homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un subiect kre ma intereseaza!!-5

#77 2009-11-07 11:32:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: un subiect kre ma intereseaza!!

extra, pe bune, ingerii stau si urmaresc un forum de anticonceptionale`? Mai sa fie! rotfl2

#78 2009-11-07 12:23:47

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

extra a scris:

Negriiluciana este o fata ca si voi -o cunosc la fel cum o cunoasteti si voi. Daca Lady_Pink a aruncat cu o piatra in ea, voi de ce v-ati lasat cnnduse de acelasi spirit? Este si normal ca luciana sa riposteze.

Mie nu mi se pare normal sa ceri altora sa-ti faca temele la toate materiile.
Nu mi se pare normal sa vii si sa arunci 2 cuvinte si sa te astepti sa primesti raspunsuri kilometrice si apoi sa nu mai spui nimic.
Nu mi se pare normal sa nu stii sa scrii la varsta pe care o are ea.
Nu mi se pare normal sa ai o atitudine superioara tocmai cand tu esti cea care nu stie sa se exprime sau sa scrie cat de cat corect.
Nu mi se pare normal sa nu incerci sa scrii lizibil cand esti pe un forum public si nu pe messenger.ro/forum (daca exista asa ceva).
Si nu in ultimul rand, eu nu am jignit-o. Nu am facut-o proasta, inculta, agramata. I-am atras atentia (ironic, da, recunosc, sunt vinovata) sa scrie cum trebuie daca vrea sa nu isi bata cineva joc de intrebarile ei. Numai eu am intrebat-o de 2 ori ce vrea sa afle mai exact si nu a raspuns. Credeam ca trebuie sa fii un pic mai explicit atunci cand vrei ajutorul, nu sa rezumi totul in 5 cuvinte - asta dupa ce multe alte topicuri au fost incepute cu teme pentru scoala. Daca voua vi se pare normal sa ii rezolvati toate problemele... sunteti invitatii mei. Eu nu asa imi faceam temele la scoala...

Si, pana la urma, nimeni nu i-a raspuns (in afara de o persoana sau doua), nici macar voi care ati sarit in apararea-i smile

#79 2009-11-07 12:45:49

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

LadyPink a scris:

Mie nu mi se pare normal sa ceri altora sa-ti faca temele la toate materiile.

Pana la urma de data aceasta nu stii 100% daca subiectul deschis a fost pentru rezolvarea temelor sau nu. Pur si simplu ai presupus. Si pe baza acelor presupuneri ai inceput sa fii ironica si rautacioasa cu ea.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-11-07 12:46:19)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#80 2009-11-07 12:47:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Pink,dupa ce ne-a prezentat pe aici NUMAI teme de-ale ei,si nimic altceva,noi deja la asta ne asteptam. smile

#81 2009-11-07 12:54:03

pink_martini
Hero member
Site

ShineOfBlood a scris:

Da. Poate o sa-si dea seama ca "a le avea cu messul" nu e totul. Si nu spune ca "e mica si sariti pe ea"... probabil eu am mai putini ani decat ea,sau cam la fel,si pe mine nu a sarit nimeni. Asta pt ca eu nu vreau sa ingreunez viata nimanui cu dezacorduri si agramatisme,mai ales atunci cand astept ceva inapoi - in cazul asta,o opinie.

Mai, cand a zis ca "nu le ai cu messul" s-a referit la altceva. Una din fete i-a reprosat ca nu stie sa scrie si ea in raspuns a zis "daca nu le ai cu messul ..."
Limbajul ei era "de mess" nu neaparat 100% neagramat dar ea a crezut ca fata respectiva i-a zis k e neagramata doar fiindca scrie de k si sh si alte nebunii.
Raspunsul ei a fost ceva de genul " daca nu le ai cu messul ai stii ca vorbesc in limbaj de mess si nu sunt analfabeta"
A fost greseala de interpretare probabil.

Shine cand am zis "mica" nu m-am referit neaparat la propriu cat la figurat. Intr-adevar nu multi tineri adolescenti sunt la fel de maturi ca tine, dar daca e "mica si nestiutoare" nu are rost sa ne luam de ea.

Publicitate

loading...

#82 2009-11-07 12:56:09

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Neagramata...? Hai,mai pink...nu o lua si tu asa,te rog...
In fine,vad ca ea oricum a abandonat subiectul. smile

#83 2009-11-07 12:56:54

pink_martini
Hero member
Site

ShineOfBlood a scris:

Pink,dupa ce ne-a prezentat pe aici NUMAI teme de-ale ei,si nimic altceva,noi deja la asta ne asteptam. smile

Si nici asa nuaveti dreptate !!! Puteati sa ocoliti foarte bine subiectul daca sunteti anti-facutul temelor de altii. Atat de simplu! Si nu-i raspundea nimeni si gata.
In loc sa ocoliti ati intrat sa o certati.

