homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubire interzuisa... ce trb sa fac???-3

#39 2009-10-02 16:18:04

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???

Kemikal, tot aia l-am intrebat si eu, daca e real si se pare ca nu vrea sa raspunda. spranceana
Hai ca eu am cam obosit ! Va las pe voi sa continuati !

gravida 35+ babyboy happydance

#40 2009-10-02 16:20:38

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Nu pot sa il acuz acum ca povestea lui e inventata, dar prin ce am zis mai sus, + faptul ca, la cei 29 de ani pe care ii are, sau ma rog afirma ca ii are, este om de afaceri, si mai sta si pe forumuri sa scrie [ cu caractere gen 'k' 'frik' etc] mi-e greu sa cred. In fine, orice e posibil. smile

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#41 2009-10-02 16:20:50

skumpi
Vizitator

parerea mea e ca tu vrei sa traiesti in negare , sutii mare si tare ca ea te iubeste insa faptele ei spun altceva ! faptul ca e nu are nik sa`ti reprosezi nu inseamna automat iubire !
Nush cata incredere o sa mai poti tu avea in sotia ta, chiar daca toate astea o sa se sfarseasca ; cand ai un bebe mic, pai nush ar trb sa fie cele mai frumoase momente din viata, sa te bucurui de ele impreuna cu sotul , sa fie armonie nu sa`ti declari iubirea pt alt tip  roll
Eu as intelege daca ar fii un moment de nebunie, da s`a intamplat, s`a dus si s`a culcat cu x din motivele x si y insa ea te minte in fata in fiecare zi , face dragoste cu tine si se gandeste la el ...e de`a dreptu scarbos ! asa ceva nu as putea ierta si spune multe despre ea ca persoana si dragostea ei pt tine !
Parerea mea e sa fii barbat, macar acum , si sa`i spui ca stii, sa stati sa discutati si sa vedeti cum de s`a ajuns aici, daca mai vrea s ava continuati relatia & co. Nus ce ar putea sa spuna in apararea ei din moment ce n`are sa`ti faca nici un repros...

#42 2009-10-02 16:29:48

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

oauuu cat s-a mai scris de cand nu am mai intrat...
nush dac este real sau.....poate ca sotia lui este in concediu de crestere a copilului o data ce sta acasa si are timp de mess...
dar omule este sotul ei nu un strain esti persoana alaturi de care a jurat ca isi va petrece viatza, persoana alaturi de care a facut un copil, ai tot dreptul sa stii si sa-i ceri socoteala...nu sa luam o pauza ca nu mai suntem la 15, 16 ani, cand avem fluturi in creier...situatia trebuie privita cu maturitate k este femeie in toata firea, si cel mai important este mama, ce ii va spune ea fetitei ei????este asa imatura, daca zici k totul este ok din partea ta ce ii lipseste ei???
sub nicio forma nu sunt de acord cu aceasta pauza si chestii de genul k nu suntem la grupa mik sa fim seriosi , mai multa responsabilitate, ce naiba....
La multi ani de casnicie iti doresc in primul rand si ceea ce ai zis ku excursia mi se pare super bine si este momentul protrivit sa vb fata in fata sa da-ti cartile pe fata, nu scrisori si biletele pt k a trecut vremea poeziilor si a astfel de chestii, sunteti destul de mari, si da discuta cu ea, cu calm, fara presiuni, agitatie, sau altce chestii ce pot degenera...ai tot dreptul asta esto SOTUL ei inainte de toate si ai dreptul sa stii, esti tatal copilului ei...doar nu ne jukam de-a v-ati ascunselea aici, vorbim de o casnicie care se poate duce dracului dupa cativa ani buni, si dupa o familie inchegata....
cand avem chef de inselat luam o pauza...ce sa zik k suntem la jokuri aici...NU ....ea in pauza asta poate schimba multe peste care u nu ai putea sa treci in veci si apoi ajungeti sa va chinuiti unul pe altul si mai este si un copil...
Vorbeste cu ea si lamureste cat mai curand problema....

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#43 2009-10-02 16:30:22

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

sotia mea are 24 de ani, am scris gresit de 26, si nu o sa mai fac nici o afacere cu el, cum sa fac asa. Am ajuns la concluzia gandinduma si cu ajutorul vostru k nu rezolv nimic dak ii rup capul, intreadevar nu trb sa dau vina pe el, oricum cu sotia mea ma port prea bine si probabil de asta se intampla... ea in crestere copil inca si nu lucreaza, dar statul pe mess e de cand l-a cunoscut pe el... chestia e k si el are prietena si la inceput zicea k nu poate sa faca asa ceva chipurile sa-o insele, si de asta zic k sotia mea stie bine k nici el nu lasa pe prietena lui si nici ea nu poate sa renunta la famile... de asta si vad o ratacire toate chestia asta... acuma poate k ma insel si sta altfel treaba...

