|
Nu esti logat.
Sex la superlativ :X-7#115 2009-11-26 21:14:05
Re: Sex la superlativ :Xce frumos "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #116 2009-11-26 22:22:41
Re: Sex la superlativ :X
Ce romantic... Offline #117 2009-11-27 11:23:28
Ooo daa...si mi-a promis ca o sa fie si partea a II- a in curand What matter most is how you see yourself Offline #118 2009-12-05 22:04:09
Credeam ca is o "disperata" ca suntem de doi ani juma impreuna shi nu am avut relatii sexuale..(da se rezolva cat de curand posibil ) nu sunt singura Succese in continuare cu prietenul tau Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #119 2009-12-12 19:00:12
Re: Sex la superlativ :Xfetele da care e treaba.....care mai vine cu povesti?eu una iam propus lu iuby..defapt am avut o discutie cu el si lam intrebat cam care ar fi fanteziile lui cu mine..si mi-a spus k isi doreste sa imi faca un oral....si la randul meu trebuia sa raspund si eu..si iam spus ca vreau sa fiu legata la ochi,sa ma pupe din cap pana in picioare sa fie cat se poate de tandru cu mine...apoi totul vine de la sine.Acum trebuie sa punem in aplicare .. stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline Publicitateloading...
#120 2009-12-13 16:58:49
Re: Sex la superlativ :Xcum nu avem prea des ocazia de a fi singuri si a face sex cat ne tin puterile, ne am planificat o noapte de nebunii... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #121 2009-12-13 18:33:31
Re: Sex la superlativ :Xfetelor...kiar ma bucur pt voi.....pt mn perioada asta s-a incheiat ......s-a dus naiba tot...ne-am despartit ...stiiu ca e dar imi doresc sa retraiesc ce v-am mai povestit pe la inceput ...nu m-ai am kef de nimik...sunt practic distrusa sufleteste..acum inainte de sarbatori .... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #122 2009-12-13 18:56:39
Re: Sex la superlativ :Ximi pare rau pt tine andreutza stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #123 2009-12-13 19:28:08
Re: Sex la superlativ :X si mie imi pare rau andreutza... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #124 2009-12-13 19:42:56
multumesc fetelor....cauza??? distanta cred...era vb ca in viziunea lui m-am skimbat venind la facultate...si pe langa asta .....avea el ce avea cu mama..ma ataca pe mn mereu pt ea “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #125 2009-12-13 21:13:52
Re: Sex la superlativ :X pacat.... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #126 2009-12-14 09:59:11
Re: Sex la superlativ :Xsa stii k sunt..dar avand in vedere ca eram cyu el.....nu le-am dat atentie....dar acum kiar exista unul kre m-a facut sa mai uit de suparari... e un coleg care mi-a oferit tot sprijinul lui...dar eu nu sunt o fire care sa trec asa repede peste o despartire “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #127 2009-12-14 11:05:27
Re: Sex la superlativ :Xasa credeam si eu despre mine andreutza, dar am vazut ca se poate Cum se zice...the best way to get over someone is to get under someone else. when the pomp lights up,you shoot. Offline #128 2009-12-14 11:35:29
Re: Sex la superlativ :Xputine pers pot trece repede, trebuie sa lasi timpul sa treaca, sa vindece ranile. Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-02-01 22:29:48) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #129 2009-12-14 13:51:10
Re: Sex la superlativ :XDaca inca mai exista sentimente, atunci lupti pana la capat, daca nu..renunti la tot si treci mai departe. Dar nu in sensul..uit de tine, da vorbim zilnic, ne auzim, ne vedem, ca nu tine..mai rau te chinui. Rupi orice legatura, orice amintire...altfel, e greu. when the pomp lights up,you shoot. Offline #130 2009-12-14 17:04:40
asta incerc...sa uit de toate..i-am sters si nr cu toate ca il stiu....dar din telefon am sters orice era legat de el...de poze n-am cum sa ma ating pt k nu pot...sub nicio forma “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #131 2009-12-14 20:59:31
Re: Sex la superlativ :Xatunci pune-le pe un cd, si sterge-le din calculator. Cu siguranta vei fi tentata sa te mai uiti la ele din cand in cand daca le ai in pc. when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|