homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-108

#2034 2010-01-09 18:58:38

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

kata, ca sa te linistesti, iti voi spune ca mi-a sugerat mie ieri asistenta de la spital lol ca eu am sunat sa verific cum imi dau seama ca pierd apa sau nu....ca se intampla sa nu ai contractii, cand o pierzi, sau dupa....... eu pe 7 ian, m-am "scapat pe mine".cateva picaturi ....si nu stiamc e este....asa ca d-na mi-a zis:
iti pui niste hartie igienica pe chilotel, te plimbi vreo ora, tusesti, stranuti, razi,etc...daca simti ca scapi picaturi= este apa..........daca -ti curge ceva gelatinos = scurgere vaginala...... d-nul este bine multumesc in burtica, fara griji lol

toc pe toate

ms frumos wild .....dar esti sigura? a mai simtit cineva asa ceva????????

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2035 2010-01-09 19:03:33

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

daniele,da..eu

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#2036 2010-01-09 19:07:53

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Daniela, si eu patesc frecvent asa ceva: niste pulsatii subtile, ritmice care au devenit "mai" dese acum dupa 30 saptamani. Medicul mi-a spus ca sunt sughiturile bebelusului si ca sunt perfect normale

Katami, eu scot pampoanele ca nu se stie  majoreta  majoreta  dance

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2037 2010-01-09 19:15:00

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

si eu cred katami, ca incepi sa pierzi lichid, deci bebe e pe vine

hai bebe, hai bebe, hai bebe

9 ani de copilarie ....

#2038 2010-01-09 19:18:21

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

kata  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#2039 2010-01-09 19:20:49

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

ms frumos fetelor, m-am mai linistit smile..........credeam ca sunt eu anormala sau ca are bebe ceva.....

kata..........cum mai esti? ai mai simtit scurgeri ceva? ........eu sunt mo0arta de frica numai cand ma gandesc ca se aproprie momentul mult asteptat..........

mai nou visez ca tin manutele bebelui care se muleaza prin burtica, aseara cica era fetitta, imbracata toata in roz si-i vedeam piciorusele..........alteori este baiat rotfl2...........nu stiu de ce sunt asa panicata........cred ca mi-e frica de durerea care-o voi simti.........aseara nu prea am avut contractii si el nu a miscat cine stie ce....dar pe 7 spuneai ca vrea sa iasa de urgenta rotfl2......
eu as face cezariana si sa ma refac repede, sau daca nu, sa scap din 3 push lol.dar care-mi e sansa

bafta kata , daca nasti inaintea mea, sa fii curajoasa si sa treci cu bine peste....sa ai bebe sanatos si frumos ca parintii lui

witty ce-ti mai face gogoasa din burtica:X ?

Fetelor eu as spune ca KATA a ramas conectata .....o fi in drum spre spital ca-i bebe pe vine si n-a mai avut timp sa -si de-a logout ???

hai KATA, iti tinem pumnii  rugaciune  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
vrem sa vedem  bebic  sanatos si frumos ...  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-01-09 19:29:21)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2040 2010-01-09 19:32:23

wild_wind
Platinum member

mie mi-a scris ca se duce acasa

#2041 2010-01-09 19:36:28

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Kata...cred ati  patfierbinte  pana ti s-a rupt apa...lol sau  bebe  s-a simtit inghiontit si vrea sa iasa sa va puna la punct.. chicot

Nastere usoara...smilesmile si cat mai painless possible... puss  majoreta  happy  happydance

Fii tare Zoeeeee.. goodluck  majoreta

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2010-01-09 19:38:51)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2042 2010-01-09 20:03:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

fetili, pare rau pt alarma falsa, dar wild are dreptate... doar am plecat acasa... nu stiu de ce am ramas online, cum ziceti smile

cred ca a fost altceva, totusi... ca nik intre timp sad asa ca daniele..... inca ne batem care urmeaza lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2043 2010-01-09 20:10:53

wild_wind
Platinum member

offf,ce emotii mi-ai dat,ne-ai dat

#2044 2010-01-09 20:16:38

katami
Platinum member

pare rau... macar de era pe bune lol

daniele, si eu simt "sughiturile" alea smile is normale smile

Ultima oara a fost editat de katami (2010-01-09 20:17:59)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2045 2010-01-09 20:18:07

wild_wind
Platinum member

lasa..pe data viitoare...

#2046 2010-01-09 20:24:05

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Katami, deja m gandeam ca se adevereste treaba aia cu sexul inainte de nastere smile dar mai asteptam smile
Fetelor, vroiam sa va intreb daca ati simtit si voi intepaturi in burta si mai jos, aproape in vezica? e normal?
Si imi tot ies cosuri...desi inainte aveam un ten curat, ca toata lumea intreaba ce e cu fata mea...zici ca-s la pubertate. O fi de la hormoni?

