homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat si de niste pareri

#1 2009-10-10 20:59:28

carlita
Full member
Inregistrat: 2006-08-27

am nevoie de un sfat si de niste pareri

buna.va relatez pe scurt situatia mea.sunt cu prietenul meu de multi ani si eu de fel sunt geloasa.de multe ori nu am avut incredere in el si ne certam des.astfel ca el mai demult mi-a promis ca daca il mai acuz pe nedrept chiar o sa mearga la altele si etc.ok.dar de atunci a trecut ceva timp iar acum cand neam certat ultima data ne-am certat tot din cauza neincrederii mele in el.precizez faptul ca el e mai distant iar acest lucra ma face sa cred mereu ca exista ceva.ok.si cand ne-am certat mi-a zis ca tot din cauza neincrederii mele si a faptului ca il acuzam pe nedrept el chiar s-a intalnit si cu alte fete.si cica a ajuns cu ele pana in pat dar s-a oprit si nu a facut nimic,adica sa se culce cu ele.ci au ajuns dezbracati dar el o refuzat ca s-a gandit ca are iubita si ca cica m-a respectat.acuma va rog sa imi spuneti o parere de a voastra daca chiar exista vreun barbat care sa faca asa ceva.si mi-a marturisit ca nu a mai putut sa ascunda asta si ca eu sunt vinovata si alte chestii...oricum nu e o scuza.ca eu la nervi l-am trimis la alta nu m-am si gandit ca o va face.deci toate astea s-au intamplat in urma cu 2 ani.eu nu aveam cum sa aflu asta e clar.pana acum nu am stiut asa ceva.putea sa taca.acum eu ce sa cred?mi-a zis sa nu ma simt inselata ca nu sunt.ca el m-a respectat si nu a facut nimic mai mult.si ca e sincer ca nu multi baieti isi marturisesc greselile.si cica nu a facuto ca i-a placut ci ca sa se razbune pe mine ca mereu il verificam si il chestionam.noi am facut prima data dragoste impreuna deci amandoi eram virgini si pe mine chiar m-ar durea sa aflu ca s-a culcat si cu altele.nu stiu cum sa imi revin si ce sa mai cred.el sustine ca nu a facut nimic.acum eu ce sa cred?se poate asa ceva?
se poate ca un barbat cu chestia sculata sa refuze sa mearga mai departe?scuze daca m-am exprimat urat...am nevoie de o parere de a voastra.si de la baieti daca se poate.va rog

#2 2009-10-10 21:06:13

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: am nevoie de un sfat si de niste pareri

eu nu cred ca se poate.

#3 2009-10-10 21:09:16

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Probabil ca se poate sa nu mearga mai departe.
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Dar si gelozia ta nefondata a dus aici neutral
Si imi pare rau ca ti-o spun...
Cand esti gelos il impingi pe celalat in afara relatiei, pentru ca ii arati ca iti e frica sa nu il pierzi, pentru ca nu te consideri destul de buna pentru el. Si daca tu incepi sa te consideri asa, asa te va considera si el.
Acum vrei sa continui relatia, sau... ???

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-10-10 21:13:16

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nici eu nu cred ca a ajuns in pat cu diverse tipe si atunci cand s-a trezit dezbracat in fata lor s-a gandit stai asa, ca am prietena! roll daca era sa se gandeasca la asta se gandea inainte sa dispara hainele! nu inteleg de ce s-o fi apucat el acuma sa-ti faca marturisiri...poate vrea sa-ti dea o lectie ca esti prea geloasa, sa iti arate ca de fapt tu esti de vina ca a fost el tentat sa se culce cu altele, dar vezi doamne cat de eroic a rezistat el! oricum, parerea mea e ca daca e sa te insele te insala indiferent de gradul de gelozie pe care il manifesti tu, de asta tind sa cred ca incearca oarecum sa te manipuleze spunandu-ti ca desi s-a intalnit cu altele nu a facut nimic cu ele!
sper sa fii bine si sa iei decizia cea mai buna!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2009-10-10 21:14:16

carlita
Full member

m-am hotarat sa continuam mai ales avand in vedere ca ce s-a intamplat a fost acum 2 ani.nu stiu cum sa fac sa imi fie bine ma gandesc mereu la asta.stiu ca si eu am gresit cu gelozia dar din vina lui ca nu imi acirda suficienta atentie,tarziu am inteles ca asa e felul lui mai distant nu-i place non stop sa isi declare iubirea.ce ma deranja mereu si de aia ne certam k el daca era nervos pt ceva se descarca pe mine iar daca in minutele urmatoare stateam cu cineva de ex o pers de sex feminin deja el stia sa zambeasca si sa vb frumos.si atunci ii spuneam ca bine ca la aia i zambesti cu aia vb frumos etc...stiu ca si eu am gresit dar nu era o solutie sa fuga la altele nu?oricum voi ramane cu indoiala ce s-a intamplat.mi greu sa cred ca un barbat se opreste....totusi pe de alta parte ma gandesc ca sunt putini si barbatii care recunosc si marturisesc.faptul ca mi-a zis el i aduce un punct in plus poate

Publicitate

loading...

