homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara sau problema ginecologica?

#1 2009-10-03 15:51:23

Raluka28
New member
Inregistrat: 2008-10-18

Infectie urinara sau problema ginecologica?

Buna. Am si eu o mica mare problema. As vrea sa fiu mai scurta. Urina este de o culoare mai inchisa, un miros ciudat si urat, nu urinez des ci normal, doar ca la sfarsit la ultimi storpi practic, am o durere nu e usturime. Si cand imi vine sa merg la wc trebuia s merg atunci numai pot sa "tin" pt ca e o senzatie nasoala. O sa merg luni sa fac o urocultura dar ce credeti ca ar fi. O problema urologica sau ginecologica?

Ultima oara a fost editat de Raluka28 (2009-10-03 16:23:11)

#2 2009-10-03 16:59:37

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?

si eu de cateva zile am aceeasi problema.insa urina e normala fara miros specific...dar dupa ce urinez am o mica secretie galbena, fara miros...si eu vreau sa merg la dr.

#3 2009-10-03 18:09:41

Raluka28
New member

Eu am o secretie dar e alba si nu tot timpul. Dar nush de ce gen e problema.sad

#4 2009-10-03 18:11:42

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

s-ar putea sa fie o infectie urinara

#5 2009-10-03 18:14:19

Raluka28
New member

Dar doare ingrozitor. Eu stiu ca la cele urinare -cistita- mergi des.

Publicitate

loading...

#6 2009-10-03 19:20:57

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

poate fi infectie genitala. Inflamatia anexelor genereaza foarte des probleme de vezica: vezica dureroasa cand este plina, dureri la urinat, urgenta de a urina...

#7 2009-10-03 20:37:01

Raluka28
New member

Adalberta a scris:

poate fi infectie genitala. Inflamatia anexelor genereaza foarte des probleme de vezica: vezica dureroasa cand este plina, dureri la urinat, urgenta de a urina...

Te referi la boala cu transmitere sexuala?Dar nu e prezenta nici o secretie, acum beau ceai foarte mult am baut deja 3 litri si numai doare, doar cand sta mai mult urina in vezica.Ce parere ai?

#8 2009-10-03 20:52:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

DucheSS a scris:

buna,sunt in timpul menstruatiei de 2 zile si azi m-am trezit cu o mare usturime cand urinez.ce-ar putea sa fie ca ma ustura rau tare de tot si in special,ovarul stang ma ustura si cand nu fac nimic.va rog sa-mi dati o parere cat mai curand daca e raceala sau altceva la ovare.va multumesc!!!

Nu inteleg ce te ustura. Ovarele? Ele mai degraba dor decat sa usture. Usturimea la urinare indica o infectie urinara. Durerea persistenta de ovare ma duce cu gandul la o anexita. Insa cu siguranta, numai medicul iti poate spune care e problema.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2009-10-03 20:54:53

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Raluka, iti poti lua de la farmacie cateva pliculetze de "Cistiflux", e un produs natural din coacaze rosii. Eu am avut iarna trecuta o infectie urinara si am luat seara 2 pliculete din alea dizolvate in apa si dimineata am simtit diferenta smile

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#10 2009-10-03 21:19:37

Raluka28
New member

aadriana a scris:

Raluka, iti poti lua de la farmacie cateva pliculetze de "Cistiflux", e un produs natural din coacaze rosii. Eu am avut iarna trecuta o infectie urinara si am luat seara 2 pliculete din alea dizolvate in apa si dimineata am simtit diferenta smile

Da iau urinal de azi.Numai ca nu stiu unde sa merg la ginecolog sau la urolog?oricum msi incerc si plic dinacela.

#11 2009-10-03 21:27:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mai degraba urolog. dar du-te direct cu rezultatul la urocultura

#12 2009-10-03 21:35:18

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

aadriana a scris:

adriana tu ce simptome ai avut cand ai avut infectia? te intreb ptr ca si mie mi-a iesit acu vreo 2 sapt o infectie la urina am facut gentamicina injectabil...dar vad ca tot rau ma simt...adica ma mai inteapa prin burta uturimi nu am...dar parca sa zic ca am un disconfort dupa ce urinez si spatele ma cam doare parca mi-ar veni menstratia asa ma simt  ...sapt care vine o sa-mi mai fac o urocultura...a-si vre sa iau si eu pliculete de Cistiflux de astea de care zici tu...cat costa mai sti?

