homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubire interzuisa... ce trb sa fac???-6

#96 2009-10-05 10:00:37

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: iubire interzuisa... ce trb sa fac???

nu cred k te-a judecat nimeni, noi am fost aici si ne-am spus o parere, cred k din cele ce si-au spus parerea, cred k niciuna nu am fost puse intr-o astfel de situatie, iar daca noi nu ne spuneam parerea si nu ii ridikam moralul lui andrei nu cred k el si-ar fi luat inima-n dinti si ar fi vb cu tie....
in alta ordine de idee ma bucur enorm k v-ati impacat si k ati realizat k va este bine unul langa altul si sa va iubiti mult in continuare indiferent de tot.....crede-ma eu stiu ce inseamna sa fii inselata, sa speri k barbatul tau o sa se intoarca candva la tine, sau sa stii k strange pe alta in brate, sau cand faci dragoste cu el sa te intrebi daca se gandeste la tine sau la alta....e cel mai dureros lucru, crede-ma....asa k tu bucura-te de barbatul pe care il ai si bucura-te k nu te inseala...si k este cu tine si pt tine puss

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#97 2009-10-05 12:27:58

parvaneh
New member
Inregistrat: 2009-10-04

sunt constienta de faptul ca pe sotul l ati ajutat mult si va multumesc pt ca de fapt ne ati ajutat pe amandoi.

#98 2009-10-05 12:34:43

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

parvaneh a scris:

sunt constienta de faptul ca pe sotul l ati ajutat mult si va multumesc pt ca de fapt ne ati ajutat pe amandoi.

nu ai pentru ce ma bucur sa vad k sunt si oameni care stiu sa iubeasca si isi doresc sa fie fericiti, k este suficient k viatza este o lupta cu bune si rele, makar noi sa stim cu sa o facem mai frumoasta.....pupici si ai grija de tine si de sotul si de copilul vostru care e mai important decat totul.... puss  puss  puss

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#99 2009-10-05 12:45:11

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

parvaneh,eu te inteleg si cred ca iti iubesti sotul.cred ca daca nu toti oamenii au patit,cel putin majoritatea s-au confruntat cu o asemenea situatie.e normal pana la un punct sa te simti atras de o alta persoana, dar aici intervine ratiunea.de aceea suntem oamnei.ca sa nu putem controla dorintele, instinctele.
imi pare foarte bine pentru voi ca ati ales sa discutati, ca tu ti-ai dat seama ca ai gresit si ca sotul tau te-a inteles.
va doresc multa fericire si iubire.
la multi ani pentru aniversarea voastra! sa aveti o casnicie frumoasa, plina de iubire si sa va bucurati de copilasul vostru.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#100 2009-10-05 14:27:32

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

parvaneh a scris:

puss

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#101 2009-10-05 15:25:44

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Oi fi eu paranoica, dar mie, una, mi se pare cam trasa de par "aparitia" asta a noului membru "parveneh"...
Asta cam seamana cu nenumaratele logari sub diverse nume ale lui James. chicot
Doamne, inca ne bantuie James asta...

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-10-05 15:26:20)

gravida 35+ babyboy happydance

#102 2009-10-05 15:46:30

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

anne85 a scris:

Oi fi eu paranoica, dar mie, una, mi se pare cam trasa de par "aparitia" asta a noului membru "parveneh"...
Asta cam seamana cu nenumaratele logari sub diverse nume ale lui James. chicot
Doamne, inca ne bantuie James asta...

Chiar cred că James are treburi mai bune de făcut dec?t să stea să facă mişto pe forum  lol .

Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-10-05 15:47:00)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#103 2009-10-05 15:53:41

anne85
Full member

Lala, n-am zis ca e James !
Doar ca mi se pare asemanatoare situatia ...