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

Publicitate

loading...

#44 2009-10-02 16:36:07

skumpi
Vizitator

pai si pe tine te incalzeste cu ceva ca nu poate renunta la familie doar din motive materiale sau pt ca va leaga un copil sau mai rau ca el are prietena si nu o poate lasa` ? sa fim seriosi, el isi poate lasa prietena oricand ca nu`i leaga nik si ea poate fugi linistita in bratele lui daca asa pui pb.
Pb e alta si vad ca tu nu vrei decat sa o ai langa tine, orice s`ar intampla de parca asta ar fii egal cu iubirea ! sau sentimentele ei nu conteaza ? esti cam superficial , singuru lucru care te intereseaza e sa nu te paraseasca neutral ar trb sa te gandesti ca ea poate sau mai mult ca sigur si`a schimbat sentimentele, adica e eveident ca nu te mai iubeste sau nu te mai iubestet atat de mult din moment ce de`abia asteapta s afie cu altu ! asta nu`ti da de gandit ??? poti sa traiesti cu gandu asta` ???? omg

#45 2009-10-02 16:38:02

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ok,andrei,am inteles...
poate ca o face din plictiseala...zic si eu(nu ca as si fi de acord) si poate ca nu e decat un mareee balon de sapun...poate ca nu e nimic,decat sunt niste vb pe mess...darrrr...oare ei i-ar placea daca tu ai fi in rolul ei?? asta e intrebarea...probabil ca nu...ti-ar impinge fetita in fata si ar spune ca aveti un copil...
aku,eu nu stiu ce sa mai cred,normal,o fata la 24 de ani si casatorita si cu un copil mic ,ptr care sta acasa,normal,nu ar avea de ce sa stea de gagicareala pe mess,decat...si scuza-ma ca o spun...decat daca ii face placere asa ceva si numai la casnicia ei nu-i sta gandul...
rau de ai un om bun langa tine,rau daca nu e bun...cine mai intelege??
uneori unii o cauta si cu lumanarea...

dar cum a ajuns el pe mess-ul ei???

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#46 2009-10-02 16:41:21

moniv
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-10-05

pai normal ca pentru el cel mai important e sa nu o paraseasca. e tata. tine la familia lui. hai ca peste un divort mia treci, da nu vrei sa concepi ca ti se ia copilul de langa tine....nu e egoism, nu ca nu conteaza ce simte ea.
si in alta ordine de idei..cat de profunda poate fi o indragosteala pe mess...hai sa fim seriosi. te mai apuca in vita reala si te poti abtine, damai cand te indragostesti pe mess in 2 saptamani....o doamne biata femeie unde i-o fi mintile.

andrei nu stiu ce sa zic...ori o confrunti ori astepti sa-i treaca. pana la urma daca nu aflai de conversatii aveai vreo banuiala ca lucrurile nu sunt ok?

#47 2009-10-02 16:41:39

andrei999
Full member

eu stiu ce stiu, nu traiesc in negare cum zici tu, dar nu pot spune tot in aceste mesaje, si am 29 ani si am afaceri, dar acuma stau la mine in birou, stau si numai pe acest forum si verific ce imi scrieti voi(va multumesc inck odata pt asta), si cand am clienti ii servesc si pe ei, k nu am incotro...  dak va povestesc de viata mea, ceea ce nu o sa fac nicidecum, doar spun k am avut multe greutati, si nu am ajuns usor unde sunt, si nici familia asta a mea nu am creato sa zic asa usor, si pana acuma nici nu mi imagineam k o sa se ajunga asa si eu o sa stau pe forum sa imi impart probelmele cu necunopscuti, nici sotia mea nu e o persoana rea, e constienta de multe chestii, stie ce e intre noi, doar k asta e eu cred k nici ea nu stie ce are... si nu mie teama sa discut cu ea, am trecut peste multe greutati cu ea, si la noi totul, intodeuna se discute si se rezolva, dar pana in acest moment am crezut k e necesar sa astept, numai pt. k am sperat k ea sa isi dea seama ce face, k greseste si sa puna capat la ceea ce se intampla, numai pt sa pot sa am incredere in ea in viitor... asta mie cel mai greu k nu stiu dak o sa discut cu ea si o sa fie totul ok o sa mai pot avea incredere in ea sau nu...

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#48 2009-10-02 16:42:18

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

ea este cea naiva din pct meu de vedere....rau de tot...ala este un donjuan care ii plak cuceririle de genul asta , iar apoi si sa zici k isi lasa prietena si ea isi lasa familia, el cu ea nu va ramane pt k individul o sa ii faca aceeasi faza....dar ce dobitok as putea spune cum dracu a putut sa o ademeneasca stiind k are familie copil, e clar k pt el e doar o aventura...niciun barbat intreg la mine si care vrea ceva cu adevarat de viatza nu ar face asa ceva....nu se gandeste k distruge o familie....?!?!?!?
cand e vb de o rel, un cuplu mai zici dar aici e o casnicie, o familie, un copil....vorbeste cu ea mai intai si apoi si cu el....daca vezi k situatia nu se schimba....

