homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11-185

#3497 2009-11-05 23:01:02

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11

noapte buna!

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#3498 2009-11-05 23:06:17

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

noapte buna puss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#3499 2009-11-05 23:31:20

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Eu am 28 jumate. de un an jumate incercam, am avut 2 sarcini in timpul asta, dar le-am pierdut imediat in sapt 5. Noapte buna! puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#3500 2009-11-05 23:39:40

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

accumaria a scris:

Eu am 28 jumate. de un an jumate incercam, am avut 2 sarcini in timpul asta, dar le-am pierdut imediat in sapt 5. Noapte buna! puss

Ajuta Domnu si va fi bine  rugaciune  rugaciune  rugaciune
somn usor pusspuss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#3501 2009-11-06 01:19:10

ana-maria a.
Full member
Inregistrat: 2009-05-22

buunaa!..eu tot trz am reusit sa intru,am aj ac.la 10.30,pana m am invartit prin casa uite ca s-a facut 1 si ceva,dar tare vorbarete mai sunte ti voi ,cand am reusit si eu sa mai i au avant pana la pag.78.voi ati si aj.la 117,off dar las ca recuperez eu,pup mult toate fetele lol puss

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

Publicitate

loading...

#3502 2009-11-06 07:51:34

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata fetelor, de data asta am luat-o corect ...asa cum m-ati invatat si intr-adevar temp e mai mica  angel 36,9..nu cu mult dar e mai mica.
Dar mai am intrebari....tot legate de ferty...sper sa nu ma bateti  ca va stresez atata visslar dar mai bine sa intreb decat sa-i dau inainte cu prostia.
Cele 3 zile in care am luat temp gresit...le las asa in grafic, nu o sa-mi influenteze trasarea ovulatiei? Sau mai bine le sterg de tot si las numai ce am masurat bine?
Nu stiu ce inseamna toate optiunile alea de la intercourse/insemination: yes, both, no, IUI, IVF...PM and AM m-am prins eu ca e patfierbinte dimineata sau seara tongue

Ultima oara a fost editat de printesica (2009-11-06 07:55:19)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#3503 2009-11-06 08:26:01

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Neata fetele!!!!!!!

#3504 2009-11-06 08:35:02

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele

am ajuns si eu la serv in sfarsit....

am fost al beta Hcg , m-a chinuit rau...nu-mi gasea venele de nici o culoare , in final a incercat cu branula la incheietura maini...si curge un strop si se opreste ...mai vine o asistenta...mai misca acul si sin final incepe sa curga....offff...venele astea
apoi a trebuit sa vin cu mijloacele de transport in comun, ca al meu sot a trebuit sa plece inaintea mea...a fost destul de greu...aglomeratie la greu...dar asta e...

ma luasera caldurile, simteam o durere in piept la respirat, offf...dar sper sa treaca toate...
acum astept cu nerabdare si rezultatul de azi si apoi vizita la doctor...

va pup!

9 ani de copilarie ....

#3505 2009-11-06 08:41:07

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Eu sunt suparata... de dimineata am observat ca secretia a devenit creamy... ceea ce inseamna ca ovulatia tocmai a trecut, nu? Nu am cum sa am secretie creamy inainte de ovulatie banuiesc... sad Lunadu-ma dupa testul de ovulatie de ieri, care am zis ac e negativ pana la urma, am zis sa mai asteptam si sa o dam mai la fix azi, dar se pare ca e prea tarziu sad Plus ca a crescut si temp sad Asta e...

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#3506 2009-11-06 08:52:54

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

neata fetele .... sunteti bestiale , am ras cu lacrimi

katami super faza cu tttttest.....  cat despre herpes , sigur nu ai  wink

smart este exact cum a zis katami

o sa scriu un pic mai mult , sper ca nu te superi , deci :

gardnerella si candida reprezinta o dereglare de flora
secretia contine tot felul de bacterii ,candida este si ea prezenta ,  plus lactobacili( bacilii pozitivi ) , care sunt bacilii curateniei si au rolul de a mentine un echilibru , nu lasa bacteriile si candida  sa se dezvolte mai mult decat trebuie

cand luam antibiotic se distrug bacteriile si atunci candida are mai mult de" macare " fiind singura , si isi face de cap
cand luam prea mult antimicotic se distruge candida si se dezvolta tot felul de coci , si bacili negativi si aici apare gardnerella

tu acum trebuie sa iei antibiotic pt a omori bacteriile , dar , ca sa nu ii dai teren candidei , iei si antimicotic

ca si la antibiotic , pentru antimicotice se face un fel de antibiograma care se numeste antifungigrama , depistandu-se astfel la ce este sensibila candida ta

asa cum zicea si katami , si eu am  luat mult timp fluconazol si eram rezistenta la el
mie mi-a trecut cu nizoral (substanta activa ketoconazol), si nistatinul e bun

tu acum e bine sa iei concomitent cu antibioticul un antimicotic , sa omori tot ce e de omorat
ovulele le pui in acelasi timp cu antibioticul , cervugidul e de generatie nou cu sprectu mai mare

dupa tot tratamentul refaci flora vaginala cu lactobacili , ei au rolul de a mentine un echilibru
poti pune unul dimineata si unul seara , ca sa termini mai repede tratamentul si sa poti face bebici

candida poate fi prezenta si in intestin , cum a fost cazul la mine , si  e bine sa iei si pe cale orala lactobacili , si administrezi in functie de prospect , eu am cumparat in doza mare , si luam numai o tableta pe zi
daca dozele sunt mai slabe , iei 3 pe zi

bafta , si scuze , poate explicatiile mele au fost un pic copilaresti , dar am vrut sa anulez toate expresiile medicale

acumaria , nu ai de unde sa stii , eu zic sa prestezi in continuare si azi  goodluck

