Iubire interzuisa... ce trb sa fac???-4
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???
andrei999, pune-o sa citeasca tot topicul acesta.
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
nu pot decat sa iti urez sa fii calm,ptr ca s-ar putea(surprinzator)ca ea sa se enerveze,depinde si felul cum o iei si-i spui...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- skumpi
- Vizitator
chiar asa, spune`i ca ai aflat si las`o pe ea sa decida, intreab`o ca are de gand si sa`ti comunice, fara insa a face presiuni asupra ei, fara sa`i amintesti ce barbat bun esti, ca aveti un copil impreuna, cat o iubesti & co ! decizia sa`i apartina in totalitate !!!!!
- wild_wind
- Platinum member
extra a scris:andrei999, pune-o sa citeasca tot topicul acesta.
o,nuu...nu ar fi deloc o solutie,cred ca dimpotriva..
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
mda, sa vina barbata-meu la mine si sa-mi spuna ca mi-a pus un keylogger in calculator, as fi impresionata si sigur m-as decide sa raman cu el, daca mai aveam vreun dubiu...
- andrei999
- Full member
- Inregistrat: 2009-10-02
adik ziceti sa nu ii zic ce stiu? Eu daca dicut cu ea, vreau sa mi zica si sa mi raspunda pt tot ce a zis... oricum ea stie k nu am facut asa ceva nicodata, chestii cu uitatul in telefin, meaje, stiu eu parola de mail/mess... nu am avut motive... dar acuma zic k trb sa realizeze k totul e facut pt noi... nu k sa ii demonstrez ei k sunt eu agent FBI sau pot sa fac una si alata... ea stie ce as putea sa fac eu si ce fel de om sunt... ea stie mai bine decat oricine... oricine poate sa faca rau nu de asta... dar ma cunoaste bine... oricum eu o sa ii spun k stiu tot si o las pe ea sa zica ce o sa zica... nu vreau sa o iau cu gandeste te la copil, la noi, la nush ce... vreau k ea sa zica ce are de zis... k probabil face asta cu un motiv care nu pot sa imi dau seama ce... poate chiar e un motiv si nu sunt eu bun pt ea, sau am probleme, chiar noi si in pat vb totul... iti place asa, cum vrei? si tocmai toate asta ma uimesc dece s-a ajuns aici...
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- wild_wind
- Platinum member
pai poti sa-i zici ca stii,dar nu ca ai instalat nu stiu ce... ca ai descoperit intamplator si nu ca ai urmarit-o dar s-ar putea ca tu sa-i spui ca stii totul,si de fapt sa afli ca nu stii decat un sfert. de fapt,cred ca ai putea-o intreba direct ce e cu discutiile pe mess cu respectivul si ce are de gand,fara sa faca crize de isterie,ca doar sunteti maturi
- wild_wind
- Platinum member
uite,eu m-am uitat o data in telefonul lui al meu,nu e frumos stiu,dar am descoperit ca urma sa se intalneasca cu cineva,cat eram eu plecata... nu i-am spus-o niciodata,dar am facut subtil ceva...mi-a dat odata sa caut un nr de tel...si eu am butonat pana am gasit nr respectivei...atunci l-am intrebat cine e... bineinteles ca a spus ca o cunostinta...eu m-am facut ca nu cred,cu toate ca ma durea sufletul..,si l-am intrebat direct-te-ai culcat cu ea??? raspunsul a fost ca nu,dupa care,vazandu-ma trista,mi-a spus tot adevarul(pe care eu il stiam deja).nu am facut nici o criza,dar i-am spus ca daca se intampla vreodata...il parasesc,chiar daca il iubesc...si o stie
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Da cat de nu stiu cum trebuie sa fii sa-ti inseli barbatul pe mess si sa lasi arhiva nestearsa?? Mie mi se pare o poveste ciudata! Wild eu il parasesc di daca is da intalnire cu una, nu tre sa se culce cu ea! Poate is eu mai ciudata sau mai proasta sau cum vreti voi, dar efectiv nu as accepta! Al meu stie asta! Cat o sa tina cont, nu stiu, dar in momentul in care am aflat ceva plec fara sa ma uit in urma chiar daca am si 2 copii cu el!
Ultima oara a fost editat de be_happy (2009-10-02 18:20:36)
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
be_happy a scris:Da cat de nu stiu cum trebuie sa fii sa-ti inseli barbatul pe mess si sa lasi arhiva nestearsa?? Mie mi se pare o poveste ciudata! !
n-a fost vba ca a lasat arhiva, el a instalat un keylogger si astfel a vazut tot ce s-a tastat
Dragostea nu se stă, se face.
- be_happy
- Platinum member
Eu is mai in urma cu tehnologia!
