homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubire interzuisa... ce trb sa fac???-2

#20 2009-10-02 15:04:50

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???

Minatgv- la asta m-am si gandit , multumesc, am zis si eu k sa vb cu ea inainte si apoi sa plec.
Heimdall - efectiv mi am dat seama k e ceva intere ei, pt k urmeaza k eu sa fac afaceri cu tipul respectiv, si dupa ce m-a sunat el, dupa 5 minute m-a sunat sotia mea k vezi k o sa te suna cutare sa vb cu tine de treaba aia, si mi am dat seama k el are nr ei, ceea ce nu e normal, pt k el are de a face cu mine nu cu sotia mea pt afacera respectiva, decat k s-au cunoscut knd m-am cunoscut si eu cu el... ideea e k am ajuns acasa k mi a dat de banuit telofonul ei si am vazut k ea apelase pe el primul, si statul ei pe mess, ceea ce ea o facea din an in paste, si knd statea nu isi stergea parola si o lasa pe remeber, apoi am instlat un keylogger si am aflat ce se petrece... nu am avut pana acuma motive sa o spionez si acuma k face ceva s-a dat usor de gol, sotia mea are 24 ani si eu 29...

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#21 2009-10-02 15:08:49

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

1. Andrei999, tu chiar existi ? Chiar esti real ?
2. Heim, femeia asta e pe cale sa ISI INSELE barbatul ! Ce zici tu, ca ar trebui lasata sa "incerce" sa vada cum e ? Sau am inteles eu gresit ? (Apropo, asta nu e startul pentru o polemica interminabila-asa cum mi s-a mai intamplat si cu alti membri ai comunitatii asteia.)
3. Bubutadana, esti absolut superba ! lol

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-10-02 15:09:07)

gravida 35+ babyboy happydance

#22 2009-10-02 15:10:15

andrei999
Full member

heimdall- deacord k dak ai copil nu poti sa te indragostesti...  sau trb sa imi petrec restul vietii alaturi de sot/sotia pentru k copilul meu sa creasca langa tata si mama... dar cred k pt a face asa ceva trb sa ai un motiv... si atunci knd te casatoresti trb sa stii k numai e k atunci knd erai necasatorit, si faceai ce vroiai... kdn te casatoresti unele chestii se schimba automat, mai ales knd ai copil, adik trb totusi sa iti asumi niste responsabilitati... eu asa cred... acuma ce dak mie imi place de una si simt si ceva pt ea e motiv sa imi stric casnicia sa mi daram familia k inima mea sau poftele mele vor sa am si pe aia si pe aialalata??? sau trb sa mi mai las si gandurile si poftele in cui???

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#23 2009-10-02 15:11:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Adica ce ar trebui sa i se faca, sa fie tinuta in cusca pana la sfarsitul vietii ? Daca e sa-l insele, il va insela, nu va faceti iluzii... Eu nu am zis ca aprob asta, dar ship happens...

#24 2009-10-02 15:13:30

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Heim, sa nu te superi pe mine, dar eu cred ca te indragostesti numai daca vrei tu sa te indragostesti! Si din moment ce are acasa un copil nu prea vad ce cauta vorbind cu altul chestii intime ! Plus ca, repet: sa zicem ca e asa cum spui tu si s-a indragostit!! Ok, foarte bine, dar asta nu ii da dreptul sa isi minta sotul!! Nu mai simte nimic pentru el, asta e, se intampla in mod frecvent, dar nimic nu ii da dreptul sa il minta! Poate sa ii zica ceea ce simte, sa rupa intai relatia cu sotul ei si abia apoi sa inceapa o relatie cu celalalt!

Publicitate

loading...

#25 2009-10-02 15:13:59

andrei999
Full member

capatana ar trb rupta pt indreazneala pt k nu ii e teama de mine si stie bine cine sunt, si ce pot face, pt tupeul lui...

#26 2009-10-02 15:15:29

anne85
Full member

Heim, toti avem simturi si ochi si maini ... si toate cele (daca intelegi ce vreau sa spun), indiferent daca esti barbat ori femeie. Dar, totusi, ai mers la altar cu omul ala, ai mai si facut un copil cu el ... nu suntem animale, de aia avem si ratiune si creier, pe langa toate celelalte organe enumerate mai sus !