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#13 2009-10-03 21:37:00

DucheSS
Membru
Inregistrat: 2009-10-02

andreea ma ustura can stau in picioare ovarul stang si-mi da niste intepaturi.asta e,intelegi?

#14 2009-10-03 21:38:05

Diana888
Full member

si eu am la fel DucheSS numai ca eu am intepaturile in partea dreapta...

#15 2009-10-03 21:59:06

aadriana
Sr. member

Diana888 a scris:

aadriana a scris:

adriana tu ce simptome ai avut cand ai avut infectia? te intreb ptr ca si mie mi-a iesit acu vreo 2 sapt o infectie la urina am facut gentamicina injectabil...dar vad ca tot rau ma simt...adica ma mai inteapa prin burta uturimi nu am...dar parca sa zic ca am un disconfort dupa ce urinez si spatele ma cam doare parca mi-ar veni menstratia asa ma simt  ...sapt care vine o sa-mi mai fac o urocultura...a-si vre sa iau si eu pliculete de Cistiflux de astea de care zici tu...cat costa mai sti?

Nu erau asa scumpe.... Nu mai tin minte exact, eu imi tot luam cate 4 pliculetze, nu mi-am luat toata cutia. Acum m-am uitat pe site la farmacie, la Dona si costa 59 de lei cuita cu 14 plicuri. I-ati cateva si vezi daca te ajuta, nu are rost sa iti iei toata cutia. Iti zice farmacista cum smile
Eu la inceput am ignorat simptomele. Ma ustura usor cand mergeam la toaleta, si am zis ca nu-i nimic si ca am stat doar pe rece si o sa treaca. Si bineinteles ca s-au agravat! Ma ustura tareee... si ma si durea ceva pe acolo, trebuia sa merg des la wc ca nu puteam tine prea mult. Dar in cateva zile cu plicurile astea mi-a trecut, nu am fost la medic pt urocultura... Am mai baut si muuuult ceai de musetel si coditze de cirese sau visine; de asta cu coditzele am auzi de la o colega, nu stiu daca si el au avut vreun efect lol

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#16 2009-10-03 22:03:34

Diana888
Full member

Despre coditzele smile de cirese stiu si eu ca sunt bune ptr rinichi...o sa merg maine sa-mi iau si eu 2 pliculete de Cistiflux sa vedem poate o sa ma simt mai bine ca de antibiotice m-am saturat...multumesc ptr raspuns puss

#17 2009-10-03 22:07:57

aadriana
Sr. member

Diana888 a scris:

Despre coditzele smile de cirese stiu si eu ca sunt bune ptr rinichi...o sa merg maine sa-mi iau si eu 2 pliculete de Cistiflux sa vedem poate o sa ma simt mai bine ca de antibiotice m-am saturat...multumesc ptr raspuns puss

Cu mare placere Diana puss Eu doua pliculete am baut dizolvate o data. ia-ti 4 cat pt o zi de tratament smile Multa sanatate!

Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-10-03 22:08:27)

#18 2009-10-03 22:12:01

Diana888
Full member

Am inteles big_smile ...credeam ca se pune 1 plic ...dar o sa iau 4 si o sa pun cate 2... o seara buna smile

#19 2009-10-09 09:34:51

Diana888
Full member

Fetele mi-am facut o urocultura si azi am luat rezultatul si mi-a zis si cand am luat analiza mi-a zis doamna aia de acolo ca mi-a iesit ceva de genu 50.000 ger ml...si mi-a zis ca nu au putut sa-mi faca antibiograma ptr ca trebuie sa fie nu stiu cati germeni ca sa poata sa faca antibiograma...si va rog sa ma lamuriti si pe mine ce sunt germenii astea ...de ce sunt 50.000? ar trebuii sa fie mai putini? sau ar trebuii sa nu fie deloc ...?? Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.