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#49 2009-10-02 16:43:31

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

hmmm... aici exista mai multe lucruri pe care le poti face.
unul dintre ele ar fi sa incerci sa o recastigi, sa o faci sa ii para rau, sa se simta vinovata pentru ca nu e corecta in ceea ce te priveste, fara reprosuri. ar fi o varianta buna dar din pacate daca o adopti s-ar putea sa aduni frustrari.

daca va veti impaca, nu vei mai putea avea incredere in ea, te vei gandii mereu unde e, ce face, si ti-ai face rau tot tie....

altceva ce ai putea face ar fi sa ii arati ca greseste, dar sub alta forma.
ai putea sa ii dai pauza pe care ti-o cere, sa te arati foarte afectat de situatie, sa nu o mai respecti atat, sa nu o duci niciunde pentru ca nu merita rasplatita pentru ce iti face.

acum tu stii cel mai bine care e solutia potrivita.

in locul tau as adopta cea de-a doua varianta wink
parerea mea despre toata situatia asta este ca ea te ia de fraier. si tu esti de vina, pentru ca accepti, si acceptand ii dai dreptate.
probabil are nevoie sa fie trezita la realitate, nu sa ii fie gasite scuze...

nu vad de ce incerci sa o menajezi atat, ea iti spune in fata orice o deranjaza, ba chiar ai spus pe pagina anterioara, ca a inceput sa planga pentru ca te-ai rastit odata la ea.
la fel cum procedeaza cu tine procedeaza si cu celalat, ii spune ca se simte vinovata, si bla bla bla, pentru a nu-i lasa impresia de femeie usoara.

dar el probabil isi doreste doar sa profite...
stiu ca orgoliul e mare, dar da-mi voie sa-ti spun ca cea mai mare gresala ar fi sa te iei la bataie cu ala, sau mai stiu eu ce sa ii faci. el e un om liber, are dreptul sa incerce, pe tine sotia ta te-a dezamagit, nu el. si in plus de asta daca ea nu te respecta, si nu se gandeste la tine, de ce ai avea pretentia sa o faca un strain?  hmm
si nu cred ca ti-ai dorii sa te trezesti cu dosar penal, sau sa-i platesti aluia despagubiri.

imi cer scuze ca am fost asa directa, si daca am lezat pe cineva cu postul meu, asta e parerea mea, si poate ca uneori prinde bine un dus mai rece tongue

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-02 16:46:57)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#50 2009-10-02 16:49:08

skumpi
Vizitator

eu nu am zis ca e usor, tocmai e f complicata situatia pt ca sunteti casatoriti si mai aveti si un bebe care e singuru nevinovat in cazu asta sad
pune mana si vb cu ea spune`i ca stii si pune`o la respect cu zice my_aa , prea i le`ai facut pe toate si i`ai daruit si implinit iar ea sa te rasplateasca in felu asta, nu e tocmai corect !

#51 2009-10-02 16:50:49

wild_wind
Platinum member

stiti,eu stau sa ma gandesc...nu trebuie sa sarim in capul nimanui...cunoastem franturi din ce ne-a spus andrei..ok...
problema este ca indiferent ce sfat ii putem da...poate intr-un fel sau altul gresim,ptr ca nu suntem noi in loc...
singurul care va decide ce ar trebui sa faca si cum..este andrei...si el,la fel,are o retinere,ptr ca indiferent ce ar face,ori ca ca,ori ca ma,tot nu ar fi bine...
el isi cunoaste cel mai bine sotia si ar trebui sa se gandeasca bine cum sa o ia.
probabil,ca de multe ori,un sfat ,,bun,, poate face mult rau.
nici nu stii cum e mai bine.
oricum,de discutat va trebui discutat,asta e cert

#52 2009-10-02 16:52:14

andrei999
Full member

probabil k dak nu aveam copil, nu ma agitam asa, ziceam k asta e... numai la ea ma gandesc, fiindk eu nu am avut tata de la 13 ani si mai rau tatal meu a fost omorat in fata mea... mai am si un nepot care mama ei si tatal lui(adik fratele meu), s-au despartit din cauza k nu au discutat problemele lor, din cauza k si ea si-a inselat sotul si totul s-a termina fiindk ei de la inceput nu au fost capabili sa rezolva problemele lor discutand, ceea ce inte mine si sotia mea s-a intamplat, noi am discutat mereu dak ceva nu ne placea, am fost foarte deschisi, si de asta nu cred k ea nu ma mai iubeste, sunt sigur k ma iubeste, k la noi nu au fost prbleme tot timpul, asta s-a creat dintreodata... nu vreau sa tin pe ea langa mine, sunt constient k se poate si fara ea, dar ma gandesc chiar sa se distruga familia mea asa din senin si fara motiv, si asta nu pot accepta... sa zic gata, numai ma iubeste si trb sa ne despartim? gata are chef sa si o traga cu altcineva si ne despartim? cred k exista rezolvare pt probleme de cuplu, nu trbuie sa ne straduim?? oricum ea e k un copil, e influentabila...

