|
Nu esti logat.
Infectie urinara sau problema ginecologica?#1 2009-10-03 15:51:23
Infectie urinara sau problema ginecologica?Buna. Am si eu o mica mare problema. As vrea sa fiu mai scurta. Urina este de o culoare mai inchisa, un miros ciudat si urat, nu urinez des ci normal, doar ca la sfarsit la ultimi storpi practic, am o durere nu e usturime. Si cand imi vine sa merg la wc trebuia s merg atunci numai pot sa "tin" pt ca e o senzatie nasoala. O sa merg luni sa fac o urocultura dar ce credeti ca ar fi. O problema urologica sau ginecologica? Ultima oara a fost editat de Raluka28 (2009-10-03 16:23:11) Offline #2 2009-10-03 16:59:37
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?si eu de cateva zile am aceeasi problema.insa urina e normala fara miros specific...dar dupa ce urinez am o mica secretie galbena, fara miros...si eu vreau sa merg la dr. Offline #3 2009-10-03 18:09:41
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Eu am o secretie dar e alba si nu tot timpul. Dar nush de ce gen e problema. Offline #4 2009-10-03 18:11:42
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?s-ar putea sa fie o infectie urinara Offline #5 2009-10-03 18:14:19
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Dar doare ingrozitor. Eu stiu ca la cele urinare -cistita- mergi des. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-03 19:20:57
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?poate fi infectie genitala. Inflamatia anexelor genereaza foarte des probleme de vezica: vezica dureroasa cand este plina, dureri la urinat, urgenta de a urina... Offline #7 2009-10-03 20:37:01
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?
Te referi la boala cu transmitere sexuala?Dar nu e prezenta nici o secretie, acum beau ceai foarte mult am baut deja 3 litri si numai doare, doar cand sta mai mult urina in vezica.Ce parere ai? Offline #8 2009-10-03 20:52:38
Nu inteleg ce te ustura. Ovarele? Ele mai degraba dor decat sa usture. Usturimea la urinare indica o infectie urinara. Durerea persistenta de ovare ma duce cu gandul la o anexita. Insa cu siguranta, numai medicul iti poate spune care e problema. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2009-10-03 20:54:53
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Raluka, iti poti lua de la farmacie cateva pliculetze de "Cistiflux", e un produs natural din coacaze rosii. Eu am avut iarna trecuta o infectie urinara si am luat seara 2 pliculete din alea dizolvate in apa si dimineata am simtit diferenta Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #10 2009-10-03 21:19:37
Da iau urinal de azi.Numai ca nu stiu unde sa merg la ginecolog sau la urolog?oricum msi incerc si plic dinacela. Offline #11 2009-10-03 21:27:33
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?mai degraba urolog. dar du-te direct cu rezultatul la urocultura Offline #12 2009-10-03 21:35:18
adriana tu ce simptome ai avut cand ai avut infectia? te intreb ptr ca si mie mi-a iesit acu vreo 2 sapt o infectie la urina am facut gentamicina injectabil...dar vad ca tot rau ma simt...adica ma mai inteapa prin burta uturimi nu am...dar parca sa zic ca am un disconfort dupa ce urinez si spatele ma cam doare parca mi-ar veni menstratia asa ma simt ...sapt care vine o sa-mi mai fac o urocultura...a-si vre sa iau si eu pliculete de Cistiflux de astea de care zici tu...cat costa mai sti? "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #13 2009-10-03 21:37:00
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?andreea ma ustura can stau in picioare ovarul stang si-mi da niste intepaturi.asta e,intelegi? Offline #14 2009-10-03 21:38:05
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?si eu am la fel DucheSS numai ca eu am intepaturile in partea dreapta... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #15 2009-10-03 21:59:06
Nu erau asa scumpe.... Nu mai tin minte exact, eu imi tot luam cate 4 pliculetze, nu mi-am luat toata cutia. Acum m-am uitat pe site la farmacie, la Dona si costa 59 de lei cuita cu 14 plicuri. I-ati cateva si vezi daca te ajuta, nu are rost sa iti iei toata cutia. Iti zice farmacista cum Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #16 2009-10-03 22:03:34
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Despre coditzele de cirese stiu si eu ca sunt bune ptr rinichi...o sa merg maine sa-mi iau si eu 2 pliculete de Cistiflux sa vedem poate o sa ma simt mai bine ca de antibiotice m-am saturat...multumesc ptr raspuns "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #17 2009-10-03 22:07:57
Cu mare placere Diana Eu doua pliculete am baut dizolvate o data. ia-ti 4 cat pt o zi de tratament Multa sanatate! Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-10-03 22:08:27) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #18 2009-10-03 22:12:01
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Am inteles ...credeam ca se pune 1 plic ...dar o sa iau 4 si o sa pun cate 2... o seara buna "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #19 2009-10-09 09:34:51
Re: Infectie urinara sau problema ginecologica?Fetele mi-am facut o urocultura si azi am luat rezultatul si mi-a zis si cand am luat analiza mi-a zis doamna aia de acolo ca mi-a iesit ceva de genu 50.000 ger ml...si mi-a zis ca nu au putut sa-mi faca antibiograma ptr ca trebuie sa fie nu stiu cati germeni ca sa poata sa faca antibiograma...si va rog sa ma lamuriti si pe mine ce sunt germenii astea ...de ce sunt 50.000? ar trebuii sa fie mai putini? sau ar trebuii sa nu fie deloc ...?? Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|