#104 2009-10-05 15:55:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu cred ca e vorba de niste persoane reale, imi dau seama de asta din faptul ca au cerut niste sfaturi pe care nu le-au ascultat si au facut tot cum au crezut ei smile

#105 2009-10-05 16:07:08

anne85
Full member

lol Heimdal lol
Acuma, nah, e doar parerea mea personala ... nu sariti pe mine ! lol

#106 2009-10-05 16:12:00

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Dar nu am sărit pe tine, Anne puss.
Am vrut să zic faptul că nu prea pare stilul lui James să facă astfel de miştouri.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#107 2009-10-05 16:30:07

anne85
Full member

In fine, chiar presupunand ca sunt personaje reale, ceva mi sa pare deplasat in toata povestea asta ...
Sa recapitulam :
1) El o "prinde" dand si primind measaje cu continut cel putin jenant pe mes unui si de la un strain (asta in contextul in care ea e proaspata mamica a unui copil de 2 ani)
2) Tot el ne gaseste pe noi pe forumul asta (cred ca a trebuit sa caute ceva...) si ni se destainuie
3) Noi ii dam cate un sfat, care cum crede de cuviinta, iar el se hotaraste sa-i spuna ei adevarul
4) Ea, cum il iubeste si ea si se simte rusinata de ce-a facut, hotaraste sa o termine cu "amantul virtual' si, culmea, mai intra si aici pe forum, multumindu-ne ca i-am "rezolvat problema"

Come on, get serious ! lol

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-10-05 16:30:41)

#108 2009-10-05 16:45:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu nu vad ce e dubios aici... poate ca ea nu spune 100% adevarul, dar e treaba ei, pana la urma

#109 2009-10-05 16:47:07

skumpi
Vizitator

si chiar daca ar fi o poveste fictiva nustiu nu ne ajuta si nici nu ne incurca
cine vrea scrie aici, cine nu , nu ! Is that simple` forgetit

#110 2009-10-05 17:34:19

parvaneh
New member
Inregistrat: 2009-10-04

daca ai fost putin atenta la toata discutia ti ai fi dat seama ca nu e vb de niciun "amant virtual". a fost o situatie destul de neplacuta pentru toata lumea implicata. eu cand mi am facut aparitia aici am facut sa multumesc acelor persoane ca l au indrumat pe sotul meu sa ia o decizie corecta si nu sa dau explicatii celor care nu inteleg si probabil nu vor intelege niciodata pana in mom in care vor fii pusi fata in fata cu o situatie similara. daca crezi ca e totul fictiv e prb ta, dar tot poti invata ceva.

#111 2009-10-05 17:39:59

skumpi
Vizitator

va

#112 2009-10-05 17:43:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

parvaneh a scris:

daca ai fost putin atenta la toata discutia ti ai fi dat seama ca nu e vb de niciun "amant virtual". a fost o situatie destul de neplacuta pentru toata lumea implicata. eu cand mi am facut aparitia aici am facut sa multumesc acelor persoane ca l au indrumat pe sotul meu sa ia o decizie corecta si nu sa dau explicatii celor care nu inteleg si probabil nu vor intelege niciodata pana in mom in care vor fii pusi fata in fata cu o situatie similara. daca crezi ca e totul fictiv e prb ta, dar tot poti invata ceva.

noi nu prea avem ce invata de aici, ca fiecare persoana e diferita, fiecare sot/iubit reactioneaza pana la urma diferit la asa ceva. si sunt multe femei care nu ar ajunge niciodata in punctul asta.
important e sa-ti inveti tu lectia si sa pretuiesti ce ai acasa, pt ca sunt 5% barbati care ar face ce a facut sotul tau
asa ca nu veni aici sa ne dai noua lectii ca si cand ai fi o victima, pentru ca sotul tau e victima in toata povestea asta, nu el ar trebui sa-ti dovedeasca acum cat de mult te iubeste, tu ar trebui sa faci pe dracu in patru sa-i demonstrezi ca meriti iertarea.

#113 2009-10-05 18:29:54

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

poate stiu eu ce stiu de cred toata povestea lui parvaneh... wink
anabella, never say never! pentru ca vei descoperi ca femeia are 3 varste : 20 si ceva de ani, 30 si ceva de ani si 40 si ceva de ani. nu am crezut nici eu in teoria asta insa am ajuns pe acolo si m-am surprins si eu de mine...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#114 2009-10-05 18:42:59

skumpi
Vizitator

eu sunt la prima varsta partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.