- wild_wind
- Platinum member
be_happy a scris:Da cat de nu stiu cum trebuie sa fii sa-ti inseli barbatul pe mess si sa lasi arhiva nestearsa?? Mie mi se pare o poveste ciudata! Wild eu il parasesc di daca is da intalnire cu una, nu tre sa se culce cu ea! Poate is eu mai ciudata sau mai proasta sau cum vreti voi, dar efectiv nu as accepta! Al meu stie asta! Cat o sa tina cont, nu stiu, dar in momentul in care am aflat ceva plec fara sa ma uit in urma chiar daca am si 2 copii cu el!
hmmm,nu stiu cati ani ai tu,eu am 36 si un divort in spate... am invatat sa dau celui de langa mine o sansa...si asta am facut cu actualul... toti gresim in viata be_happy,nu trebuie sa taiem din prima totul... in viata am gesit mult datorita firii mele oarecum impulsiva si corectitudinii mele... e bine sa fii drept si corect in viata,dar de multe ori apoi iti pare rau,ca nu ai stiut ierta....macar o data.
- be_happy
- Platinum member
Wild, eu am aproape 24! Cu siguranta ai mai multa experienta de viata si o gandire mult mai matura, dar acum asa gandesc si i-am pus in vedere celui cu care sunt cum stau lucrurile. Daca vrea sa fim impreuna, foarte bine, sa ma respecte daca nu, asta e! Pot ierta multe, dar 2 lucruri nu le iert: sa ma insele si sa dea in mine! Si am invatat asta din relatia cu fostul chiar daca eram un copil de 17-18 ani: o palma duce la alta, o iesire la suc cu o tipa duce la alte iesiri si tot asa !
- ciresica_oky_doky
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-20
extra a scris:andrei999, pune-o sa citeasca tot topicul acesta.
eu as da copy/paste la toate cate ai scris si le-as pune intr-un doc word, le-as printa si i le-as pune in fata... stii pt ca daca tu incepi sa-i povestesti tot ce n-ai spus noua pe aici, e posbil sa se ajunga la de crize ne nervi si altele si nu are rost...
Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-10-02 18:39:51)
- andrei999
- Full member
va multumesc tuturor pt. ideei si pt. timpul acordat... o sa va anunt ce s-a intamplat... o seara buna
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- wild_wind
- Platinum member
andrei,numai bine,tinem pumnii te asteptam...o seara buna
- bella-yzaura
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-06
stau si ctitesc ascest totik si sincer parca ar fi o telenovela si nu viatza reala.... ma bukur ca sunt fete atat de puternice si cu un caracter atat de puternik.... andrei bafta multa si sper sa vii cu vesti bune!
Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!
- andrei999
- Full member
Salutare In primul rand va multumesc tuturor inca odata pentru timpul si interesul acordat? Trbuie sa recunosc ca ma simt foarte bine in acest moment, in timp ce va scriu nu stiu cum sa va mai multumesc? Aseara am iesit cu sotia mea la restaurant pentru k asa cum stiti implineam 4 ani de la casatorie, si dupa aceea ne am oprit undeva si i-am spus ca trb sa vb pentru ca avem o problema care trb rezolvata intre un fel sau altfel?si k vreau sa fie sincera cu mine? iam zis k nush de ce s-a ajuns aici? Si k stiu tot ce se intampla cu ea si tipul respectiv si nu stiu si nu mi dau seama de ce s-a ajuns aici?? Am intrebato k dak nu aflam si nu purtam discutia asta ce se putea intampla? Ea a zis k nu cred k se putea intampla nimic? A spus k nu stie ce e cu ea, stie k facea ceva gresit dar nu putea sa se opreasca, k nu a avut curajul sa vb cu nimeni, nici cu cea mai buna prietena ca era sigura k o va certa si ii va zice sa se trezeasca la realitate? A spus: k acel tip nici nu e mai frumos decat tine si nici nu arta mai bine decat tine, dar efectiv nush ce e cu mine, nush ce e in capul meu, nici nush dak imi place de el, nush dece am facut asta? I-am zis nu stii dak iti place de el dar zici k faci dragoste cu mine si te gandesti la el? a spus, nu stiu, asta mi se intampla si mie frik dar nush ce e cu mine, stiu k nu meriti asta, nu am motive sa fac asa ceva dar efectiv nush ce e cu mine, ajuta ma tu terog?asta toate in timp ce plangea? a spus k a fost numai niste dicutii pe mes si atat, k nu vroia sa risca nimic k ma iubeste si isi iubeste si copilul si familia, dar park ii dadea o siguranta k toate discutia era pe mess si nu mai mult? simtea nevoia sa faca asta, dar tot asa nu stie de ce? O cred k nu stie ce e cu ea, pt k dupa ce am