homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-31

#571 2011-07-20 19:16:22

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

Zeyna a scris:

ce berbec...ce fecioara.... cu varsatorul e de munca nene  wow e atat de...greu de citit!  hmm

varsatorul poate fi citit doar daca se lasa citit ...altfel nu o sa intelegi niciodata ce e in sufletul lui ....dureaza foarte mult pana cel de langa el ajunge sa-l cunosca cu adevarat ....pare extrem de extrevertit dar in realitate batalia cea mare se da in interior wink

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#572 2011-07-20 19:56:06

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

Barbatul Varsator e un cerebral cu suflet tandru, iar acest suflet i se vede pe fata. El seduce prin inteligenta, umor si dulceata privirii.

Barbatul Varsator este totusi destul de dificil de descris, fiindca poarta cu sine o ?ntreaga lume de paradoxuri si de contradictii. Are o g?ndire foarte originala, este curios, ?i plac experientele, are oroare de constr?ngeri si caracterul sau este extrem de independent. Barbatul Varsator lupta permanent ?mpotriva conformismului, a spiritelor conservatoare si retrograde. Iubeste umanitatea ?n ?ntregul ei si vrea sa o vada progres?nd... aici si acum!

Unul dintre paradoxurile d-lui Varsator este ca, desi e un progresist si un democrat, desi iubeste noul si se poate adapta din mers schimbarilor neprevazute, poate sa-si uimeasca anturajul prin ideile lui fixe, prin accesele lui de ?ncapat?nare sau prin atitudinea sa rigida cu privire la anumite subiecte.

Barbatul Varsator are simtul prieteniei deosebit de dezvoltat si e gata oric?nd sa-ti sara ?n ajutor la nevoie, fiind capabil chiar de sacrificiu pentru prietenii sai. Desi traieste mai mult ?n lumea ideilor, acest cerebral reactioneaza cu precadere la sentimente si afectivitate.

Alt paradox este ca ca barbatul Varsator se simte foarte st?njenit c?nd e vorba sa-si manifeste propriile emotii. Pentru el, cuvinte simple ca "Te iubesc", "Sunt nebun dupa tine" sau chiar "Te urasc" sunt de nespus si e foarte posibil sa nu duca nicodata iubitei un buchet de flori. Poate iubi ad?nc, dar n-o va arata prea des si, ?n nici un caz, n-o va arata prin acele mici gesturi obisnuite care fac relatiile sentimentale at?t de placute, cu toate ca e ?nstare sa-si dea si viata pentru aleasa sa. Pur si simplu nu detine cheia subtilitatilor relationale.

Barbatul Varsator poate iubi cu sinceritatea, dar fiindca ?i este teama sa-si piarda libertatea, s-ar putea sa se eschiveze de la a-si lua vreun angajament si sa se multumeasca doar cu o suita de povesti de dragoste ?nc?ntatoare. Cea mai buna solutie pentru el este casatoria din prietenie si complicitate, cu o femeie inteligenta si simpatica, la fel de independenta ca si el, casatorie care va functiona ?n spiritul deplinei libertati mutuale.

Ne dorim si noi bebic

#573 2011-07-20 21:10:58

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

eu am cunoscut recent un barbat fecioara lol
e extrem de stilat, calculat, dar introvertit... mi-ar place sa pot intra putin in mintea lui, nu prea stiu cum sa il abordez. am mentionat ca e un politist extrem de sexy? lol cred ca n-are legatura cu zodia tongue

#574 2011-07-23 15:25:17

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

suzanaj a scris:

Si al meu e gemeni, sociabil, libertin,  neromantic, pus pe glume,sufletist, darnic, mana larga..pff nu mai stiu, acum m-am trezit lol

april sunset a scris:

si al meu e gemeni, ry big_smile
e amuzant,  foarteee sociabil, ii place sa cunoasca multe lume, nu-i place sa ramana dator, daca are bani tine cu greu de ei, prefera sa se distreze si nu sa-i stranga, pus mai tot timpul pe glume (98% bune), romantic (nu mereu, bineinteles, ar fi si ciudat, dar destul de des), e un pic laudaros, dupa altele se uita aproape non-stop lol, suparacios nu e, incapatanat cateodata (cand ne certam), grijuliu, protector, familist.

sunt total de acord cu voi fetele acolo unde am ingrosat tongue
eh, o fi el asa, da` sa se fereasca sa nu-l iau in cornitele mele de capricorn  visslar chicot

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-07-23 15:27:20)

#575 2011-07-23 15:28:31

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

Ceva de berbec (eu) - sagetator (el) , pls? El pare atent, rabdator, cu bun simt, are simtul umorului, dar mi-e ca astea`s lucruri la inceput de relatie hmm

Publicitate

loading...

#576 2011-07-23 18:12:50

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Florence_ a scris:

Am vazut si pt scorpioni (sa vedem cn se identifica aici chicot )

12 motive pentru a fi Scorpion :

1. Nu are frica.
2. Oh, atat de misterios.
3. Vrea ceea ce tu nu poti avea.
4. Motto-ul tau : Lasa-ma in pace !
5. Un ganditor atat de profund.
6. Esti un spirit fara granite.
7. Ai o limba cam ascutita.
8. Oare iti dai seama cat de rebel esti ?
9. Cercetezi vietile altora cu ochi critici si precisi.
10. Acorzi o mare insemnatate bunului simt.
11. Personaj care modifica actiunea piesei.
12. Open mind : Sa pierzi cu eleganta poate fi o victorie importanta.

