|
Nu esti logat.
Infectie urinara sau problema ginecologica?-2#20 2009-10-09 09:37:07
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Germeni =bacterii, din ce stiu eu ar trebui sa fie minim 100.000 sa se considere o problema si sa se faca urocultura... poate sa incerci s-o repeti, nu prea stiu ce sa-ti spun Offline #21 2009-10-09 09:53:29
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Si eu ce sa fac acum? Sa merg sa mi se dea un tratament sau sa repet analiza?? nici nu stiu ce sa fac ca am dureri de burta de spate ca de ciclu..intepturi in ovare...de la aceasta infectie or fi durerile astea ? Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #22 2009-10-14 12:04:44
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Fetele, sa o iau cu inceputu am fost miercurea trecuta am facut o urocultura si mi-a iesit asa Escherichia coli (50.000 gergmeni / ml ) nu mi-au putut face o antibiograma ptr ca cica trebuie sa am de la 100.000 de germeni in sus. Luni am fost mi-am facut o alta urocultura ..azi am fost sa-mi iau rezultatul si nu icredibil dar nu mi-a iesit nimic...eu nu m-am gandit sa mai duc ina o data rezultatul la analiza ca m-am gandit ca de de ajuns de 2 ori...cand am vazut ca nu mi-a iesit nimic ...am mai dat o analiza de urina dar eu deja urinasem acas..stiu ca e bine cu prima urina...dar nu mai aveam ce face ptr ca sambata am programare la ginecolog si la noi aici e un singur cabinet unde se fac analize si se fac doar luni marti si meircuri..am zis sa mai repet sa vad poate iasa ceva...ca trebuie sa iese ptr ca eu nu ma simt bine de loc am usturimi nu numai la urinat si am dureri de spate si burta ingorozitoare , nu mai stiu ce sa mai fac...eu fac si moldamin si una pe sapt ptr gat si mi-a zis cineva ca e posibil ca din cauza moldaminului sa nu-mi iese nimic...voi ce credeti? Va rog ajutati-ma ca pastile am tot luat si degeaba...ptr gat si ptr mai multe is satula de antibiotice si eu tot bolnava sunt... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #23 2009-10-14 12:06:22
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Da, e posibil ca din cauza antibioticului sa nu-ti iasa... dar nu stiu ce ai putea sa faci, decat sa faci o urocultura cand termini antibioticul, la vreo saptamana dupa. Offline #24 2009-10-14 12:40:14
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Nu stiu ce sa fac eu trebuie sa fac moldamin 6 luni una pe sapt...am deja 3 luni...dar cred ca am sa intrerup moldamnul ca ma simt mai bine in legatura cu gatul...dar nu inteleg de ce o data mi-a iesit si o data nu ...nu stiu ce sa mai fac...sambata o sa merg la ginecolog sa vad ce o sa zica si el...multumesc mult ptr raspuns "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline Publicitateloading...
#25 2009-10-14 19:38:47
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Diana iti recomand sa faci si o cultura de col sa vezi daca nu ai si acolo infectia; eu mi-am facut in urma cu 3 sapt urocultura+cultura col si mi-a iesit e-coli in urina 30.000 (in mod normal nu e infectie certa decat peste 100.000 si eu aveam simptome, cert e ca am dus proba din a doua urina in ziua respectiva dupa ce am baut ceva apa) si la cultura nimic; am repetat saptamana trecuta si mi-a iesit e-coli la cultura de col si enterococcus in urina, ciudat si aproape imposibil si azi am repetat urocultura; fac deja tratament dupa antibiograma cu zinat si ovule preparate; ideea e ca daca tratezi aiurea infectia asta sau oricare alta o faci rezistenta la antibiotice; fa o cultura de col cu antibiograma si urocultura din prima urina, al doilea jet cu o toaleta in prealabil. sanatate Offline #26 2009-10-14 22:01:09
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?multumesc ptr sfat o sa fac si o cultura din col...multa sanatate si tie... Ultima oara a fost editat de Diana888 (2009-10-15 13:41:55) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #27 2009-10-15 15:43:59
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?clar mai e ceva pe acolo , nu e doar infectie urinara Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-10-15 15:44:23) Offline #28 2009-10-15 19:02:02
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?salutare fetelor.am incercat sa fac si eu prostiare cu prietenul meu,dar, nu a fost placut deloc. m-a durut la contact, nu in vagin, cred ca m-a durut pe unde fac pipi. e posibil sa am o infectie urinara?am fost la ginecolog si mi-a dat ovule viviflor dupa menstruatie. a fost totul ok.nu stiu de ce ma doare la contact sexual. contactele au fost numai cu prezervativ. ma puteti ajuta, ce ar putea fi? Offline #29 2009-10-15 19:50:13
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?