In mare parte aveti dreptate pentru ca e revoltator sa nu stii sa scrii ca lumea si corect, insa s-a procedat gresit.

#84 2009-11-07 12:58:06

pink_martini
Hero member
Site

ShineOfBlood a scris:

Neagramata...? Hai,mai pink...nu o lua si tu asa,te rog...
In fine,vad ca ea oricum a abandonat subiectul. smile

dap, am gresit. chiar ce prostie am scris....
agramata  kapitulation

#85 2009-11-07 12:59:43

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

negriiluciana a scris:

sunt diferite generatiile sau indivizii?

da, bineinteles!
o generatie difera de alta pentru ca lumea se afla intr-o continua schimbare, iar indivizii sunt diferiti unii fata de altii pentru ca fiecare individ e unic, si asta reiese chiar din etimologia cuvantului (individ=care nu se poate divide)
sper ca ti-am fost de ajutor, mai departe cred ca poti sa dezvolti si singura!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#86 2009-11-07 13:14:26

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

fallen_angel a scris:

pink_martini a scris:

pokemon a scris:

ei bine, daca vrei sa primesti un raspuns inteligibil, trebuie sa adresezi o intrebare pe masura.
daca ne spunea in ce context, in timpul caror fenomene, daca ne expunea parerea ei, am fi putut sa ne dam cu parerea. nu vii asa sa arunci intrebarea, care de altfel e una destul de 'subtila', pentru ca poate fi interpretata in mai multe feluri si dispari.

Asa si daca nu a mentionat toate datele problemei sau daca a fost vaga in amanunte ti se pare ca e ok sa sariti/sarim asa pe ea ? Chiar nu are nicio legatura una cu alta.
Adina84, chiar daca zici k nu ai toleranta la agramati, tot trebuie sa respecti o persoana si nu sa-ti schimbi imediat atitudinea cand vezi ca nu stie sa scrie. Imediat ati capatat un aer se superioritate si ati inceput sa aruncati cu ironii mai mult sau mai putin evidente.
De ce ar trebui sa fie problema ta sau a noastra daca stie ea sau nu sa scrie. E treaba ei daca nu stie sa lege subiect de predicat, nu treaba ta. Vorba ei, nu esti ma-sa.
Si atitidinea asta de " asta nu stie sa scrie, gata o tratam ca pe o proasta" e chiar ... dezgustatoare.
Eu stiam ca toata lumea e binevenita pe forumul asta, nu numai cei care scriu ortografic. Asta e un pic discriminare daca stai sa te gandesti... gata cum apare una mica si care nu stie sa scrie imediat toata lumea devine flegmatica.
Nu zic ca incurajez, pentru ca si mie mi se pare mai mult decat trist ca o sa devenim un popor de dobitoci care n-o sa stie sa "vorbeste romaneste" dar cu ce s-a ajuns la topicul asta oricum nu rezolvam nimic. Ti se pare ca s-a rezolvat ceva sau ca a inteles ceva fata ?

subscriu  applause
Si bine ai spus....dezgustator!

subsriu si eu !!!

#87 2009-11-07 13:20:09

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

people stop fighting...angels are crying... lol

pupe la toata lumea...ia nu va mai certati dragele mamei  bis  bis  bis

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-11-07 13:21:04)

#88 2009-11-07 14:56:55

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

blueeyes a scris:

Stii ce nu inteleg eu, extra? De ce astepti tu sa ne cerem iertare una de la alta?

Si tie, cand ti s-a gresit, astepti ca sa ti se ceara iertare. De ce stau lucrurile asa -de fapt de ce le-a lasat Dumnezeu asa- vei afla numai cand vei cunoaste iertarea pe care El ne-a oferit-o tuturor, implicit si tie. Pana atunci, sa ne facem datoria fata de semenii nostrii carora le-am gresit.

Mai mult, de aici putem sa invatam o lectie practica: daca vrem sa fim iertati, atunci trebuie sa iertam si noi; si in cazul de fata, expresia de mai sus ar suna cam asa: daca vrem ca vreodata sa ni se ceara iertare, atunci sa ne recunoastem si noi greselile in fata celor ce le-am gresit; si... ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel.
Aceasta este o ocazie in care teoria de mai sus o putem pune in practica. Obisnuiti-va sa faceti lucrul acesta, si mai tarziu, intr-o alta ocazie, va va fi mult mai usor sa faceti acest lucru. Facand lucrul acesta va veti indrepta caracterul spre o pozitie mai buna, mai inalta, si in care chiar ingerii vor privi cu placere.