#27 2009-10-02 15:17:44

andrei999
Full member

sotia mea e confuza si ea vad asta, ea ma iubeste, nu sunt un bou, stiu, ea cu gura ei zice k nu are ce sa mi reproseze, dar situatia e k nici ea nu stie ce se intample cu ea si de asta pun in seama k e pshihic slabita, nu stiu dece, nu ma mai uimeste nimic in zilele noaste knd un copil de 13 ani se sinucide de dragoste sau un copil pt k ii e frik de parinti se sinucide k nu atrecut clasa sau chestii ce se intampla...

#28 2009-10-02 15:19:24

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Daca te hotarasti sa vorbesti cu ea, sa aveti o discutie calma...daca tu te infurii si ii arati ca esti nervos ( chiar daca ai dreptul sa fii suparat ) o impingi in bratele lui...sa o consoleze.
Si nu varsta conteaza... te poti indragosti la fel de usor si la 20 si la 30 si la 40 de ani.....Dar aici poate e numai un capriciu si e bine k vrei sa actionezi de acum, knd e abia la stadiul de conversatie. Dar repet, CU TACT SI CU CALM, CU GRIJA!

Iubesc si sunt iubita

#29 2009-10-02 15:29:42

andrei999
Full member

minatgv - iti dai seama k dak nu reactionam cu calm nici nu asteptam atat... sunt cinstient k trb sa fiu calm, si sa ii arat k o merit, oricum pana acuma nu am facut nimic sa o imping in bratele altuia, tocmai de asta sunt si uimit... poate unii zic k am facut eu ceva de s-a ajuns aici, eu pot sa zic k poate k am avut rabdare cu ea si am fost prea bun, nu a vazut nicodata fata mea uruta sa zic asa... oricum ea zice k nu se simte bine in pielea ei, asta intre o dicutie si ma gandesc k nu e multumita de ea, si vrea sa vada dak poate... stii cum e cu barbatii sau cel putin cum se zice k atunci knd ajung la o varsta de 40-45 ani isi inseala sotiile doar k sa isi demontreze lor insusi k ink o ma pot face si sunt atractivi sau o chestie de genu... cred k asta vrea si ea sa faca...

#30 2009-10-02 15:30:37

anne85
Full member

be_happy a scris:

Heim, sa nu te superi pe mine, dar eu cred ca te indragostesti numai daca vrei tu sa te indragostesti! Si din moment ce are acasa un copil nu prea vad ce cauta vorbind cu altul chestii intime ! Plus ca, repet: sa zicem ca e asa cum spui tu si s-a indragostit!! Ok, foarte bine, dar asta nu ii da dreptul sa isi minta sotul!! Nu mai simte nimic pentru el, asta e, se intampla in mod frecvent, dar nimic nu ii da dreptul sa il minta! Poate sa ii zica ceea ce simte, sa rupa intai relatia cu sotul ei si abia apoi sa inceapa o relatie cu celalalt!

Be_happy, parca mi-ai citit gandurile ! puss
Toata viata am gandit exact asa ! Mi se pare ca in viata trebuie sa fii fairplay in tot ce faci, mai ales in relatiile cu cei din jur !
Nu sunt innapoiata, chiar din primele zile impreuna cu sotul meu am stabilit cateva lucruri foarte clare, ca asa mi se pare corect, sa stie fiecare ce gandeste celalalt ! Printe lucrurile astea era tocmai ce zici si tu aici, be_happy : intai despartirea si apoi o alta relatie !
Nu sunt idioata sa cred ca iubirea trebuie obligatoriu sa tina la nesfarsit, ca in telenovele. Iubirea se poate termina oricand, la oricare dintre parteneri si nu trebuie neaparat sa fie ceva extraordinar. Se poate epuiza si cu timpul, la fel de bine cum poate sa si creasca odata cu trecerea timpului.
Doar ca mi se pare O.K. sa afle si celalalt ca s-a terminat, sa-i spui, ca de-aia ai gura, cum bine spunea cineva mai devreme !

Repet : Andrei999, tu chiar existi cu adevarat ?

