homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-30

#552 2011-07-19 18:40:16

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

Si al meu e gemeni, sociabil, libertin, neromantic, pus pe glume,sufletist, darnic, mana larga..pff nu mai stiu, acum m-am trezit lol

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#553 2011-07-19 19:26:15

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

si al meu e gemeni, ry big_smile
e amuzant, foarteee sociabil, ii place sa cunoasca multe lume, nu-i place sa ramana dator, daca are bani tine cu greu de ei, prefera sa se distreze si nu sa-i stranga, pus mai tot timpul pe glume (98% bune), romantic (nu mereu, bineinteles, ar fi si ciudat, dar destul de des), e un pic laudaros, dupa altele se uita aproape non-stop lol, suparacios nu e, incapatanat cateodata (cand ne certam), grijuliu, protector, familist.

bebe V., soarele si luna

#554 2011-07-19 19:40:13

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

moaaaa, cat de bine ma descrii april:))
btw, ei cand sunt foarte suparati si deprimati cum reactioneaza? cum isi revin?

Do the world a favor, stay like this forever.

#555 2011-07-19 19:57:08

april sunset
Insomniac member

al meu cand e foarte suparat tipa la persoana care l-a deranjat/enervat lol de exemplu, daca ne certam si ridic vocea, la fel face si el. cand sunt calma si ii spun un lucru cu care nu e de acord, lucru pe care insist muuult sa-l demonstrez ca fiind asa cum spun eu, iar ridica vocea. sau, cel mai bine, ca sa nu ajunga la certuri serioase, se culca. cand e deprimat, simte nevoia sa fiu langa el, sa-l ascult si sa ii dau un sfat (dar doar daca mi-l cere, altfel e de preferat sa tac  chicot ). e linistit si se gandeste destul de mult la lucrul ce l-a intristat. cam asa e geamanul meu smile

bebe V., soarele si luna

#556 2011-07-19 19:59:57

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

wow...like looking in the mirror. doar ca, daca mi se vorbeste calm, raspund la fel lol. iar daca se tipa la mine, ma trezesc ridicand vocea sa fiu la acelasi nivel. nu-mi explic de ce lol.

Do the world a favor, stay like this forever.

Publicitate

loading...

#557 2011-07-19 22:50:35

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

ce berbec...ce fecioara.... cu varsatorul e de munca nene  wow e atat de...greu de citit!  hmm

Dragostea nu se stă, se face.

#558 2011-07-19 22:57:17

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Florence_ a scris:

heart_breaker a scris:

Nu prea cred in zodii, dar cel care m-a mai domolit si mi-a aratat o alta perspectiva decat aveam eu, este berbec. hjarta Dintre toti de pana acum, de el ma declar cea mai multumita.

Ce zodie esti? big_smile

12 motive pentru a fi BERBEC :

1. Primul motiv pentru care esti un Berbec :
Esti foarte hotarat !
2. Niciodata nu te plictisesti. . - never ever
3. Opiniile sunt intotdeauna prezente. - sunt plina de pareri ca rata de pene  lol
4. Ai realizat mari lucrari de pionierat.
5. Motto-ul tau : Aventurierii suntem noi.
6. Iti place mancarea gen fast - food. - avem o relatie cu nabadai gen love & hate
7. Te inalti ( te ridici ) inainte de a privi.
8. Pasional, pasional, pasional...
9. Intotdeauna vrei sa fi primul in ceea ce faci.
10. Oh ! Temperamentul tau.  bang
11. Ai gusturi indraznete. - I think I do  rodnar
12. Open mind : Nu cu ochii se poate vedea in intuneric.  lol

Eu sunt 100% de acord, daca puteam sa aleg in ce zodie sa fiu, pe asta o alegeam  rotfl2

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#559 2011-07-20 02:22:37

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

kathrynn a scris:

Florence_ a scris:

heart_breaker a scris:

Nu prea cred in zodii, dar cel care m-a mai domolit si mi-a aratat o alta perspectiva decat aveam eu, este berbec. hjarta Dintre toti de pana acum, de el ma declar cea mai multumita.

Ce zodie esti? big_smile

12 motive pentru a fi BERBEC :

1. Primul motiv pentru care esti un Berbec :
Esti foarte hotarat !
2. Niciodata nu te plictisesti. . - never ever
3. Opiniile sunt intotdeauna prezente. - sunt plina de pareri ca rata de pene  lol
4. Ai realizat mari lucrari de pionierat.
5. Motto-ul tau : Aventurierii suntem noi.
6. Iti place mancarea gen fast - food. - avem o relatie cu nabadai gen love & hate
7. Te inalti ( te ridici ) inainte de a privi.
8. Pasional, pasional, pasional...
9. Intotdeauna vrei sa fi primul in ceea ce faci.
10. Oh ! Temperamentul tau.  bang
11. Ai gusturi indraznete. - I think I do  rodnar
12. Open mind : Nu cu ochii se poate vedea in intuneric.  lol

Eu sunt 100% de acord, daca puteam sa aleg in ce zodie sa fiu, pe asta o alegeam  rotfl2

Cat de bn ma simt cand vad un berbec ca mine. lol
Mai putin 6 , pt ca la mn nu e love, e doar chestia aia gen "daca prietena mea mananca fast-food, e aiurea sa iau doar o apa & un mar lol "

#560 2011-07-20 02:24:20

Florence_
Insomniac member

Am vazut si pt scorpioni (sa vedem cn se identifica aici chicot )

12 motive pentru a fi Scorpion :

1. Nu are frica.
2. Oh, atat de misterios.
3. Vrea ceea ce tu nu poti avea.
4. Motto-ul tau : Lasa-ma in pace !
5. Un ganditor atat de profund.
6. Esti un spirit fara granite.
7. Ai o limba cam ascutita.
8. Oare iti dai seama cat de rebel esti ?
9. Cercetezi vietile altora cu ochi critici si precisi.
10. Acorzi o mare insemnatate bunului simt.
11. Personaj care modifica actiunea piesei.
12. Open mind : Sa pierzi cu eleganta poate fi o victorie importanta.

Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-07-20 02:25:01)

#561 2011-07-20 09:11:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Pune si peeeeeeeesti lol Si fecioara angel

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#562 2011-07-20 09:17:03

Florence_
Insomniac member

Gasisem pe un blog despre berbec si scorpion, dar am cautat acum si am gasit si asta wink  http://www.zodiace.ro/12_motive_zodie/

#563 2011-07-20 09:19:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

la mine se potriveste perfect lol
ms de link smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#564 2011-07-20 09:20:49

Florence_
Insomniac member

Npc. puss Si la mine (berbec) - mai rar gasesc descrieri despre zodii sa se potriveasc atat de bine chicot

#565 2011-07-20 09:22:23

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Si la mine se potriveste perfect. hjarta Si pe al meu il regasesc in descrierea zodiei lui. lol

#566 2011-07-20 14:32:59

april sunset
Insomniac member

inca ceva legat de gemeni: cand sunt morocanosi sunt cei mai insuportabili lol nu-i chip sa te intelegi cu ei

bebe V., soarele si luna

#567 2011-07-20 14:36:06

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

si al meu cand e morocanos,nu pot sa vorbesc nimic cu el.il las in ale lui pana ii trece forgetit

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#568 2011-07-20 15:19:49

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

Si la  mine  se  potriveste  ce se scrie  in  toooate  revistele smile . Bun horoscopu asta rotfl2

#569 2011-07-20 16:21:38

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Florence_ a scris:

Npc. puss Si la mine (berbec) - mai rar gasesc descrieri despre zodii sa se potriveasc atat de bine chicot

la mine nu prea se potriveste nustiu acum difera in functie de an si diverse lucruri dar stiu un berbec care este exact asa  chicot

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#570 2011-07-20 18:07:15

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

Despre barbatul Pesti:

Barbatul Pesti este plin de un farmec complex si contradictoriu, care uimeste si deconcerteaza, care seduce si irita ?n acelasi timp. Privirea lui te traverseaza fara sa te vada, trec?nd dincolo de tine, d?ndu-i un aer misterios si ?ndepartat. Barbatul Pesti pare a trai ?n alta dimensiune, iar amanuntele practice ale vietii de zi cu zi ?l plictisesc.

Inteligenta lui (uneori uimitoare) asculta de mecanisme misterioase din care logica pare sa fie exclusa. Se poate spune mai degraba ca functioneaza prin intuitie. Daca se afla ?n dilema, d-lui Pesti ?i este foarte greu sa se decida, pentru ca toate variantele pe care le are la ?ndem?na i se par corecte si gresite ?n acelasi timp.

Una dintre cheile de descifrare a comportamentului sau este faptul ca pentru barbatul Pesti totul este relativ. Barbatul Pesti are o relatie originala cu sfera materiala, ?n speta cu banii: fie nu-l intereseaza, fie se pricepe foarte bine sa-i faca, dar ?i cheltuieste sau ?i investeste ?n lucruri fara scop practic, dar care pentru el au o importanta aparte. Scara lui de valori arata cu totul altfel dec?t cea a oamenilor obisnuiti. A ?ncerca sa-l definesti si sa-l ?ncadrezi ?n sabloane pe barbatul Pesti este absolut inutil.

Sufletul lui e complex, asemeni unui alambic ce distileaza senzatii si emotii, visare si aspiratii, pasiune si impresii fluide. Din cauza ca asupra d-lui Pesti impactul senzorial este puternic, dragostea ocupa un loc foarte important ?n viata lui si o traieste ?n forma ei sublima, merg?nd p?na la iubirea mistica, sau ?n forma cea mai abjecta si mai degradanta. Iubirea poate fi infernul sau paradisul vietii lui.

?n ad?ncul sufletului, barbatul Pesti poarta un ocean de sentimente. Un ocean, pentru ca iubirile lui par a nu cunoaste limite, nici din punct de vedere calitativ, nici cantitativ. N-ar trebui sa ne mire faptul ca vestitul Casanova era nascut sub semnul Pestilor si ca nu mai putin celebrul Don Juan Tenorio, chiar daca nu apartinea zodiei, avea la nastere 4 planete ?n Pesti!

Folclorul astrologic sustine ca barbatul Pesti ar fi cel mai desav?rsit amant al zodiacului. Iar asta nu se datoreaza cine stie carei tehnici savante. Secretul pare sa rezide nu numai ?n faptul ca barbatul Pesti ?si intuieste perfect partenera, ci si ?n alchimia subtila prin care ?i transmite acesteia un univers de senzatii nemaitraite. Senzualitatea d-lui Pesti are forta contagiunii, forta magiei...

?n tinerete, barbatul Pesti nu constientizeaza ca prin iubirile sale ?ncearca sa ia contact cu divinitatea, ca ?l cauta pe Dumnezeu. ?nsa aceasta taina i se arata mai devreme sau mai tarziu ?n viata si nu e de mirare ca acest semn daruieste lumii at?t de multi mistici.

Ne dorim si noi bebic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.