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-06 08:57:31)

#3507 2009-11-06 08:57:14

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata,
accumaria, nu-ti pierde speranta. se lasa bebelu mult asteptat. vrea el sa va faca sa vi-l doriti mai tare, ca sa aiba motive de rasfat cand o fi mare.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#3508 2009-11-06 08:58:01

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

accumaria a scris:

Eu sunt suparata... de dimineata am observat ca secretia a devenit creamy... ceea ce inseamna ca ovulatia tocmai a trecut, nu? Nu am cum sa am secretie creamy inainte de ovulatie banuiesc... sad Lunadu-ma dupa testul de ovulatie de ieri, care am zis ac e negativ pana la urma, am zis sa mai asteptam si sa o dam mai la fix azi, dar se pare ca e prea tarziu sad Plus ca a crescut si temp sad Asta e...

maria , poate azi noapte s-a spart...stai linistita prestezi in seara asta , si sigur o sa fie bine.....
stiu ca e stresant si greu, dar clar sigura reteta e urmatoarea : sexinpat +multa, multa, multa rabdare+ multa, multa , multa  rugaciune  =  bebic

asta a fost reteta mea , si pe asta o recomand cu caldura.....

si eu era suparata cu testele, cand mergeam si la monitorizare, si tot timpul se spargea foliul in week-end si prestam la greu , dar erau prea slabi...acum am prestat cu 2 zile inainte si in ziua ovulatiei si uite ca a mers...am mers doar in z11 la control mi-a zis cat avea folicul si apoi in z13 s-a intampalt sa se sparga....
te pup! si multa bafta si te asptem luna viitoare cu testul +, ca la vara sa ne vedem cu carucioarele in parc smile

9 ani de copilarie ....

#3509 2009-11-06 09:00:40

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna mornincoffee
si eu am secretie eggy spre creamy, cred ca am ovulat deja sau voi ovula in curand smile
puss fetele mele

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3510 2009-11-06 09:01:49

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

tttttt a scris:

bafta , si scuze , poate explicatiile mele au fost un pic copilaresti , dar am vrut sa anulez toate expresiile medicale

neta ttttt,
multam, acu am inteles perfect. numai ca vreau sa subliniez ca nu am candida, ci vreau sa fiu sigura ca nu imi apare dupa antibiotic. si atunci daca nu am, se poate sa fac antifungigrama aia?
cum sa faci asta la ceva ce nu ai? nustiu

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#3511 2009-11-06 09:06:00

tttttt
Hero member

smart , d-asta te am rugat daca poti sa scrii rezultatul de la secretie , tu ai spus la un moment dat ca au aparut  rare filamente in analiza secretiei  ( aste e candida )

acum mergi asa pe bajbaite , nu te mai duce sa faci antifungigrama , poate merge si asa

si inca ceva : ar fi ideal sa folosesti si o crema la exterior , gen nidoflor , are spectru larg , e si pt candida si pt bacterii si este f ieftina si buna are substanta activa nistatinul

sfatul meu : neavizat

mergi pe nizoral oral si nidoflor ( nistativ ) crema externa
chiar daca nu ai candida , mergi in paralel sa nu apara

o sa scapi , trebuie

blue , hai fa un bebic  chicot

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-06 09:22:41)

#3512 2009-11-06 09:10:56

blueeyes
Platinum member

Cu cine, ttttt? Ca sotul meu lucreaza pana la 12 noaptea, eu la 8 jumate trebuie sa fiu la servici, deci ne vedem maxim o ora pe zi  supa M-am gudulit pe langa el si azi noapte si de dimineata, si m-a dat deoparte, deci are chef de sex 0 punish

patfierbinte      sjuk     

#3513 2009-11-06 09:14:41

tttttt
Hero member

offf blue ... supa

hai lasa ca de luna urmatoare eu sunt convinsa ca o sa treceti la actiune , si asa erai u indecisa ca nu ai analizele facute , si ai luat si antibiotic

blue , ia uite-te la graficul meu .....ma rog sa imi ramana temp ridicata poate cine stie ....

si sa nu iei in calcul trasarea facuta de ferty , eu cred ca am ovulat mult mai devreme , dar l-am zapacit

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-06 09:16:13)

#3514 2009-11-06 09:22:02

blueeyes
Platinum member

Ce frumos e graficul tau! Eu zic ca e cu ochisori! hjarta
Cand faci test? rodnar

patfierbinte      sjuk     

#3515 2009-11-06 09:23:41

tttttt
Hero member

ti se pare frumos? wow

e o nebunie , ca l-am zapacit , dar eu am sperante ca vad ca inca am temperatura ridicata

vroiam sa fac duminica , cu toate ca e cam la limita

tu ce zici ?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-06 09:24:38)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.