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2047 2010-01-09 20:25:06

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

daniele si eu simt asa

ank iubita cum esti?...chiar vorbeam cu cineva de aspirante zilele trecute ca nu stim nimic de tine..pupici multi de la mine

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2048 2010-01-09 20:26:46

katami
Platinum member

indie... faza e oricum reala... sperma contine prostaglandine, acelasi hormon care ti-l baga (uneori intravaginal direct) in spital pt dilatatie wink

da... la varsta sarcinii tale pot fi contractii (caz in care - zic fetele, eu una n-am facut asa, dar cica e mai bine - se ia no spa), fie chiar bebe care apasa... desi e cam devreme, as zice...

da, cosurile is de la hormoni smile

Ultima oara a fost editat de katami (2010-01-09 20:43:02)

#2049 2010-01-09 20:54:03

AnkSan
Full member

camyelenbebe a scris:

daniele si eu simt asa

ank iubita cum esti?...chiar vorbeam cu cineva de aspirante zilele trecute ca nu stim nimic de tine..pupici multi de la mine

Camyyy ce mult ma bucur pt tine si pt  bebe  tau si btw Casa de piatra! Ai fost o miresica tare dragalasa...2 in 1.. chicot  happy  Mai ai un pic si o sa-ti tii si tu minunea in brate..smile Ce ma bucur ca nu m-ati uitat. Cu cine vbeai..?!?1 smile

Noi suntem fff bine. Am nascut pe 14 Oct (la aproape 42 de sapt) un ingerash blondutz (Craciunitza de la avatar), mai cu chiu cu vai..pt ca dragutza de ea se incadrase cu cotul si cu toata epidurala eu aveam niste dureri ingrozitoare si drii nu intelegeau de ce...pt ca aveam dureri si cand nu aveam contractii...insa pe ultima 100% de metri moasa m-a ajutat si mi-am vazut si eu ingerashul (spun pe ultima 100% de metri, pt ca daca nu nasteam in 2 min, ma bagau in cezar..:smile().... si acum crestem, crestem si ne smecherim pe zi ce trece si ne facem din ce in ce mai dragalasha si mai ghidushel..smilesmile

Spuneai ca nu ai bagajelul...eu zic sa te apuci din timp de el...ca sa ai totul pregatit..smile

pupici muuuultiiiiii pt tine si bebe  puss  kram

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2010-01-09 21:00:15)

#2050 2010-01-09 21:02:31

katami
Platinum member

ank san, cum o cheama pe craciunita? smile

ai topic de mamica pe aici sau facem acum unul, post eveniment?

of, dr mea a zis ca ma lasa doar pana la 40 sapt (adica 40 la sfarsit, inceput de 41). dupa care, in functie de toanele colului, fie induce nasterea, fie cezariana direct. eu tare as vrea sa ma dilat macar nitel... cat sa aiba cum sa incerce macar o naturala... daca nu merge, ok, operatie. da' parca la cutit din prima... nu vleeeaaaauu sad

#2051 2010-01-09 21:14:19

AnkSan
Full member

Katami pe Craciunitza mea blondutza o cheama Miruna-Alexia..smilesmile Nu am topic..sad pt ca am tras chiulul ceva vreme..sad insa mi-as dori sa va fac cunostintza cu ingerashul meu.

Si eu am crezut ca dra nu ma va lasa sa depasesc 40 de sapt...insa mi-a spus ca "semnalul" il da bebe...si ca el trebuie sa se simta pregatit; asa ca am mai asteptat. Si in sapt cand trebuia sa imi provoace...am facut eu ceva excese (am mers ff mult, chiar daca eram obosita) si s-a hotarat ea singurica sa ne cunoasca.
Si sa stii ca mai am o prietena care tot la fel...in sapt in care trebuia sa-i provoace nasterea..bebe s-a hotarat sa vina singurel, asa ca sunt convinsa ca si la tine va fi la fel.
Nastere usoara iti doresc din siflet, mai ales ca stiu ca esti stresata cu epidurala si epiziotomia. Eu le-am facut pe amandoua; am simtit un pic cand m-a cusut si apoi durerile au trecut cu supozitoare cu diclofenac. Nu e mare lucru, vei vedea...vor trece toate si cand iti vei vedea ingerashul in brate nu-ti vei mai aminti nimik.

pupici la voi 2..smilesmile

#2052 2010-01-09 21:20:37

katami
Platinum member

http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 8#p1422598

iaca aici cunostinta... o sa-l mute moderatorii la members' wink

mie de epiziotomie mi-e frica, epidurala nu intra in schema programata, vedem pe parcurs ce si cum. dar decat cezariana, prefer 2 epiziotomii big_smile

si eu va pup si va citesc maine, ca ma bag la baie si somn smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.