homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un subiect kre ma intereseaza!!-6

#96 2009-11-07 16:44:33

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: un subiect kre ma intereseaza!!

extra a scris:

Melany, daca tu ai fi recunoscatoare pentru darurile care ti le-a dat Dumnezeu(viata, sanatate, apa si hrana la timpul lor), nu ai mai fi vorbit asa. Te-ai uitat vreodata sa vezi cate persoane intra pe site? Doar 10% dintre toti acestia sunt membrii inregistrati. As vrea sa-mi spuna un moderator ce s-ar intampla daca peste o mie de persoane ar incepe sa scrie pe forum dintr-o data? Voi toate care sunteti mai vechi, v-ati pierde printre ei. De Camys nu mai zic: la fiecare 10 minute ar trebui sa deschida un topic "Ce gandesti acum".
Si chiar daca nu ar fi fost asa, sa stiti ca multe fete au fost ajutate prin raspunsurile voastre.
Si cand cineva ajunge sa deschida pentru prima data un topic aici, inseamna ca acea persoana chiar are nevoie de sfat. Daca cineva cineva cu vorbirea mai greoaie se duce la medic, este dat acesta afara din cabinet din pricina ca nu stie sa-si explice durerea... coerent?
Pink-Martini, nu trebuie sa le raspunzi fetelor in felul acesta, chiar daca ai dreptate. Cum unele persoane gresesc cand spun ca nu-i suporta pe anagramati, asa gresesti si tu cand spui(indirect)  ca nu suporti persoanele dintai.
Melany, socializarea vine cu timpul, nu asa dintr-o data, si chiar prin diferite topicuri ale acestui forum...

Negriiluciana este o fata ca si voi -o cunosc la fel cum o cunoasteti si voi. Daca Lady_Pink a aruncat cu o piatra in ea, voi de ce v-ati lasat cnnduse de acelasi spirit? Este si normal ca luciana sa riposteze.
Inca astept sa va cereti iertare una inaintea celei ce i-ati gresit; un spirit de parere de rau sa va insufleteasca..

offtopic Extra esti total pe langa...in primul rand nu am jignit-o pe luciana chiar i-am vorbit ok.Nu am facut-o in nici un fel,i-am dat doar un sfat care nu te priveste pe tine.
2 nu esti tu in masura sa-mi spui cat de recunoscatoare sunt ca nu ne cunoastem
asa ca sa nu mai aud vobe de genu : ca nu esti recunoscatoare ,ca nu faci ,ca nu dregi...
acum cred ca vrei sa-mi cer iertare si de la tine...

#97 2009-11-07 16:47:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Extra, eu tot nu inteleg cum ai ajusn tu ingerul pazitor al lui negrii? nustiu
Iarta-mi prostia si ignoranta lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#98 2009-11-07 16:56:43

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

cand am descoperit prima oara forumul asta eram fericita ca am gasit raspuns la toate intrebarile mele,putea socializa cu oameni, toti eram dispusi sa ne ajutam unul pe altul. am avut o perioada mai dificila in rezolvarea temelor fiindca am fost bolnava si am lipsit la cursuri. Si vroiam ajutor!! dar acum am ramas cu o impresie foarte proasta deoarece oamenii aici intra sa se jigneasca. poate e de vina lipsa de ocupatie!!...imi cer scuze daca v-am jignit dar daca si cu "prietenii" nu iti permiti sa mai faci greseli sau sa scrii cum vrei tu, atunci cu cine?... sper ca am scris destul de corect ca sa nu ma mai faca lumea o proasta care nu cunoaste limba romana.

#99 2009-11-07 16:59:49

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

ce'o fi cu forumul asta?nu'i singuru scandal aici

#100 2009-11-07 17:04:48

negriiluciana
Full member

trece lumea prin criza

Publicitate

loading...

#101 2009-11-07 17:09:42

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

negriiluciana a scris:

trece lumea prin criza

sigur tongue

#102 2009-11-07 17:46:08

Melany1
Banat

negrii si tu ai jignit si de aia fetele ti-au sarit in cap.Nu vreau sa-ti dau exemple dar asa s-a intamplat..
2 tu vorbesti doar  ce te intereseaza pe tine
faptul ca ai lipsit de la cursuri se recupereaza prin studiu...tu crezi ca eu nu am avut probleme la scoala sau alte fete?da fiecare incearca sa isi rezolve problemele..tu ai incercat sa ti le rezolvi pe toate aici
eu sincer de cand sunt aici nu te stiu activa decat ptr teme.Mea culpa daca gresesc

#103 2009-11-07 17:49:02

negriiluciana
Full member

la scoala faci doar 5 6 materii la care cred ca am postat?....si am scris si mai sus nu sunt un nou membru...si consider ca am fost prima jignita...dar asta e. eu stiu sa trec peste toate astea. motto-ul meu : un sut in fund un pas inainte!!

