|
Nu esti logat.
Un subiect kre ma intereseaza!!-7#115 2009-11-07 23:44:15
Re: un subiect kre ma intereseaza!!fetelor...dar chiar nu credeti ca ar trebui sa ne oprim aici...si sa dezbatem alte sub mai interesante? Offline #116 2009-11-08 09:54:29
Re: un subiect kre ma intereseaza!!am specificat ca userul meu a fost bebe_mic! Offline #117 2009-11-08 10:09:16
Re: un subiect kre ma intereseaza!!
dau eu un pronostic:inca 2,3 pagini pe tema asta....pe putin Offline #118 2009-11-08 10:09:23
Re: un subiect kre ma intereseaza!!fara intentia de a se continua cearta insa treburile au stat cam asa: negrii a deschis subiectul, sec, cu un impertiv " astept pareri". s-a ripostat drept pentru care ea a agitat spiritele si chiar a jignit ( posturile 4 si 6 ). logic ca au intervenit alte riposte. nu deschizi un subiect, jignesti iar restul trebuie sa nu vada si sa iti raspunda! imi pare rau dar aroganta o caracterizeaza. si mai e ceva: daca a fost acuzata ca nu stie gramatica iar ea sustine sus si tare ca e elev de nota 10 de ce continua sa scrie cu greseli? de ce nu face dovada ca poate scrie corect? cine sa o ia in serios in conditiile astea? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #119 2009-11-08 10:11:33
Re: un subiect kre ma intereseaza!!lucia, vezi ca te pune extra sa-ti ceri iertare Offline Publicitateloading...
#120 2009-11-08 10:15:01
Re: un subiect kre ma intereseaza!! Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-11-08 10:15:22) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #121 2009-11-08 10:28:34
Re: un subiect kre ma intereseaza!!din cate stiu eu ,s'a deschis un topic,nu demult,special pentru teme... Offline #122 2009-11-08 17:29:33
poate ca daca puneam paie pe foc ar fi fost mai bine, nu-i asa? stiu ca ai spus-o in spirit de gluma; dar vreau totusi sa intreb: nu credeti ca nutrind un spirit impaciuitor, ne ajutam pe noi insine la formarea unui bun caracter?
pe moment este mai bine asa; si la fel as fi facut si eu in locul tau. dar asculta-ma bine: multa vreme omul nu poate sa ramana neutru, sa se abtina. mai devreme sau mai tarziu ceva se va intampla. deci, daca vrei sa-mi spui ceva, sa iti "versi off-ul pe mine", atunci sa stii ca vremea aceasta a sosit. eu sunt pregatit. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #123 2009-11-08 17:49:50
Re: un subiect kre ma intereseaza!!extra, ma plictisesti ATAT DE TARE ca nu am nimic sa iti spun....pentru ca in mod sigur as citi din partea ta o teorie de jumate de pagina de forum si as adormi inainte sa o termin! Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-11-08 17:50:19) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #124 2009-11-08 18:55:30
bebe_mic? eu am citit cateva postari mai vechi ale acestui user si la un moment dat spunea ca a facut fertilizare in vitro. despre tine era vorba? Offline #125 2009-11-08 18:58:49
Re: un subiect kre ma intereseaza!!"V-am cantat din fluier, si n-ati jucat; v-am cantat de jale, si nu v-ati tanguit. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #126 2009-11-08 19:06:06
HAAA??? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #127 2009-11-08 19:35:14
Re: un subiect kre ma intereseaza!!luciana, uite cat de diferite sunt generatiile. Daca citesti acest subiect de la capat o sa iti dai seama singura.
extra, daca vrei sa te apuci sa predici mai bine iti deschizi un topic separat. nu cred ca tu esti atat de perfect in viata de zi cu zi incat sa dai aici sfaturi despre iertare sau mai stiu eu ce. Ultima oara a fost editat de little_bunny (2009-11-08 19:35:52) Offline #128 2009-11-08 20:30:19
Re: un subiect kre ma intereseaza!!sunt diferite generatiile dar indivizii sunt si mai si!tine foarte mult de educatie...cel putin la concluzia asta am ajuns eu! get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|