Pai ma dor si ma si inteapa in ovare...si parca sa zic, ca ma doare inauntru nu stiu ce ma doare dar ma doare..si ma si ustura inauntru...deci am un disconfort continuu azi m-am simtit ff rau... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #30 2009-10-16 12:53:55
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?diana , parerea mea este sa faci si o analiza din secretie , plus ureaplasma , mycoplasma si chlamydia Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-10-16 12:55:32) Offline #31 2009-10-16 14:14:05
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?am facut toate testele (ureaplasma , mycoplasma si chlamydia )+papanicolau. au iesit negative, iar papanicolau in mediu lichid a fost okl. mi-a dat viviflor pt ca ma mai ustura inainte de memstruatie si dupa menstruatie. m-am pomenit asa dintr-o data ca ma doare la contact,( la intrare), nu mai avusesem deoarece abia terminasem viviflorul. iau biseptrim si beau pliculete de uricol. sa vedem dc trece. nu inteleg de la ce m-a durut, am simtit o intepatura si ma ustura cand faceam pipi si cand stateam in sezut simteam o arsura. multumesc mult pentru raspuns. Offline #32 2009-10-16 17:03:44
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?tttt multumesc din suflet ptr raspuns...mai am si eu niste nelamuriri daca poti sa-mi raspunzi...ureplasma si mycoplasma cum se fac nu mi-am facut niciodata? si aceste infectii se fac sau se iau prin contact sexual? chlamydia mi-am facut acum 2 ani si mi-a iesit bine...din cate stiu eu chlamydia asta se ia doar prin contact sexual ..si nu am mai avut contact sexual cu altcineva decat cu cine aveam si pe vremea cand mi-am facut testui chlamdia...ce zici mai are rost sa-l fac? multumesc mult "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #33 2009-10-16 18:40:01
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Diana eu am avut doar simptome 0e infectie urinara; prima oara cand am facut analize mi-a iesit in urina e-coli si ureaplasma; asta din urma iese numai la test micoplasme, exact asa ii spune si costa cam 50-60 lei; iti sugerez sa faci in acelasi timp urocultura+cultura col+test micoplasme; eu de ureaplasma am scapat din prima cu niste ovule preparate dupa antibiograma+ciprinol insa am ramas cu e-coli pe care o tratez acum; este f important sa tratezi infectiile astea corect dupa antibiograma altfel risti sa le faci rezistente; eu am tratat e-coli aiurea la recomadarea medicilor fara sa se stie de fapt ca e coli si acum e rezistenta; fac injectii cu gentamicina caci cam la asta a ramas sensibila; solicita musai si antibiograma si succes; astea se trateaza nu-i problema tb doar sa nu mai amani si sa le tratezi cum trebuie. sanatate Ultima oara a fost editat de ioana2709 (2009-10-16 18:42:05) Offline #34 2009-10-16 21:55:44
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Am inteles multumesc frumos...am sa fac tote analizele pe care m-i le-ai recomandat...dar o intrebare mai am tu ce simpome aveai ?? eu cum am mai scris dureri de burta ca de ciclu si plus intepaturi in ovare usturimi inauntru si dureri si plus mancarimi...maine dimineata sunt programata la doctorul ginecolog sa vedem zice si el... Ultima oara a fost editat de Diana888 (2009-10-16 21:59:03) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #35 2009-10-16 22:26:32
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?eu aveam ca simptome dureri de burta si senzatii de a urina in continuu plus usturimi la pipi si nu numai Ultima oara a fost editat de ioana2709 (2009-10-16 22:29:18) Offline #36 2009-10-22 21:45:32
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?fetelor de ceva zile mi-a fost foarte frig la picioare dintr-o data am simtit ca ma trece de urgenta la baie sa urinez..apoi au urmat dureri la urinare dar nu mai,peste ceva zile pe langa astea au aparut dureri groaznice in partea dreapta azi mi-au aparut si dureri groaznice in partea stanga mai exact in spatele ultimelor coste si de o parte si de alta primadata m-am gandit ca poate am infectie urinara si am luat si eu cistiflux si nu ma mai doare asa tare cand urinez urina nu mai e tulbure si nici nu are miros neplacut dar in schimb mi-au ramas durerile groaznice in partea dreapta si stanga.nici nu stiu ce am maine ma duc acasa merg la medic si saptamana viitoare o sa ma duc la ginecolog ....oare ce sa am....am citit pe un site ca unele anticonceptiponale afecteaza ficatul si pe mine ma doare in drepta cam pe acolo unde se situeaza ficatul nici nu stiu ce sa mai zic ... Offline #37 2009-10-22 22:13:27
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?mai degraba pot fi dureri de rinichi (sau ovare) decat de ficat (pt ca te doare in ambele parti) si pt ca e clar ca ai avut o infectie urinara...dar bineinteles ca niste analize pt ficat (si celelate care se fac pt anticonceptionale) nu ar strica... happy with him...inlove with him... Offline #38 2009-10-22 22:25:28
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?ms crys_ty_na de rasp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|