instalat keyloggerul respectiv am vazut tot ce se tasta pe PC, si am vazut k a cautat cum se rezolva cea ce i se intampla, a intrat pe forumuri cu probleme de cuplu, a cautat cazuri asemanatoare, k sa isi da seama ce trbuie sa faca? Am intrebato dak stie cum ma simt eu knd stiu toate asta? si cum s-ar fi simtit ea dak era in locul meu? Mi a spus k stie k ma suparat si k se simtea foarte jignita dak era in locul meu? si ii pare rau k m-a facut sa ma simt asa? si k ii pare rau? si asta vedeam in ochii ei k ii pare rau? am intrebato ce e de facut? Ce trebuie sa facem? Mai vrei o pauza? Sa stim ce avem de facut? Asta era k id?e, logic k nu avea cum sa aiba loc o pauza in aceasta situatie, doar am vrut sa vad ce zice ea! I-am spus eu, cred k ma iubeste D-zeu sau ne iubeste si de asta s-a intamplat sa imi dau seama ce se intampla? a spus k si ei ii pare bine k s-a intamplat asa si k ii pare rau pt tot raul facut? si k stie foarte bine ce e de facut? k isi iubeste familia si pe mine enorm si nu vede viata fara mine(a spus k mereu traieste cu frik asta k intre o zi dak ma va pierde ce va face ea? Si trb sa spun k ea a avut, sau sper sa nu aiba k a facut niste analize pt k a slabit foarte tare, si raspunsul la analize trb sa le ia doctora knd vine din concediu? si ea zicea k de cand stie k poate sa aiba, doamne fereste cancer si k poate oricand se moara o sperie enorm si numai are chef de nimic nici de viata? asta e oricum o absurditate, e numai in mintea ei, k sunt niste analize, dar ea pune mereu raul in fata), si k trb sa ne concentram pe familia noastra si sa ma schimb eu in unele chestii? si sa va mai spun k eu ma purteam foarte bine cu ea si eram foarte foarte grijuliu si ii dadeam foarte foarte multa atentie, si dak acuma muncesc un pic mai mult si numai ii dau foarte multa multa atentie si doar multa atentie, se simte data deoparte sau ceva de genu? cred k aici e si vina mea k mama mea mereu mi a spus nu ii mai da asa de multa atentie k atunci dak vrodata nu o sa poti sa fii la fel, o sa se supere k numai esti asa? si park vad k a avut dreptate? Oricum a spus cu sinceritate ceea ce am observant si sunt sigur? a spus k o sa se schimbe si o sa se concentreze mai mult sa ne fie bine, fiindk stie k, cu mine poate discuta orice si putem impreuna sa rezolvam orice, dar nu stie ce era in capul ei si k imi multumeste de cum am reactionat, si k stie k nimeni nu ne poate ajuta mai mult decat noi, si sa o iert pt prostia care a facut, k sa am incredere in ea si mi a promis k nu ma va dezamagi nicodata si k ii pare rau k ma facut sa ma simt asa si sa plang? K eu efectiv la un moment dat nu am putut sa ma mai abtin de ceea ce se intampla, cu toate k ma cred un om puternic? si iam zis k orice nu ii convine sa mi zica k si pana acuma, si iam promis k o sa am mai multa grija de ea si nu o sa permit sa intra cineva intre noi, si am rugato k dak intre o zi nu o sa ma mai iubeasca si numai crede k putem fii impreuna sa mi spuna mie intai in fata? Bineinteles k am si intrebato ce o sa se intampla cu acel tip?? A spus k o sa aiba o ultima dicutie cu el si o sa se termina totul. Ma gandesc k unii din cititori poate cred k tot ce se intampla nu e real sau nu se poate asa ceva? trb sa spun k nici eu nu credeam k se poate intampla asa ceva tocmai mie, si sa reactionez asa? si asa mai departe? dar din asta am invatat k in viata asta se poate intampla orice si k trb sa te gandesti rational, k orice se intampla are si o rezolvare, si niciodata sa nu zici niciodata?
Chiar acum am primit un sms de la ea, citez: ITI PROMIT CA NU O SA TE DEZAMAGESC SI DACA PANA ACUMA STIAM CA MA IUBESTI, ASEARA AM SIMTIT CU ADEVARAT CA ESTI UN OM SPECIAL SI SUNT PRIVILEGIATA CA EU SUNT CEA CARE ARE PARTE DE TINE SI DE DRAGOSTEA TA.
Va multumesc enorm tuturor pt sfaturi si pt ajutor? si va urez o viata frumoasa, linistita si sa fiti sanatosi?
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
in orice caz, chiar daca ati discutat asta acum, n-o lasa din ochi pt cel putin o luna de acum incolo probabil ca nici ea nu stie inca asta, dar poate fi atrasa din nou in capcana la fel de usor ca si pana acum. asa ca nu te culca pe-o ureche si asigura-te ca vorbeste serios cand iti spune toate astea. succes
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|