#53 2009-10-02 16:52:35

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Mai oare chiar se poate sa existe barbat care sa descopere ca e inselat si sa taca? Sa nu ii zica nimic sotiei lui, celei cu care are un copil?? Eu, femeie fiind, si daca as descoperi asa ceva i-as cere niste explicatii si ar trebui sa ma gandesc bine, dar bine de tot daca sa il iert!! Dar un barbat care sa taca si sa accepte o atare situatie parca e o situatie rupta din telenovele..

#54 2009-10-02 16:56:45

wild_wind
Platinum member

ANDREI....poti spune cand anume ai descoperit???
si cam de cat timp dureaza,sau crezi ca dureaza????

#55 2009-10-02 17:04:04

andrei999
Full member

v-am zis, de 2 saptamani, si am si zis, pana sa mi se intampla, nici nu ma gandeam k voi reactiona asa, dar acuma am ajuns la vb aia, bine am tot ziso, dar acuma o simt pe pielea mea"nicodata sa nu zici nicioadata", voi nu aveti de unde sa ma cunoasteti, dar nici mie un mi vine sa cred cum reactionez, dar incerc sa gandesc si sa fiu cu capul pe umer ca sa nu regret de decizia pe care o sa iau... oricum in seara asta chiar de aniversare casatoriei noastre o sa discut cu ea si sper sa fie bine...
oricum va multumesc tuturor pt ajutor, sau cel putin pt k v-ati consumat timpul, inecrcand sa ma ajutati, Dumnezeu sa va ajute in viata, si sa va da tot ce doriti... ca altfel nu am cum sa va multumesc...

#56 2009-10-02 17:06:57

wild_wind
Platinum member

Si tu ai asteptat pana acum?????
Doamne...ce ti-e si cu barbatii astia...
ok...vorbeste cu ea,nu uita,fara nervi,chiar daca simti ca pleznesti....si daca nu cer prea mult,sa ne spui si noua apoi ce ai facut,sa nu ramanem chiar in aer...
si nu uita,suntem aici,ptr orice sfat vrei sau parere.

#57 2009-10-02 17:17:45

andrei999
Full member

am aflat acum o saptaman sa zic, si am mai zis, am sperat sa inceteze ea, am incercat sa o fac sa inceteze, am incercat sa o trezesc la realitate, am incercat sa isi dea seama k nu face bine, am incercat sa ii aduc aminte in caz k a uitat ce fel de om sunt si cat de mult o iubesc, am incercat prin copil sa o fac sa isi dea seama... efetiv am crezut k o sa pot si o sa se rezolve altfel... am mai zis, eu stiu cum e ea si stiu k ea stie k greseste, am vrut sa o trezesc pritre o prietena de a ei care sigur nu i-ar fi dat dreptatea pt k ea a fost inselata de sotul ei, dar am zis mai bine astept in sepranta k se schimbe ceva, decat sa fac o greseala si sa o indepartez... am incercat sa o recastig in zilele asta, cum am crezut eu de cuvinta si simt k si ea vrea sa se schimbe sa nu fie asa, dar nu e puternica... se lasa dus de val... si dupa ce am vb cu voi, am luat decizia k e momentul, sau am realizat k e momentul sa o trezesc si sa o aduc pe pamant... o sa vb cu ea si o sa las pe ea sa aleaga... ce vrea sa faca... asta cred k trb sa fac... k nu vreau sa fie intreunfel sa nu i dau de ales si sa sufer sau sa sufere mai multi mai tarziu... sa va mai spuns si asta k eu personal cred k e un balon de sapun doar, pentru k sincer sa fiu si acuma sunt 100% sincer si cred k s-a intamplat multora sau chiar tuturor o data cel putin in viata sa faceti dragoste cu partenerul si sa va ganditi la altcineva, cred k e fires dar nu neaparat normal, asta e parerea mea... si cu toate k ma doare si ma derenjeaza k stiu k ea a facut dragoste cu mine si s-a gandit la alt barbat... sau se trezeste cu gandul sa vb cu el... asta parca ma vad cand aveam 17-18 ani si iubeam 2-3 fete... defapt asa credeam... asa simteam...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.