#104 2009-11-07 17:53:12

Melany1
Banat

negrii si eu am 3 restante ce ar fi sa postez niste subiecte poate mi le face cineva.nu vad unde ai fost prima jignita cand imi amintesc exact ca ai deschis un topic si fetele ti-au spus de ce tot deschizi topicuri si astepti sa iti rezolve cineva problemele.
iar tu foarte iritata  ai raspuns ceva de genu ca tu ai intrebat si vrei un raspuns care-i problema
Oricum nu ma intereseaza subiectu ... faci ce vrei

#105 2009-11-07 19:26:41

negriiluciana
Full member

problema a inceput la alt subiect unde se vede bine cine a inceput sa jigneasca;)

#106 2009-11-07 19:33:12

Melany1
Banat

si tu ai cautat-o..asta e.Asuma-ti consecinta,ca esti fata mare

#107 2009-11-07 21:30:29

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

blueeyes a scris:

Extra, eu tot nu inteleg cum ai ajusn tu ingerul pazitor al lui negrii? nustiu
Iarta-mi prostia si ignoranta lol

Nu sunt inger pazitor, dar nu pot sa nu sar in ajutorul celor mai slabi; asta e o slabiciune de-a mea.  nails

Melany, daca pisica din imagine e mangaiata si alintata de stapanul ei, si daca se intampla sa o calce pe coada, oare nu se intoarce sa se aprere? N-a intrat nimeni pe forum sa jigneasca fara sa fi fost calcat pe coada mai inainte... Nu am zis ca ai jignit-o; am vazut doar o umbra de... egocentrism asezata peste cuvintele tale; un fel de "raspuns contra socializare" sau "iti raspundem la subiect daca socializezi si tu cu noi". In nici un caz cuvintele tale nu au fost unele de simpatie.
Cat despre unde/ce/cum posteaza un user, acestuia i se va atrage atentia de catre moderatoare. Aceasta e datoria lor. Iar noi ca membrii, nu avem puterea decat sa apasam butonul "Raporteaza". "Dar poate ca il "ajuta" si cuvintele noastre pe userul agasant!" -cam asta e tentantia gandurilor noastre. N-ai de ce sa-ti scuze de la mine -nu greseti cu nimic atunci cand vrei sa explici o afirmatie.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#108 2009-11-07 22:25:32

Melany1
Banat

offtopic: draga extra daca ai fi un pic mai atent ai vedea ca la inceput luciana a primit ajutor,o data,de 2 ori de 10 ori...
m-am referit la faptul ca mai trebuie sa interactioneze cu noi si pe alte teme, nu doar atunci cand are nevoie.
cat despre moderatoare,ele si-au facut ff bine treaba inchizand majoritatea topicurilor despre teme
cuvintele nu-s de simpatie dar nici spuse cu rautate,daca voiam sa fiu ironica...inseamna ca nu ma cunosti dragul meu

#109 2009-11-07 22:59:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

spunea cineva mai sus ca o consideram proasta (cu referire la mine, cred..)  nu e vorba de prostie la pustii astia care folosesc limba romana in felul asta; vorbesc de "k" , "sh" , "tz"  , "nijte"  etc.  nu am jignit-o, am ironizat-o. si am trimis-o sa isi faca singura temele.

dar oare de ce oi fi dand explicatii.. ?

melany, ai dreptate.

#110 2009-11-07 23:04:50

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

offtopic
tocmai am deschis prima pagina a topicului sa vad de fapt care era ideea. nu are nicio legatura cu ce se discuta aici  rotfl2

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#111 2009-11-07 23:23:29

negriiluciana
Full member

"iti raspundem la subiect daca socializezi si tu cu noi"

referitor la chestia asta am spus ca sunt de mult pe acest forum...dar am avut alt user;)...cu care am socializat cu lumea;)

#112 2009-11-07 23:28:48

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

forumul asta are 28634 de utilizatori.
noi nu avem de unde sa stim daca tu mai ai si alt nick.
socializeza cu numele actual, ca nu citim in stele cine si daca si cand a mai intrat pe aici.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#113 2009-11-07 23:33:03

Melany1
Banat

negriiluciana a scris:

"iti raspundem la subiect daca socializezi si tu cu noi"

referitor la chestia asta am spus ca sunt de mult pe acest forum...dar am avut alt user;)...cu care am socializat cu lumea;)

probabil ai dreptate dar cu nickul asta noi te stim altfel
subscriu poke

#114 2009-11-07 23:41:47

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

eu am o vaga idee cine esti roll
rotfl2

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.