#6 2009-10-10 21:16:55

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Exista si posibilitatea sa nu fi facut dar numai sa ajunga pana acolo si tot mi'as pune semn de intrebare.
Cum poate sa dea vina pe tine ca a facut ce a facut? Oi fi fost u prea geloasa si a zis sa nu mai fii ca o sa faca nush ce dar chiar sa ajunga sa incerce si sa dea vina pe tine mi se pare prea de tot.Si dupa mai si zice ca nu a facut nimic din respect pt tine.

Ce repede gasesc baietii scuze mereu.

We Have To Be Strong !!!

#7 2009-10-10 21:17:10

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

carlita crede-ma ca e vina ta
nici eu nu suport sa ma controleze un b ..oricare ar fi el
ma enerveaza ingrozitor.Si daca stai u asa pe ace mereu ce rezolvi..mai rau strici.Crede-ma ca gelozia e o boala si mai bine incerci sa te controlezi acum.Nu cred ca cineva te poate suporta asa,oricat te-ar iubi...intr-o zi se va satura
cat despre faptul ca s-a abtinut..eu il cred.Sincer nici ei nu sunt niste animale in calduri si gata li se scoala si imediat trec la fapte
oricum lasa-ma sa-ti spun ca tu ai vina 80% ptr ce se intampla.Ti-ai cautat-o
si daca vei continua cu acest comportament si altu se va satura de gelozia asta extrema
e bine ca esti constientațsi eu sunt mai distanta si am nevoie de o anumita libertate .NBu as suporta un prieten care sa ma calce pe nervi
probabil asa e si prietenul tau: isi doreste o anumita independenta
daca nu te-ar iubi nu cred ca statea cu tine ca nu avea ce face

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-10-10 21:21:14)

#8 2009-10-10 21:20:56

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

nu stiu ce relatie si incredere vei mai avea tu daca ramai cu indoiala dar mna..asta e treaba ta. si da, e posibil sa fi spus "nu" inainte sa mearga mai departe. eu una de-a dracului ma vedeam cu altii daca aveam un iubit/sot gelos, dar la fel nu se intampla nimik mai mult. invata sa te controlezi ca la un moment dat se va duce totul de rapa.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#9 2009-10-10 21:22:03

Melany1
Banat

asa si eu green : daca tot ma acuzi..pai macar sa ma acuzi pe drept
sa vezi cum e atunci

#10 2009-10-10 21:22:12

carlita
Full member

problema e ca sunt constienta ca l-am acuzat si etc.dar acum ca am hotarat sa facem sa fie bine ce va fi?ca eu si asa fiind geloasa acum chiar ca voi avea mai multe motive.nu stiu cum sa fac sa am incredere in el.si oricum nu trebuie sa dea vina pe mine ca eu l-am impins.ca din moment ce eram geloasa nu insemna deloc ca vreau ca el sa mearga la alta.chiar imi fac griji ca daca s-a culcat cu alta ma doare ft tare.e important pt mine.nu stiu eu vreau sa-l cred ca nu s-a culcat cu ele dar mi-e asa de greu.vreau sa-l cred ca asa ma simt si eu mai bine dar nu vreau sa ma mint singura.pur si simplu simt ca mor de ciuda sau de ce cand ma gandesc ca le-a mangaiat le-a dezbracat si etc.mor...desi sustine ca nu a mers mai departe ca nu i-a placut ca se gandea la mine.oare?

