|
Nu esti logat.
Infectie urinara sau problema ginecologica?-3#39 2009-10-22 22:39:52
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?n ai pt ce si te asteptam cu vesti dupa ce mergi la medic happy with him...inlove with him... Offline #40 2009-10-23 09:07:23
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?
diana888 exact la fel am patit si eu si am avut cistita. La inceput ma ustura putin, in ziua urmatoare am fost undeva si am mancat un frig de am zis ca mor si dimineata urmatoare ma dura tare rau de tot in partea inferiora a abodomenului, parca ovarele, inauntru, tot absolut ma durea si cand mergeam la baie ma lua plansul asa de tare ma ustura si ma durea. Am fost la medicul de familie si mi-a dat zanocin, nistatina si movalis. Am facut tratament 5 zile si mi-a fost bine in timpul tratamentului dar dupa ce l-am terminat iar a inceput sa ma doara . si sa sti ca nu mergeam mai des la baie. Asa ca am mai facut inca 7 zile tot acelasi tratament dar am baut si mult mult ceai de matase de pormub si cozi de cirese ( asta il gasesti combinat), ceai de afin si suc de afin. Trebuie sa bei multe multe lichide, sa nu stai in frig. Pe mine si dupa ce am terminat tratamentul si nu ma mai durea cand am avut contact sexual ( primele dupa tratament ) cand ma udam ma ustura inauntru dar am continuat cu ceaiul de matase de porumb si cozi de cirese si acum nu mai am probleme. Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #41 2009-10-25 12:04:58
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Ajutooorrrrr!!! fetele spuneti mi va rog ce am....aseara am facut o baie cu tot felul de saruri si apoi am facut sex...el nu a terminat in mine....si apoi nu am mai av cum sa ma duc sa fac baie...si de dimineata m am rezit ca ma ustura f tare cand urinez......ce ammm??????????????? ...si asa deodata????? va rog sa mi rasp cat mai repede !ms ...HAPPY IN LOVE... Offline #42 2009-10-27 11:41:57
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?crys_ty_na am fost la control si ai avut dreptate am o raceala la ambele ovare ..oricum acuma ma simt mai bine am mai multa grija de mine ca e important sa fim sanatoase..am uitat sa-l intreb pe ginecolog daca acest cistiflux ce l-am baut eu interactioneaza cu anticonceptionalele...daca poti sa imi raspunzi tu ms frumos:* Offline #43 2009-10-27 12:00:09
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?nu interactioneaza, e extract de merisor din cate vad Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-10-27 12:00:16) Offline Publicitateloading...
#44 2010-10-23 18:22:10
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?am si eu o problema de 2 zile ma doare la urinat, nu e durere acuta, nu ustura, e surda as putea zice. si secretia este mai abundenta. totul din senin. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-23 18:44:10) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|