Shine, am vazut ca esti inzestrata cu un talent gramatical mai mare decat multi dintre noi. Pentru acesta, pe tine te felicit, si pe Dumnezeu Il laud. Dar nu-ti folosi talentul pentru a-l rani pe cel de langa tine. Daca Dumnezeu este ingaduitor cu noi, atunci si noi suntem datori sa fim ingaduitori cu cei mai slabi. Oare profesorul nu este ingaduitor cu elevul sau? Si daca ai primit acel email, sa stii ca nu a fost altceva decat rezultatul actiunilor tale de mai inainte.
Si in ce priveste credinta ta in lucrurile ceresti, vreau sa-ti spun ca Dumnezeu nu este o Persoana ce tine de imaginatie, psihologie sau filozofie. Daca tu nu crezi in lucrurile ceresti, asta nu inseamna ca ele nu exista.
Chiar astazi am vazut un citat al lui Pascal:
"Daca Dumnezeu nu exista si tu ai crezut in El, nu ai pierdut nimic. Dar daca Dumnezeu exista si tu nu ai crezut in El, ai pierdut totul."
A oferi iertare este un dar al lui Dumnezeu; dar si a cere iertare este tot un dar al Lui. E mai mult decat important a folosi acest talant; este chiar vital. A gresi este ceva normal, omenesc. Dar totodata ne-au fost date, ne-au fost puse si la indemana mijloacele prin care putem sa indreptam greselile. Si nu pentru ca am gresit vom fi trasi la raspundere, ci pentru ca noi nu am fost folosit aceste mijloace pe care Dumnezeu ni le-a pus la indemana sa ne folosim de ele. Si daca nu acum este ocazia ca sa inmultiti talantul, atunci cand? Aceasta este o ocazie in care toate care stiti ca ati gresit, fie va inmultiti talantul spre slava lui Dumnezeu, fie il veti ingropa; fie va veti cere iertare, fie veti cauta sa va dezvinovatiti. Va spun ca este mai de folos sa il inmultiti. Si daca veti face asa, sunt bine incredintat ca rezultatul va fi unul pe masura.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#89 2009-11-07 14:59:46

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

pipacslany a scris:

people stop fighting...angels are crying... lol

pupe la toata lumea...ia nu va mai certati dragele mamei  bis  bis  bis

lol
exact mesajul lui extra intr-un mod mai funny  lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#90 2009-11-07 15:04:17

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Extra,"talentul meu gramatical" se datoreaza cartilor,nu vreunui zeu/dumnezeu/whatever. smile
Si mail-ul ala nu-si avea rostul,in conditiile in care eu doar ii semnalasem ceva lipsuri la limba romana. smile

#91 2009-11-07 15:15:07

Jacqui
Platinum member

pai da cine esti tu ca sai zici ei daca a gresit sau a scris naspa??dumnezeu sau doamna profesoara??

#92 2009-11-07 15:28:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu vroiam s-o scutesc de umilinta de a arata cata inteligenta ... ii lipseste. Mai ales pe un forum. Mai ales cand vrea sa fie luata in serios. Dar fie... o las cu agramatismele ei de care face misto aproape toata lumea. smile

#93 2009-11-07 15:31:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

se vede ca de vina este astenia de toamna.....
va tot citesc de ieri,nu am intevenit deloc,ma uit si azi,ca ea nu a mai intrat deloc ,dar voi continuati...off

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#94 2009-11-07 15:34:43

Jacqui
Platinum member

ShineOfBlood a scris:

Eu vroiam s-o scutesc de umilinta de a arata cata inteligenta ... ii lipseste. Mai ales pe un forum. Mai ales cand vrea sa fie luata in serios. Dar fie... o las cu agramatismele ei de care face misto aproape toata lumea. smile

stiu si inteleg ...las-o ...asta e problema...ca toata lumea face misto... disperat ... forgetit

#95 2009-11-07 16:42:05

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

acum sa fim seriosi...alta treaba nu mai aveti:))lol?.....atat de mult va incanta subiectul "cat de multa romana stie luciana"...repet din nou: nu ma cunoasteti ca sa stiti!!

Nu sunt noua pe acest forum, am mai discutat pe alta subiecte, am mai dat si sfaturi. Dar nu stiti fiindca am avut un alt nume: bebe_mic parca!!... dar am fost plecata mult timp si am uitat parola,asa ca mi-am facut alt cont: ca sa fiu jignita de alti!!. Cand aveam alt nume nimeni nu se lua  de "k, sh,tz"

acum lasand la o parte toate chestiile: pe voi cand va jigneste lumea nu va aparati?

Ultima oara a fost editat de negriiluciana (2009-11-07 16:43:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.