Ultima oara a fost editat de carlita (2009-10-10 21:24:05)

#11 2009-10-10 21:23:17

my_aa
Insomniac member

Pai asta ca nu a mers mai departe s-a intmplat o data sau de mai multe ori?
Daca s-ar fi intamplat o data cu o tipa, era posibil sa nu fi mers mai departe, mai ales, daca nu ar mai fi fost inainte de tine cu nimeni.
Si eu cunosc pe cineva care nu a vrut sa mearga mai departe cu o tipa dezbracata langa el, si nu era in nici o relatie, dar nu o mai facuse pana atunci cu nimeni.
Daca spune ca s-a intamplat cu mai multe tipe, mai greu de crezut ca nu a vrut sa mearga cu nici una mai departe. Asa cum spune si deea, de ce nu s-ar fi gandit inainte sa ajunga acolo.
Tu acum ce vrei sa faci? Sa mergi mai departe cu el sau sa va despartiti?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#12 2009-10-10 21:25:40

Melany1
Banat

carlita e si vina ta si vad ca incerci sa te justifici.Pe deasupra ca esti geloasa nici nu mai ai incredere in el
e jale
mai bine lasa-l ...o relatie nu poate merge asa

#13 2009-10-10 21:30:00

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

daca il deranja atat de tare gelozia ei si vedea ca n-o scoate la capat cu asta, o parasea si isi gasea una mai putin geloasa sa nu-l mai frece atata la melodie....dar el i-a zis in fata ca a fost cu altele (pana la capat, pana la un punct, whatever) si a dat vina pe ea pt asta!

sunt de acord ca gelozia nu e un lucru bun, dar poate asta e defectul ei, poate are alte calitati care compenseaza acest defect! si poate ca pe altul nu l-ar deranja atat de tare!

carlita eu nu zic sa te desparti, dar schimba-te doar daca simti tu nevoia sa o faci, nu de frica sa nu te insele prietenul...pt ca o va face oricum daca vrea sa o faca!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#14 2009-10-10 21:31:04

carlita
Full member

nu vreau sa ma justific chiar.dar incerc sa gasesc solutii sa fie bine pt amandoi.nu stiu cum sa fac eu vreau sa am incredere in ce mi-a zis el.doar ca acum mi-e putin greu.nici nu mi-a venit sa cred ca el a facut asa ceva.pt ca noi ne petreceam mult timp impreuna si mereu ma gandeam ca nu are cand sa ma insele.dar el a mers noaptea.deci dupa ce eu plecam de la el,o stregea la alta.asta e dureros ca zicea ca se culca sau etc cand colo mergea.eu credeam ca doarme si uite...

#15 2009-10-10 21:32:06

Melany1
Banat

dar tu ai vorbit cu el deschis despre asta?
cum ne spui tu noua?
eu zic sa vorbesti si apoi sa luati o decizie

#16 2009-10-10 21:33:53

my_aa
Insomniac member

Parerea mea, este sa te desparti de el, pentru ca dupa toate astea nu cred ca vei mai putea avea vreodata incredere in el, mai ales, fiind si mai geloasa. Nu veti face decat sa va chinuiti amandoi, adica tu mai mult. Si nu se merita.
Cuvantul vina, poate ca nu este tocmai potrivit aici, pentru ca nu ai facut crizele de gelozie cu intentia de a strica relatia, ci din contra.
E dureros si faptul ca te-a mintit si nu are scuza pentru asta.
Dar si faptele tale au dus catre ceea ce s-a intamplat. Stiu ca nu iti place s-o auzi, dar trebuie sa iti asumi responsabilitatea, pentru ca mai tarziu sa nu repeti aceeasi gresala.
smile
Sper ca totul sa fie bine pana la urma.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-10 21:36:45)

#17 2009-10-10 21:37:22

carlita
Full member

problema mea e ca il iubesc nespus.si sincer nu e un baiat rau.iar daca am fost geloasa a fost din iubire nu am vrut sa-l determin sa-mi faca rau.nu pot sa renunt la el.desi poate ma umilesc sau nu stiu.mintea mea care gandeste imi zice ca nu are rost ca si-a batut totusi joc.dar ma mai intreb ca daca e chiar asa?daca s-a oprit?mereu acelasi daca.oricum inima imi spune ca il iubesc si sa nu-l las....

#18 2009-10-10 21:49:26

carlita
Full member

poi stiu ca nu face bine neincrederea care exista acum.tocmai de accea ma gandesc ce solutii sa gasesc pt a imunatati situatia,eu sper din inima ca nu m-a mintit ca mi-a zis adevarul.acuma mi-e ft greu.voi incerca sa trec peste.si mi-am pus in gand sa nu i reprosez asta niciodata ca as strica tot si asa.e grea situatia nu doresc la nimeni

#19 2009-10-10 22:02:18

carlita
Full member

voi incerca sa am incredere sau cel putin sa i arat asta.sper sa fie bine si sa trec peste dezamagirea asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.