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-10-02 15:32:39)

#31 2009-10-02 15:37:14

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

andrei, tocmai "am trecut" prin treaba asta prin intermediul unui cuplu de prieteni cu exact aceeasi problema, doar mai inaintati ca varsta. ce pot sa-ti spun e ca, daca reactionezi agresiv in orice fel (verbal, o certi, ii faci reprosuri) o s-o indepartezi mai mult de tine, o s-o indemni sa te compare cu el, iar tu o sa iesi cam "jumulit" din comparatie... tu vei fi capcaunul, iar el printul pe calul alb. daca cumva te gandesti sa-i spui ei ca ai de gand sa devii violent fata de el, iar ai pierdut partida... exact ASA a reactionat si prietenul de care iti spuneam, era previzibila reactia, insa n-a dus la nimic bun!
si vreau sa-ti mai spun ceva: desi intotdeauna partenerul inselat da vina pe strainul care i-a intrat in relatie, e TOTAL INCORECT!!!!!! pentru ca tu ti-ai pus increderea in sotie, nu in el, pentru ca de la sotie te astepti la fidelitate.... gandeste-te ca sunt cazuri in care strainul nici macar nu stie la inceput ca omul pe care tocmai l-a cunoscut e casatorit. mai poti da atunci vina pe el? "vina"=motivul cauta-l la partenera ta, nu la omul ala....

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#32 2009-10-02 15:40:26

anne85
Full member

Corect, alinda ! Nu strainul e de vina ! Poate e doar un donjuan care vrea sa isi demonstreze lui insusi ca poate zapaci o femeie maritata si cu copil !

#33 2009-10-02 15:42:03

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

anne85 a scris:

Corect, alinda ! Nu strainul e de vina ! Poate e doar un donjuan care vrea sa isi demonstreze lui insusi ca poate zapaci o femeie maritata si cu copil !

tocmai! de-aia zic sus si tare sa-l lase balta pe ala, oricine o fi, si sa-si vada de sotie. ce-i drept, orgoliul ranit cam doare, dar mai importanta mi se pare problema in sine....

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#34 2009-10-02 15:45:21

anne85
Full member

Alinda, e plina lumea de donjuani ca asta care vrea sa ii suceasca mintile femeii !
Copii mici si prosti care intr-o zi o sa-si revina ... sau nu. Oricum buba e la ea, clar !
Si inca ceva, andrei999 : si eu am tot 24 de ani, casatorita de 5,  am trecut si vom mai trece si prin momente mai putin rozalii... dar asa e viata, asta nu iti da nici un drept sa iti inseli sotul, fie si asa, la modul asta simplist .

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-10-02 16:08:35)

#35 2009-10-02 16:07:41

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu tot am o nelamurire....
daca ai aflat de tip...tu mai vrei sa faci afaceri cu el???nu inteleg rostul...
si mai este ceva...se poate ca,cunoscandu-l si ea pe respectivul,sa isi permita cu el o descarcare sufleteasca...nu stiu,iar el,mai smecher sa profite..te-ai gandit si la asta??

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#36 2009-10-02 16:07:50

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

andrei999 a scris:

asta ma gandesc si eu ca atunci knd il intalneste o sa fie dezamagit, dar nu pot sa las sa se intampla asta, si dak nu o sa fie dezamagita? oricum lui nu prea ii pasa de ea k si el are prietena , dar nu cred k ar refuza o aventura cu sotia mea... oricum capatana lui o sa fie rupta... la decizia asta am ajuns acuma! Pt k el ma si cunoaste si stie k am un copil si tot a indreznit sa faca asa ceva...

daca ea vrea sa ramana cu el..dragoste cu sila nu se face!nu ai ce face...daca tu il bati pe individul ala si ti se intampla apoi ceva, gen depune plangere si te aresteaza..ce va face fetita ta? cu cine ramane? gandeste-te in primul rand la copilas..cum ar fi sa stie ca tatal ei a facut puscarie ca a batut pe unul..daca sotia ta nu inceteaza puneti punct..nu e simplu..dar..cateodata e singura solutie

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#37 2009-10-02 16:10:12

anne85
Full member

Mda, ciresica a pus punctul pe "i" . Unde mai pui ca e si penibil sa-l bati pe ala !

#38 2009-10-02 16:12:21

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Chiar esti real? In prima instanta ai zis ca sotia are 26 de ani...apoi ca are 24. Cum de-si petrece atat de mult timp pe mess? Servici nu are? Anyway, nu asta ar fi intrebarea...dar, sincer acum, nu te gandesti ca din moment ce iti spune ca ' esti un sot bun', poate esti  prea bun. In unele relatii o problema ar fi si asta, poate o sufoci cu ceva, poate ii oferi Prea mult. Nu cred ca sotia ta are atata minte incat sa isi paraseasca copilul si pe tine pentru o persoana pe care o stie de cateva saptamani. Sa fim seriosi, e doar o proba prin care trebuie sa treaca. Si  totul depinde de ea, si de vointa ei. SI normal, de comunicarea dintre voi 2, care se pare ca nu prea exista.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.