dau singura cu capul, daca cineva reuseste sa ma dezamageasca nu mai primeste a 2a sansa; in schimb, imi trec nervii la fel de repede, si uit ce nu-mi convine.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#524 2011-07-08 10:34:46

Gizeh
Banat

enervant este...dar e tare grijuliu...aseara i se urcase un pic berea la cap (cred) si-a scapat o prostie cat el de mare...chiar mai mare lol si m-am enervat,nu i-am zis nimic...pana mi s-a facut rau...ca eu tac,nu zic nimic...dar cand imi dau drumul la gura....fereasca sfantu sa mai imi spuna ceva...a vazut ca mi s-a facut rau si zice "lasa pisi,vorbim maine...tu sa te faci bine si dupa  aia continuam discutia" lol uneori e visator,si da a2a sansa nu mai exista...dar nu prea uita ce nu ii convine...e in stare sa spuna si peste 10 ani

Ne dorim si noi bebic

#525 2011-07-08 19:52:31

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Aoleu Cora, sa ma feresc de feciori lol Dar tre sa recunoastem ca au ditai multi-tasking skill...

Pe mine sa ma intrebati de Tauri, ca la astia am experienta lol De fiecare data cand ma ardeam cu cate un taur ziceam ca nu mai imi trebuie, dar cum ne-cum tot la taur ajungeam. lol Al meu mascul e sagetator, dar nu prea are veleitati big_smile

Ah si Scorpioni, desigur.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#526 2011-07-08 20:06:04

coraline
Addicted member

Lelaina a scris:

Aoleu Cora, sa ma feresc de feciori lol Dar tre sa recunoastem ca au ditai multi-tasking skill...

Pe mine sa ma intrebati de Tauri, ca la astia am experienta lol De fiecare data cand ma ardeam cu cate un taur ziceam ca nu mai imi trebuie, dar cum ne-cum tot la taur ajungeam. lol Al meu mascul e sagetator, dar nu prea are veleitati big_smile

Ah si Scorpioni, desigur.

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 true, so so true rotfl ai nimerit-o rotfl

#527 2011-07-18 03:50:26

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

rocssana.nana a scris:

Eu am fost 3 ani cu un tip din zodia Pesti. Trebuie sa fie 1-2 pag in urma :-?

Ce parere aveti de relatiat Berbec - Berbec, amandoi in Martie?  roll

#528 2011-07-18 03:54:00

Florence_
Insomniac member

k?reste a scris:

coraline a scris:

kathrynn a scris:

Poate tu  rotfl  rotfl

rotfl2  rotfl2  rotfl2 arata-mi un berbec calm si dragut si imi pun streangul de gat rotfl oximoron clar rotfl

Uite, eu am intalnit un berbec ce era pe principiul "tace si face" big_smile Se uita asa senin la tine si tot cum il traznea pe el facea desi aparent era calm si dragut. rotfl2  rotfl2

Subscriu!! lol
cora, eu's berbec si am moment cand sunt calma; draguta's tot timpul  rotfl2  rotfl

#529 2011-07-18 03:56:05

Florence_
Insomniac member

Florence_ a scris:

love_t a scris:

De barbatii din zodia pestilor ce ziceti?

Hmmm...am fost cu cnv pt 3 ani, deci as avea multe de spus...e familist convins, iubeste, dar asta nu inseamna ca va ramane fidel pt mult timp...aspira la prea mult decat poate avea si e dispus sa-si sacrifice persoana iubita pt a obtine acel ceva...este doar o parere strict personala...

Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-07-18 03:56:29)

#530 2011-07-18 08:43:11

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

hmmm, mie imi plac berbecii,drept  dovada iubitul si cea mai buna prietena sunt in aceasta zodie smile imi plac pentru ca sunt persoane energice, vesele, cu initiativa si vorbarete .

#531 2011-07-18 20:02:51

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Florence_ a scris:

rocssana.nana a scris:

Eu am fost 3 ani cu un tip din zodia Pesti. Trebuie sa fie 1-2 pag in urma :-?

Ce parere aveti de relatiat Berbec - Berbec, amandoi in Martie?  roll

Eu n-as rezista intr-o relatie cu alt berbec tipic, indiferent ca-i din aprilie sau martie, pt ca tot timpul ar fi un concurs care-i mai mare si mai tare si mai sef si mai "la conducere" si mai ... si mai ...
eu am nevoie de un om (o zodie) care sa ma completeze, nu cu care sa ma iau la intrecere pt toate prostiile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#532 2011-07-18 20:49:16

Florence_
Insomniac member

Aici trebuie sa iu de-acord cu tine, kath!! Cu un sagetator pare ceva de viitor, dar nush, o sa vad..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.