|
Nu esti logat.
Iubire interzuisa... ce trb sa fac???-5#77 2009-10-03 12:27:15
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???ma bucur ca totul s-a rezolvat si ca acum esti mai linistit , cred k ti-ai luat o piatra de pe suflet si te simti mai bine, asa cum a zis si anabella nu o scapa din ochi timp de o luna macar, mergi cu ea la doctor , acorda-i mai multa atentie si sa fiti FERICITI si sa vii sa ne mai spui ce e Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #78 2009-10-03 12:35:03
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???din cate ai scris tu mi se pare ca sotia ta este putin depresiva. A gasit acest om care o scoate din cotidian dar se simte vinovata ... cand mergi la doctor spune-i ca banuiesti ca sotia ta este depresiva si vezi ce se poate face. Offline #79 2009-10-03 12:38:30Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???Ma bucur ca s-a rezolvat, dar voiam sa mai spun si eu ceva si anume ca pentru multe persoane niste discutii mai infocate pe mess raman de cele mai multe ori DOAR discutii pe mess. Si nu vorbesc aici de adolescentii in care urla hormonii si agata toate pitipoancele pe net, iar alea sunt atat de ahtiate dupa atentie incat sar la primul venit in pat Ma refer la astfel de persoane, ca voi, care sunt deja implicate in relatii, care mai au si familie si copil. Pentru foarte multi e un pas foarte mare intre ceea ce tastezi din spatele unui monitor si a face ceva pe bune in viata de zi cu zi. E foarte usor sa vorbesti pe mess, pe un forum, pe un blog... pentru ca nu esti si obligat sa actionezi. Daca ai o fantezie intr-o seara, scapi de ea si aia e. Offline #80 2009-10-03 12:42:55
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???Eu cred ca sotia ta are poate prea mult timp liber In sensul care poate fi bun(eheeee....) dar uite ca aici nu e... si si-a bagat ala coada. Fa-i un copil sau ia-i un catel, doi, trei I love you. Remember. They cannot take it Offline #81 2009-10-03 12:44:00
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???are deja un copil. care sa fie concluzia in cazul asta? Offline Publicitateloading...
#82 2009-10-03 12:59:14Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???Sa-i mai faca o pereche, eventual tripleti, sa nu mai aiba timp de mess Offline #83 2009-10-03 13:04:38
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???
Offline #84 2009-10-03 13:19:21
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???mai..daca e sa insele sa vrea altceva de la un barbat poate sa ii ofere el toata dragostea din lume ca ea tot va face pasul ala. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #85 2009-10-03 13:30:19
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???ce bine ca s-a rezolvat! si eu cred ca sotia ta e un pic depresiva...poate din cauza analizelor pe care le asteapta..poate de eceea a si facut toate astea.. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #86 2009-10-03 13:40:17
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???Totul e bine cand se termina cu bine. Ma bucur ca s-au rezolvat problemele dintre voi, si ca nu s-a ajuns mai departe cu acel tip „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #87 2009-10-03 16:40:11
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???si eu sunt de acord cu ceea ce ti-a spus ladypynk,iti spusesem si eu asta deja.Ma bucur si tind sa cred ca ati rezolvat,incearca sa mergi mai departe,dar nu incerca sa ii scoti ochii ptr ca a gresit,sterge cu buretele si ia-o de la capat.Da-i o sansa,in care sa-i arati ca merita increderea ta si poate ca asta ii va da siguranta si nu va recidiva ... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #88 2009-10-03 17:05:46
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???Tare ma bucur ca ati rezolvat problema, ca ai putut vorbi cu ea Iubesc si sunt iubita Offline #89 2009-10-03 17:47:42
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???Andrei, esti intr-adevar un barbat minunat....sotia ta ar trebui sa deschida ochii mult mai bine. Eu am 26 ani si un bebe de 3 ani...stau acasa momentan ...sunt foarte mult timp singura...dar niciodata nu m-am gandit sa stau pe mess sau sa-mi insel sotul...insa, daca ai iertat-o, sa o faci cu tot sufletul si sa nu-i reprosezi niciodata. Va doresc numai bine....si poti lua in considerare ca poate ea poate e depresiva post nastere din cauza statului acasa... Offline #90 2009-10-04 13:17:48
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???eu abia acu am dat de topic... si sunt 100% de acord cu heimdall... a zis ea exact ce as fi zis si eu. oamenii nu isi apartin unul altuia, iar un copil ramane copilul VOSTRU chiar daca fiecare dintre voi iubeste pe altcineva. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #91 2009-10-04 13:56:01
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???Va multumesc inca odata... Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade. Offline #92 2009-10-04 16:45:57
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???buna Offline #93 2009-10-04 17:10:31
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???
Postul 58, pagina 2 http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #94 2009-10-04 18:04:38
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???parvaneh...e un lucru bun ca ai avut curajul sa intri si sa spui ce simti... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #95 2009-10-04 21:02:28
Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???parvaneh,acum ca a trecut,eu cred ca daca iti iubesti sotul,ar trebui sa analizezi fff bine ceea ce te a impins sa faci asta si ceea ce iti doresti pe viitor.incepe cautand in tine raspunsul la intrebarea de ce am facut asta?apoi vezi daca pt acel barbat mai simti ceva.e f important zic eu, pt ca te va ajuta sa gasesti raspunsul:daca inca simti nevoia sa ii scrii aluia,sau sa-l vezi,poate ai fost cumva atrasa de el,si pt ca iti iubesti sotul vei clarifica in mintea ta ca trebuie sa ignori atractia.daca nu e asta ,poate ca ai o problema,probabil o depresie,care trebuie tratata astfel risti din nou un comportament ce i-ar putea rani pe cei din jur.si mai ales iti vei face rau tie.eu cred in astfel de" rataciri de moment"dar nu stiu daca as putea ierta....probabil iubirea da puterea asta...oricum iti doresc sanatate si sa va bucurati impreuna de familia pe care o aveti. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|