Ma cam simt  rodnar

Lady
, racii cam sunt de casa big_smile al meu e sigur   chicot

#577 2011-07-23 18:18:43

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Florence_ a scris:

1. Nu are frica.
2. Oh, atat de misterios. -> Nush dak iti poti da seama de asta cand vine vb de propria persoana
3. Vrea ceea ce tu nu poti avea.
4. Motto-ul tau : Lasa-ma in pace !
9. Cercetezi vietile altora cu ochi critici si precisi. oooo da, I couldn't have said better myself

Damn, sunt multe lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#578 2011-07-23 19:41:03

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Florence_ a scris:

1. Nu are frica.
2. Oh, atat de misterios. - mi-au spus-o altii si imi place sa fiu asa din cand in cand.
3. Vrea ceea ce tu nu poti avea. Doar pentru a fi unica
4. Motto-ul tau : Lasa-ma in pace!
9. Cercetezi vietile altora cu ochi critici si precisi.

Nu mi se potrivesc 100%, adica nu sunt tot timpul asa, dar sunt trasaturi ale caracterului meu. As mai adauga si razbunator. Nu trebuie sa ramana nimic nepedepsit.  lol

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#579 2011-07-24 01:05:30

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

rock girls & boys
Pt cn nu e berbec/scorpion, gaseste pe link-ul atasat zilele trecute  chicot
Bineintele ca nici la mine nu e valabil 100%, dar majoritatea da  happy

#580 2011-08-02 14:28:26

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

ce`mi puteti spune despre barbatul balanta ? smile din experienta

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#581 2011-08-02 19:36:19

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nashpa tongue ff nashpa. e brbatul pe care nu l-as recomanda niciodata, insa e detronat de fecioara. cele 2 zodii sunt rele la barbati. face ce vrea, desi pare ff docil si sub papuc, isi duce de nas partenera, o minte la greu si isi obtine nevoile pe orice cale poate. pune totul in balanta, face ceva doar "daca se merita", cantareste de 100 de ori si tot nu ajunge sa faca nimic pentru ca nu se decide. si orice are altul e praf pe langa ce are el, el e cel mai bun. ar mai fi multe insa ma opresc aici.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#582 2011-08-02 23:11:40

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

coraline a scris:

nashpa tongue ff nashpa. e brbatul pe care nu l-as recomanda niciodata, insa e detronat de fecioara. cele 2 zodii sunt rele la barbati. face ce vrea, desi pare ff docil si sub papuc, isi duce de nas partenera, o minte la greu si isi obtine nevoile pe orice cale poate. pune totul in balanta, face ceva doar "daca se merita", cantareste de 100 de ori si tot nu ajunge sa faca nimic pentru ca nu se decide. si orice are altul e praf pe langa ce are el, el e cel mai bun. ar mai fi multe insa ma opresc aici.

Recunosc fecioara aici lol
Balanta e bunica-mio si mereu o insela pe bunica-mea, si erau pe pricipiul, el inseala, ea afla, aia e cheala lol

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#583 2011-08-03 13:36:21

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

si ce mai stiti despre fecioare? lol

#584 2011-08-03 13:45:31

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

rocssana.nana a scris:

Barbatul Varsator e un cerebral cu suflet tandru, iar acest suflet i se vede pe fata. El seduce prin inteligenta, umor si dulceata privirii.

.

da, da ,da  hjarta  hjarta  hjarta

Dragostea nu se stă, se face.

#585 2011-08-03 13:51:51

Gizeh
Banat

barbatii pesti mi se par tare ciudati cesafac

Ne dorim si noi bebic

#586 2011-08-03 15:15:20

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

barbat scorpion-femeia fecioara ???

#587 2011-08-03 21:41:22

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

Emilya a scris:

si al meu e gemeni...si are o placere din a se contrazice, chiar si pentru cele mai banale chestii...ma innebuneste cateodata cu asta

e valabil si la femeile din gemeni, din propria experienta

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#588 2011-08-03 21:43:46

Gizeh
Banat

Barbatul Scorpion si femeia Fecioara sunt compatibili din multe puncte de vedere, dar nu si din punct de vedere erotic, ceea ce face ca o relatie ?ntre ei sa fie dificila.

Cu timpul, femeia Fecioara va deveni tot mai nemultumita, iar barbatul Scorpion va adopta o sinceritate brutala. Daca femeia Fecioara este dispusa la anumite compromisuri, relatia ar putea merge. Pentru o perioada, relatia se poate dovedi stimulativa pe plan intelectual, dar barbatul Scorpion va simti cur?nd nevoia de escapade care sa-i aduca satisfactia erotica.

?n concluzie, ?ntre barbatul Scorpion si femeia Fecioara poate exista o relatie pe termen scurt, dar o casnicie are toate sansele sa esueze.

Ne dorim si noi bebic

#589 2011-08-03 21:48:20

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

despre leu- un barbat care isi apara bine teritoriul, echilibrat, frumos, intotdeauna stie cum sa obtina ce-si doreste sau capata ce-si doreste fara sa faca prea multe, in centrul atentiei, comunicativ, bun vrajitor, rezervat in a-si arata sentimentele, interesat de domeniul lui si mai putin de restul lucrurilor care-l inconjoara, mereu la panda. nu degeaba el este regele animalelor

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.